מחזור 31 בליגת העל- התחתית ממשיכה לבעור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏13/5/05.

1. Apu Member

יש הבדל בין להגיד שיש לי ביטחון שהקבוצה תישאר בליגה כשאר הקבוצה בפור של 5-4-3 נקודות מהקו האדום לבין להגיד אותו דבר כאשר בקבוצה שלך מקום אחרון, 4 נקודות מהקו האדום, ונשאר רק 6 נקודות בקופה.
    שמח שאתה רוצה שנרד, אני מוסיף אותך לרשימה.

2. Melixon 15 Member

בסדר ... חח
    גם יואב כץ האמין שניר לוין יכול לחזור לשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

3. נדב מיכאלי Member

חבל שבית"ר מתעוררת רק לפעמים.
    היא ניצחה את חיפה בחיפה ולא הפסידה לה כל העונה .
    ניצחה את מכבי תל אביב פעמיים בטדי במשחקים יפים.
    ניצחו את הפועל פתח תקווה באורווה אחרי 17 שנים וחצי ב-2 משחקים נורא יפים.
    ניצחו את באר שבע פעמיים ב-2 משחקים יפים.
    את אשדוד באשדוד במשחק טוב.
    והיום את מכבי פתח תקווה במשחק משובח .
    אבל מה הלאה ?אי אפשר להמשיך ככה .
    הגעתי למסקנה "הכואבת" : אוחנה לך הביתה בקיץ,תגיד שאתה לא יכול לעמוד בעומס ותיתפטר מרצונך.
    עם סגל כזה צריך להיות בצמרת כל העונה .
    פשוט חבל איך העונה הזאת התבזבזה.אבל כשרואים מי מנהל את בית"ר ,מי מאמן אותה ואיזה "קהל תומך" הולך אחריה אז מה הפלא?

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תהרוג אותי איך הגעת מההודעה שלך למסקנה שאוחנה צריך ללכת הביתה. כאילו, הוא באמת חייב ללכת, אבל אפילו מהרגעים היפים אתה איכשהו מצליח לדרוש שאוחנה יתפטר. מספיק, זה כבר פאתטי.

5. נדב מיכאלי Member

הסבר פשוט,אמרתי על זה שבית"ר השנה זה פיספוס,זה ביזבוז.
    מי אשם לכל הזה?
    המערכת ובראשה אלי אוחנה ופניג'ל.
    מפניג'ל קשה לדרוש ללכת אם אין רוכשים.
    אוחנה חייב ללכת הביתה.הוא קיבל השנה כל כך הרבה שחקנים טובים ולמה זה הספיק ? בקושי מקום 4 .
    בית"ר היום נופלת ממכבי פתח תקווה ?ועובדה היא גם לא נופלת ממכבי חיפה.
    אם מכבי חיפה אחרי 2 אליפויות רצופות עדיין אומרים שצריך לפטר את רוני לוי אז מה אפשר להגיד על אוחנה אחרי השנתיים האלה?
    אוחנה השנה גם אם נסיים מקום 4 ,ניכשל כי יש לנו סגל ליותר .

6. תמיד דל-פיירו Member

ברגקאמפ צודק 100 אחוז,זה כבר פתטי,כל מה שלא יקרה אתה תדרוש את הפיורים של אוחנה...
    אוקי הבנו,אתה שונא אותו,מקובל..
    אתה חושב שהוא האשם,מקובל...

תאמין לי אני שונא את רוני לוי לא פחות,אז הוא רשום לי בחתימה ושמדברים עליו אני יביע את עמדתי אבל לא צריך להגזים...

אוי וי זמיר,אחרי שחיפה לקחה אליפות היא משחקת ומפסידה,אתה רוצה להגיד לי מזה שהיא לא נופלת מחיפה?
    נו באמת,עם כל הכבוד לבית"ר,כחיל רבאק אפשר להיות יותר סובייקטיבי מזה??

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר לתירוץ שחיפה כבר תקופה ארוכה לא במיטבה, תראו מה זה:
    הפועל פתח תקווה ב9 משחקים האחרונים:
    5 הפסדים, 3 תיקו וניצחון בודד אחד!
    2 הפסדים רצופים, 4 משחקים ללא ניצחון.

ואכשהו, כשאין לה מאבק על אירופה או מאבק על הירידה היא באה ומנצחת את הפועל חיפה, באה ודופקת גל'יצים בטירוף בדקות האחרונות.

אז מה שונה בין הפועל פתח תקווה למכבי חיפה?
    אז נכון שחיפה כבר הרבה זמן באווירה של סוף העונה, אז זה אומר שאפשר לקבל או להבין כשהיא נותת מתנה 3 נקודות במאבקי התחתית?
    למה לי לקבל את העובדה שמהדקה ה65 שחקני חיפה פשוט לא חזרו להגנה?
    למה לי לקבל שבדקות האחרונות חצי ממכבי חיפה פשוט עמדה והלכה במגרש בלי מאמץ מיוחד?

אפשר להפסיד, בהחלט אפשר להפסיד, אבל יש דרך.
    חיפה היום פתחה רגליים.
    אתה רוצה לומר שזה כבר תקופה ארוכה, שחיפה כבר יצאו מזמן לחופשת הקיץ, במה זה אמור לעניין אותי? איזה תירוץ זה?

המשחק היום הכתים את אליפות ישראל והקבוצה שלקחה אותה.
    היום הוכח שמכבי חיפה היא אלופה לא ספורטיבית.

בוא נניח רגע שהמשחק לא היה מכור, או שחלק מהשחקנים לא מכרו אותו, עדיין חיפה, רוב שחקני חיפה, פתחו את הרגלים.

וכן, אם נרד אני בניגוד לאחרים לא יאשים את השופטים שדפקו אותנו כל השנה, או את מכבי חיפה על ההפסד היום, כי אני יודע מי האדם שבמידה ונרד הוא אחראי על הירידה.
    אבל זה לא נוגד את העובדה שמה שהיה היום בעילוט היה ביזיון.
    ושום תירוץ של " כבר חודש חיפה משחקים ככה " או " קודם תסתכלו על עצמכם ואז תבואו בטענות אלינו " לא מתקבל.
    מדובר על תירוצים עלובים שנועדו להסיט את תשומת הלב מהביזיון שהיה היום בעילוט, ולא יותר.

ואני שוב שואל, בוא תגיד לי אתה, או כל אחד אחר עם יד על הלב, אם מכבי חיפה צריכה את הנקודות, יש מצב שהיא מפסידה לסכנין?

אם מכבי חיפה צריכה את הנקודות, יש מצב שהיא מפסידה לסכנין בעילוט?
    יש מצב שנותנים לקטן ומגארשוילי מנוחה למרות שהם כשירים?
    יש מצב שמריצים את רוסו לבדיקות מה הכושר שלו?
    יש מצב שפיגור מוציאים את בורקולי ועידן טל ומכניסים את בן בסט ובירוק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/5/05
  8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנאדם, מכבי חיפה היא קבוצה של שכירי חרב, שחקנים שמוכנים למכור את האוהדים והמועדון תמורת עוד כמה דולרים, הם מרוויחים הכי הרבה בליגה והבטיחו את האליפות לפני שהליגה התחילה, איפה אתה חי? כבר כמה משחקים שחיפה לא מתאמצת, דווקא עשתה את זה נגד ב"ש? ואני לא מבין, ראית את שחקני מכבי חיפה פעם רצים כמו מטורפים ודופקים גליצ'ים במשחקים שהם לא באירופה? לא יודע למה ציפית, אבל זה כמו אפו האומלל שבטוח שבית"ר מכרה את המשחק מול ב"ש. מדובר בעוד קבוצה שמשחקת איום ונורא העונה, ולא צריך להיות מופתע מהפסד ביכולת עלובה.

אם כבר הגענו לזה, משה, בית"ר פתחה רגליים מול ב"ש?

9. שגיא Guest

1. כנראה שלא.
    2. כן. עוד לפני שהוכרעה האליפות רוני לוי נתן מנוחה לשחקן או שניים.
    3. זה לא הייתה הרצה. מה רצית? שלא יתנו לו לשחק?
    4. כן. אז את מי תכניס?

חיפה לא שיחקה טוב, נכון, וחלק גדול מזה בעקבות הזכייה באליפות וירידת המתח. אבל להגיד שהם פתחו רגליים ומכרו את המשחק? מוגזם.

10. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל לענות לך על 5 שאלות, כי ההנחה הראשונית לא נכונה. מכבי חיפה לא צריכה את הנקודות. היא אלופה כבר.

אתה חושב שאני גאה בזה? אתה חושב שאחרי מה שהלך היום אני אבוא ל"חגיגות האליפות" נגד הפועל ת"א? ממש לא.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. כנראה שלא? אתה באמת חושב שאיכות המשחק של חיפה הייתה דומה למה שהיא היום אם היה מדובר על משחק על האליפות?
    2. משחק על האליפות, קטן ומגרשוילי היו מקבלים מנוחה, אתה בטוח?
    יש לך ספק שהמנוחה באה בעקבות הפער העצום והזכייה הקרבה באליפות?
    משום מה אני לא רואה את קטן מקבל מנוחה בגמר גביע למשל.
    3. הבחור לא בכושר משחק, אז מה עושים? נותנים לו את תפקיד הפליימקר ואת כל הכדורים.
    אין סיכוי שבגמר גביע למשל רוסו היה פותח.
    מקסימום היו נותנים לו לשחק ברבע שעה האחרונה וגם זה בספק.
    כבר בדקה ה30 נגמר לו האוויר.
    4. זה לא את מי תכניס, אלא את מי תוציא.
    שוב, אין סיכוי שבגמר גביע או משחק על האליפות החילופים היו עידן טל ובוקולי.
    במיוחד כשיש לך את באדיר שפשוט פתח רגליים כל המשחק.

בני:
    כל מי שטוען שבית"ר מכרה לנו את המשחק הוא חרטטן.
    הבנת בני - בית"ר שוכבת עלינו, תוקעת לנו כדור במשקוף, מביאה לנו 8 שחקנים לרחבה ושוכבת עלינו, בהתקפה האחרונה במשחק עוד מספיקה לסחוט הצלה גדולה מדהאן, ועדיין, היא נתנה לנו את המשחק.
    כי זאת בית"ר, ואם בית"ר הפסידה לב"ש זה בטוח כדי לדפוק את סכניין.

זה בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר כמו חיפה שעולה עם הרכב בלאי, עושה ניסוים בהרכב ועושה חילופים כדי לשמור על רגליים, לא יורדת להגנה והולכת במגרש ב20 דקות האחרונות.
    כמה הזדמנויות היו לחיפה מהדקה ה87(השער השני של סכניין) עד דקה 95 וחצי( שריקת הסיום )? 0! אני לא זוכר אם הכדור הגיע בכלל לחצי של סכניין ב8 דקות האלה.

עזוב בני, שהם לא יתנו לעובדות לבלבל אותם, המשחק של בית"ר בזמנו הוא בדיוק כמו המשחק של חיפה היום.

12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אהההההההההההההההההההההההההההה
    משה אתה הורג אותי עם האטימות הזו והקיבעון בדיעה.
    למה לרוני לוי לעלות עם ה-11 החזקים ולא לעשות קצת רוטציה?! הוא כבר זכה באליפות. זהו! מחר החבר'ה יורדים לאילת, חופש, הולכים לים.
    שיחקנו גרוע היום, ממש גרוע, ועם זאת, אני לא רואה הבדל בין המשחק היום לניצחון שלכם בטדי. בית"ר לא פתחו רגליים, אבל שיחקו רע באותו יום.

13. תמיד דל-פיירו Member

עזוב משה אתה צודק 100 אחוז..
    הם לא היו צריכים להחליף את עידן טל בבירוק,זה לא חילוף שהיה כל השנה נכון?
    ואם קטן היה פותח נראה לך משהו היה אחרת?? למה קטן מול בית"ר עשה גליצ'ים??
    ומגרשווילי לא פתח,אלוהים ישמור,כאילו שפתח במקומו ילד בן 17,פתח במקומו שחקן נבחרת ישראל לשעבר,גם זה לא טוב לך?? אתה רוצה שישאילו את רוברטו קרלוס למשחק הזה?
    למשחק הסופר חשוב מול סכנין כדי שבאר שבע לא תרד ליגה...

הלוואי(לא באמת אבל רק שתסתום את הפה) שחיפה ישחקו בושה מול באר שבע מחזור אחרון ובגלל זה באר שבע ישארו,אתה חושב שתוציא הגה?
    אתה תגן על מכבי חיפה והאליפות שלה,אז מה אתה מקשקש?
    זה שאתם כבר כמה שבועות מנצחים ברצף אחרי שנה שלמה שלא הצלחתם לנצח משחק אחד זה לא מוזר?
    לא פתחו לכם רגליים?? לא!!!!!!!!!!!!!!!!! לא פתחו לכם רגליים פשוט השחקנים שלכם מאד רצו לנצח כדי להישא ליגה מול שחקנים אחרים שרצו לנצח אבל פחות...

זה בדיוק מה שקרה היום,סכנין הייתה מפסידה פה היא הייתה כנראה יורדת,מה רצית שהם לא יילחמו?
    אתה והעובדות שלך,אם מכבי חיפה הייתה צריכה את הנקודות,אם היא הייתה צריכה המשחק היה נראה שונה,כן.. אבל התוצאה לא הייתה ירוקה בהכרח,סכנין באה נחושה מאד היום והגיע לה הנקודות....

14. John Barnes Member

מדהים אותי שאנשים בוכים פה. אתם נמצאים בליגת העל הישראלית רבותיי, מקום בו שמירה על הרוח הספורטיבית לא מככת בראש הרשימה, גם לא באמצעה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/05
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד, ראית את המשחקים?
    כי אם בשני המשחקים ראית אותו דבר, או אפילו דומה לא נותר לי אלא להבטיח לך עלי את הלייזר במכון קר .
    אין שום דמיון בין המשחק בטדי (בית"ר שיחקה פחות או יותר כמו הפועל פ"ת היום, לא נחושה מידי ועדיין למראית עיין לפחות כמו קבוצת כדורגל) לבין מופע הצלמנות של ישראלי מכבי חיפה ומופע ליווי השיירות של אחד מהם שאם אכתוב את שמו יטענו שאני גזען חשוך.

למה לא לעלות את ה11 החזקים?
    למה הפועל באר שבע יכלה לפני מס' שנים לעלות עם ההרכב החזק ביותר למשחק חסר חשיבות עבורה במכתש, לנצח את הפועל רמת גן ולהוריד אותה ליגה?
    למה הפועל פתח תקווה יכלה לבוא היום עם ההרכב החזק ביותר ולהוריד את הפועל חיפה ליגה?
    למה הפועל רעננה יכלה למנוע מקריית שמונה והפועל י"ם עליות?
    למה הם כן וחיפה לא?

דווקא מחיפה, שתמיד מדברת על שהיא הדבר הכי קרוב לאירופה בארץ, דווקא מהאלופה הטרייה אני מצפה ליותר.

ואני אחזור שוב: זו לא התוצאה, זה האיך.