מחזור 31: וולנסיה מנצחת את סביליה במשחק חם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/4/09.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כשחיחון סופגת שישיות אתה משבח אותה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    מבחינת המגיע, אולי רק שתי הראשונות ראויות לשחק בצ'מפיונס. אבל אטלטיקו מאז שאנריקה סרסו עומד בראשה מתחזקת כל שנה, ולנסיה באותה התקופה רק נחלשת. כל היתר, כולל סביליה, חושבים בקטן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/09
  2. xavi6 Member

הבעיה שלגיחון אין כלים התקפיים והיא משחקת הכי התקפי בעולם, לכם לעומת זאת יש כלים התקפיים ואתם עדיין באים במטרה לדפוק לנו\ריאל משחקים ולא לשחק כדורגל.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני עדיין גאה להיות אוהד את הקבוצה הזאת שירדת עליה עכשיו...

בניגוד אליכם שרק מפסידים משחק לפטר את העולם,עונה לא טובה צריך להפוך את העולם.

כל מה שאמרת עלינו כל פעם שאתם באים לקלדרון אתם מקבלים את המנה השנתית שלכם ואם זה לא בקלדרון אז טורס היה דואג לתרופה גם בקמפ נוא,תשלחו מכתב תודה לבניטז.

ולנסיה מתקרבת אליכם,יותר טובים מאיתנו?פחחחחחחחחחחח

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי אתה רציני??(ואני לא רוצה להגיד מטומטם)

אנחנו באים להרוס לכם ולריאל את המשחק???

שכחת איך המשחק האחרון נגדכם נפתח,היינו צריכים לתת לכם 3 תוך 10 דקות ופסלו שער חוקי.

אחרי מה שאמרת עכשיו כנראה שאין לך ידע בסיסי בגרוששש.

אתלטיקו הורסת משחקים??אתלטיקו הקבוצה הכי התקפית בעולם.

5. xavi6 Member

קצת מצחיק שאתה אומר את זה. תבדוק כמה מאמנים אתם החלפתם ב-6 שנים האחרונות, ותבדוק כמה אנחנו.

אתה מוזמן לקרוא לי מטומטם, לא שזה מזיז לי כן, כל מה שיעשה לך טוב. אתה גם יכול להגיד שאתם משחקים כדורגל מבריק וגאוני (מה שאתם לא) ואתה גם יכול להגיד שהחיבור אצלכם מתקרב לחיבור בולנסיה (מה שלא). תמשיך להגיד לעצמך דברים, דברים כאלה עובדים, תאמין לי. אני עד עכשיו מנסה להגיד לעצמי שהגיע לי לנצח בגמר בית ספר, וזה באמת עובד!

בשנים האחרונות דווקא אנחנו אלה שמביאים לכם את המנות השנתיות. טורס? כן, ללא ספק ה-כבשה השחורה שלנו, וכמו שכתבתי-אותנו תפרקו (אני בטוח שמתישהו מולינו הגבריות שלכם תחזור, הבייצים שלכם יצאו מהקפאה) ומול ריאל תעשו במכנסיים גם אם היא תעלה עם הנוער, כי יש לכם תמיד תחושת נחיתות. אבל אתה יודע מה הכי יפה עם טורס? שבעונה האחרונה שלו אצלכם הוא נזכר לכבוש מול ריאל אם אינני טועה,אבל מעל הכול-הוא דאג לחטוף מאיתנו 6 חתיכות במגרשו שלו בבית שלו. תאמין לי, זה עולה כל פעם שהוא ברח לפויול.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר 3 שנים שהמאמן היה אגירה והגיע ראסינו כשינוי מאולץ(שאני לא בעד).

אתה חושב שהאוהדים כל כך אהבו את חסוס חיל ואת החארטות שהיה עושה בסוף התשעים ותחילת האלפיים.

האיש פעל על דעת עצמו בלי סבלנות וכמעט והרס את המועדון הזה.

סבבה,אתם יותר טובים מאיתנו,ולנסיה יותר טובה,נתתם לנו שישייה ושנה הבאה זה יהיה 10-0.החיבור שלנו שווה לתחת ולא מתקרב לולנסיה האלוהית. נעשה במכנסיים כל פעם כשנראה את הסמל של ריאל מקרוב.

אבל מה שבחיים לא תיקח מאיתנו זה את הגאווה הכל כך גדולה להיות אוהד אתלטיקו,אני לא בחרתי את זה,אני נולדתי לאבא אוהד אתלטיקו(בלי קשר לספרד)והקבוצה הזאת הכירה ולימדה אותי מה זה כדורגל ומה זה לאהוב את הכדורגל.

ולא משנה באיזה ליגה נהיה,ולא משנה כמה סבל ומרורים נקבל מהקבוצה הזאת,תמיד נהיה גאים להיות אוהדי אתלטיקו דה מדריד !

SIEMPRE ATLETI !

7. riquelme1 Member

באלופות אתלטיקו הית אחת הקבוצות המרשימות בשלב הבתים, היא לא הפסידה אף משחק העונה בצ'מפיונס כולל נגד פורטו, היא לא הפסידה לליברפול פעמיים והית רחוקה שנייה מלנצח אותה עם לא פנדל הכי שערורתי שראיתי בחיי.

אתה יכול להגיד הרבה דברים על אתלטיקו, אבל שהיא לא משחקת כדורגל טוב אתה לא יכול להגיד, כי אתלטיקו משחקת כדורגל מדהים, הכי יפה בליגה ביחד עם ברצלונה, ואני ראיתי את אתלטיקו העונה כמעט כל משחק, בניגוד אלייך. לא סתם אתלטי קבוצה שכבשה הכי הרבה שערים בליגה ביחד עם ריאל ובארסה.

לדפוק לריאל ובארסה? אתלטיקו שיחקה נגד ברצלונה מדהים ב4-3 והית ראוייה לנצח, עם שער חוקי שלא נפסל ועוד הרבה מצבים, גם נגד ריאל היא הית טובה יותר בברנבאו ועם לא החמצות של אגוארו ופונגול היא גם הית מנצחת, לדפוק? ממש לא, לשחק כדורגל היא באה. ובקשר לגיחון, אני מכיר הרבה קבוצות בלי כלים שמשחקים כדורגל טוב יותר מימנה, ולא סופגות שישייות ושביעיות, עדיין לא הבנתי מימה התלהבת מימנה עוד, אבל שאתה נתפס על משהו זה עד הסוף.

נכון, טוטאל פוטבול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

בקיצר, אתה בן אדם לא אוביקטיבי שמתייחס למה שנוח לך, וגם זה חירטוטים.

8. xavi6 Member

בקיצור, תתפטר. אתה משתמש בינוני ולא יציב, לא מצטט טוב ולא יודע לפסק טוב. כל פעם שאני מחליט שנשבר לי לחזור על עצמי איתך, אני ממשיך. הפעם אני אפסיק, בקרוסלה הפסקתי לשחק אחרי גיל 9 (הקאתי...איתך אני דיי קרוב להקיא)

איפה עמי של לפני שנתיים איפה? הפורום הספרדי כ" חלש השנה.

יואו, בנאדם, ריגשת אותי, אני חושב שנאספת לי דמעה בעין שמאל...

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/09
  9. Santiago Bernabeu Member

ועוד חשבת שאני יחזור...

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה חושב שאתה מצחיק, כי אתה בכלל אבל בכללללל לא !

בניגוד אלייך אני מתגאה לאהוד קבוצה שלא תמיד מנצחת ולא זוכה באליפות כל כמה שנים ולצערי גם לא אראה.

אם כל כך קשה לך מאיתנו אולי תלך לפורום מעריצי מנדייטה ותספרו שם על כמה מהולל הוא וכמה הוא היה ענק בולנסיה האלוהית

11. xavi6 Member

למה בניגוד אלי? כמו שאמרת-אני מאוהב בשחקן כמו מנדייטה, מתכוון לקעקע את פרצופו על הרגל שלי, הבחור הוא הלוזר הנצחי, שחקן שנתן תקופה קצרה טובה ונעלם. אז למה בניגוד אלי? אני מתבייש בסגידה שלי לשחקן שנחשב כפלופ בעיני רבים? אני גאה בכך שהשחקן מס' 1 מבחינתי הוא מנדייטה וגם מסי מבחינתי לא יהיה מעליו. אז שוב, פקה פקה פקה, אתה מדבר המון מהלב, אבל זה בסדר, לא נראה שיש לך הרבה שכל.

ולנסיה של מנדייטה זאת ולנסיה שאני בספק אם את' תגיע לרמתה או להישגים שלה ב-50 שנים הבאות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/09
  12. riquelme1 Member

הישגים? חוץ מגביע המלך במה בדיוק מנדייטה זכה? נכון, הם הגיעו פעמיים לגמר ליגת האלופות, אבל לא היה פה שום הישג, בשתיהם הם הפסידו. עם כבר הישגים אז ולנסיה של אחרי מנדייטה הביאה הישגים, עם 2 אליפויות וגביע אופ''א. הישגים עלק.