מחזור 31: וולנסיה מנצחת את סביליה במשחק חם

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 17, 2009.

1. hai80 Member

הוא שחקן טוב אבל הוא לפעמים טיפש למשל הקבוצה בפיגור 7 שחקנים ברחבה כדור חוזר אליו אז הוא יבעט או יעשה פאול מטומטם בזמן הכי חשוב שמעבירים זמן

ראול גארסיה גם אין לו את המסירות שיש לבאנגה יש לו בעיטות מצויינות אבל בכל הקשור למסירות וראיית משחק באנגה לוקח אותו מה גם שבאנגה מכניס המון התלהבות שהוא נכנס הוא כל הזמן בא לקבל את הכדור בלי לפחד והוא פורע את השטרות כל פעם מחדש.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנוסף לשיפוט המעצבן היה אפשר להגעל גם מצורת המשחק של חטאפה שפשוט שיחקה על הרגליים ועל החולצות בכל פעם שרק איפשר. אני רק מקווה שהם ישחקו ככה גם באמצע השבוע ולא יפתחו רגליים.

חילופים מאוחרים של גוארידולה , ממש מעצבן שכל החילופים השנה ככה . כל כך מאוחרים השחקנים כבר עייפים ומותשים. אטו היה צריך לצאת הרבה לפני הדקה ה90 וקצת אחרי החילוף של קייטה.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הייתי אומר שאבל עשה היום צעד שני בכיוון הזה. עד היום בנגה שיחק לצידו של RG, היום לצידו של אסונסאו ושוב היה טוב. הצעד הבא יהיה לפתוח איתו. ובכל מקרה אטלטיקו תשקיע במרכז השדה. אז למה לא בבנגה?

4. Mr.Eko Member

ניצחנו אותם,ניצחנו אותם,ניצחנו אותם!

ווינריות של כולם,כ-ו-ל-ם מואלדז ועד אטו,וזהו אחד המאפיינים של הקבוצה הנפלאה שלנו העונה.

עמי,שממי,במי,תודה כבר ותצהיר שבארסה היא הקבוצה השנואה עליך או אחת השנואות,חלאס לגבות את זה בתגובות פחדניות של תינוק. תתבגר. אני אגיד עוד משהו? גם אם בארסה הייתה משחקת נגד אייאקס של קרוייף ומשפילה אותה היית טוען שההגנה של אייאקס הייתה חלשה. פאתטי ובאמת עלוב,ואני אומר את זה עוד כבנאדם שתופס ממך אחד שיודע על מה הוא מדבר בדרך כלל.

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שהניצחון היה חשוב היום !

עולים זמנית לרביעי ומקווים להישאר שם, עכשיו ויאריאל,ולנסיה וסביליה יתחילו את המשחקים היותר קשים וזה הזמן שלנו להתגנב ולסיים ברביעי.

6. xavi6 Member

בא לי לבכות. לא יאומן שהם עדיין במירוץ.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכס , איכס , איכס , איכס .

לפחות שינסו לתקוף , שינסו לעשות משהו גועל נפש שקבוצה כזו רצה לאליפות.
    עמי אני מסכים אתך , הליגה שלנו השנה חלשה ! אם ככה משחקת קבוצת כדורגל שקוראת לעצמה אימפריה ספרדית ושרוצה לקחת אליפות אז פשוט הליגה שלנו זוועה לא רק חלשה.
    השיטה המגעילה הזו של נבעט ורובן ירוץ להשיג את הכדור זה פשוט דוחה.

לא מתאים לחואנדה ראמוס לשחק את הכדורגל המגעיל הזה , איפה הימים של סביליה ששם ראינו קבוצת כדורגל שנהנו מכל רגע ורגע שהיא שיחקה בתקופתו , פשוט גועל נפש אחד גדול.

8. Raulito Madridista

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/04/18/futbol/1adivision/1239994805_extras_portada_8.Xxx

זה כבר הפך לעניין קבוע. פותחים את המשחק חלש מאוד ובלי תשוקה או רצון לנצח ולא משנה איפה המשחק(בית או חוץ) ומי היריבה, מבקיעים לקראת סיום המחצית הראשונה או המחצית השנייה, מגיעים למספר מצבים למרות משחק לא משכנע ולא כובשים, ובסוף כל-כך שמחים לשמוע את שריקת הסיום. הרי בקלות רובן היה יכול לסיים את המשחק היום עם עוד שער או בישול, כי היו לו מהלכים שהוא העביר מרגל שמאל לימין אבל כדור הרוחב היה גרוע(מפתיע שהוא לא ניסה לאיים על השער היום פרט לניסיון ההקפצה המוזר) וגם בצד שמאל הוא ניסה, וכמובן שרובן הגיע למצב טוב מול השוער והחמיץ כי אין לו רגל ימין. הוא והיגואין לא מתואמים ושום דבר לא יעזור.

עם כל האהבה שלי לווסלי סניידר, שהיה לא רע בדקות ששיחק ועצוב לראות שהוא שוב נפצע ולכו תדעו אם הוא ייתרום לנו עוד העונה, לגאגו מגיע למשחק על חשבונו. גאגו נתן היום משחק טוב והבישול שלו למרסלו היה פנומנלי - מסירה פשוט מדהימה. גם ראול היה בסדר היום כאשר ניהל את המשחק בחלקים מסויימים. הייתה לו גם מסירה מעניינת לראמוס בתוך הרחבה, ובמקום להחזיר לו אז ראמוס בעט לא טוב. ראול גם עשה תנועה והצליח לעבור שני שחקנים(לראשון הוא 'נתן בין הרגליים'), אבל בדריבלים שהוא ניסה בתוך הרחבה הוא הצליח וגם בניסיונות להגיע למצבים אחרי תנועה ללא כדור. היה רצון אבל גם הייתה איטיות וכבדות. אותה בעייה הייתה לרובן שבערך מהדקה ה-65 הפסיק לרוץ.

פפה היה השחקן המצטיין בשירות הקבוצה כמובן, הוא הגיע ראשון לכל כדור ועשה עבודה מושלמת. ההגנה הייתה יציבה ורקראטיבו לא הגיעה לאף מצב פחות או יותר, ומזל שזה כך, כי מדובר באחת ההתקפות החלשות בליגה. מפתיע שרקראטיבו לא ניסתה לשחק על צד שמאל של מרסלו, שבהתחלה עשה קצת שטויות. כל ההתקפות שלה היו מצד ימין שלנו וגם ראמוס היה בסדר, הגנתית לפחות.

לא נעים לראות את הקבוצה הולכת אחורה בשלבים האחרונים של המשחק ומעבירה זמן, חבל על החילופים האלה של חואנדה ראמוס שמוותר מאוד מהר על המערך הרגיל שלו(הונטלאר היה רע, אבל אולי הגיע צ'אנס לסביולה במקומו למשל, למה להכניס קשר?), אבל בעונה הזאת זה מה שיש. מה גם שחואנדה ראמוס הוביל אותנו להשוואת שיא מועדון - היום ריאל מדריד השיגה ניצחון חוץ שביעי ברציפות. אבל אני בטוח שהשיא ייעצר כאן, כי בפיחואן לא ננצח. לא כי סביליה קבוצה מדהימה, אלא בגלל היכולת החלשה שלנו. מאבק האליפות עדיין בחיים, אבל המשחקים הקשים עוד לפנינו. האללה מדריד!

Last edited: Apr 19, 2009
  9. riquelme1 Member

למה לא יאמן? שהמחזור החמישי בערך אני צועק שהליגה הספרדית העונה היא ביזיון, וזה העונה הכי חלשה של הליגה הספרדית שיצא לי לראות, בטח שיאמן, שריאל מדריד העונה קבוצה בינונית עד חלשה רצה עם ברצלונה לאליפות, בגלל החולשה הכללית של הליגה, ו9 קבוצות נאבקות להם על ירידה.

רקרא' וחטאפה לא מסוגלות לכבוש, ומשחקות בצורה פחדנית ועלובה של ''העיקר לא להפסיד''. הקבוצות הנורמאליות היחידות העונה בספרד הם סביליה ואתלטיקו, וגם הם לא מדהימות, אתלטיקו זה תופעה, קבוצה בעלת סגל שצריך לרוץ לאליפות, וסביליה נחלשה מאוד מהעונה שעברה, ויאריאל כבר ראינו מה שווה בליגת האלופות השבוע, ו-ולנסיה לא פחות גרועה. על הקבוצות העלובות כמו גיחון, רקרא', דפור, מאלגה אני אפילו לא מדבר, שהשתיים האחרונות נאבקות על כרטיס לאירופה(!).

שתגמר העונה הזאת, כי זאת עונה באמת שמביישה את הליגה, שלפני שנתיים היא הליגה הטובה באירופה.

ברצלונה היא הקבוצה האהודה עלי בספרד עוד מתקופות רונלדו האגדיות, אין שום קשר לביקורת שלי לברצלונה, ברצלונה העונה קבוצה מדהימה, שעדיין צריכה להוכיח את עצמה, הליגה הספרדית העונה היא לא מדד לכלום, כ''נל באיירן מינכן וליון, נירא אותה נגד צ'לסי ואחר כך נדבר. אני אומר את הדברים על הליגה לא בגלל שאני שונא אותה, ההפך הליגה הספרדית היא אהובה עלי מאז ומעולם.

10. REAL MADRID Member

הדבר היחיד שעניין אותי הוא לראות את לאס מקבל את הצהוב החמישי ולא משחק במשחק הבא ומגיע נקי מצהובים לסדרת הכרישים. בסופו של דבר הוא עשה את שלו כשאחרי הבאה שפפה עשה או אמר לשופט מילים מיותרות/נגע בכדור/לא יודע מה.. העיקר שקיבל צהוב.

מרסלו מלך.

11. riquelme1 Member

חנפנים. עד לפני כמה חודשיים הוא היה האסון הכי גדול של הקבוצה לא? פתאום הוא מלך.

12. Mr.Eko Member

אני לא מאמין למה שאני קורא פה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    ברצלונה? האהודה עליך בספרד...? שמע עמי,אתה אחד האנשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

חח ובאמת,מנדרילים יקרים,פתאום מרסלו מלך? אני עוד זוכר איך רציתם לערוף את ראשו פה. ארז(זה השם נכון?) אני לא מצביע דווקא עליך אבל זכורה לי ההתנפלות על הברזילאי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-valencia.Xxx וולנסיה - סביליה http://realmadrid-futbol.com/L-sevilla1.Xxx

יום ראשון, 20:00, המאסטייה, שידור ישיר ב5+ LIVE

אחרי הניצחון של אתלטיקו מדריד אתמול והעפלתה למקום הרביעי, וולנסיה מגיעה למשחק הנוכחי נחושה כדי להשיג ניצחון רביעי רצוף ולחזור למקום בו הייתה לפני תחילת המחזור(גם תיקו יספיק לה), גם כדי לפתור את הבעיות הכלכליות של הקבוצה. ועל הדרך, אם אפשר, גם לנקום בסביליה על כך שהדיחה אותה ברבע גמר גביע המלך, עם שער אחד שנוי במחלוקת. וולנסיה נמצאת בכושר מצויין כאשר היא ניצחה בשלושת המשחקים האחרונים, (ובשבוע שעבר נגד ספורטינג גיחון בחוץ היא הפגינה אופי כאשר עשתה זאת עם שער בדקה ה-87 מרגלי חואן מאטה), רצף שלא היה לה מאז הניצחונות בין המחזור השלישי למחזור החמישי, אז וולנסיה עוד הוליכה את הטבלה. לפני מספר שבועות העונה נראיתה גמורה, אבל הקבוצה חזרה לשחק את הכדורגל ההתקפי והמהנה שאפיין אותה בתחילת העונה. "הקבוצה השתפרה ואנחנו מרגישים הרבה יותר טוב במגרש. אני רוצה לחזור עם וולנסיה לליגת האלופות, זו המשאלה שלי עד לסיום העונה", הצהיר המנצח על התזמורת בזמן האחרון, הקשר דוד סילבה. יחד עם זאת, ההגנה עדיין לא השתפרה והיא נשארה בעייתית, ואמארי בהחלט מודאג. המגן השמאלי מוראטי עדיין פצוע וגם דל-הורנו לא בסגל, כך שנראה שאלכסיס ימשיך לשחק בעמדה זרה לו. אבל ההיעדרות היותר משמעותית היא של מנואל פרננדזס, הקשר האחורי שהשתפר מאוד ככל שהעונה התקדמה, אך הוא גמר את העונה כזכור. באגף ימין מנגד, מיגל צפוי לחזור להרכב הראשון לאחר לא פחות משבעים יום, כאשר יחליף את אלביול, אך ברור שכאן מדובר בשידרוג בעיקר התקפי. לא ברור מדוע מהדורו ממשיך לשחק כבלם למרות שהמשבצת המתאימה לו היא במרכז השדה. אמארי מתכנן עוד שינוי, הפעם בכל הקשור למשחק ההתקפה, כאשר חואקין שסופסל אף הוא לאחרונה, ישוב לעמדה בצד ימין על חשבונו של פאבלו הרננדז. דויד ויאה שייפתח כמובן בהרכב, לא חגג בשבוע שעבר את השער שלו נגד ספורטינג גיחון מפאת כבוד לקבוצה בה גדל. אם הוא יבקיע היום, הוא בוודאי יחגוג, בטח כאשר הוא עורך את ההופעה ה-200 שלו בליגה הבכירה בספרד.

http://estaticos.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2008-2009/fotos_directo/jornada_30/spo_val/foto.Xxx
    הוא מוכן להופעה ה-100 במדי אתלטיקו בליגה. מקסי רודריגז.

וולנסיה - הרכב משוער: סזאר; מיגל, מהדורו, מרצ'אנה, אלכסיס; אלבלדה, מיצ'ל, חואקין, דוד סילבה; מאטה וויאה

בשבוע שעבר האוהדים בפיחואן ציפו להצגה נגד חטאפה בהתחשב במצב בו הגיעו שתי הקבוצות למשחק, אבל במקום זאת קיבלו הפסד מפתיע שעצר את הרצף החיובי של סביליה לפניכן. לא רק התוצאה הייתה מאכזבת, אלא גם רמת המשחק. חרף העובדה שסביליה שיחקה עם שני חלוצים, הקבוצה לא איימה מספיק על השער והציגה משחק לא טוב. גם החילופים ההתקפיים של מנולו חימנז לא עזרו. למרות זאת, המאמן מנולו חימנז לא מתכוון לבצע שינויים דרסטים בהרכב לקראת המשחק החשוב נגד סביליה. שוב נראה שלושה קשרים מרכזיים(רנאטו הוריד עומס באימונים האחרונים עקב גירויים מטרידים והוא יוכל לפתוח בהרכב) וחסוס נאבאס יישחק מקדימה.דראגוטינוביץ פצוע ובמקומו יישחק אסקודה כבלם, זה השינוי היחיד שצפוי לבצע המאמן. ישנה גם אפשרות שמארסקה יירד לספסל לטובתו של דושר שחוזר לסגל. גם קונקו ואקוסטה חוזרים לסגל אך ייפתחו על הספסל בוודאות. המקום השלישי שמוליך בעונה הבאה היישר לשלב הבתים של ליגת האלופות, עדיין נמצא בידיים של סביליה ובפער דיי מרשים של שמונה נקודות, ולכן מנולו חימנז נשמע רגוע לקראת המשחק. "מעדנו בשבוע שעבר, זה נכון, אבל סביליה הוכיחה העונה שהיא מסוגלת לנצח כל קבוצה ובכל מגרש", הדגיש המאמן ובוודאי התכוון לניצחונות של סביליה בברנבאו ובויסנטה קאלדרון. "אנחנו נמשיך להיות במקום שלנו, מתחת לברצלונה וריאל מדריד, אבל מעל שאר הקבוצות שרוצות את המקום השלישי". דבר חיובי שקרה השבוע בסביליה הוא הראיון שהעניק אנזו מארסקה לתקשורת. הקשר האיטלקי שחסר להרכב במשחק נגד חטאפה לאחר הרבה שבועות על הספסל ולעתים גם מחוץ לסגל, דחה כל אפשרות של סכסוך בינו לבין מאמנו. הסטטיסטיקות בהחלט יכולות לשדר אופטימיות לסביליה לקראת המשחק. לא רק שסביליה של העונה קבוצת חוץ לא רעה, כאשר רק ברצלונה וריאל מדריד השיגו יותר נקודות בחוץ ממנה(25 נקודות), גם הקבוצה ניצחה בשלושה מתוך ארבעת הביקורים האחרונים שלה במאסטייה במסגרת הליגה.

http://www.sevillafc.es/archivos/img_temp0809/img_partidos/sevgeta6.Xxx
    שחקני סביליה מתקשים נגד חטאפה בשבוע שעבר.

סביליה - הרכב משוער: פאלופ; נאבארו, אסקודה, סקילאצ'י, אדריאנו; דושר(מארסקה), רומריק, רנאטו, חסוס נאבאס; פביאנו וקאנוטה

14. Raulito Madridista

המשחק היום בעל פוטנציאל לא רע בכלל, אני מקווה שנראה כדורגל טוב ומהיר עם הרבה הזדמנויות וגם שערים. הציפיות מבחינתי הן בעיקר מוולנסיה. אומנם מאזן הבית שלה יכל להיות יותר טוב, אבל כשקבוצה בכושר טוב אז בטח שליתרון הביתיות יש משמעות, ומעבר לכך, היא קבוצה יותר מוכשרת מסביליה(אני לא מבין למה חימנז לא משחק עם שני שחקני אגף, לא חשוב אם זה דייגו קאפל או פרוטי בנוסף לחסוס נאבאס, אבל חשוב שהמערך יהיה סימטרי). דוד סילבה שידרג מאוד את המשחק שלה, גם מאטה חזר להבקיע, חואקין חזר להרכב(הציפיות שלי ממנו גבוהות, שיראה שמגיע לו לפתוח) וויאה תמיד עשה את שלו והוא היום מציין נקודת חשובה בקריירה שלו עם הופעה מספר 200 בליגה הבכירה, כפי שרשמתי בפריוואי. אני מקווה לראות את וולנסיה מנצחת ולא מתייאשת למרות מערך מעובה של סביליה. הבעייה של וולנסיה היא כמובן בהגנה, ופביאנו וקאנוטה יעשו לוולנסיה צרות. סביליה הבטיחה למעשה את המקום שלה בליגת האלופות ואני רוצה שגם וולנסיה תיהיה שם. הקבוצה של אמארי העונה מתקשה מאוד לחזור לפיגור וחשוב שהיא תיהיה מרוכזת ותפתח את המשחק כמו שצריך. וולנסיה תשחק גם נגד ברצלונה וריאל מדריד בבית והיא צריכה להוכיח שהיא מסוגלת לנצח את הקבוצות הגדולות, כי היא לא עשתה זאת נגד ויאריאל למשל ובקאמפ-נואו ובברנבאו היא לא היוותה פקטור.

ויאריאל היום תצטרך להתגבר על השבוע היום ונורא שעבר עליה וגם על התוצאה של אתלטיקו, כאשר תתארח אצל ויאדוליד, וזה לא הולך להיות פשוט. אולי הגיע הזמן שפלגריני ירענן משהו בשפיץ שלו, אולי ניהאט צריך לפתוח במקומו של יורנטה, שיישחק היום נגד האקסית ומעניין איך האוהדים יקבלו אותו. יש לזכור את העונה הנהדרת שעברה עליו אשתקד, הוא היה זה שהשאיר את ויאדוליד בליגה, עם עזרתם של סיסי וג'ונתן ססמה.

וגם משהו בקשר למשחקי אתמול - אתלטיקו מדריד הייתה רגועה גם בדקות הפחות טובות שלה והצליחה לנצח בזכות סבלנות. נומנסיה תחפש את הנקודות במקומות אחרים. השער של באנגה היה נהדר, איזה קורח רוח ברחבה ואיך הוא העלים את שני השחקנים של נומנסיה, שהיו קרובים אליו. אבל לא תמיד הוא מספק את הסחורה, לפעמים הוא כן קיבל צ'אנסים לפתוח בהרכב. הבעייה שהוא לא מספיק טוב בחלק האחורי כדי לשחק במרכז, ואין לו מקום במערך הנוכחי של אתלטיקו. גם סימאו היה מצויין עם בישול נהדר לפורלהאן והוא גם שזה שמסר לבאנגה, וגם שער יפה עם עזרה מהשחקן של נומנסיה. פורלהאן כאמור כבש גם אתמול וזה לא מפתיע, יש לו עונה מדהימה: 21 שערים ב-26 משחקים, ממוצע של שער כל 105 דקות. חבל שמקסי רודריגז לא הותיר חותם על המשחק בהופעה ה-100 שלו.

15. REAL MADRID Member

כבר אי אפשר לצחוק קצת בפורום הזה?..

מרסלו עדיין מגן שמאלי מזעזע וקשר שמאלי בינוני ומטה. אני עדיין חושב שאין לו מקום בריאל מדריד (כמו גם לעוד כמה שחקנים) ואני לא מעוניין לראות אותו כשחקן הרכב בעונה הבאה.