מחזור 31 בליגת העל: הפועל ת"א ומכבי חיפה מנצחות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 15, 2010.

1. Ariel Member

ווינרים? לכו יותר לכיוון של בכיינים.

כרטיס אדום מוצדק- מתבכיינים בכל עבירה של היריב. חילוף מתעכב והיריבה ממשיכה- מתבכיינים שלא חיכו להם. הקבוצה היריבה יוצאת להתקפה בזמן שבאדיר שוכב פצוע והחברים שלו עצמו לא הוציאו- מתבכיינים על חוסר ספורטיביות.

התנהגות חוזרת ואופיינית לקבוצה ברוב משחקיה העונה. הגישה הבכיינית הזו רק היא שתדפוק להפועל ת"א את הסיכוי לאליפות.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאור מליקסון מלך ! אלוהים !

(עוד) משחק ענק של השחקן הזה שרגע השיא בישול ראבונה לברק בדש.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה בישול של מליקסון לשער השלישי. MUST WATCH.

פעמיים תוך שבוע אני חוזר מוסרמיל עם חיוך ענק על הפנים, אבל החיוך הזה לא אומר כלום! לא שווה כלום! כמה חבל.
    איזה משחק היום של הקבוצה, איזה משחק של מאור האלוהים.

וואו מאייבי מחקה את קאלה, אבל הפעם זה על השארות בליגה וזה? חייב לראות את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך הפועל גנבה את המשחק הזה יאללה...בונקר מחליא שלהם במחצית השניה פשוט 11 שחקנים שעמדו על הקו של ה-16 ופרט להתקפה שבה גנבו גול שהוא כולו איינוגבה הפועל לא עשתה כלום במחצית האת, ובכלל במשחק כולו כמעט ולא הגיעה לרחבה של בני יהודה ששוב יצאה לוזרית, קבוצה פח.

5. שלו Guest

אפשר להבין את הבונקר של הפועל ת"א אחרי שהם מובילים 0-1 בעשרה שחקנים. החמצות נוראיות של עטר שיכלו לתת לזהובים את שלושת הנקודות, חבל מאוד מבחינתם.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואנה שבוע שעבר כמכבי שלא ניצחה קודם לכן 7 משחקים רצוף עם סגל שחקנים של אמצע טבלה לעומת השחקנים שיש להפועל, אנשים פה קטלו את זה ואמרו שזה ביזיון בטח כשזה היה בטדי מול בית"ר בעוד היום זה היה בבלומפילד עם 11 אלחף אוהדים מאחוריהם...זה בסדר אבל מה שמכבי עשו לא? נו באמת...

כך או כך ביום שבת הבא הליגה יכולה!!! להיות מוכרעת:

במידה ומכבי חיפה לא מפסידה לאשדוד, תיקו או ניצחון, ניצחון שלה בשבוע הבא על הפועל ואז האליפות סגורה כי יהיה פער של 6 ו-2 משחקים כשנשארו 3 לסיום אני לא רואה את הפועל סוגרת את זה.

מכבי ת"א נגד בני יהודה, אם מכבי מנצחת, היא פותחת פער של 10 מבני יהודה שלא תוכל לעקוף אותה ומבית"ר יהיה פער של 6 מינימום כשנשארו 3 משחקים לסוף (ולבית"ר יש חיפה והפועל) כך שהליגה תהיה גמורה, ואז סתם עשינו פלייאוף עליון עם כל הטרראם של לוזון על המתח ועל העניין.

Last edited: Apr 18, 2010
  7. שלו Guest

מכבי זה סיפור אחר. הפועל ת"א נאבקת כרגע על האליפות, מגיעה למשחק לא קל בבלומפילד נגד בני יהודה, נשארת בעשרה שחקנים כבר בדקה ה - 30, כובשת שער בודד שלא הגיע בקלות ועטר בנדיבותו דאג לא להרוס להם. הפועל ת"א קבוצה התקפית שמשחקת כדורגל שמח, פעם בשנה ובנסיבות כאלה, מותר להם להתבנקר.

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי ואבוי.
    הפועל יצאו להתקפה, אפילו בבעיטה של באדיר לדעתי. שכטר לקח את הכדור ומן הסתם לא הסתכל אחורה, אני חושב שהוא מסר לדה רידר לא טוב ואז כבר בני יהודה ראו את באדיר על הרצפה, באו להפסיק וגיא לוזון צעק להם "תמשיכו תמשיכו".

עומר, זה שאתה משווה בין הבונקר של הפועל שלא התקרב לזה של מכבי(בכלל לא היה בונקר בהתחשב בזה ששיחקנו ב10 שחקנים, יצאנו להתקפות מתפרצות עם לא מעט שחקנים, ציפית שנתחיל להניע כדור?) זה מגוחך.
    לך תוציא את התסכול שלך במקום אחר.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו את מאור מליקסון בהפועל ת"א/מכבי חיפה והוא שחקן העונה, לא ארבייטמן, לא שכטר, לא ורמוט, מליקסון.
    לקח קבוצה שאמורה להאיבק על הירידה והפך אותה לקבוצה שפיספסה בקצת את הפליאוף העליון ונמצאת בחלק העליון של הטבלה. ענק.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואנחנו לא היינו ב-10 שחקנים בטדי מדקה 20 ומשהו? איזה שלחתם שחקנים אתה כנראה חי בכוכב אחר, בעטתם כדורים למעלה לשכטר שחיכה שדה רידר יצטרף אליו ולהיפך. תסכול? אני לא מתוסכל, הקבוצה שלי עשתה את מה שהיא היתה צריכה היום, כל עוד לא תיקחו אליפות אני לא יהיה מתוסכל, אם תשחקו בחיפה איך ששיחקתם היום עד להרחקה אני לא דואג כי בצורה הזאת תשאירו שם את 3 הנקודות והתואר.

זה בעיה של שכטר שהוא יצא להתקפה היו לפניו מלא שחקנים שיכלו להגיד לו לעצור ולהוציא את הכדור החוצה...

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נו אלישע לוי איך דבאשוילי? אין ספק יותר טוב מארבייטמן.
    עכשיו כשאנחנו מובילים 1:0, קודם כל הקבוצה צריכה לשחק הרבה יותר רגועה ומשוחררת. מעבר לזה, עדיין דרוש לפחות חילוף אחד כשברור ששלומי ייכנס השאלה היא רק במקומי. לדעתי צריך להחליף את דבאשוילי ולשחק עם ארבייטמן כחלוץ חוד. לאחר מכן הייתי גם מכניס את גאדיר על חשבונו של קטן או גולסה שהיום לא מורגשים.

נ.ב רק אני התרגשתי לראות את התגובה של בוקולי לאחר השער שהבקיע?

Last edited by a moderator: Apr 18, 2010
  12. Igi Member

אל תתייחס, הוא סתם ניסה לנחס.
    בטח מישהו בקהל של חיפה הפיץ שמועה שבני יהודה השוו כי גם אני שמחתי לכמה דק'...עד שהם בישרו שזה עדיין 1:0.

משה אוחיון, למליקסון כבר הייתה הזדמנות במכבי חיפה והוא היה שחקן עלוב ובעצמו הודה לא מזמן שהוא לא עומד בלחץ של קבוצה גדולה, אז גם אם הוא המצטיין בב"ש העונה ואחד המצטיינים בליגה מיותר למהר לקבוע מסקנות.

לענייננו, אני זוכר שאחד מאוהדי חיפה הצהיר פה שאין לבוקולי מקום בליגת העל ואמרתי לו שזה לא קשור למציאות, אני מקווה שהיום מי שכתב את זה קיבל את התגובה שלו. בוקולי הרבה מעבר לשיא, אבל הוא תמיד שווה מקום ברוטציה שלנו, מספר 1 במגרש היום.

אשדוד קבוצה מחליאה, פעמיים ביקרה בקרייה ופעמיים בינקרה עם 11 שחקני הגנה בחצי שלה. ועדיין זה כמובן לא שולל את צורת המשחק המוזרה שלנו. איזו מין שיטה זו שקטן וגולסה מחכים בקו ה-16 לקבל את הכדור כשיש על כל אחד 2 שחקנים מכל צד? שיעשו תנועה ויקבלו אותו קצת לפני... שניהם צריכים להתעורר במחצית השנייה, כמו גם רפאלוב עם חוסר הריכוז והחדות שלו שעלו לנו ב-2 שערים בטוחים.

שי, גם אותי זה ריגש.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

את "הפרט השולי" הזה שכחתי. ובכל זאת, הפועל לא ביזבזה זמן בצורה שבכלל מתקרבת לזאתי של שטראובר. אין מקום להשוואה. הפועל לא ביזבזה זמן בכלל, הפועל לא התגלגלה על הדשא 2 דקות אחרי כל פציעה. זה כל כך מגוחך להגיד ששכטר היה לבד בהתקפה, אתה מתווכח עם העובדות. זה נראה כאילו אתה מתייחס רק לגול. אמנם רוב המשחק של הפועל התבסס על צד ימין, אבל גילי ורמוט, שכטר, דה רידר, זהבי ועומרי קנדה\גל שיש(תלוי מאיפה ההתקפה באה) היו בהתקפה, אלא אם כן היא באמת הייתה מתפרצת מהירה והם לא הספיקו לבוא, מה שקרה פעמים בודדות.

דה רידר היה היחיד שהיה מלפניו וגם הוא לא שם לב כי הוא כמו שאמרתי לא הסתכל אחורה אלא רץ קדימה. חלאס, בני יהודה עשו משהו מטונף, וזה היה הפעם השניה במשחק, אני לא מדבר בכלל על זה שהם המשיכו לפני שהחילוף שלנו התבצע(וזה לא שלקח לנו שעה לעשות חילוף, גל שיש היה אחרי 20 שניות ליד עמדת החילוף, כשהוא רץ להביא חולצה מאיש המשק, התלבש ורץ לעמדת החילוף. והנה לדוגמא הזדמנות מדהימה שהייתה לנו לבזבז זמן, והוא לא עשה את זה).

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0 לירוקים בהפסקה בקרית אליעזר.
    השער הגיע בדיוק בזמן, אבל הייתי מצפה מקבוצה שרצה לאליפות לקצת יותר יצירתיות מול 11 שחקנים שלא רוצים לעבור את החצי. אשדוד פשוט באה להפריע וזו זכותה, אבל אני מצפה מקטן, גולסה, דבאלישווילי ורפאלוב לקצת יותר יכולת. בוקולי הטוב במגרש (ביחד עם מסיללה) הראה ניצוצות מהעבר והיה מאד מרגש לראות אותו אחרי הבקעת השער. אני חושב שאפילו שונאי הירוקים לא בדיוק יכולים לבוא בהרבה טענות נגד אחד הזרים הכי צנועים ונחמדים שנחתו כאן.
    המשחק הזה עוד לא נגמר, אבל השער הראשון נגד קבוצה בונקריסטית נפל. זה הדבר היחיד שמעודד אותי.

מלה אחרונה לגבי הפועל ת"א, לי אין בעיה שהיא שיחקה כשעה עם שחקן פחות ואחרי השער ירדה לבונקר. כמו שזו זכותה של מכבי ת"א בטדי כך האדומים עשו את זה היום בצדק. בני יהודה קבוצה כל כך לוזרית ונאיבית שזה חבל על הזמן. לשחק כמעט 120 דקות נגד 10 שחקנים ירוקים ואדומים ולא לכבוש שער אחד לרפואה. באמת, חבל על הזמן.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה שאתה קובע בשבילי מה עשיתי ומה לא. אתה באמת חושב שאלו לא היו התחושות שלי באותו זמן?