איפה הכתבה על המשחק של אתלטיקו? אתם והויכוח המיותר שלכם .. וואי אוטוטו מתחיל המשחק של להיות או לחדול מבחינת אתלטיקו ! כל קבוצות הצמרת ניצחו אנחנו חייבים לנצח גם !! אך כל הלחץ עלינו אני ממש חושש סטאנדר יודעים לשחק והם ישמחו להרוס לנו אבל פורלאן ואגוארו יפרקו אותם יאללה אתלטיקו מלחמהההה אם אנחנו מנצחים אנחנו רחוקים 5 נק' בלבד מהמקום השלישי !!! אם אנחנו מפסידין אפשר להגיד שהלך המקום ה3 ואולי גם המקום השני
שימו לב להתאוששות המדהימה של אספניול סטייל בני יהודה. מנצחת היום 0:3 בגיחון בקרב ישיר על 6 נקודות והיא נקודה פחות ממנה ומהקו האדום.
גיחון קבוצה חלשה אבל אל תשמיט את הסטטיסטיקה שהיא לא הוציאה תיקו אחד העונה ככה שלא פלא שהיא הפסידה כ"כ הרבה. ולא בכל המשחקים גם הגיע להם להפסיד בכל מקרה מגיע להם לרדת ימח שמם כמה פעמים הפילו אותי בווינר , בטוטו , בטוטו עולמי שירדו כבר
בלי קשר למה שמתפתח פה ועם קשר גדול לדיון: ויאריאל מנצחת את רקריאטיבו 2-1 אחרי שספגה שער בדקה הראשונה. את העזרה אנחנו לא נקבל משאר הקבוצות בליגה ואני מאוד מקווה שאת שלנו נעשה היום. VAMOS ATLETI !!!
21 הפסדים ב31 משחקים, 70 ספיגות ב30 משחקים, איפה נשמע דבר כזה? תשים קבוצה תחתית בליגה הישראלית והיא מוציאה סטיסטיקה יותר טובה מזו של גיחון.
השנה ויאריאל לא הרשימה בכלל מההתחלה, גם כשההגנה הייתה במיטבה,הקבוצה הזאת לא משחקת טוב ובהרבה מן המקרים מסתמכת על מזל שאיכשהו תמיד איתה... קבוצה אפורה ומגעילה,לשמחתי למרות שהם באו רק להרוס הצלחנו לנצח אותם. משחק חשוב וקשהההההה,מרגישים את הלחץ
אני מקווה מאוד שאספניול אכן תישאר בליגה. זאת קבוצה שלא היית רוצה שהיא תרד (אלא אם אתה אוהד ברצלונה), יש לה עבר בליגה הראשונה ולא הייתי רוצה שתרד ליגה בגלל עונה אחת רעה. גם לגיחון יש לי אהדה כלשהי. הקבוצה הזאת התחילה את העונה כשחטפה שישיות ושביעיות מבארסה וריאל, אבל התאוששה מזה בצורה יפה והתחילה לנצח. אבל מאז היא חזרה לתקופה הלא טובה שלה ועכשיו עושה במכנסיים מול אספניול בקרב גורלי, כשדוד באראל ( ללא ספק השחקן הכי טוב שלה, שחקן מצויין שאני מקווה שאם וכאשר גיחון תרד ליגה קבוצה בליגה הראשונה תרכוש אותו, הוא צריך לשחק בליגה הראשונה) מורחק. riquelme1- לא נראה לי. קבוצות התחתית בישראל היו סופגות לפחות 90 שערים בליגה בליגה הספרדית. חוץ מזה, אני דווקא מעריך ואוהב את גיחון. יש בה רוח טובה. אבל זה די ברור שמקומה בליגה השנייה.
איפה נשמע דבר כזה שקבוצה תבוא לתקוף בברנבאו? איפה זה נשמע דבר כזה שלא מוציא תיקו פעם אחת? איפה תשמע דבר כזה שקבוצה תשחק בכל מגרש במטרה לנצח? אוהדי ריאל מאוננים יום וליל על האמירה של ראול "עם החולצה הזאת עולים רק כדי לנצח", הבעיה שאצלהם דיבורים לחוד ומעשים לחוד, אבל אצל גיחון לא אומרים-אצל גיחון עושים. הם יכולים לקבל מצידי 30-0 מסרגוסה ואני עדיין אטען שמגיע להם להישאר בליגה על חשבון הקבוצה הגזענית, כי הם באים לשחק כדורגל ובאמת לנצח בכל מגרש-לא לסחוט תיקו ולא להרוס את המשחק. ויסקה גיחון, עד הליגה הרביעית.
אספניול חייבת להשאר בליגה, לטובת כול הליגה הזאת. היא קבוצה לגיטמית בליגה שלפני שנתיים הגיעה לגמר גביע אופ''א, נכון מאז שואלורדה הקבוצה לא מצאה את עצמה, וגם העזיבה של ריירה השפיעה, אבל שחקנים כמו דל הפנייה, טאמודו, לואיס גארסיה, לולה חיביים להשאר בליגה. מה גם שבעונה הבאה הם עוברים לאיצדיון חדש ומודרני, שמכיל 50:000 מקומות, איצטדיון אנגלי שהולך להיות מהיפיים בספרד. אתה צריך פסיכאטר בן אדם, כול כך הרבה שטויות לא ראיתי מימיי, אתה אטום ולא מוכן להודות אף פעם באמת, אתה חיי בבועה משל עצמך. קבוצה שכול העונה מקבלת תבוסות, שיישיות ושביעיות ואתה טוען שהם באים לנצח? קבוצה שכבשה 42 שערים, שקבוצות כמו חטאפה כבשו יותר מימנה, על סמך מה אתה אומר שהיא התקפית, לפחות תוכיח משהו בדברים שלך במקום לזרוק ולפלוט פה שטויות על ימין ועל שמאל. ראבק, אתה מביך את עצמך.
התחיל המשחק. אני כל כך שונא את המכנסיים בצבע אדום,זה כל כך מגעיל ככה. אין כמו חולצת פסים ומכנסיים בצבע כחול עכשיו ברצינות,כבר נמאס לי לחפור,אבל כמה שהמשחק הזה חשוב !!!
1-0 ראסינג. זה רק אני או שהיה שם פאול של צ'יטה?? 2-0 זיגיץ', דקה אחרי ששער של צ'יטה נפסל זיגיץ' נוגח ממצב ניח שער קל. אנחנו לא במשחקקקקקקק..... אבל תתעורר,עוד 70 דקות העונה נגמרת !!!!