מחזור 31 בעליון ו30 בתחתון: ה. פ"ת-עכו, אשדוד-ה. חיפה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Apr 23, 2015.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניון בועט לשער, אבל הכדור מגיע כמעט לאמצע המגרש.....*/aaarofl

2. alexshw Member

מגיעים לשלב ההתלבטויות של בלבול בנוגע לחילופים. עד דקה 75 הוא יסגר על עצמו

3. oranfu Member

שער חשוב של קולה שאמור לסגור את הסיכויים להגיע לאירופה. טוב מאוד, שלא יהיה שום סיכוי שבעולם שהאפס הזה ימשיך גם בעונה הבאה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - מחליפים את בניון כי הוא לא מתאמן ורוצים לשמור עליו.
    לשמור על מה ולמה בחייאת רבאק???

4. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

יש ליוסי בניון זמן. זה מנהיג אמיתי.

קשר שמאלי likes this.
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה שער היתרון של ק"ש. וואלה, יש לנו הגנה נהדרת. קראתי לפני מספר ימים שדגני מבוקש בחו"ל. אז הנה הזדמנות להפטר ממנו. מכבי חיפה צריכה הגנה חדשה. 4 שחקנים חדשים אלא אם כן שחר מרוצה ממה שהוא רואה.

6. oranfu Member

דגני דווקא בסדר גמור העונה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורנפו, דגני אפס כמו כל ההגנה שלנו. תראה איך הוא מעיף כדור. למה הוא לא נוגח אותו החוצה? מכבי חיפה צריכה שני מגינים חדשים ושני בלמים. בנוסף קשרים חדשים ולפחות שחקן אחד שיעזור לעטר. ברצינות, שחר הרס לגמרי את הקבוצה עם סגל שלא מתקרב לצמרת בליגה הישראלית. אני לא מבין איפה הגאווה של האוהדים, איפה הכעס? במקום למחות (בצורה מתורבתת) הם מוחאים כפיים לבניון. לקהל כזה מגיע עוד עונה באמצע הטבלה. ברצינות, איפה הימים שהיינו דורשים טיפה כדורגל מהקבוצה שלנו?

8. oranfu Member

דגני אחד הבלמים הטובים בליגה העונה, ואני ממש לא ממעריציו (כמובן שזה מעיד יותר על הרמה פה בליגה ולא על דגני עצמו).

הוא עדיין שחק בלי אינטליגנציה וגם אין לו מאמן שינסה להסביר לו את הדברים הבסיסיים.

כל עוד בניון נשאר שחקן פעיל אין לנו מה לדבר על מעל למקום 5 בכל מקרה.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה מתחילה במאמן ובניון, אבל עובר בכל רביעיית ההגנה, הקישור ההתקפי (ואולי הגנתי) ונגמר אצל העובדה שעטר לא מקבל עזרה. אגב, ראיוס נכנס ופתאום מגיעים להזדמנויות. לא שהאיש איזה זהבי, אבל אם בניון עדיף עליו אז שחר צריך לפרוש. אהה, איך ורד מחטיא רק הוא יודע (חוץ מההחטאה השלומיאלית הזאת הוא לא עשה דבר).

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מכבי ת"א 65
    2. ב"ש 55
    3. ק"ש 55

מכבי ת"א תוכתר לאלופה בפעם ה-3 ברציפות וה-22 בהיסטוריה אם היא תנצח את מכבי חיפה בחוץ במחזור הבא, ובאר שבע וקריית שמונה יפסידו את המשחק שלהן. כל דבר אחר וההכרעה הרשמית תידחה למחזור שלאחר מכן.

11. alexshw Member

יש לי שאלה גלובלית, בשביל מה שחר עדיין נשאר בכדורגל הישראלי? בשביל למנות בלבולים ולהפוך את הקבוצה למכבי פ"ת עם קהל?
    עברת את הגיל, פשוט ותר על זה.

de Middenweg likes this.
  12. N כמוני Member

מרקו בלבול בניהול משחק רע מאוד היום.
    מכבי חיפה שיחקה היום רע מאוד, אבל החילוף הראשון היה רק אחרי השער של קריית שמונה.
    כל החלק הקדמי של מכבי חיפה: שכטר-עטר-ורד-בניון שיחק היום לא טוב. החילופים היו צריכים להתבצע הרבה יותר מוקדם.
    טאלב טוואטחה הוא אוברייטד. מקווה שתמצא הקבוצה הפראיירית בחו"ל שתשכור את שירותיו ותעזור לנו להיפטר ממנו במחיר גבוה. היתה לו אולי הרמה טובה אחת לרחבה היום.
    לראות את עודד אלקיים בקריית שמונה ולא להאמין שזה אותו אחד ששיחק בחיפה לפני שנתיים.

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הפסד מבורך, לא מגיע לנו אירופה ולמסקנה הזו הגעתי לא מהיום.
    מקווה שרוני לוי כבר עכשיו מתחיל לעבוד מאחורי הקלעים על העונה הבאה... אבל אני ממש לא אופתע אם שחר בכלל לא יחתים אותו אלא עוד בובה שתשרת את ענייניו. הימור שלי: אלי כהן מסכנין.

de Middenweg likes this.
  14. alexshw Member

אז נניח גם והוא מתחיל לעבוד אז מה? ואו רוני לוי גם כן מושיע. גם הוא יביא במקרה הטוב הצלחה מוגבלת בזמן, אם שחר יהיה הדיקטטור השולט בכל, ולא רואה סימנים שהדבר העקרוני הזה הולך להשתנות.
    אפשר לחשוב שעם רוני לוי לא כשלנו כששחר החליט בוקר אחד שהוא "שפוי"(קרי לוזר שמתרסק כי הוא חסר כל אסטרטגיה שהיא לעתיד).

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג אלכס, אבל אני פשוט לא מבין למה הקהל לא מתחיל במחאות נגד שחר ובניון. אי אפשר להיות בכל עונה אלוף, אבל מכבי חיפה הפכה בשנים האחרונות לקבוצת אמצע טבלה. פעם היינו קבוצה גאה והיום? אם מגעים לסמי עופר בשביל בניון אז פשוט מגיע לאוהדים האלה עוד הרבה שנים של בינוניות ולוזריות.

אני חוזר ואומר, רוצים לחזור לצמרת אז הנה ההרכב שלי לעונה הבאה:
    סטויקו, מגן ימין חדש, בלם חדש, בלם חדש, מגן שמאל חדש, ידין, שני קשרים חדשים, שני שחקני התקפה שיעזרו לעטר.

מאמן? אחד שיגיד לשחר בפרצוף שהוא הורס את הקבוצה.