מחזור 31 בליגת העל: הפועל ת"א ומכבי חיפה מנצחות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Apr 15, 2010.

1. Raulito Madridista

לגאלבן נולדו תאומים והוא שהה לצד אישתו ברגע המרגש הזה. לא מדובר באיזה גמר גביע מבחינת בני-יהודה כך שזה לגיטימי לחלוטין.
    בלדוט גם ככה לא שחקן ששווה יותר מידי ולטעמי הוא לא היה בסגל בכלל.
    חצי גמר הגביע בכלל בעוד שבועיים ועל כך הטענות של אנשי הפועל. כל מי שינסה להוכיח אחרת הוא מגוחך. לג'קי בן זקן יש משהו נגד הפועל ת"א. כנראה הוא מתוסכל שהוא לא הצליח לרכוש את הקבוצה בקיץ 2005. זה כמו שאשדוד לא מוכרת לנו שחקנים אבל לקבוצות אחרות אין לה בעייה.

אז לפי מה שאתה אומר הפסיכולוגיה משפיעה גם על הקבוצה שלך.
    מסתמן שכנראה אתם לא כאלו אלופים אם חיפה עולה למגרש עם משקולות אחרי שהיא יודעת שהפועל ניצחה. כלומר אין שום הבדל באופי בין חיפה לבין הפועל לפי מה שאתה אומר.
    נקודה מעניינת.

משהו אחר שאני רוצה להבהיר - הפועל לא נפגעה אתמול בגלל השיפוט. מנטאש הראה טיפשות וחוסר אחריות. בושה להשאיר את הקבוצה בעשרה שחקנים ברגע כזה שנותרו עוד 60 דקות לשחק, מה גם ששתי העבירות היו בחצי של בני-יהודה והן היו מאוד מיותרות. מנטאש לא חד ולא זריז והוא נאלץ לעשות פאולים מגוחכים. מה שאותי הרגיז אתמול זה המבט של אסף קינן, איך הוא דפק ספרינט כדי להוציא את הכרטיס האדום, כמה רוע. יש דרך להתנהג.

ראיתי אתמול חלק מתוכנית סיכום המחזור. ברגע שהראו את שלומי דורה יוצא מגידרו וחוגג כל-כך בהתלהבות את השער של בלו שהיה אמור להיות שער הניצחון(ממש חגיגה כמו של מוריניו מול יונייטד לפני שש עונות) - פשוט ריחמתי עליו. הוא לא ידע מה מצפה לו בעוד שתי דקות. קל לחשוב מה עובר לו בראש - הוא חושב לעצמו איך השחקנים הדבילים האלה עולים ליתרון בדקה ה-92 ומצליחים להשמיט דבר כזה?; הגול של מאייבי כל-כך מצחיק כי העונה הוא עשה כל-כך הרבה שטויות ואני לא הייתי מגדיר אותו כשחקן שמתאים לליגת העל. לפי מה שקראתי ולפי מה שאמרו בשידור - אחי-נצרת הייתה טובה יותר והייתה ראויה לניצחון וזה תמרור אזהרה עבור הפועל חיפה. אם בבית מול אחי-נצרת היא משחקת גרוע - מה יהיה במשחקים קשים יותר?

2. מיכל3 Member

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר כולם שונאים אתכם וכולם נגדכם, ומבלי להזכיר שאחרי האדום למנטשששששששווילי אסף קינן חיפש בכל הזדמנות להחזיר להפועל ת"א.
    אולי פשוט במקום להאשים את כולם תתרכזו בקבוצה שלכם ובאיך אתם מנצחים בשבוע הבא בקרית-אליעזר.
    גוטמן ואבוקוף כמה מתאים שהם אלו שמאמנים את הקבוצה הכי בכיינית בכדורגל הישראלי.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודקים לגמרי, הם ניסו לשמור את אוחיון ומקרייב לקראת החצי גמר עוד שבועיים, במקרה 2 שחקנים שרחוקים צהוב מהרחקה נגד הפועל תל אביב ובמקרה 2 שחקנים שבשבוע הבא יעלו כמו ענקיים לשחק. מקריות לגמרי. זה מגוחך להגיד שטעויות שיפוט יש ל2 הצדדים, כי פשוט נגד חיפה אין ברמה של שער הליגה. כמו שאמרתי, פנדל+אדום לטישיירה דקה 14 בבלומפילד, סביר להניח שאנחנו משווים ל1-1 ולחיפה יהיה קשה מול 14 אלף אדומים לשרוד 75 דקות ב10 שחקנים, ועוד שזה שחקן משמעותי כמו טישיירה. משחק אחרי זה לא פוסלים לנו גול הכי חוקי שיש באשדוד ואנחנו כבר מובילים ב2 נקודות על חיפה. מה אתם רוצים?

וזה מגוחך לא פחות להגיד שהשופט חיפש לעזור לנו אחרי זה. איך בדיוק?
    תתן דוגמא אחת, הכי קטנה, אפילו צהוב שלא הגיע לבני יהודה.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, אם הייתם מתלוננים על זה אז הייתם נחשבים בכיינים. שיחקנו השנה יותר פעמים אחריכם לדעתי, המון פעמים ב7 וחצי וכמה פעמים בימי ראשון. אפשר לחשוב, אינטר שיחקה בסרייה א' יומיים לפני רומא שתשחק היום, וזה לגטימי לגמרי.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגד מכבי חיפה היה לכם מחצית שלמה להשוות ואתם פחדתם להתקרב לשער, וגם מכבי חיפה סבלה מהשיפוט נגד נתניה שלא נשרק להם פנדל ונגד מכבי ת"א השער של מאיוקה היה בנבדל אם אני לא טועה ותוסיף את המשחק נגד בני יהודה וההרחקה הלא מוצדקת של רפאלוב, ושלא נדבר שבלי שיטת הקיזוז הם כבר היו עם רגל וחצי אלופים.
    הפועל מעדיפים להתעסק בשופטים ובשריקי ומקרייב, מכבי חיפה מעדיפים להתעסק בכדורגל נטו וזאת כנראה גם הסיבה שב-20 שנה האחרונות הם זכו ב-8 אליפויות ואתם באליפות אחת.

7. wings Member

איזו חוצפה יש להנהלת הפועל ת"א. מי בכלל שואל אותם עם איזה הרכב לשחק?
    זה לא שאשדוד עלו עם הנוער, בסה"כ שני שחקני הרכב שפתחו על הספסל. איפה הבעיה בדיוק?
    מבחינת אשדוד, הם סיימו את תפקידם בליגה ועכשיו זה זמן לתת דקות לשחקנים צעירים, בדיוק כמו שהייתי
    מצפה מהקבוצה שלי לעשות אם היינו בים עכשיו (וזה לא רלוונטי בכלל אם אוחיון ומקרייב היו כשירים).
    אני מצפה מאשדוד וכל קבוצה אחרת בפליאוף לתת את המכסימום בכל משחק. אבל לקבוע להם את ההרכב?
    כל קבוצה דואגת לעצמה, ככה גם מנצ'סטר שהשאירה כמה כוכבים בבית במפגש מולנו, וגם בורדו העונה (למרות שבמקרה בורדו המשחק לא קבע דבר, אבל גם אם כן, הם היו מגיעים עם אותם שחקנים).

ואני יודע שזה גלגל שמסתובב. עוד כמה שבועות אשדוד והפועל ת"א יפגשו וסביר להניח שאשדוד תהיה עסוקה בלשמור רגליים ושחקנים לגביע, ולא תדאג לאינטרסים של מכבי חיפה. אבל זה בסדר, אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו ולא לסמוך על קבוצות אחרות שיעשו את העבודה.

8. Igi Member

wings, בהנהלת הפועל ת"א בראשות הבכיין הראשי אלי גוטמן שבוכה מאז שאני זוכר את עצמי רואה כדורגל ישראלי צריך לנהוג בשיטה פשוטה - התעלמות. אתה ראית שהנהלת חיפה יצאה נגד זה שגלבאן פתאום לא פותח מול הפועל? לא, כי זה לא האופי של מכבי חיפה וכל קבוצה שפויה, הם לא יחפשו להסתכל על היריבה ועל דברים קטנים ושטותיים(וככה גם האוהדים אגב,בשתי המחנות). שבהנהלה של המועדון הקטן הזה ימשיכו לחיות בבועה שלהם שכולם נגדם ולהתעסק בכל הדברים הקטנים, אותי זה כבר הפסיק לעניין.

Last edited: Apr 19, 2010
  9. Raulito Madridista

אין לי בעייה שתגידו דברים נגד הפועל, זה לגיטימי. רק תעשו לי טובה - אל תלכו עם הראש בקיר ואל תתעלמו מדברים שכבר עניתי עליהם.

קודם כל איגור:

לחיפה אין על מה להתלונן בקטע הזה כי היה כתוב בעיתונים במפורש שגלבאן טס לאישתו שילדה תאומים. סיבה לגיטימית מאוד להחמיץ משחק, בטח שלא מדובר בגמר גביע עבור בני-יהודה.
    מנגד, התירוץ של אשדוד מטופש לחלוטין. גם עם הרכב מלא הם היו מקבלים בראש, אבל לפחות שהיו עושים את המקסימום.

לפני שבועיים הייתה טעות שיפוט נגד מכבי חיפה ושמעתי קולות של בכי גם מהצד הירוק. אז התיאוריה שלך לא בידיוק נכונה. אגב, אני לא חושב שזה הפסיק לעניין אותך. אתה מגיב על הדברים האלה שבוע אחרי שבוע...

עכשיו אלייך, אדם:

לא פחדנו להתקרב לשער. לשחקנים נגמר האוויר אחרי שבוע אינטנסיבי מאוד שכלל שלושה משחקים קשים - באר-שבע בווסרמיל ביום שני, סלטיק בבלומפילד ביום חמישי והמשחק החשוב מול חיפה ביום שני.

במשחק נגד בני-יהודה השופט דאג לפצות את חיפה כששרק לפנדל שלא היה ולא נברא. גאדיר זרק את עצמו וחיפה סגרה עניין. והפועל נדפקה לא פעם אחת במשחק העונה בבלומפילד, את זה שכחת לציין משום מה. את הפנדל הברור על שכטר(לא שורקים לו פנדלים כבר, זה מדהים. למרות שהוא צוללן אסור לשופטים להתייחס רק לתדמית שלו, הם צריכים לשפוט כל מקרה לגופו), אדום שהגיע לטישיירה ועוד. ומה עם המשחק נגד אשדוד שהצדק לא יצא לאור? לא רק שהגיע לנו להבקיע עשירייה ובסוף נגמר תיקו - שתי דקות לסיום נפסל שער חוקי למדיי של שכטר.
    אגב, מתי התלוננתי על טעות שיפוט? אמרתי אתמול בפירוש שהאדום של מנטאש מוצדק.

אתה בעצמך יודע שהשיטה הזאת נועדה כדי למנוע שליטה של בית"ר בליגת העל, אף אחד לא צפה שהגלגל ככה יסתובב. כמוכן, שיטת הקיזוז נקבעה מראש, בקיץ, כשעוד לא היה ברור שחיפה תדרוס את הליגה. זה לא ספורטיבי, זה מגעיל, אבל מה הקטע לבכות עכשיו? הם לא ידעו מה יהיה קודם? יכול להיות שאם השיטה תמשיך בעוד שלוש עונות - חיפה גם תרוויח מזה מתישהו. ובינתיים היא לא הפסידה שום דבר.

יש הרבה סיבות לכך שחיפה הוא המועדון האיכותי ביותר בכדורגל הישראלי ב-20 השנים האחרונות. לציטוטך - גם בית"ר לקחה בעשור הזה יותר אליפיות מהפועל. אז אולי בעצם אנחנו צריכים ללמוד מבית"ר להתעסק בכדורגל?

לא הבנתי מה הקשר. אני זה שאחראי לכך אם ננצח בחיפה או לא?; אם אני אתקשר לגוטמן ואציע לו לשחק התקפי - הוא יקשיב לי?

אפשר לחשוב שאדון אמסלם הוא נשמה טהורה. ההוא שהתחנן לשחקני בית-שאן לפתוח רגליים כשבית"ר הייתה אובדת עצות במשחק השרוכים - אז למה? לא ירדתם! לא ירדתם!

Last edited: Apr 19, 2010
  10. Igi Member

אחרי שהבנתי כמה האנשים בהפועל מגוחכים עם הטענות אתמול החלטתי באמת שהדרך הטובה ביותר היא להתעלם מההנהלה שלהם. וד"א דור, גאדיר "זרק את עצמו"? אם כך, המנטרה הקבועה שנכנסת לכל הודעה של שחם על ה"פנדל+אדום" של טשיירה מהמחזור ה-4 בטלה, כי המקרה הוא זהה, דחיפה ברחבה+הצגה קטנה של השחקן.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקובל, למרות ששחם אמר שאם טישיירה היה מורחק אז עם התמיכה של הקהל אתם הייתם מנצחים.

זה לא היה מופנה אליך אלא לשחם, לדעתי זה מגוחך לחרוץ גורלות של עונה רק לפי השיפוט שממנו כולם סובלות(והקבוצה שלי במיוחד העונה).
    בסופו של דבר אם מכבי חיפה תזכה השנה באליפות זה יהיה מגיע לה, וזאת לא תהיה אליפות עם כוכבית בגלל השופטים.
    ורק לפני שבועים נגד הפועל ר"ג נשרק פנדל על שכטר, ואת התדמית שלו הוא הרוויח ביושר כמו זנדברג למשל שהיה בבית"ר ולא שרקו לו פנדלים בגלל התדמית שלו כמתחזה.

התכוונתי שכל ההתעסקויות האלו בכל מה שמעבר רק פוגם בהצלחה של הקבוצה, אחרי כל הפסד/משחק שחיפה מנצחת תמיד השופט/הקוון/מביאי הכדורים/הקבוצה היריבה אשמה ולפעמים גם הדשא הוא האשם בתוצאה.

אם כבר הבאת את התמונה של אמסלם( :aaa8: ) תבדוק גם מי אמר לאיתן טייב שניה לפני הפנדל "אני יסדר לך חוזה עונה הבאה בבית"ר", רמז: הוא קירח.

12. wings Member

כשזה מגיע מאוהדים אני כבר מזמן מתעלם (אלא אם יש צדק בדברים). כשזה מגיע מהנהלת הפועל ת"א אז יותר קשה להתעלם. דרך אגב, גם התגובה שהגיעה ממכבי חיפה היא מיותרת לגמרי - הם לא צריכים להתעסק בשטויות האלה. אבל יודע מה? בשני המיקרים (הנהלת הפועל והתגובה הירוקה לדברים) לא צוין מי אמר את הדברים. אז אולי באמת עדיף להתעלם ולא להתייחס. כל הציטוטים האלה בעילום שם לא שווים את הזמן שלנו.

13. Green Lantern Member

אשדוד מאוד הקשו את המשחק על מכבי חיפה אתמול,במחצית הראשונה לפחות מהיציע זה היה ניראה כמו לחימה(הגנתית בעיקר)על כל כדור ומאמץ גדול להשיג תיקו,מכבי חיפה התקשתה שוב נגד המשחק ההגנתי אבל כמובן שהיה שיפור גדול מהדרבי,בסופו של דבר בוקולי עשה שער גדול ולדו גמר את המשחק 20 שניות בתוך המחצית השניה.

10,000 צופים זאת כמות לא מספיק גדולה למשחק חשוב כמו אתמול בהתחשב במחירים,אבל זה הרבה יותר ממה שתיארתי לעצמי שיהיו אחרי שנקבעה השעה ההזויה.

איפשהו בתחילת המשחק הסתובבה שמועה בכל האיצטדיון על שיוויון בבלומפילד,אין לי מושג איך זה קרה,אבל פתאם בכל היציעים נכנס טירוף אדיר..

שבוע הבא - מלחמת עולם.

14. שלו Guest

מי שמעוניין לראות - תקציר המשחק הגדול של הפועל ב"ש אמש והבישול האדיר של מליקסון לבדש שביקש ממנו את הרשות לצחצח את נעליו, אך המאור הגדול בצניעותו הידועה, סרב והקים אותו בחזרה. מלך גדול.
    http://i43.tinypic.com/n2l6a1.Xxx
    http://www.ynet.co.il/Ext/Comp/Video...=37563&isNew=1

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה כי כל השאר פתחו רגליים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

אגב בקשר למשחק אתמול שלנו,לא ראיתי אם כמה פה אכלו כובע,אבל אם הם רוצים מלח בשביל לאכול את הכובע אחרי מה שאמרו על בוקולי אני מוכן לספקhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx