מגיעות למכבי חיפה את כל המחמאות על הניצחון היום, מכבי חיפה ברגע האמת האמיתי מבטיחה את האליפות ומשחקת בעצם את המשחק הטוב ביותר שלה העונה. למרות שאני חושב עדיין שזאת אליפות עם כוכבית מגיע למכבי חיפה את כל הכבוד על המשחק והניצחון וכנראה האליפות. ניפגש בשבוע הבא בגמר הגביע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אמרו לא יודעת להופיע למשחקים גדולים, אמרו הקבוצה החלשה מבין 4 ה"גדולות", אמרו שהיא לקחה את האליפות בגלל שקיבלה הכי פחות מתנות(זה למען האמת הטיפשי מכולם)... אז אמרו. מכבי חיפה היא הקבוצה הטובה במדינה/הכי פחות חלשה ואם המצב בטבלה ובגביע לא הספיק לחלק מהאנשים להבין זאת, היום הם קיבלו את ההוחכה הניצחת. הפועל תל אביב ללא בעיטה מאיימת אחת על השער של דבידוביץ', הייתה צריכה לקבל בסביבות ה-7 שערים, אפילו פנדל שלא נשרק(ומי זוכר את זה בכלל?) ... אין מה להגיד, מוריד בפני השחקנים ובמיוחד בפני קטן את הכובע, משחק פנומנלי שלהם. ד"א, גם אני לא הבנתי את פשר המשחק המבוקר של קבוצה שאוהדיה טענו שהם לא מקבלים שום דבר חוץ מניצחון בקריה. העיקר שזה שיחק לידיה של חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
סיטי אוף מנצ'סטר (שם?) אתה צודק כך או כך זו אליפות עם כוכבית, אבל זו אליפות לחיפה בסופו של דבר. חיפה עם אליפות מספר 11, אומנם רחוקה ממכבי ת"א 20 (האליפויות לפני קום המדינה נחשבות גם באתר של ההתאחדות) הכי טובה בליגה? אני לא חושב שהיא טובה יותר מבית"ר, הגביע אני חושב ייתן הוכחה אחת ולתמיד לגבי העונה.
משחק גדול ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ציונים: דווידוביץ' 7 קינן 6 קרופניק 6 מסיללה 6 חרזי 6 קולמה 7 כיאל 6 קטן 9 פאנטיני 5 ארבייטמן 5 גולסה 6 רפאלוב 6 הפועל תל אביב כולם 2 חוץ מאניימה שהוא 7.
כיאל 6? מה הוא בדיוק עשה במשחק? הוא לא עשה כלום כי לא היה לו יריב שבא מולו, כנ"ל קולמה. פאנטיני 5? זה גם יותר מדי עבור נגיחה וחצי מול שער חשוף שהוא איכשהו הצליח להחטיא אותה. אניימה צריך לקבל לפחות 8. אם לא הוא זה נגמר ב-5 או 6:0 משפיל.
השם הוא אדם. מה פתאום מחשיבים אליפויות מקום המדינה?! אם כך גם המשטרה הבריטית נחשבת אלופה... למכבי ת"א יש 14 אליפויות ולא יותר ולהפועל ת"א יש 7 אליפויות.
תגיד מה נראה לך בית"ר פראיירים? זה מה שנשאר להם, קבוצה הרבה יותר כשרונית מחיפה, למה נראה לך שזה כל כך סגור? קצת שחצן הייתי אומר.
בטח שמחשיבים... גם באיטליה הסרייה אה הוקמה בשנת 1925 אם אינני טועה אבל מחשיבים את האליפויות מהרגע שהתחילה שם ליגה גם אם היא היתה מחולקת למחוזות שהמנצחות עלו שלב וזה היה בשנת 1895
כיאל נתן משחק ענק אם לא שמתם לב, גם התקפית הוא נתן כדורים קטנים שהם התחילו הכל ובכלל ניטרל כל התקפה של הפועל שלא הלכה בכדור ארוך. פשוט משחק מדהים שלו. על קטן אין מה להגיד, אחרי תצוגת נפל בגביע פתאום הוא נותן משחק של כוכב אמיתי, משה שהוא עשה היה מדהים, ואפילו קינח בשער. פאנטיני וארבייטמן ממשיכים להראות שהם לא מסוגלים להבקיע באחד על אחד.. אבל משחק גדול של חיפה אין מה לומר
משחק אחד בגביע יקבע מי הקבוצה הטובה בארץ? לא עונה שלמה בה חיפה בסופו של דבר כנראה תזכה להוכיח שהיא הצליחה להתעלות על שאר היריבות בצמרת? מצטער, אבל מה שאמרת עכשיו פשוט לא מחובר למציאות. וד"א, קולמה ובעיקר כיאל נתנו משחק טוב מאד.
יש מישהו שיודע מה קטן אכל היום? האם אותו מישהו מוכן לבשל לו את זה עוד כמה פעמים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx 1-0, אבל מכבי חיפה בעצמה דאגה שהתוצאה מאד מחמיאה להפועל ת"א. פאנטני יכול לקנות כרטיס טיסה למדינה אחרת כי מבחינתי הוא חלוץ מאד בינוני. ארבייטמן שלדעתי גם חלוץ בינוני חזר 'לימיו הטובים' עם כמה החמצות נוראיות. אני פשוט לא מבין איך הפועל ת"א שיחקה כל כך חלש ובעיקר כל כך בלי חשק. אני מאד רוצה לשמוע את שחם. ההצגה שמכבי חיפה נתנה היום גם הגיעה בגלל היכולת הנוראית של הפועל ת"א. אני לא ציפיתי למשחק כל כך קל, רק בגלל ההחמצות שלנו האוהדים הירוקים עוד היו צריכים לסבול בסיום... אני יכול לסכם את העניין עכשיו כך. אם מכבי חיפה לא תהיה אלופה פשוט לא מגיעה לה. 5 נק' הפרש, שני משחקים לתום העונה. כפי שהפועל ת"א שיחקה היום אני בכלל לא בטוח שהיא מנצחת את הכח, אל תשכחו שהכח עוד נלחמת על חייה בליגה! יהיה בסדר!
שום שחצן על העונה הזאת כתוב כבר מחודש יולי : דאבל ירוק! כל המזל שיש לחיפה לא יגמר פתאום בגמר לביתר היה מזל שנה שעברה והעונה הוא בכרמל מגיע לי להיות מנהל בפורום הזה אחרי כזאת פגיעה? אפחד לא רצה להתערב אייתי ביולי שחיפה לוקחת דאבל -הצעתי כאן לאנשים 500 שקל על זה...כולם חששו הם ידעו למה..אני היתי זוכה תגידו, מי ינחה את החגיגות בדדו? עריכה בשביל GALB אמרתי לך במחצית לא לדאוג וסוד הקסם הוא פשוט. אתה רגוע עכשיו? אם לא - אני אתן לך תוצאה לגמר גביע גם...מעונין?