מחזור 32:איניסטה מנהל את הקונצרט של ברסה על סביליה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 20, 2009.

1. guyholl Member

דבר ראשון, אני לא זוכר תקופה שבה מסי לא שיחק. יכול להיות שהיו כמה משחקים שהוא פתח על הספסל ואולי לזה אתה מתכון.
    דבר שני, לדעתי צ'אבי נמצא בכושר יותר טוב משניהם אבל אני לא כל כך אובייקטיבי בנושא אז אולי כדי ששתעלמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx .

2. אבו Member

אגב להתייחס ברצינות. אתה מציין את הכושר הלא טוב של מנצ'סטר יונייטד בחודשיים האחרונים, אבל "שוכח" לציין מה קדם לחודשיים האלה(מטורף). מצד שני, אתה דואג לציין שארסנל ממזמן לא במירוץ האליפות, אבל שבחודשיים האחרונים היא דווקא כן בכושר מצויין ונותנת כדורגל נהדר. לגבי צ'לסי, כפי שאמרתי, התיקו אתמול מול אברטון(קבוצה מצויינת שבוודאי שווה מקום 3 בספרד) קטע רצף ניצחונות וריצה מטורפת.

הפוך גוטה, הפוך.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה זה בדיוק השחקן הכי טוב בעולם? זה שמשחק כיום הכי טוב. אף אחד לא אמר עליו שהוא השחקן הכי טוב בהיסטוריה או אפילו בעשור האחרון - בגלל זה כל השוואה להישגים שעשו קאקה וג'רארד בקריירה שלהם לא רלוונטית בכלל. מה הוא צריך עוד להוכיח? תראה איזה ראיית משחק יש לבחור, תראה איזה מסירות, תראה מה הוא עושה עם הכדור. אינייסטה מוכיח על המגרש שאין כיום מישהו שיודע לשחק כדורגל טוב יותר ממנו. מספיק לעקוב אחר העונה של ברצלונה כדי להבין את זה: כשהוא לא שם, ברצלונה מתקשה. כשמסי לא שם, היא מנצחת 4-0 את הקבוצה שבמקום השלישי בליגה. למה? בעיקר בזכות אינייסטה.

Last edited by a moderator: Apr 24, 2009
  4. M_T_A Member

יפה, עכשיו אתה מתחיל לדבר.
    דבר ראשון, המילה "אסון" היא רק צורת ביטוי. לא התכוונתי מין הסתם שאם ארסנל תיקח את ליגת האלופות זה סוף העולם וכולנו נמות.
    דווקא ארסנל היא מהקבוצות שאני יותר מעריך על הכדורגל המצוין שהיא משחקת. הכוונה היתה פשוט שזה יהיה שיברון לב גדול להרבה אוהדי כדורגל לראות את הקבוצה הזאת לא עושה את ההישג שהיא כ"כ ראויה לו.
    בקשר למנצ'סטר יונייטד, אני מודה שהרבה כדורגל אנגלי אני לא רואה, אבל ממה שראיתי מול פורטו בכלל לא התלהבתי. ב2 המשחקים החלק ההתקפי של הקבוצה מאוד איכזב. לא היה שום סדר ואירגון במשחק שלהם.
    כשאמרתי שצ'לסי מאבדת נקודות דיברתי על הרבה יותר מהמשחק האחרון מול אברטון, דיברתי על כל תקופת סקולארי, אחרי הכל מה הביא את ההחלטה לפטר אותו ולהביא את הידינק?
    בסך הכל אמרתי שאין עוד קבוצה העונה שמראה דומיננטיות כ"כ גדולה בכל המפעלים שהיא משתתפת בהם.
    אתה יכול לקרוא לנומנסיה, רקראטיבו, מלאגה וכל השאר קונוסים. אז ליון גם קונוסים? באיירן גם קונוסים?
    ולנושא אינייסטה. אני אמרתי שהוא כרגע. השחקן הכי טוב בעולם. לפי היכולת שהוא מציג עכשיו הוא הכי טוב בעולם. אם נשפוט שחקנים לפי מה הם עשו עד עכשיו בכל השנים הקודמות נגיע למסקנה שטדי שרינגהאם הוא השחקן הכי טוב בעולם. אינייסטה גם צעיר בכמה שנים טובות מג'רארד, קאקה, למפארד וכל השאר, אז איך אתה מצפה ממנו לעשות את מה שהם עשו?

ועוד דבר, אני רואה שאתה אוהב להשתמש הרבה במילה אידיוט. במקום להגיב בצורה עניינית אתה מכנה פה אנשים בשמות, אז מי פה ילד בן 12?
    אתה מוזמן לחזור לפורום האנגלי ולחפש כמה ריבים וויכוחים שבא לך. הוכחת פה מספיק פעמים איזה משתמש איכותי אתה

Last edited: Apr 24, 2009
  5. Valencia c.f Member

אני לא בטוח, אל תתפוס אותי במילה, אבל אני חושב שאחרי רצף הנצחונות המטורף של בארסה בסיבוב הראשון, כשהיא נפגשה בקאמפ נואו מול אספניול (אחרי התיקו 2 אצל בטיס) אינייסטה לא שיחק והקבוצה הפסידה 2-1, ושבוע אחרי זה 4-3 לאתלטיקו מדריד בקלדרון

6. guyholl Member

נו ומה הבעיה אם מה שאמרתי? דיברתי על מסי לא על אייניסטה (שאם אני לא טועה נפצע כבר פעמיים העונה)

7. JR-Riquelme Member

נרו רוקו, לא בדקתי את זה אבל בסיבוב הקודם במשחק החוץ נגד סביליה (3-0 לברסה), ברסה הסתדרה בלי אינייסטה או שאני לא זוכר טוב?

8. Valencia c.f Member

טעות שלי, התבלבלתי עם ההודעה שהייתה לפניך, זאת שבה "ריקלמה" אמר שאם למישהו יש נתונים על איך ההיעדרויות של מסי ואינייסטה השפיעו על בארסה אז שיגיד

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מתיימר להיות מומחה לברצלונה, יכול מאוד להיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    ממה שראיתי, ברצלונה ללא מסי טובה יותר מברצלונה ללא אינייסטה. לא יודע אם זה אומר בהכרח שהספרדי טוב מהגמד הארגנטינאי, אבל לדעתי אינייסטה כיום הוא השחקן הטוב בעולם, למרות שהוא פחות "זוהר" ממסי.

10. Raulito Madridista

אנדראס אינייסטה נפצע במשחק ליגת האלופות נגד באזל, והוא החמיץ את סדרת משחקי המחץ נגד סביליה, וולנסיה, ריאל מדריד וויאריאל. אני חושב שמסי הוא השחקן המשמעותי ביותר בברצלונה של העונה הנוכחית, אי-אפשר להתווכח עם המספרים הנהדרים שלו, מה גם שאינייסטה כרגע בכושר הטוב ביותר בקריירה שלו. אינייסטה מציג יכולת אדירה כבר למעלה מחודש, אבל מסי היה שם בשביל ברצלונה כל העונה.
    אני חושב שהוויכוח הזה מההתחלה היה מיותר אבל שיהיה.

בנוגע לוויכוח השני שצץ כאן, אז אני לא מעוניין לקחת צד(אני מסכים בקצת עם כל אחד), אבל אני רק רוצה לציין שברצלונה היא מבין הקבוצות הבודדות שלא סבלה העונה מתדירות בלתי נסבלת של פציעות. אינייסטה נפצע פעמיים וגם אבידאל היה בחוץ לחודשיים, אבל אי-אפשר להשוות את זה לנאחס של ריאל מדריד, או לפציעות הבלתי-נגמרות של ארסנל.
    בכל מקרה, אם יש מגיע, אז לברצלונה מגיע לזכות בליגת האלופות העונה, אבל זה ממש לא יהיה 'פשע' אם זה לא יקרה. ריאל מדריד שיחקה את הכדורגל הטוב באירופה ב2003 והיא נבעטה על ידי האנטי כדורגל של יובנטוס והגמר היה אחד המשחקים המגעילים בהיסטוריה, אבל אין מה לעשות.
    אני לא כל-כך מתייחס לרצף המדהים של ארסנל, שהוכיחה למשל נגד צ'לסי בגביע שהיא עדיין לא מסוגלת לעשות את קפיצת המדרגה.
    דבר נוסף - אני ממש לא הייתי מגדיר את העונה של יונייטד כעונה גדולה, את רוב המשחקים היא מנצחת בצליעה. היה לה רצף מדהים של אי-ספיגה, אבל רוב המשחקים היו בינוניים מאוד. יחד עם זאת, מישהו כאן אמר שהוא לא מרבה לראות את יונייטד והוא דיבר על המשחק נגד פורטו, אבל זו לא אינדיקצייה נכונה, כי לא שופטים קבוצה על סמך משחק אחד. יונייטד הרשימה העונה בענק בניצחון 3-0 על צ'לסי באולד-טראפורד אבל הצגות כמו ברצלונה היא לא מספקת. הפריימרליג אולי ליגה יותר חזקה, אבל גם יש חולשה מסויימת ביונייטד, מתחילת השנה ההתקפה חורקת שם.
    צ'לסי נמצאת ברצף פנטסטי והיא עשתה דבר גדול נגד ליברפול.
    אבל ברצלונה היא הקבוצה היחידה באירופה ששמרה על יציבות מההתחלה ועד הסוף. ותאמינו לי שקשה לי לכתוב את הדברים האלה בתור אוהד ריאל מדריד, אבל זו המציאות.

* אגב, מישהו כאן ציין את הניצחון של ברצלונה על ריאל מדריד בקאמפ-נואו: זה ממש היה חכם מצידך. כאילו שהמשחק הזה היה כוחות. חצי הרכב היה מושבת וריאל מדריד עמדה בכבוד מול ברצלונה, הקבוצה היחידה שלא עשתה במכנסיים השנה בקאמפ-נואו.

11. REAL MADRID Member

סנטאנדר.
    חטאפה.
    אספניול.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד אספניול , 2 הקבוצות פגשו את ברצלונה בשלבי ההתאחדות ולפני תקופה הרביעית/חמישיות.

13. אלי מתחן Member

גם חטאפה פגשו את ברצלונה בתקופת החמישיות, אבל מסי לא שיחק.

14. xavi6 Member

יקירי, דור, קלאסיקו זה קלאסיקו. אנחנו הגענו אליכם בלי אטו, רונלדיניו, דקו ובטח עוד כמה שחקנים שעכשיו ברח לי השמות שלהם, ובמחינתי התוצאה הייתה יותר משפילה מהפסיו ולא הזיז לי מי שיחק ומה שיחק. מצידי שהנוער ישחקו, זה עדיין ברסה-ריאל, וזה משהו מעבר לכדורגל ולא משנה מי על המגרש. אתה מתרץ את העידרויות שלכם, היה לכם הרכב טוב שעדיין גם היום יכול לרוץ טוב.

ואני עם אבו-צאו מהסרט. יש כדורגל יפה גם מחוץ לברסה. אומנם לא יפה כמו ברסה, אבל יפה. אין לי מושג וגם לכם אין מושג מה יקרה כשברסה תפגוש את אחת מהאנגליות ויכול להיות שהכדורגל היפה והמדהים יהפך לשחצני ויהיר ונקבל בראש מוולקוט וואן פרסי. הם אולי לא משחקים יפה כמונו, אבל תהיו בטוחים שהשחקנים שלהם יודעים את העבודה לא בהבדל כזה גדול משלנו. ממהרים לברבר על פיקה, החליטו שהוא בלם טוב-אני טוען שמדובר בבלם הכי טיפש שלבש את החולצה הקדושה ושאין פלא שפרגסון זרק אותו מהר חזרה אלינו. אני אפילו מאמין שאם מיליטו לא היה נפצע-פיקה לא היה מגיע. אישית הייתי מעדיף את מיליטו על הילדון הטיפש. ברסה מדהימה, אבל גם אני כאוהד ברסה לא ממהר להפציר "אסונות טבע", גם אם נפסיד את האליפות-זה לא אסון טבע, אנחנו קבוצה שהתחילה את העונה במטרה להיבנות מחדש, לא לרוץ לדאבל ובטח לבטח לא לדאבל. אל תשכחו מה היו הציפיות ומה רצו לעשות העונה עם הקבוצה. אני חושב שמה שעשינו זה מעל ומעבר, גם עכשיו, ואם לא נזכה בגביע אירופה-אני אתאכזב, אבל יהיו לנו עוד 3-4 שנים לתת עם צ'אבי בשביל לזכות בגביע הזה פעם שלישית, ואני מאמין שנזכה בו, אם לא השנה-אז שנה הבאה. אני חושב שיש קבוצות עם אופי יותר גדול משלנו, ולדעתי ארסנל וצ'לסי הם שניים מהם. מנצ'סטר? לא רוצה להישמע שחצן-אבל אני לא חושש מהם, כנראה שהעונה שעברה עשתה מבחינצי את ההבדל-מנצ'סטר הגיע כפייבוריטית ברורה מולינו, דיברו עליה כמו שמדברים עלינו, ומה קיבלנו? את ווין רוני משחק כמגן ימני באולד טראפורד ומשחק לחץ מרהיב של רונלדו. את תתפלאו אם מול צ'לסי תראו גם מסי מגן ימני.
    לברסה מגיע להיות בחצי גמר, היא עדיין לא הוכיחה שמגיע לה להיות בגמר, ואם היא תוכיח את זה-ישאר לה להוכיח שהיא ראויה להיות אלופת אירופה.
    ועם מישהו יגיד מילה לאבו אני שוחט אותו. :aaa021:

15. riquelme1 Member

ויאריאל בדרך לניצחון 2-1 על רקרא' בבית, שוב ויאריאל לא מרשימה אבל שערים של קאני ויורנטה מספיקים.

אספניול מובילה 3-0 על ספורטינג גיחון האהובתו הניצחית של ירדן, ועוד בחוץ. לא יאמן כמה הקבוצה הזאת עלובה, אספניול מצמקת את הפער מספורטינג לנקודה בלבד ובעזרת השם תעקוף אותה ותוריד את הקבוצה הכי מביכה שהית בשנים האחרונות בפריימרה.

שימו לסטיסטיקה המדהימה, 21 הפסדים ב31 משחקים, רק 10 משחקים הקבוצה לא הפסידה כול העונה, הקבוצה שהפסידה הכי הרבה פעמיים העונה בליגה, הקבוצה שספגה הכי הרבה שערים בליגה 70 שערים(!!!) ב31 משחקים, ממוצא של יותר מ-2 ספיגות למשחק, הסטיסטיקה הכי גרועה של קבוצה בפריימרה ב-10 שנים האחרונות, עם 5 הפסדים ברציפות, אז פשוט שירדו ליגה ויעשו טובה לכול הליגה, כי זה פשוט בדיחה עצובה.