מחזור 31: סביליה מנצחת את ויאריאל במשחק המרכזי

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 4, 2008.

1. riquelme1 Member

אוי אתלטי אתלטי, תוך 10 דקות מובילה 2-0 כאשר אלמריה ב10 שחקנים, עובר 10 דקות- 2-2.

במקום להמשיך ולדרוס, בחיים לא ראיתי קבוצה כול כך מוזרה.

זה ממשיך, אתלטי שוב מובילה 3-2, אחרי 5 דקות אלמריה משווה. ההגנה של אתלטיקו ביזיון, פאבלו הבלם הכי גרוע בספרד.

עוד אדום, אלמריה ב9 שחקנים, שלא תטעו אתלטיקו עוד יכולה להפסיד.

4-3 לאתלטיקו, עוד אחד של סימאו עם צמד במשחק. מאמא מיה.

Last edited: Apr 7, 2008
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

6:3 בסוף. כל עוד סימאו וקון כשירים לא צריך לדאוג יותר מדי. המצטיין של אלמריה היה חואנמה אורטיס ששיחק אצל אגירה באוססונה ואגירה לא החזיר אותו לאטלטיקו.

3. RubberSoul Member

תנו מגרש ריק בלי שוער הם לא יבקיעו.פאטתים עלובים.

Last edited by a moderator: Apr 7, 2008
  4. C.p Member

http://www.siz.co.il/up/qg2jzymwz44z.Xxx

תוצאות המחזור ה-31 בליגה הספרדית.

אתלטיק בילבאו - אספניול 0-1
    אתלטיקו מדריד - אלמריה 3-6
    ברצלונה - חטאפה 0-0
    לבאנטה - ויאדוליד 3-0
    מיורקה - ריאל מדריד 1-1
    מורסיה - ולנסיה 0-1
    אוססונה - רקראטיבו 1-0
    סנטאדר - לה קורוניה 3-1
    סראגוסה - בטיס 3-0
    סביליה - ויאריאל 0-2

צמרת הליגה הספרדית:

ריאל מדריד - 66 נק'
    ויאריאל - 59 נק'
    ברצלונה - 59 נק'
    אתלטיקו מדריד - 53 נק'
    סנטאדר - 50 נק'

http://www.siz.co.il/up/d5okmbytg4qz.Xxx

Last edited: Apr 7, 2008
  5. Mehmet Member

המשחקים של אתלטיקו מדריד הם ממש חוויה העונה. מישהו ספר בכמה משחקים של אתלטיקו העונה שתי הקבוצות הבקיעו 3 שערים לפחות?
    סביליה חזרה לעצמה עם ניצחון יפה בפיחואן על ויאריאל שנמצאת בכושר נפלא. ויאריאל צריכה להגיד תודה שלא הובסה. מישהו יודע למה פרדי קאנוטה לא פתח?
    שימו לב לבטיס, שבורחת מהתחתית עם ניצחון שלישי רצוף, המסבך קשות את סראגוסה.
    ולנסיה שוב מפסידה לנמושות הליגה. מישהו זוכר את הניצחון שלהם בברנבאו לפני שבועיים?
    ובארסה? כמה פעמים ריאל נותנת והם לא לוקחים. מה כבר אפשר לומר עליהם...

6. Sergio Ramos Member

מצד אחד אני כאוב על סרגוסה, אבל מצד שני, האי נמצאת היכן שהיא נמצאת בזכות עצמה ועל זה אין שום עוררין. יש לה גכלים מצוינים ומגוונים, אבל מתחילת העונה משהו שם לא התחבר. ההנהלה מחליפה מאמן כל שני וחמישי והחוסן המנטלי של הקבוצה רק פוחת. חבל לי מאוד עליה, היא קבוצה שעל הנייר שייכת לצמרת והצמרת צריכה קבוצות כמוהה. בטיס עושה את העבודה שלה בצורה מצוית. המשחק מול סרגוסה היווה עבורה מבחן גדול בו לא נכשלה. אני אשמח מאוד אילו היא לא תרד ליגה. בקבוצה מסביליה יש פוטנציאל גדול של שחקנים(פאבונה, גונזאלז, אדו, סוביס...)ומאז קופר עזב אותה, הקבוצה מתחילה להרשים והתוצאות מדברות בעד עצמן.

סביליה גם האי עושה את הדרוש ממנה. הביתיות הייוותה פקטור משמעותי אתמול. המחץ של הקהל האנדולוסי לא נתן שקט לויאריאל שנראת מאוד מבולבלת ומבוהלת למהלך כל המשחק. סביליה מצידה, ניצלה יפה את הביתיות. מהדקה הראשונה היא לא נתנה לויאריאל לפתח התקפות ודחקה אותה אחוררנית. סביליה הגיע מאוד דרוכה למפגש, מאוד מסודרת ומאורגנת וניצחה בצדק רב.

ולנסיה שוברת את שיא העליבות. אני תמיד אומר לעצמי מחדש "כמה עוד אפשר"? זה פשוט לא יאמן. אחרי ניצחונות על ברצלונה וריאל מדריד, חשבתי שאולי סוף סוף משהו ברוח הקבוצתית השתנה. אבל זה בכלל לא כך. ממחזור למחזור ולנסיה מסמלת לנו רשמית, כל פעם מחדש, עד כמה קומאן החריב שם את הקבוצה. לא יודע עם קומאן ימשיך בעונה הבאה, אבל בכל אופן, עם וישאר, דרוש בקבוצה חתיכת זעזוע. המועדון פשוט מפורר.

7. Raulito Madridista

הניצחונות של וולנסיה על ברצלונה וריאל מדריד שיקרו, הם גנבו נקודות בשני המקרים, אני התערבתי עם חבר שלי שהם יפסידו למאיורקה במאסטייה. האמת שפחות אכפת לי מהם, ההנהלה המטופשת לא עושה שום שינוי, קומאן היה צריך להיות מפוטר לפני הרבה זמן. שש נקודות מהקו האדום, זה המצב של וולנסיה, ויש לה עוד מפגש בקאמפ-נואו ומשחק ביתי נגד אתלטיקו. מצד שני, אם היא תתעשט היא תוכל להבטיח את ההישארות בליגה עוד לפניכן.
    ההגנה ה-14 בטיבה בליגה(47 ספיגות ב-31 משחקים), כמה לא מתאים לוולנסיה שלקחה את שתי האליפיות שלה ב-02\2001 ו04\2003 עם פחות מ-30 ספיגות באותן שנים, ושמרה על הגנה ברמה גבוהה לאורך כל שנות האלפיים.
    במארקה מספרים היום שהעונה הנוכחית היא העונה הגרועה ביותר של העטלפים מאז עונת 86\1985. לאחר אותה עונה ירדה וולנסיה לסגונדה. המצב אז היה: 34 משחקים; 8 נצ', 9 תיקו ו17 הפסדים. המצב העונה: 11 נצ', 6 תיקו ו14 הפסדים.
    הטבלה המלאה של עונת 86\1985

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/07/marchena070408.Xxx
    מה יהיה, מה יהיה, וולנסיה?

הקבוצה תיבנה מחדש בשנה הבאה, לפחות בחלק האחורי. בנוסף, אני בספק אם דויד ויאה יישאר.

Last edited: Apr 8, 2008
  8. riquelme1 Member

האשם היחידי הוא קומאן, ולנסיה העונה פתחה את העונה מצויין והית במקום הרביעי עד שפוטר קיקה פלורס, אני כבר אמרתי שהפיטורים שלו הית שגיאה, למרות שסרחיו ראמוס הסכים עם הנהלה. קומאן פשוט החריב את הקבוצה ואני צועק אתזה כבר למעלה מחודשיים.

9. JR-Riquelme Member

קומאן גם אשם, אבל לא רק הוא אשם. אי אפשר להפיל הכל רק עליו. איפה דוד ויאה? למה חואקין כבר לא מביא תועלת? השחקני הגנה שלו בכלל על הפנים.
    צריך לעשות בקבוצה ניקוי יסודי, להשאיר את באנגה ועוד כמה צעירים, לדעתי למכור את ויאה בהרבה כסף ולהביא במקומו חלוץ אחר.

10. xavi6 Member

הסיפור נגמר, אם את חטאפה לא מנצחים בבית אז באמת אין לנו מה לחפש בליגה. לא שאני מזלזל בקבוצה הזאת, כבר קיבלתי ממנה בראש והשנה הם קבוצה מעולה. חבל לי על הפצועים שלה. השופט כרגיל פישל, היה פנדל וחצי על זמברוטה ובהילוך החוזר ראיתי שחקן של חטאפה תופס את הראש כבר מאחורי שניהם.

מה שכן דבר טוב, שהפעם מי שהיה בזמן האחרון (או כל העונה) גרוע, היה ענק. ג'יו היה בלתי ניתן לעצירה, רק פתחתי את הפה ששנה הבאה נראה מה הבחור יודע ושהוא מראה במקסיקו, והוא נתן קמצוץ מהכישרון העצום שיש לו, אולי הוא הוציא את הראש מהתחת. ובכלל, בימין הוא טוב, תמיד ידענו את זה, רק שריקאד פשוט התעקש על הזמן על שמאל\חלוץ. הנרי היה גרוע, בויאן היה חלש, צ'אבי ואיניסטה במשחק חלש גם מצידם. פויול ענק, ענק! בלתי ניתן להכנעה. ואלדז גם היה טוב מאוד.

יאללה, בסיום העונה נצדיע לריאל, הדבר היחיד שיש לנו עוד לעשות בליגה זה לשמור על הכבוד, וזה כמובן יהיה במחזור ה-36. הברנבאו אף פעם לא היה מבצר בישבילינו, כמו שהקאמפ בשנים האחרנות לא מבצר בישביל ריאל.

11. Sergio Ramos Member

בעיות מנטליות היו לולנסיה עוד מהעונה שעברה, אך זה לא ממש התבלט מכוון שהשחקנים המצוינים שלה כגון חואקין, סילבה(שפרת בעונה שעברה והיה לעיני אחד הקיצוניים הטובים באירופה לפני עונה)וויאה ושאר.. הניבו יכולת מצוינת. העונה הזזאת נפתחה בגמגום, אך עדיין לקיקה פלורס הייתה שליטה כלשהי על הקבוצה במובן מסוים וקצב הנקודות היה סביר ביותר. קיקה פוטר, יש האומרים שלא בצדק, ויש האומרים שבצדק אבל בואו לא ניכנס לזה עכשיו כי זה לא העניין. העניין העיקרי הוא קומאן, שמאז שהגיע, במקום לעבוד על הצד המנטלי, ולהפריח אותו, הוא רק הוסיף מלח על הפצעים וזה בא לידי ביטוי כאשר העיף את סנטי, אלבלדה ואנגולו... הניסיון הזה כאמור, היה בכדי לגרום לזעזוע שיתן סטירה לשחקנים, שיבינו את המצב, שיתעוררו. לפני כמה חודשים, כאשר קומאן עשה את המהלך הנ"ל, אמרתי שרק הזמן יעיד האם זה מוצלח, האם זה ישפיע לטובה, או האם לרעה. היום אפשר להגיד בביטחון שזה רק השפיע רעות. הקבוצה תחת קומאן קורסת וככל השהריסות גדולות יותר וממשיכות לגדול, יהיה יותר קשה לבניות את הפרמידה מחדש.

ולנסיה לא תרד ליגה, אבל אחרי מה שחולל קומאן לשלילית בקבוצה, יקח לה שלפחות שנתיים טובות לבנות מחדש. בעיקר בפן המטלי. כלים יש לה והיא גם תוכל להתחזק, אבל החוסן המנטלי בקבוצה חייב לגבור בצורה דרסטית אחרת ולנסיה תמשיך להידרדר במורד ההר. ואני באופו אישי, לא הייתי רוצה שדבר כזה יקרה. ולנסיה קבוצה שמוסיפה המון צבע לליגה הספרדית וחבל על אחת כזאת שתאבד. לא רוצה לראות אותה מגיע למצב כמו לה קורוניה לדוגמא.

12. Raulito Madridista

עוד בקשר למחזור שעבר -
    אספניול רושמת עוד הפסד וברור לכולם שהיא אחת הקבוצות הגרועות בליגה מאז שנת 2008. מאז התצוגה האדירה נגד ויאריאל ב-5.1.08, הכל השתבש, והרי המאזן: 14 משחקי ליגה ; 4 נצחונות, 0 תוצאות תיקו ו10 הפסדים!
    הטבלה לאחר הניצחון של אספניול על ויאריאל:

http://img526.imageshack.us/img526/1982/95751507yk7.Xxx

הטבלה היום:

http://img526.imageshack.us/img526/6808/30135551rk9.Xxx

מצד שני, בניגוד לביזיונות מול מורסיה וסנטאנדר, אספניול שיחקה כדורגל לא רע והגיעה למספר מצבי כיבוש. רייריה לדוגמא עבר את השוער וכמעט הבקיע(השחקן נעלם מאוד בחודשיים האחרונים), טאמודו איים, רופטה מצא את העמוד ועוד. אני מקווה שאספניול כן תצליח להגיע לגביע אופ"א ושבמחזורים שנותרו תתאפס על עצמה ותחזור להפגין כדורגל טוב, כי היא כבר הראה שהיא מסוגלת.

גם למנצחת מגיע איזכור. בילבאו בכושר פנטסטי והיא תישאר בליגה. שער נפלא גארמדינה אחרי הרמה מצויינת. בילבאו משחקת התקפי בלי פחד ומשלבת הרבה צעירים, פשוט תענוג. בילבאו עם ארבעה ניצחונות בחמשת המשחקים האחרונים.

בטיס גם נראתה מצויין, מארק גונזאלס כבש שער נפלא אחרי שכידרר ממחצית המגרש ועבר שני שחקנים וכבש. היא מוכשרת מדיי כדי להישאר בליגה. בסראגוסה לעומת זאת המצב קשה. מיליטו שהיה מעוז ההגנה עזב ואז'אלה בכלל לא דומה לעצמו. דיוגו במשחקים האחרונים נראה כמו ילד שלא יודע מה התפקיד שלו. איימאר קיבל דקות לאחר המון זמן, אולי הוא יוכל לשפר שם משהו.

דפורטיבו עם 10 נקודות מ15 האחרונות גם מראה שיפור גדול. לא חשבתי שהיא תנצח בסרדינרו. סיסקו כבש צמד נפלא(בעיקר השער הראשון) והוא בכושר מטורף. אפילו קולוצ'יני הבקיע. ההגנה שהייתה הצד החזק אצל ראסינג במשחקי הבית(ספגה שמונה שערים בלבד בבית עד המשחק נגד דפור) ספגה שלישייה במחצית אחת והתפרקה, הגולים היו קלים מידי. גראיי מאז שאמרו שהוא חתם בברצלונה, נמצא בירידה.

מה שכן, אסור לזכור שהכל עניין של מומנטום שמתחלף מהר מאוד. לבאנטה ירדה, אני לא מאמין שמורסיה תישאר. סראגוסה, אוססונה, רקראטיבו וויאדוליד, אחת מהן תנשור גם היא.