מחזור 31 בליגת העל: הפועל ת"א ומכבי חיפה מנצחות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 15, 2010.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

סבלנותי לגבי דבלאשווילי פוקעת, אם הוא לא יחזור לעצמו במשחקי הפלייאוף אז אני לא רואה סיכוי שהוא ישאר אצלנו בעונה הבאה. שחקן שלא בא למשחקים גדולים ומכריעים מקומו לא במועדון גדול עם לחץ וציפיות. כנראה שהוא מצוין רק לליגה הלטבית. כיף לראות שבוקולי לוקח מנהיגות, השער שלו שחרר המון לחץ, אני עדיין בדעה שהוא לא כמו שהיה בעבר ובעונה הבאה הוא צריך להיות שחקן ספסל או אולי אפילו לעבור לקבוצה אחרת, אך מגיעות לו המון מחמאות על המחצית הזו. רפאלוב יכל לכבוש לפחות שני שערים אך הוא לא חד, מעצבן כהרגלו, נראה מה הוא יתרום במחצית השניה. גולסה עד כה מאכזב אך ממש לא הייתי מוציא אותו בניגוד לדבריו של נוימן הקשקשן, כי זה שחקן שבהברקה יכול לכבוש שער או לבשל, אסור לוותר עליו. יאללה למחצית השניה, אסור למעוד במשחק הזה.

2. Igi Member

או אה מי זה בא, דבה עם שער העונה!!!

איזה גול גדול שלו, הצליח להשכיח ולו לכמה רגעים סיבוב שלם של כלום ושום דבר :aaa021:

3. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/0/Black354X281/165410.Xxx

יותר מזל משכל. הפועל הציגה היום את אחד ממשחקיה החלשים ביותר העונה ולא הייתה ראויה לנקודה. אבל ניצחנו, הראנו אופי ולכן אי-אפשר בכלל לבוא בטענות. מעתה והלאה כל משחק יהיה מלחמת עולם והלחץ יהיה גדול עד לשריקת האחרונה, לא יהיו יותר קונצרטים וכולם צריכים להיות ערוכים לכך. חוטה היה על-הפנים בהגנה וחסרונו של גלאס בלט, גילי צלע החל מהדקה הראשונה ובדיעבד לא היה צריך לשחק(אני הייתי מחליף אותו אחרי השער) וגם היינו בנחיתות מספרית מול קבוצה מהירה ויצירתית.

להרבה שחקנים רעדו הרגליים היום, אבל לא לאניימה שנכנס היום רשמית לאחד הגדולים בהיסטוריה של הפועל ת"א. ההצלה שלו מול עטר עם הרגל - אין לי מילים. האוהדים תפסו את הראש כלא-מאמינים. הוא לא יישאר כאן בעונה הבאה בוודאות ונותרו לנו רק עוד ארבעה משחקים ליהנות ממנו+ משחק אחד בוודאות בגביע ואולי הגמר. אניימה נמצא שם ברגעים החשובים של העונה ונצטרך אותו במשחק שיא גם בשבוע הבא. לשחקן כזה מגיע לעזוב את ישראל עם תואר. כמובן שזה לא מוריד מההחמצות המזעזעות של עטר, לא נשאר ממנו כלום.

מי האמין שדווקא דר-רידר יבקיע שער כל-כל חשוב. אני חושב שזה מאוד מגיע לנו שסוף-סוף הוא יעשה משהו מועיל ולא יסתפק במועט כמו תרגיל נחמד בגארבץ' טיים או בעיטה לקורה מול הפועל רמת-גן. דה-רידר הבקיע היום שער חשוב מאוד וצריך לפרגן לו על משחק טוב. הפועל השקיעה בו הרבה כסף וסוף-סוף היא מקבלת ממנו דיבידנד קל. לאיינוגבה יש אחריות גדולה בשער הזה, אבל זה ממש לא משנה.

לטעמי היום היו במגרש יותר מ-13 אלף איש, אבל העידוד היה בינוני. אוהדים רבים היו לחוצים ולא שמעו יותר מידי את הקהל. הייתה דקה אחת של אטרף, בסביבות הדקה ה-50, כשכל האיצטדיון רעד, אבל זהו. מה שכן, פירחח אחד זרק שקית גרעינים על אסף קינן ואנחנו נשלם על כך ביוקר. יהיה רדיוס בדרבי. וזה כל-כך חבל שאוהד מטומטם אחד בלי שכל משאיר בבית כל-כך הרבה אדומים שמשתוקקים לראות כל דקה שנותרה מהקבוצה הגדולה הזאת, הפועל מודל 10\2009, כי בעונה הבאה זה לא יהיה ככה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוקר טוב וולדימיר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין מה לעשות, הוא וארבייטמן שחקנים שמשחקים על אותה בלטה (או חתיכת דשא...) והגאורגי שוב הוכיח שיש לו מה להציע. שער גדול.

5. Igi Member

בעיטות עוצמתיות מהמקום תמיד ידענו שיש לו, אבל זה לא משכיח את הבעיה שיש לנו איתו. מכבי חיפה משחקת הרבה על התקפות מתפרצות מהירות שחותכות את ההגנה והוא ברוב מוחלט מהמקרים תוקע אותן בשל האיטיות שלו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך היה הגול?

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיטה חזקה לחיבור מ20-25 מטר.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועכשיו כשארבייטמן גם מבקיע אין לי מושג מה אלישע הולך לעשות. איגור, אם כך אלישע צריך נגד האדומים לפתוח עם ארבייטמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

תוצאת סיום 3-1 למכבי חיפה בקרית אליעזר.

9. Igi Member

אם רוצים לדבר קצת על שיאים, ארבייטמן ממשיך בשלו. היום הוא השווה את שיא השערים של אסי טובי מלפני 10 שנים עם 27(אף אחד לא הבקיע יותר ב-10 שנים הללו). עוד שער אחד הוא יגיע למזרחי של אותה עונה מדהימה ב-93/94 ובמידה ויעקוף אותו יגיע למקום ה-3 בכל הזמנים של מלכי השערים(מקום 1 שפיגלר עם 38)

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אגיד לך שי מה הוא צריך לעשות.
    לעלות בהרכב עם בוקולי וקולמה באמצע, קטן ורפאלוב באגפים וארבייטמן ודבאשוילי בחוד. על הספסל גאדיר וגולסה למקרה שצריך שחקני התקפה רעננים, או במקרה שדבאשוילי יחזור להציג את היכולת הרגילה שלו מהתקופה האחרונה. אגב, אם גם בשבוע הבא הגרוזיני יאכזב, לדעתי גאדיר כבר חזר לעצמו ומקומו בהרכב הראשון.

מעבר לזה, ניצחון חשוב שלנו, עוד 3 נקודות לקראת המפגש מול הפועל. בשבוע הבא חייבים לנצח, כן, לנצח. תיקו יהיה מבחינתי אכזבה ענקית. אגב, צריך גם לזכור את הפן של הפרש השערים שעם הניצחון הערב עומד על שער אחד לזכות הפועל. אם לא היינו סופגים מהם יחס השערים שלנו היה זהה.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

שמח שאכלתי את הכובע, אני עדיין בדעה של איגור שבשביל להשתדרג ולעשות משהו באירופה צריך חלוץ יותר טוב, עם כל הכבוד לולדימיר, לא מעט משחקים הוא תקע את משחק ההתקפה שלנו, אני כמובן לא שוכח לו את מספר הבישולים אך לטעמי אנו צריכים לשאוף למשהו טוב יותר. האמת שלמרות השער המצמק של אשדוד, לא באמת חשבתי שהיא מסוגלת להשוות את התוצאה. קבוצה מוכשרת אבל אין לה חוצפה חיובית והיא מאוד רכה, אך חשוב שהבקענו את השלישי כדי לגמור סופית את המשחק.

12. Raulito Madridista

"למה מזרחי שמר את אוחיון ואת מקרייב? אשדוד בושה"

בהפועל שואלים שאלות בעקבות ההרכב המוזר איתו שיחקה אשדוד הערב(לינק)
    לא מכובד מצד הפועל, אבל גם אני שואל את אותו הדבר.

כצפוי, אשדוד לא הייתה פקטור במהלך כל המשחק. היא הייתה קרובה להשיג תיקו במחצית, אבל ספגה שער בדקה קריטית, כמה לוזרי מצידה. אבל, אם כבר מישהו בחיפה כובש את השער החשוב(הראשון) - אז לפחות זהו בוקולי, פעם השחקן אולי הטוב בארץ והיום נשארה לו רק החוכמה והלב. אבל גם דברים כאלו מנצחים משחקים בכדורגל. בוקולי הוכיח היום לאלישע שיש לו עוד אופצייה בחלק הקידמי ומדובר בניצחון חשוב מאוד עבור חיפה, היא תגיע למשחק העונה רגועה.

במוסף העיר בחלק של הספורט פירסמו טבלה פנימית של שש הקבוצות במשחקים ביניהן העונה לפני הפלייאוף העליון. זה נראה ככה:
    1. מכבי חיפה - 9 נצחונות, תיקו והפסד. מאזן שערים - 17:4. נקודות - 28;
    2. הפועל ת"א - 7 נצחונות, 3 תוצאות תיקו והפסד. מאזן שערים - 22:9. נקודות - 24;
    3. מכבי ת"א - 6 נצחונות, תיקו ו-4 הפסדים. מאזן שערים - 15:12. נקודות - 19;
    4. מ.ס אשדוד - 3 נצחונות, תיקו ו-7 הפסדים. מאזן שערים - 11:21. נקודות - 10;
    5. בית"ר ירושלים - 2 נצחונות, 2 תוצאות תיקו ו-7 הפסדים. מאזן שערים - 10:19. נקודות - 8;
    6. בני יהודה - ניצחון אחד, 2 תוצאות תיקו ו-8 הפסדים. מאזן שערים - 6:15. נקודות - 5;

כמובן שהטבלה מעודכנת לסיום המחזור הנוכחי.
    בית"ר ובני-יהודה הן ביזיון, פשוט ככה. בני-יהודה אגב השיגה את הניצחון הבודד שלה שלא כדין - על השולחן הירוק. זה אותו ניצחון טכני 3-0 על אשדוד במחזור הראשון של העונה. בית"ר העונה גם לא ניצחה עוד קבוצה גדולה - לא את חיפה, לא את הפועל ולא את מכבי.

שמעתי שמאייבי השווה בדקה האחרונה עבור אחי-נצרת בתוספת הזמן מול הפועל חיפה בקריית-אליעזר, ורק דקה קודם לכן הפועל חיפה עלתה ליתרון. כמה מדהים - ככה מטופש ועלוב. אם הפועל חיפה לא מנצחת את אחי-נצרת בבית, אז את מי היא כן תנצח?

לא ציפיתי מנתניה לקבל ככה בראש בווסרמיל, הקבוצה של עטר כבר חודשיים בים ומישהו צריך לתת שם את הדעת. לפחות אוהדי באר-שבע נהנו, זה לא קרה להם הרבה פעמים העונה.

Last edited: Apr 18, 2010
  13. Igi Member

שניהם פצועים כרגע ולא היו בשיא הכושר לקראת המשחק.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאיפה הבאת את זה?

15. Mehmet Member

למרות העובדה שאני אוהד אשדוד, קיוויתי שנפסיד היום למכבי חיפה ושמחתי שזה קרה.
    זה יהיה פשוט מחדל איום אם מכבי חיפה לא תיקח אליפות העונה בגלל הקיצוץ המגוחך.
    שרק ינצחו את משחק העונה בשבוע הבא, והעונה הזאת תלך לפח האשפה של ההיסטוריה.