מחזור 31 בליגת העל: הפועל ת"א ומכבי חיפה מנצחות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 15, 2010.

1. Igi Member

מה זאת אומרת מאיפה הבאתי את זה? לא זוכר מה יש למי, אבל בקדימון למשחק ציינו ששניהם לא בכושר ולאחד מהם יש מתיחה בשרירי הבטן. אחרת שניהם היו עולים בהרכב.

2. Number 8 Member

יוסי מזרחי אמר כרגע בלייב שמשה אוחיון ומקרייב לא היו כשירים לשחק. הוא הוסיף שגם סטפן קינג לא היה כשיר במאת האחוזים, אבל עדיין הוא העלה אותו לשחק והיום הוא נפצע וגמר את העונה.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מה רצית להגיד בזה...זה שבני יהודה זבל מול הגדולות כולנו יודעים הם לא כבשו העונה אפילו שער אחד, השיא שלהם היה פעמיים 0:0 נגד מכבי ובית"ר.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שואל כי בגלל מה שאמרת חיפשתי את זה ב2 אתרים(ספורט 5+וואן) ולא ראיתי כלום, גם בחיפוש בגוגל.

5. Igi Member

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.76902.html

לא יודע ממי זה בא ואם זה נכון, אבל לפי הכתבה בהפועל טוענים שג'קי בן זקן שממורמר מזה שלא הצליח לרכוש את הפועל הביא הוראה מלמעלה לא לעלות את שני הכוכבים שלו. אני אישית מאמין לזה, מישהו יהיה מופתע אם הם לא באמת חשבו ככה?

6. שלו Guest

ראיתי כרגע את הבישול של מליקסון לגול של בדש ונשארתי עם פה פעור. מדהים, אין מילה אחרת. ג'יימס ביסו הצעיר עם בישול ופצצה לקורה מ-25 מטרים, בהחלט נראה שחקון טוב.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שכדאי להפועל ת"א להתעסק עם הקבוצה שלה. אם היא מנצחת בשבוע הבא היא במקום הראשון, כל זה הודות ללוזון אז שלא יתחילו עם השטויות האלו. אני לא מבין מה הקטע הזה מועיל לאדומים, ברצינות, בליגה רגילה הם היו עדיין 6 נקודות אחרי מכבי חיפה...

8. Don Joan Roman Member

וגם ה0:0 מול בית"ר היה משחק שהם היו צריכים לקבל בו רביעיה, סתם קבוצה, אבל נקווה שאיכשהוא הם או אשדוד יצליחו לקחת את הגביע מהזבל האדום.

9. Don Joan Roman Member

מתי הם התעסקו בקבוצה שלהם שהיום הם יעשו את זה? קבוצה של בכיינים מגעילים ודחים, גם בעונה שהם מפציצים 80 שערים הם לא יכולים להיפטר מהבכיינות הזולה והדוחה שלהם, אשדוד לא רוצה להעלות את מקרייב ואוחיון למה זה אמור לעניין אתכם? ואם המחליף של אוחיון היה דופק גול מ40 מטר ומנצח את מכבי חיפה גם אז הייתם בוכים? בגלל הדברים האלה הפועל ת"א למרות שהיא כל עונה מעמידה תקציב גבוהה מאוד ולמרות שכל עונה יש לה שחקנים איכותיים ולמרות שכל עונה היא עושה עבודה טובה באירופה לא לוקחת אליפויות כי היא פשוט לא יודעת לבוא בטענות לעצמה, ניצחתם את בני יהודה במשחק חלש, יש לכם משחק עונה מול מכבי חיפה בשבוע הבא, תנצחו בו, תעפילו לפסגה ותנסו לקחת אליפות במקום להתעסק בכל השטויות האלה.

Last edited: Apr 18, 2010
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מציג את הדברים האלה ואז אני יכול להציג את הטענות שלנו לשופטים שהיו משאירים אותנו מעליכם גם לפני הקיזוז.

11. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

נו באמת עד שזה לא האוהדים זאת ההנהלה ושהפועל חיפה פתחה מולכם את הרגלים לא ראיתי ששחר או אלישע יצאו לתקשורת ?

12. אלי מתחן Member

אפשר לחשוב נגד הפועל אשדוד היו אריות. בחיים שלי לא ראיתי קבוצה יותר בכיינית מהפועל ת"א של השנה.
    לא מגיע להם לקחת אליפות רק בגלל זה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחח פתאטי, הפועל חיפה אחת הקבוצות היחידות העונה שאני יכול להגיד עליהם בפה מלא שהגיע להם לנצח אותנו.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק מילה אחת על הפועל ת"א - שינוחו.
    בכיינים כאלו לא ראיתי, אז עכשיו הם מאשימים את ג'קי בן-זקן שלא העלה 2 שחקנים שלא כשירים במאה אחוז כי סה"כ מה יש לו עוד מעט, חצי גמר גביע? לא יותר חשוב מהפועל ת"א שחושבת שבגלל שהיא הבקיעה 80 שערים כולם צריכים לשרת אותה ולדאוג שהיא תזכה באליפות.
    ושחם אין שום סיבה לערב את השיפוט, כל קבוצה נדפקה מהשיפוט וזה חלק מהמשחק בכל ליגה בעולם.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתקפה של אנשי הפועל ת"א מראה שהקבוצה שלך עדיין חושבת שכולנו נגדכם. השופטים, לוזון, שחר וזוזו מהקיוסק...מה הדברים על אשדוד יועילו אתכם בשבוע הבא? אני לא מבין את הטקטיקה הזאת?

אז אם "כל טעויות השיפוט לא היו קורות הפועל ת"א היתה מעל למכבי חיפה גם לפני הקיזוז", ואם אלישע לוי היה מבין שעותמאן היה מגן יותר טוב ממשומר או שלא כדאי לשחק עם ארבייטמן ודבאלישווילי ביחד בהרכב...
    אתה לא מבין שעם ניצחון בשבוע הבא אתם עולים למקום הראשון???

שכחתי משהו, האם בלדוט וגלבאן היו אתמול מוצהבים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אם בשבועות האחרונים מכבי חיפה לא היתה צריכה לשחק אחרי שריקת הסיום במשחק של האדומים אולי גם לא היינו מאבדים מספר נקודות ואז הליגה היתה עכשיו גמורה...האם מכבי חיפה התלוננה בתקשורת שאתם שיחקתם במשחק ניטרלי נגד קביליו יפו בגביע, הרי הצעד הזה לבטח לא הזיק לכם, לא?

אתה רואה, יש לי גם מספיק תירוצים טובים, לא?

Last edited: Apr 18, 2010