מחזור 32 בליגת העל: משחק העונה של מכבי חיפה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏28/4/11.

1. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, אני ממש לא מבין אותך. אתה עושה כאילו אין לכם יותר סיכוי לדאבל! קראת טוב מה שכתבתי: דאבל!?!. כבר במחזור הבא אתם יכולים לחזור למקום הראשון כך שממש אין לי מושג למה אתה כבר מסתכל על העונה הבאה. אני יכול להבין שאתה כועס על הקבוצה, אתה יכול להגיד שמכבי חיפה עכשיו פייבוריטית לזכייה באליפות, אבל אתה כותב פה כאילו כל העולם נחרב. מצטער ידידי, אבל אני לא נותן לך לעשות את זה, לא עכשיו כשהכל עוד פתוח!

לגבי השופט. מאיר לוי עשה את המקסימום, לי אין הרגשה שהוא השפיע יותר מדי על המשחק, אבל למה במצב של 0-0 אניימה מקבל חיבוק, ליטוף וחיוכים כשהוא מבזבז זמן? כשמכבי חיפה מובילה דווידוביץ' פתאום מקבל ללא בעיות צהוב. בעיניי האדומים היו צריכים בסוף המשחק לקבל עוד צהוב על תיקול ברור מאחור (נדמה לי שהפוגע היה בן דיין). על עבירה פחות קשה קיבל פיליאבסקי צהוב.

בסופו של דבר בוא לא נדרדר לרמה של בכיינות. מאיר לוי עשה כמיטב יכולתו, נתן ברב הזמן למשחק לזרום ולא קנה יותר מדי צלילות של שחקנים משתי הקבוצות. מבחינתי הוא מקבל ציון 9.

3. riquelme1 Member

כעיקרון אני מסכים עם דור כמעט בהכל, אבל התגובה הזאת מוכיחה בפעם המי יודע כמה הוא בן אדם הפכפך שלא חושב קדימה, תסתכלו על התגובה שלו חודשיים לפני ב4-1 על חיפה ולא תאמינו שזה אותו בן אדם: ''אנחנו הקבוצה הכי טובה בארץ'', ''חיפה אפסים'', ''האליפות שלנו''.

ועכשיו הוא מתנהג כמו לוזר אמיתי ואומר שהאליפות של חייפה. אני גם חושב ככה, וגם חושב שמגיע לה, אבל זה עדיין לא גמור.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דור אין בעיה עם זה שאתה חושב שמכבי חיפה השנה טובה יותר, שהפועל בכושר גרוע, שהשנה זה יילך לחיפה וכו' וכו'. אבל אי אפשר לקטול את כל הקבוצה בגלל משחק אחד. מולנו בסיבוב הקודם בן סהר הגיע יופי למשחק, גם תמוז שגם במשחק הליגה האחרון הוכיח שהוא יודע להיות במקום הנכון בזמן הנכון. אז מה, הוא פתאום לא חלוץ שמתאים לקבוצה שרצה לאליפות? ואם הוא בשלושת המשחקים שנותרו יכבוש בכולם, ויוליך אותם לזכייה, פתאום הוא יהיה חלוץ ברמה אחרת לגמרי?

שיחקתם גרוע אתמול, או יותר נכון, לא שיחקתם בכלל למען האמת, אבל כל הקבוצה הייתה נוראית, השחקנים שלנו בניגוד לשלכם ידעו שזאת ההזדמנות האחרונה, המשחק של החיים, ולכן נלחמו על כל כדור, לקחו כל קרב בשיניים. הפחות רצתה פחות ולכן גם נוצרה. מכאן ועד להסיק מסקנות כל כך ארוכות זאת טעות, שלמען האמת לא חשבתי שתבוא דווקא ממך.

5. קטלוני Member

שמכבי ת"א לא תנצל את האופציה לפתוח רגליים?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

וגם נגידדד שמכבי ת"א לא תפתח רגליים, אז שבוע אחרי זה היא תשחק 11 בהגנה ואז גם הפועל עלולה לאבד נקודות.

בקיצור, אני בעד שהעונה הזאת תגמר בשיוויון נקודות, וילכו למשחק אחד מכריע באצטדיון רמת גן החצוי. זאת עונה כזאת ששתי הקבוצות חלשות ולא מראות הרבה אופי, ויציבו את האמא של האמא של המאני טיים. ואז נראה מי באמת יותר גדולה.

7. Igi Member

אני חושב שהעובדה שחיפה זכתה באליפות בליגה הרגילה בהפרש של 4 נק' כבר די הראה את זה, לא?

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

גם בלי קשר לעובדה הזו אני עדיין טוען שמגיע לחיפה, אבל עדיין, בא לי לראות את המשחק הזה קורה והעונה זו ככל הנראה תהיה ההזדמנות האחרונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו באמת יותר טובים מחיפה. אלי גוטמן הפסיד לנו את המשחק לפני יומיים כשהעלה 2 שחקנים שלא שיחקו חודשיים ועוד אחד שפתח העונה פעמיים, וגם ההתאחדות תרמה את שלה עם ההרחקה השערורייתית של אביחי ידין שבמשחקים כאלה מחזיק לנו את האמצע והיום עלינו בלי קשר אחורי אמיתי. העיקר ש"אבי לוזון בן זונה" ו"ההתאחדות אדומה".

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/11
  10. eran levy Member

אלי גוטמן הוא המאמן של הפועל ת"א, הוא אחראי על הקבוצה, ולכן אם הוא נכשל הפועל נכשלת. זו הצהרה קצת יומרנית לומר שהפועל ת"א טובה יותר מחיפה ולא לקשר בין השגיאות של גוטמן ליכולת של הקבוצה.
    אני לא יודע אם ההתאחדות אדומה, אבל אבי לוזון זכאי למחמאות שמופנות אליו.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

די ברור שבאותו יום חיפה הייתה יותר טובה מהפועל, וכל האחריות על גוטמן(שבכל זאת המאמן הכי טוב בארץ בפער וגדולים הרבה יותר ממנו נפלו במשחק נתון) אבל הפועל עם קנדה, שיש, וידין בהרכב לדעתי יותר טובה. לא בכלל על שחקנים כמו שכטר שלא שיחק כל העונה.

12. ertyo Member

להזכירך,ידין ודה סילבה לא שיחקו כשנצחתם אותנו בקריה בסיבוב הראשון.
    אז מה הקטע להפיל עכשיו את ההפסד שלכם על ידין?
    באותו משחק היינו יותר טובים והגיע לנו הנצחון.
    למה קשה לפרגן? למה גוטמן צריך להגיד בגללי הפסדנו ולהאשים את השחקנים שלו במקום לתת קרדיט ליריבה?
    זה מה ששונאים אצלכם,השחצנות הזאת והבכיינות הזאת של האוהדים ושל ההנהלה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

באותו משחק הייתם יותר טובים, אתה רק מוכיח את טענתי שידין היה יכול לשפר את היכולת שלנו. וחלק מהיכולת החלשה הייתה בגלל ההרחקה של בונדר אחרי פחות מ30 דקות. חיסרונו של דה סילבה לא הורגש, כי עשינו בונקר מוחלט ובבונקר לבלמים יש הרבה פחות עבודה והמשימה היחידה שלהם היא להעיף כדורים. לבאדיר ופרנסמן, שנתנו את משחק חייהם שם, הייתה המון עזרה מכל הקבוצה.

מה הבעיה בזה שגוטמן לוקח את האחריות עליו?
    ממש מהפכה, אף מאמן לא עשה את זה מעולם. אני קורא בפורום האנגלי את האוהדים של ארסנל בוכים ומייחלים ליום שונגר ייקח אחריות על מעשיו, אבי נימני אחרי כל הפסד אמר "אני לוקח אחריות"(אבל אף פעם לא התפטר), כולל אחרי כל ההפסדים בדרבי. חסר פירגון שכמוהו.

יש לכם רגשי נחיתות כל כך עמוקים תקשורת אדומה\תל אביבית סטייל שאתם אשכרה מחפשים את הפרגון שלנו?

שונאים אותנו? BOO HOO, מעניין לי את הביצה השמאלית.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועוד משהו קטן אני אוסיף, כמה סימלי שביום השנה למשחק השרוכים המקולל אוהדי חיפה בוכים שלא מפרגנים לאלישע לוי, שעמד על הקווים באותו משחק והיה עד לפשע בלי לעשות כלום.

15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

מה רצית שהוא יעשה שילך לקשור שרוכים לאיתן טייב?