וואו. איזה משחק. לא נשארו לי ציפורניים מהדקות האחרונות. משחק מצויין של חיפה, אין בזה ספק. והמשחק הטוב הזה המחיש כמה יכולת ניצול המצבים שלנו איומה. רק במחצית יכלו להיות ארבעה שערים. במחצית השניה יכלנו להוסיף עוד שניים לפחות לשער של קטן. רגע השער היה פשוט אדיר. רגש שהתפרץ החוצה. נקרע לי הגרון. כמה סמלי שיניב קטן הוא זה שהתכבד לכבוש את השער הזה, ועושה רושם שהוא היחיד היום שבאמת יכל להכניס את הכדור לרשת. רפאלוב, פנטאני, ארבייטמן, גולסה. כולם ניסו ולא צלחו. יניב קטן עשה היום כמעט כל העולה על רוחו. כשראה שחבריו לא מסוגלים לכבוש לקחת אחריות, בעט כדור נהדר שהשאיר לו ארבייטמן, אניימה רק ליווה אותו בדרך לשער. המשחק היום הוכיח שחיפה כן יכולה לנצח סופסוף קבוצה גדולה והיא עשתה את זה עם עליונות מוחלטת על כר הדשא. חבל מאוד שהעליונות הזאת לא באה לידי ביטוי גם בתוצאה הסופית שעושה חסד עם הפועל תל אביב.
אדם בכל מקום בעולם מחשיבים אליפויות לפני קום המדינה/הקמת הליגה העכשווית (להלן סריה א, ישראל וכו'. כנ"ל אותו הדבר גם באנגליה...) מכבי ת"א 20 הפועל ת"א 13 מכבי חיפה 10 (11)
למרות שלא ראיתי תמשחק מגיע לחיםה כל הכבוד על האליפות שלה.שמעתי הם שיחקו טוב והפועל גרוע.קטן פשוט נתן עונה טובה ומגיע לו לכבוש את שער האליפות.כל הכבוד חיפה.אבל בגמר ביתר לוקחת!
אני מצטער עומר, אבל איזה קבוצה אתה אוהד? לא רק שאתה עכשיו מוריד את הרמה בדיון אלא אתה פשוט מצליח להרגיז אותי. מכבי חיפה הובילה את הליגה ב-90 אחוז מהזמן והיא כרגע עומדת בזכות לזכות בתואר הליגה. כל הקבוצות האחרות קבוצות לא רעות, אבל בסופו של דבר רק מכבי נתניה ניצחה את מכבי חיפה... אין אף אוהד של מכבי חיפה שיגיד לך שהקבוצה שלנו דרסה את הליגה, אבל אני מסרב להכנע לטון הזה כאילו מכבי חיפה קבוצה של נגרים שרק בגלל השופט עומדת לקחת אליפות. היום מאיר לוי בהחלט לא היה עם הקבוצה שלי ולמרות שהיה צריך להרחיק את דאגלס דה סילבה (תקרית ראשונה) ודקל קינן (תקרית שנייה אחרי כמה דקות) הוא בפרוש לא היה נגד הפועל ת"א. אנא עד מתי תמשיכו עם העניין הזה?
אף קבוצה מהצמרת העונה לא הראיתה עליונות מיוחדת, החוכמה של חיפה הייתה להישאר יציבה(ובינונית) ללא מעידות מיוחדות עד הסוף גם בליגה וגם בגביע. בסופו של עניין, במשחק שפוטנציאלית יכריע את גורל האליפות, היא עלתה והראיתה עליונות כמו שכמעט ולא ראינו העונה במשחקים בין הגדולות(אולי ב-4:0 של הפועל לבית"ר ראינו משהו דומה,אבל זה היה רחוק מלהכריע משהו) וכל זה מראה שהיא באמת הקבוצה הטובה בארץ אם באמת תזכה בסוף. אם לא...באמת שכבר יגמרו המילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אני אוהד מכבי ת"א, הקבוצה שלי לא שווה איזכור בכלל בקנה מידה עם אימפריית העולם כולו מכבי חיפה. חיפה לקחה את האליפות רק כי היא לא נפלה מול הקטנות ובגלל שהורידו לבית"ר נקודות הן בתחילת העונה וסוף העונה שללא ספק פגעו לה במומנטום המצוין שהיתה בו ובמוראל.
יש הבדל בין אליפות לפני קום המדינה לבין אליפות לפני הקמת ליגה. אליפויות צריכות להיספר החל מ-1950 ולא משנות המנדט הבריטי עם כל הכבוד לתל-אביביות. מכבי ת"א 14 מכבי חיפה 11 הפועל ת"א 7
הווו, יש לך דרישות אני רואה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: משחק ענק של הקבוצה אך שוב, זה רק 1:0, שוב הקבוצה גורמת להתקפות לב, דווקא במשחק גדול שלה בעוד היריבה לא הגיעה למשחק. מפאנטיני אני לא מצפה לכלום - לשלוח במנוף בחזרה לאפריקה, שישאירו את הילד אולי הוא יתפתח לשחקן גדול בעתיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ארבייטמן, על אף הבישול המצוין לקטן, עזבו ... ראיתם את המשחק והתמונות מדברות בעד עצמן, גם עם שער ריק הוא פשוט לא יבקיע, עצוב! פרט לקטן שנתן משחק הירואי, מגיעות מחמאות גם לגולסה שנתן משחק הקרבה משובח, כיאל שניסה והתאמץ וגם ל ... תחזיקו אותי, אני לא מאמין שאני אומר את זה, פישר מסיללה, שב10 הדקות האחרונות נלחם בהגנה ועצר מספר נסיונות התקפה של הפועל. מקווה שנסגור את הסיפור כבר מול נתניה, למרות שקשה לי להאמין.
מכבי חיפה נתנה הצגה. אחד המשחקים הטובים ביותר שקבוצה ישראלית נתנה השנה. איפה היא החביאה את היכולת הזאת כל העונה? אלי גוטמן הפתיע אותי לרעה. גם בשבוע שעבר וגם השבוע הוא השאיר את סמואל יבואה, למרות שהאחרון לא עשה כלום. זו הייתה יהירות מצידו לחשוב שהוא יכול לנצח את מכבי חיפה ב-9 שחקנים והיה צריך להוציא את חלוץ הגנאי ואת דאגלאס דה-סילבה עוד במחצית. יניב קטן הציג משחק מצוין. היו לו 12 הכנסות כדור. כל מכבי נתניה בעונה שלמה לא הכניסה 12 כדורי עומק. מכבי חיפה, מבחינתה, הסירה כל מכשול פסיכולוגי. היא עכשיו תבוא לכל משחק בטירוף, כשהיא יודעת שהיא נמצאת בתקופה שהיא מסוגלת להכל. אני חושב שאחרי המשחק היום, מגיעות לאלישע לוי מחמאות. הוא הכין את הקבוצה בצורה טובה מאוד. כל הכבוד למכבי חיפה. המשחק היום הסיר, לפחות מהצד שלי, הרבה ספקות לגביה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
תסלח לי אבל הוא דיי צודק. אני אוהדת של חיפה ואני רוצה להגיד שבמידה ויש כאן טווסים שיחגגו את האליפות כאילו טיילנו כל העונה ורמסנו קבוצה אחת אחרי השני עם כדורגל אטרקטיבי, הוא פשוט שוגה ובגדול. זה פחות הענין של ליגה ברמה נמוכה, אבל תיקח את חיפה היום מול קבוצה מליגה אחרת והינו אוכלים היום חמישיה בגלל הגנה רעועה ובגלל חוסר יכולת לנצל מצבי הבקעה כשממולנו מתפקדת קבוצה אנמית ושפופה. לקחנו משחקים כי השכלנו והתמזל מזלנו לקחת נקודות, לא בגלל עונה מרהיבה. שלא יצא מזה שאני מתלוננת לגמרי, שמחה שמחה אבל אוביקטיבית.
אני חושב ש-iqi אומר את האמת, מכבי חיפה היתה הכי יציבה מכולן ולכן היא קרובה לזכות באליפות. אין מה לעשות קורה לא פעם שהקבוצה הפחות 'טובה', אבל היותר 'יעילה ויציבה' לוקחת אליפות. יניב קטן הראה היום למה הוא עזב בשעתו לאירופה, אני כל כך מבאס שרק היום הוא שיחק בצורה הזאת. בכל מקרה קטן כן הגיע למשחק הכי חשוב העונה, איפה היו שחקני הפועל ת"א למעט אניימה? ממש לא מובן לי מה קרה איתם. אולי 'קללת קרית אליעזר' שוב פעם הופיעה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אם מכבי לא תנצח בנתניה והפועל תדרוס את הכח, הפועל עוד תוכל לחלום על אליפות. עוד משחק אחד כזה של חיפה והיא תזכה רשמיץ, אבל זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.
לדעתי אין פה טווסים, iqi אמר דברים נכונים, אני מודה שהקבוצה הזאת מיעטה לשחק כדורגל טוב. מה רוצים עוד? שנודה שלא מגיעה למכבי חיפה את האליפות? העניין הוא שמכבי חיפה כן שמרה על יציבות ולמרות שרק הערב ניצחה קבוצת צמרת היא רק הפסידה לנתניה. לא הפועל ת"א ולא בית"ר ירושלים ניצחו את מכבי חיפה....
בסופו של דבר אני מסכים שלמכבי חיפה הגיע לקחת אליפות כי במשחק המכריע היא ניצחה קבוצה טובה ממנה וביטלה אותה לחלוטין. גם מכבי ת"א הייתה פחות טובה ממכבי חיפה אבל ניצחה אותה במשחק המכריע ביניהם ולכן האליפות מגיעה לה.
תודה לך הפועל. תודה על אחת העונות הטובות שאני זוכר ממך(יותר נכון השנייה אחרי עונת הדאבל, ואני זוכר אותה למרות שהייתי ילדון בן 9). תודה לך על 4 ניצחונות בדרבי ועל צמד ניצחונות נגד בית"ר. תודה לך על תצוגות מדהימות בלא מעט משחקים. תודה לשחקנים כמו אניימה, דה סילבה, באדיר&טופוזאקוב, נאתכו, אבוטבול, טלקיסקי, לאלה, אנטבי ובן לוז, שחקנים שנותנים הכול בכל משחק. תודה לקהל שלנו על התצוגות הטובות בארץ, גם מבחינת תפאורות, כמו הדרבי האחרון או ה4-0 נגד בית"ר ואני אפסיק פה כי יש המון. גם מבחינת עידוד וכמעט בכל פרמטר התעלינו על כל קהל בארץ. תודה לך על עונה מדהימה. :aaarse: