מחזור 31 בעליון ו30 בתחתון: ה. פ"ת-עכו, אשדוד-ה. חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Apr 23, 2015.

1. Love Is Red Member

אם כבר הזכרת את ראובן עטר אז ייתכן שבפעם השנייה שני מאמנים שונים שמחליפים אחד את השני מורידים קבוצה בפעם השנייה (עטר ירד עם נתניה ובנין החל את העונה איתם, והעונה עטר בנה את הפועל חיפה ובנין בדרך אולי לירידת ליגה) זה נראה לי שיא חדש.

עומר likes this.
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר? תראה את גאל מרגוליס, היה הכוכב של מכבי בנוער, אם לא הייתי יודע שהבן אדם עובד על השיזוף בספסל, מי היה יודע מה איתו? עוד שנה-שנתיים כאלו והוא שחקן גמור. אין קשר למה שאתה אומר, כי ההבדל בין לשחק נוער, גם אם אתה יורד ליגה, לבין לשחק בוגרים הוא שמיים וארץ, ולא בגלל נושא של היכולת אלא נושא הרבה יותר פסיכולוגי ומנטלי לטעמי. לא חסרים שחקנים שוואלה בנוער הם היו סמל לבינוניות או כאלה שאמרו שהם לא יהיו שחקנים והם שורדים עד היום ומתפתחים, שרן ייני לדוגמא, אחד מהם. כפיר אדרי שהיה בדימונה בנוער, לא בהפועל פ"ת להזכירך, מי בכלל חשב עליו.

Love Is Red likes this.
  3. עידן444 Member

גבר, אין שם כלום! מה בדיוק אתה חושב שאפשר לקחת מקבוצת נוער שלקחה 12 נקודות ב 27 משחקים וירדה ליגה בבושת פנים??? למה אתה חושב שיש שם שחקנים שיכולים לתרום יותר מאלה שמשחקים? שלפו משם איזה שחקן, שרעבי משהו שכנראה היחיד שדומה שם למשהו... נו? ו?

4. סמואל אטו Member

קשה לי לבוא בטענות לטל בנין, המצב של הפועל חיפה היה גרוע מלפניו ואני בטוח שהוא ידע שזה יהיה המצב לפני שהוא הגיע. השאלה היא אם יואב כץ מוכן לרדת ליגה בשביל לתת לבנין לבנות קבוצה.

5. oFiRzZz Member

בדיוק המצב של עטר-בנין בירידה של נתניה .
    רק שאז בנין אמר "לא אני הורדתי את הקבוצה כי לא אני זה שאימן עד סוף העונה" ..

בכל מקרה , למרות שזה ישמע הזוי פה להרבה אנשים - אני לא שונא את בנין .
    עושה רושם של איש מקצוע רציני . החטא היחיד שלו בנתניה (טוב , חוץ מהכשלון המקצועי ... )
    היה שנאחז בקרנות המזבח עד שכבר בקושי היה לנו סיכוי לשרוד . יש לי תחושה
    שהוא לא אמר את המילה האחרונה שלו בקריירת האימון . גם לא עטר .

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

חואן פבלו נותן עונה מצוינת ויש לו המון משחקים בהם הוא טוב מאוד. מספיק עם הסטיגמות.

סמואל אטו likes this.
  7. abcd Member

2008/9 תיזכר לעד מבחינתי כעונת הפספוס בגלל שחיפה היתה כל כך לא מרשימה וזאת באמת עונה שהאליפות היתה "על הרצפה" ולא ידענו להרים אותה. הפספוס אבל לא היה בזה שהיינו יותר טובים(כי לא היינו) אלא בזה שחיזוק הקבוצה היה שערורייתי. זרים חלשים, כנפו וסלמי בחוד..מעצבן אותי רק להיזכר בזה. צריך להבין שזאת עוד היתה עונה שהיה בה כסף(האחרונה) והרכש בה היה יותר גרוע מבשנים שלא היה. אפילו שחקנים כמו אחמד סבע וניר נחום שהגיעו בעונות לאחר מכן היו משדרגים את הקבוצה פי כמה.

מסכים. לא מבין את ההתעסקות הזאת של הקהל שלנו עם בנין כל הזמן. קבוצות ירדו ויירדו ליגה, זה כאב וברור שלבנין יש חלק משמעותי בזה אבל בטוח הוא לא רצה שזה יקרה ואמרתי את זה בעבר ואני עדיין חושב ככה, הירידה הזאת פגעה יותר בו מאשר בנו.
    הקהל שלנו צריך לשחרר כבר ממנו כמו שהוא צריך לשחרר מיוסי מזרחי ובעיקר (שחרור מסוג אחר) מעטר.
    מה שכן, הקדנציה הזאת של בנין בהפועל חיפה הורידה קצת מהקרדיט שנתתי לו. אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא מאמן שם כבר תקופה והמצב רק מחמיר, בניגוד לעטר (שאני אחרון מעריציו) שהגיעה ל-6 משחקים אצלנו בהם כן היה סוג של שיפור.

בקשר למשחק שלנו כבר אמרו פה הכל. מבחינתי ההפסד הכואב ביותר שלנו העונה ולא מנחם אותי שזה היה משחק בעל חשיבות נמוכה אם בכלל. סכנין אולי היריבה שהכי פחות הקשתה עלינו השנה, הגענו לאין ספור מצבים, שיחקנו טוב(גם במחצית הראשונה היינו עדיפים) ועדיין איכשהו הצלחנו להפסיד.
    אם ערן לוי מכניס את הפנדל המשחק סביר להניח נגמר 4-2 לנו אבל ביום שערן מחמיץ, שזה באמת מאורע נדיר, כנראה שכתוב שזה לא יילך. אנחנו בועטים ממטר למשקוף ומצד שני דרדל'ה שלהם דקה 93 פוגע בעידו לוי(אלא מי) ונכנס.

ועוד משהו שנזכרתי. לא יודע מי היה השופט אבל חייב לציין אותו לטובה שנתן למשחק לרוץ ולא עצר על שטויות כל הזמן כמו שאוהבים אצלנו. היו כמה מקרים שהייתי בטוח שהוא הולך לשרוק לעבירה(לשני הכיוונים) וזה לא קרה מה שהעלה מאוד את קצב המשחק. הלוואי שנראה את זה יותר.
    כל זה למרות שהפנדל לסכנין נראה כמו כלום ואם המגן של סכנין רואה צהוב על הפנדל הראשון הוא מורחק על השני

Last edited: Apr 26, 2015
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק לוי עדיף עליו.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עוד סטיגמה.
    ברק לוי דאג להיות קטסטרופה בכל פעם ששיחק העונה, וזה לא כזה מעט.

10. קשר שמאלי Member

קיבל השראה מביטון

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מן הסתם יודע קצת יותר ממני..
    אבל בכול זאת אם חושבים צעד קדימה.. שוער ישראלי עם עתיד מבטיח,צריך להשתפשף ושמכבי עם הגנה חזקה ואליפות שלישית בדרך,זו כניסה אידאלית להרכב גם אם יש לו טעויות. שווה להשקיע עליו ולהרוויח אותו בעתיד.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני ממש לא בטוח שברק לוי אי פעם יתאים לרמה אליה מכבי שואפת.
    הוא בבוגרים כבר ארבע שנים, ולא הצליח ממש לשדרג את עצמו. שוער טוב צריך בגילו כבר להילחם על ההרכב הראשון, והוא לא מדגדג את זה. שורה, שעובד עם השוערים, נוטה בבירור לעבר חואן פבלו וחושב שברק לוי עוד לא ראוי להרכב - זה אומר משהו.

אם שחקן בית בשער בעתיד, אז אולי חביב אוחיון. עד אז, לא רואה את זה קורה.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

א. אין , פשוט אין והההוכחה לכך היא שכל שחקני הבית של הקבוצה שיצאו ממחלקת הנוער בחמש שנים האחרונות או שפרשו או שמשחקים בליגות נמוכות
    גם כאלה ששיחקו עם הקבוצה בעבר בליגת העל וכאלה שעלו ליגה בעונה שעברה היום בליגות נמוכות כי הם פשוט לא מספיק טובים
    ושזה המצב אין ברירה אלא להביא שכירי חרב ושאין כסף אז אין ברירה אלא להביא שכירי חרב מושאלים
    ואפשר לבוא בתלונות כמה שרוצים לעידן בראון אבל הוא יודע הכי טוב שהשחקנים לא מתאימים כי הוא מכיר אותם יותר מכל אחד אחר ולא סתם וויתר עליהם

ב. אלטמן זה בדיחה , על הירש אמרתי כבר בסיבוב הראשון שאין בו פשוט כלוםםםםםםם הוא שחקן חלשששששש ובחיים שלו הוא לא ילבש ירוק אני בספק ענקי אם הוא בכלל בליגת העל בעוד שנתיים כי שנה הבאה אני מניח שישאילו אותו לקבוצת ליגת העל שתבנה עליו ולא ראתה מה הוא שווה באמת אבל אחרי זה הבלוף ייצא החוצה ואתם יכולים להגיד עד מחר 9 שערי ליגה בקבוצה שיורדת זה יפה ומכובד אבל ממבט על השערים שלו הם 90% הגיעו או מבישולים שהשאירו אותו לגלגל ממטר מול שער ריק או פנדלים
    רק 2 גולים מתוך ה9 הגיעו ממהלכים שאיכשהו קשורים למשחק מסודר ואחד מהם בנגיחה בדקה 94 שהמשחק כבר גמור

שחקן מניאק שמקלל את הקבוצה והאוהדים שהוא משחק בשבילם לא שווה יריקה
    בכיין מסריח שבכה לשוטרים ביציאה מהמגרש כי פחד שירביצו לו סיסי קטן ומושתן
    מוסא פורש מכדורגל עוד שלושה שבועות ועוזב את הארץ בעקבות סיפור אישי
    פסו בלם ענק ונשמה גדולה ואורמוש עושה המון עבודה שחורה

ירדנו אתמול ליגה אין לנו סיבה לפתח ציפיות של אולי ננצח בסמי עופר ואז....
    ולדעתי אין לנו גם סיבה למהר לעלות , שנתיים שלוש בליגה לאומית עם בנייה איטית רק יעשו לנו טוב , הנוער שלנו גם ירד העונה ליגה
    כנראה שעשינו דברים מהר מידי וחשבנו שהצלחנו לשקם הרס של שנים בשנתיים של השקעה אבל התבדנו וזה ייקח הרבה יותר זמן

עידן444 likes this.
  14. Raulito Madridista

נשארנו בליגה! לא שמחתי ככה מאז הדאבל בטדי!
    אם היינו משחקים ככה כל העונה אולי היינו בצמרת, אפס מצבים ושני שערי זכות. יאללה אבו-מינה!
    וברצינות: אנטי כדורגל, גם במערך וגם בשחקנים, מתבייש מה שנהיה מהפועל.
    סוף-סוף הסיוט הזה נגמר, למה קשה לאתרים לכתוב שנשארנו בליגה?

ככה על קצה המזלג בנוגע לשאר הפלייאוף התחתון -
    מכבי נתניה - לא חושב שיש אוהד כדורגל בישראל שלא מסמפט אותם. בכל-מקרה, בעיקר בגלל העונה - אני מחבב אותם.
    בני סכנין - גנבו ניצחון אתמול, ובכל-מקרה - המטרה היא לשמור עלה סגל הסביר ומעלה שיש להם, לא רק גאדיר.
    הפועל חיפה - נראית כרגע כקבוצה החלשה ביותר, ממש גמורים, אתמול לא עשו שום התקפה סבירה.
    מ.ס אשדוד - שיחקו טוב לשם שינוי, גם נקודה במצבם זה משהו, אבל החמיצו בלי הכרה.
    הפועל עכו - הפתעה נעימה, מצדיע לשלומי דורה ומקווה שיישארו בליגה. גוטליב עם גול של חלוץ.
    הפועל פ"ת - די לוזרים, די רכים, חבל על האכזבה מצד האוהדים שמילאו אתמול את היציע ותמכו בהם יפה מאוד. זה לא נראה טוב.

וברכות למכבי פ"ת על שער ראשון בפלייאוף העליון!

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יש עוד סיכוי של 0.005% שתרדו (אמיתי לגמרי), בגלל זה לא כתבו בתקשורת.