מחזור 32 בליגת העל: מכבי חיפה זוכה באליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏22/5/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומר שאתה לא צודק אבל בשביל מה להתחיל/להמשיך את הדיון הטיפשי הזה הרי לא לך, לא לי ולא לאף אחד אחר יחזירו נקודות נכון?

ובנושא אחר:

אחרי שמכבי חיפה הבטיחה את האליפות, אתם מוזמנים לקפוץ לדיון שינוי המפעלים האירופאים בפורום העולמי ולהתעדכן עד כמה פשוטה הדרך לליגת האלופות מבחינתה של חיפה בעונה הבאה, כשהיא תהיה מדורגת בסיבובים 2 ו-3 במוקדמות ליגת האלופות. אם תעפיל לסיבוב הרביעי במידה וקבוצות מסוימות לא יקחו אליפות בארצן (בולגריה, דנמרק ושוויץ) וכן קבוצות נוספות יודחו (אולימפיאקוס, סלביה פראג ופרטיזן בלגרד) חיפה תהיה מדורגת גם בסיבוב הרביעי (כרגע המדורגות הן: אולימפיאקוס, סלביה פראג, פרטיזן בלגרד, ובמידה ויקחו אליפות פ.צ. קופנהאגן ולבסקי סופיה. אם באזל תיקח אליפות בשוויץ, היא תחלוף על פני לבסקי סופיה ותהיה מדורגת בסיבוב הרביעי, כמו כן כל הקבוצות יצטרכו להגיע לסיבוב הרביעי כמובן)

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, אבל זה כמו שיאשימו אותך באונס ותפסיד במשפט(לא שאני משווה ולא שחס וחלילה אני אומר שתאנוס משהו ואתה לא עשית אותו אז אתה תודה? אתה תשתוק? הרי אם לא תגיד כלום לא יחזירו לך את שנות המאסר.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי שרקנו בוז בהמנון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ??

הפעם היחידה שאני זוכר שבכלל התנגן ההמנון במשחק שלנו היה בגמר הגביע נגד הפועל חיפה וכולם עמדו וכיבדו אותו..אולי תגיד מתי שרקנו בוז בהמנון?

התססה? פרט...כי אני לא ממש מבין לאן אתה חוטר(לא כולם מומחים בענייני קיאקים כמו שחקני בית"ר).

חבל שבליגה שלנו זה לא כמו צרפת או אנגליה שמשחקים עד השניה האחרונה ומחפשים להרוס...והכל זה קשור לפוליטיקה ומגיע למצב שגם בנוער זה ככה...

4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מתי ? רק היום.

זיכרון כ"כ קצר, זה גובל בטיפשות.

כל מי שלא מסכים עם דעתך הוא הזוי ? נו טוב, זאת גם גישה לחיים.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגעתי באיחור של 10 דקות ככה שלא ידעתי שבכלל ניגנו את ההמנון...

ואני באמת באמתתת מקווה שזה לא קרה כי אני אחד שאומנם לא שר אותו ולא ממש איכפת לי אבל מעדיף לכבד עד כמה שאפשר...

אבל בוא אני אספר לך משהו חבר שלי משחק בנוער של יפו ההורים שלו נהרגו בתאונה וערכו לכבודו במשחק בפ" (נגד עמישב) דקת דומיה..חצי מהקהל של עמישב (משהו כמו 150) לא הסכים לעמוד..ולמרות בקשות של כמה מהאוהדים שלנו שיעמדו ויכבדו את הנער לא הסכימו...במחצית שאלתי למה אמרו לי" שני ערבים מתו מה איכפת לנו..מצידנו שימותו עוד" אני רק בגלל שהייתי ליד הקוון לא ירקתי עליהם ולא זיינתי אותם. מאותו יום שזה כל כך פגע בי שככה עשו לילד נשבעתי שאני לא אעמוד בשום צפירה לשום דבר שקיים ולא איכפת לי איפה אני אהיה...

ככה שהגועל זה משני הצדדים אני לא אומר שאני או אוהדי סכנין קדושים..אבל להגיע למצב שמקללים נביאים, כאילו לאן הגענו ולמה?

לגבי המשחק הגיע לנו להפסיד ות'אמת שהגיע יותר מ 3-0.... בושה וחרפה שבמשחק מול בית"ר השחקנים עולים באדישות הזאת כאילו זה עוד משחק..היו צריכים לאכול את הדשא עם השחקנים ועם השערים ולפחות לצאת עם נקודה במקום להסתבך עכשיו... יהיה טוב

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בחיים(!) לא יגיד על משהו שלא מסכים עם דעתי הזוי או משהו כזה, אבל הדברים האלה פשוט עובדה.

7. אלי מתחן Member

מתוך 3 עמודים אחרונים, לא קראתי תגובה אחת שהיא לא איזה תלונה/ביקורת על אחת הקבוצות האחרות.
    כל הכבוד למכבי חיפה שהצליחה השנה לזכות באליפות, היא הייתה לאורך זמן הקבוצה הטובה ביותר. הקישור שלה היה טוב יותר משל בית"ר וההתקפה משל הפועל וזה מה שהביא לה את האליפות, לא איזה החלטת שיפוט במחזור 32.
    נקווה שבית"ר תצליח להמשיך את המומנטום מהיום גם ביום שלישי.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הכבוד לחיפה הייתה הכי חזקה ורוב הזמן גם הכי טובה והאליפות בכללי מגיעה לה.

למרות שהייתי בעד הפועל ונורא רציתי והאמנתי שיקחו אותה, חיפה תמיד ידעו לנצח קבוצות קטנות בדקות מכריעות מה שהפועל לא ידעו ולדעתי זה מה שהביא להם את האליפות הזאת.

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אתה בוחר להתעלם מחלק מהעובדות, רק בגלל שזה נוח לך, אין בעייה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים פה, חבר'ה אפשר גם ככה!
    מבחינתי מכבי חיפה זכתה בצדק באליפות, היא קבוצה לא מבריקה, אבל אחרי שראיתי את דני נוימן ובוני גינצבורג אומרים "שבית"ר ירושלים והפועל ת"א קבוצות יותר טובות מהאלופה" אני לפחות כועס על זה. איך אפשר להסביר את העניין של הפרש השערים (הטוב בליגה) והעובדה שאם מכבי חיפה היתה טיפה יותר דורסנית היא היתה כבר מזמן מסיימת את העונה!

הפועל ת"א ובית"ר ירושלים התעוררו מאוחר מדי וזה מבחינתן מאכזב, ואני באמת מוכן להודות שהקבוצה שלי הבריקה אולי במהלך משחק וחצי, אבל מפה ועד ל"בית"ר והפועל ת"א קבוצות יותר טובות" אני מעדיף שהכועסים יתחילו לעכל ששתי הקבוצות האחרות פשוט לא היו יציבות. מכבי חיפה לרב העונה כן!

למשחק של היום:
    אדום לדווידוביץ
    פנדל ברור למכבי חיפה
    קו אחד בשער של כיאל, מצטער חבר'ה גם בית"ר כבשה היום שער מנבדל...כמו שאריק חיימוביץ אומר, בספק יש לתת יתרון להתקפה. זה מה שפיפ"א כבר שנים רוצה!

ויאמר? הוא ברח כי לא רצה ללחוץ את היד של שחר? מה קרה האיש חושב שהוא משהו? בכל העונה הייתה לי חיבה לקבוצה של אבירם, אבל כרגע נראה שיאמר מזוייף. הוא בורח לגרמניה ומשאיר את נתניה עם מה?

11. FelaKaT Member

באיזה שער של בית"ר היה נבדל?

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האחרון של קוזקין...כשנגח או בעט לקורה הוא עמד כחצי גוף בנבדל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    העניין הוא שבעבר פיפ"א התעקשה שהקוונים נותנים במצבים גבוליים יתרון להתקפה. כשרואים איך קוזקין (ועוד 3 חבר'ה בצהוב!) עמדו חופשי מול מאיר כהן אז מה רוצים? אותו דבר עם כיאל, איפה היתה ההגנה של מכבי נתניה?

13. Don Joan Roman Member

קוז'אק היה עם החזה בנבדל, הרגל הייתה באותו מקום של השחקן של סכנין אבל זה באמת לא רלוונטי, כי בית"ר הייתה מנצחת גם כך, כנ"ל השער של מכבי חיפה, זה סתם ויכוחים על שטויות.
    מזל טוב לאלופה החדשה.

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

שירצקי טוען שהשופט הוריד את ק"ש ליגה וזה באמת בושה !

לנו פסלו גול חוקי נגד אשדוד במצב של 0-0 והפסדנו באותו משחק, פסלו גול חוקי נגד נתניה בשבוע שעבר לא דיברנו,הכח כבשה שער לא חוקי נגדנו לא דיברנו אתמול שער מספק נבדל,לא דיברנו(לא שזה היה משנה את התוצאה)...כבשנו שער לא חוקי נגד הפועל כל העולם קפץ,עכשיו ק"ש כובשת בדיוק כמו של קוז'וקין אתמול ומעזים לדבר...הקבוצה הזאת השיגה 0 נק' מהכח,0 נק' מסכנין ו 2 נק' מהפועל פ"ת...איפה שאר ההנהלות שיגידו שאם ק"ש תישאר זה יהיה אך ורק ממניעים פוליטיים לא יכול להיות שהיו"ר עוד בוכה ומתלונן שמורידים אותו ליגה...אני לא מבין למה שאר ההנהלות עוד שקטים עם מה שקורה לק"ש, הם מחכים שיורידו אותם ליגה ואחרי זה לפתוח את הפה??

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז שידברו... יעזור להם במשהו? לא. יעשה להם הרגשה טובה יותר? שיעשה...