מחזור 31 - הסופר-קלאסיקו!

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 9, 2010.

1. ValenciaCF Member

סביליה הופכת את התוצאה ל2:1, איזה דכאון!
    לולנסיה מחר יהיה קשה להוציא 3 נק' ממאיורקה .

2. riquelme1 Member

סוף סוף סביליה נראת כמו קבוצה, תוקפת, יוזמת, ולא הגועל נפש של הקבוצה של מנולו חימנז. ניצחון שני ברצינות ופותחת פער 3 נקודות ממיורקה.

וראבק, תפסיק כבר לפחד, ולנסיה עפה מהליגה האירופאית ועכשיו תתמקד רק בליגה, היא מובילה ב5 נקודות עם משחק חסר על סביליה, עם הסגל שחקנים שיש לכם אין לך מה לדאוג.

3. AS R Member

לא שלמישהו אכפת היום בטח, אבל סביליה מנצחת את מלאגה 2-1 בדרבי הקטן של אנדלוסיה. מהפך שמבצעת הקבוצה משערים של לולו ועוד איזה שחקן שבחיים לא שמעתי עליו הכריעו את המשחק וסביליה חוזרת קצת לעצמה אחרי העידן הנוראי של מנולו חימנז.

בואו נריץ הימורים לסופר קלאסיקו.
    אני אומר שברצלונה תנצח 2-1. מסי זה כל ההבדל.

4. hai80 Member

תגידו מישהו יודע אם יש איזשהי קבוצה בספרד שמעוניינת בשם הכי חם באירופה - לוקאקו? מדובר בחלוץ בן 16 בגובה 1.93 מלך השערים בליגה הבלגית אם אני לא טועה.

5. riquelme1 Member

בשביל מה יש אוף טופיק, ומה זה בדיוק קשור לדיון המחזור?

6. ValenciaCF Member

עד שזה לא ניגמר זה לא ניגמר,כמו שאמרי אמר אחרי הניצחון באוסאסונה. לולנסיה עכשיו יש רצף משחקים קשים, מאיורקה ריאל ויאריאל ואת' בילבאו, לסביליה נישארו משחקים קלים פרט למשחק נגד ברצלונה.

7. קרלס פויול5 Member

עכשיו בדקתי, המהירות הממוצעת של רונאלדו 30 ק"מ, של מסי 28 ק"מ. איזה הבדל גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

8. שלו Guest

זה אכן הבדל גדול לידיעתך...

9. riquelme1 Member

האם פפ גוארדיולה נפל על כל הראש? כנראה..

מזה ההרכב הזה?

10. guyholl Member

אני מאוד מקווה שזה לא ההרכב הסופי...אלבס בקישור? איפה טורה? איפה אינייסטה?! המערך הכי הזוי של פפ בשתי העונות שלו פה ואני מאוד מקווה שב1 בלילה הוא יצא גאון.

11. המבין Member

מתי יתפרסם ההרכב של ריאל?

12. Raulito Madridista

הרכבים:
    ברצלונה: וואלדז; פויול, מיליטו, פיקה, מאקסוול; בוסקטס, קייטה, אלבס, צ'אבי; פדרו ומסי
    ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, אלביול, גאראי, ארבלואה; גאגו, אלונסו, מרסלו, ואן דר-וארט; רונאלדו והיגואין

עושה רושם שגוארדיולה רוצה לתת קונטרה לפלגריני. הוא מבין שהמאמן מולו העלה הרכב גרוע והוא רוצה שהמשחק הזה לא יהיה חד-צדדי.
    הייתה לי תקווה בלב שכאשר ההרכב יפורסם נראה את שמו של לאס בפנים, שאדון פלגריני יתעשת, אבל כמו עם הקרדיט המוגזם לגראנרו - פלגריני רוצה להראות כאילו הוא המציא את הכדורגל וזה מרגיז. ההחלטה התמוהה הזאת יכולה לעלות לנו במשחק. לאס פחות טוב לאחרונה אבל זה לא אומר שאפשר לוותר עליו במשחק כזה, בטח לא לטובת גאגו שמאבד כדורים פשוטים בהתקפה ועושה הגנה רק בכאילו. להתרוצץ סתם על הדשא גם אני יכול.
    הספסול של אינייסטה מרגיע אותי קצת. הוא אומנם רק חזר מפציעה, אבל הוא זריז, חמקמק וכל-כך חכם. טוב גם שטורה לא משחק. מצד שני, אלבס יכול ליצור הרבה בעיות מעמדת הקשר וזה קצת מלחיץ כשהוא עוד יותר קרוב לשער שלנו. אי-אפשר גם לבנות על זה שיפקיר את העמדה שלו בצד ימין וכך נצא למתפרצות מהירות עם יתרון מספרי - כי פויול משחק שם והוא הרבה יותר אחראי מן הסתם.
    עוד שעה...אני כבר לא יכול לחכות למרות הפחד והפסימיות. רק שהפעם זה יהיה שלנו...

Last edited: Apr 11, 2010
  13. שלו Guest

http://i42.tinypic.com/2ewfvcx.Xxx
    אני דיי מרוצה מזה שמרסלו במקום גראנרו שנמצא בכושר לא טוב בלשון המעטה. ההרכב של ברצלונה הזוי משהו, נקווה שזה לא עוד אחד מהתחכומים של גווארדיולה. 55 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

14. המבין Member

מרסלו יהיה חייב לעזור בסגירה על ראמוס, ןדרך אגב ראמוס, הוא יפתח בימין או בשמאל כי לפעמים באל קלאסיקו הוא פותח בשמאל כדי לשמור על מסי שעכשיו אני מניח עפ"י ההרכב יתופקד האמצע.

15. שלו Guest

הוא בימין, ארבלואה בשמאל.