כי בכל מקום כתוב משו אחר, במקום אחד כתוב בלאדה ובמקום אחר כתוב שזה אבונימה. כי מכאלו שנסעו אני שומע דיווחים על משחק גרוע במיוחד, ובאופן כללי על איך שאנחנו נשארים בליגה למרות שאנחנו קבוצה ברמה של אמצע ליגה לאומית.
בסדר, משחק חלש. קורה. הרבה משחקים חלשים נגמרים ב0-0, לפחות זה הניב 4 שערים. גם סוטון וטוטנהאם סיפקו היום משחק חלש שנגמר ב2-2 .. זה לא אומר שהליגה בדיחה.
לא התוצאה כמו זה שחזרנו מפיגור וזה שאנחנו נשארים בליגה בפער די גדול בלי לעשות כלום. אני מחכה לראות את השער של אבוטבול.
חובה דחוף ליגת על של 10 וליגה לאומית של 12. אחר כך לחזור ל12 אם יהיה טוב. ליגה הגנתית אבל תהיה רמה יותר גבוהה.
כל הקבוצות של הפליאוף התחתון השנה, אולי חוץ מנתניה וסכנין זה קבוצות ברמה של ליגה לאומית עד 07/08 (ב2009 הליגה הלאומית הייתה בדיחה כי העלו חצי ליגה) הייתי חוזר בכיף ל2009 מבחינת רמה, לצערי אין כאן מספיק שחקנים ראוים ל14 קבוצות בליגה גם בגלל עניין הליגונרים.
כל קבוצות התחתית עולות בהליכה אם הן משחקות בליגה לאומית וקבוצות כמו הפועל כ"ס ובני לוד יורדות ליגה כבר בינואר אם הן משחקות בליגת העל.
המשחק בין מ.ס אשדוד להפועל חיפה פשוט קשה לצפייה. הפועל חיפה של בנין כזאת קבוצה של אנטי כדורגל אחד גדול. יש לה את לאלה סאליחי וקוראץ', חוד שאני בספק אם יש לעוד קבוצה שמתמודדת על הירידה והוא משחק עם רק אחד מהם, ואפילו לא חושב להעלות משהו מהם מהספסל כשהקבוצה שלו לא בועטת פעם אחת למסגרת לאורך 90 דקות. 0 אחד גדול בעמודה הזאת. משחק רע.
בנין צריך להמשיך לעבוד כמתורגמן, כמאמן הוא לא פחות מכישלון. ני"ר (נטול יכולת ראיה) קלינגר עדיין חי על הקדנציה במכבי ת"א, מאז עבר עשור וקריירת האימון שלו היא בין כסה לעשור. שיעשה חשבון נפש.
זה פשוט דור כושל של מאמנים, עצוב איזה שוק יש פה. אלה מאמנים שצריכים להביא את החידושים, ללכת וללמוד ולהתמקצע בחו"ל, כי הם היו גם דור השחקנים שנכנס לראשונה לאירופה. פשוט זוועה. לכן אלישע שמגיע גם מדור אחד לפני וגם הוא מיושן, עדיין נחשב למאמן בכיר.