שיפוט מכור של וקסברגר 9 דקות תוספת זמן בחיים לא ראיתי, ואם הוא מוסיף 9 דקות, למה הוא מסיים את המחצית אחרי 7 דקות?
וואי... הפועל ת"א פשוט מסרבים לרדת ליגה... מאיפה לכל הרוחות השופט הזה הביא 9 דקות תוספת זמן? אני לא מבין איך קלינגר לא אוכל את הלב אחרי המשחק שפנסטיל נותן היום, פשוט חבל שהוא העיף אותו, במיוחד ליריבה העירונית.
הפועל ב"ש ירדו היום ליגה לדעתי... שבוע הבא המשחק המכריע שלהם מול הפועל חיפה, שעבורה זה הזדמנות אחרונה ועדיין היא לא תהיה תלויה בעצמה לדעתי תעשה את זה ותשאיר לעצמה סיכוי עם ניצחון כשסכנין תפסיד. אבל שבוע אחרי זה, גם אם היא תנצח את מכבי ת"א היא תרד כי סכנין ינצחו את אשדוד בעילוט, וחבל אני אוהב את יואב כץ מגיע לו להישאר.
עד כמה שאני שונא את הפועל תל אביב,הניצחון עשה צדק עם המשחק הטוב שלהם היום.חבל. עוד יותר חבל שבאר שבע נשברו מהר מדי .נורא חבל.
ומה עם נימני בנין עובד אלי ביטון* ובהמשך אני מבטיח שגם דגו? קלינגר שיחרר כמה שחקנים משמעותיים במכבי על שטויות... טמבל...
אני לא מאמין איך מכרנו את פנסטיל תמורת 100 אלף דולר,פשוט בושה. עם עוד קצת אימונים הבחור שווה אירופה. ועוד שבמקומו יש לנו את מר מוסא אז זה בכלל מעצבן. שיפוט מכור. 9 דקות תוספת זמן?! נראה לי שלירן חיכה שהמומנטום של האדומים יהפוך לגול ואז הוא ישרוק למחצית, וככה באמת היה, ביזיון. מה גם שהטיפול בבן דיין לא לקח יותר מ5 דקות. אני חושב שלדומב היה מגיע אדום במחצית הראשונה, גרר את מזרחי לפרובוקציות. כמו ההחלטה התמוהה לשרוק לעבירה של מזרחי לאחר כדור ארוך שנשלח אליו , רואים בבירור שדומב ראה יותר מדי בושידו והחליט להביא את זה למגרש. אחרי שהאווירון גבר עליו נשרקה עבירה לחובתו!. הכרטיס הצהוב שספג אף הוא היה לאחר פרובוקציה של מספר 55 (מה זה המספר הזה?!) שגרר אותו לעבירה. גם הכניסה של טל חן הייתה שווה אדום. הבועל היו צריכים לסיים את המחצית עם מקסימום 10 שחקנים במגרש. המחצית השנייה הייתה תוצאה ישירה של המחצית הראשונה, הפועל עלו בטירוף וניצחו.
ראיתי רק את הגולים של המחצית הראשונה, אבל לא ממש ראיתי את המחצית, פשוט הגעתי בשוויון של אוגבונה וראיתי 9+ של תוספת זמן. חשבתי הפסקת חשמל, או הרחקה, או משהו יוצא דופן, אבל לפי התגובות לא היה משהו כזה. הוא סתם הוסיף 9 דקות?! או שהיו בזבוזי זמן מדהימים או משהו?
כל עונת ירידה חייב לעשות איזה בלם אצלנו טעות. בעונת הירידה הקודמת זה היה שרון בוכניק שעשה פנדל בתוספת הזמן בהרצליה מול מכבי המקומית כשאנחנו מובילים 3-2 , וזה גם היה 2-3 מחזורים לסיום. והיום עוז.... אחחח איזה קבוצה מרגיזה הפציעה של דדי נערכה 5 דקות ו29 שניות , ככה מדדו בערוץ הספורט.
מה קרה לבן דיין איפה הוא נפצע? היה משחק טוב? תמיד אני מפספס את המעניינים... נאחס לא נורמלי... 9 דקות נשמע מוגזם לא ראיתי אז אני לא יכול לשפוט
מה שיותר מעצבן, זה שהוא סיים את המחצית אחרי הגול של הפועל ת"א, שזה היה אחרי 7 דקות ולא אחרי 9, כנראה שהוא חיכה שהם יכבשו בשביל לסיים... אם לא היה גול אני בטוח זה היה נמשך אפילו עוד שעתיים
אני מקווה ששחקני הפועל חיפה לא יעשו שטויות וינצחו את ב"ש בשביל להשאיר לעצמם סיכוי ובכלל זה יהיה עוול אם קבוצה כמו ב"ש תישאר בליגה, עם כל הכבוד שיש לי אליהם וזה שיש להם קהל...