מחזור 31 בליגת העל: בית"ר מול הפועל במשחק ההכתרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/5/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הכח ר"ג היום ירדה כמעט כמעט באופן סופי. אם היא לא מצליחה לנצל עוד איבוד נקודות של הרצליה ולנצח לא משנה את מי בבית.. אז זה כנראה סוף הסיפור שלהם. כל הכבוד למכבי ת"א שעושה את שלה וקרובה להבטיח את המקום השני.

אני לא רואה את הכח מוציאה משהו מהקופסא שבוע הבא ולכן אפשר כבר להספיד את הכח.

בקשר לחיפה, רוני לוי סוף סוף אמר את זה וסיכם את זה הכי טוב- חיפה של השנה לא שווה אירופה נקודה. ואני בכלל לא מדבר על אירופה- אני הייתי אומר שחיפה לא שווה יותר ממקום שביעי.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אמר פעם שדר גדול: או מיי גד רוניין.

אין מילים, האדרנלין עוד כולו בגוף. אוהדי הרצליה חבורה של דבילים, טמבלים גמורים עם הנהמות שאני בטוח שיגרמו לקמאנן לטוס מפה בלי לחשוב(בלי קשר ליכולת).

איזה משחק. אדומים, פנדלים, שערים- בשביל כאלה דברים הקהל בא לראות כדורגל.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר ירושלים- הפועל תל אביב
    http://www.liga.co.il/leaguespic/1151084427beutar.Xxx- http://www.liga.co.il/leaguespic/1042574394hta.Xxx

ראשון, 20:50 (וינטר, רדיוס ללא קהל)
    שופט: חיים יעקב

מה שהיה אמור להיות משחק האליפות החגיגי של בית"ר הפך למשחק חסר כל חשיבות וגם ביציע יהיה משעמם מאוד כך שלצערנו זה יהיה סתם עוד שיעמומון שלא קובע שום דבר ולא יעניין יותר מדי אנשים. זה מה שקורה שקבוצות עוברות על חוקי הבקרה התקציבית, אוהדים מתנהגים כמו חיות פרא ושוטרים מוכיחים בפעם האלף עד כמה הם טיפשים- ליגת העל 2007.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1093557/YE0586742_hh.Xxx
    יוסי מזרחי, יצטרך ככל הנראה לחפש ג'וב חדש בעונה הבאה

אז בית"ר ירושלים היא האלופה הטרייה של עונת 2006/07 והיא מגיעה למשחק ההכתרה שלה כביכול בוינטר אחרי עוד שבוע רגיל וסוער בגזרת ארקדי גאיידמק שמוכיח שוב עד כמה הוא לא יכול ולא בשבילו לנהל קבוצת כדורגל. גאיידמק נשמע כאומר לנציגי האוהדים שיוסי מזרחי לא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה, לא כך מתנהגים ובטח שלא כך אמור להתנהל מועדון מפואר כמו בית"ר. יוסי מזרחי מבחינתו נראה מבודד, כך מוסרים אנשים בקבוצה, אבל כל מה שמעניין אותו זה לסיים את העונה בכבוד ואולי יקרה דבר שישאיר אותו במועדון גם בעונה הבאה. אוהדי בית"ר לא מעוניינים לראות את אלי ארזי במועדון ולטענתם ארזי לא נותן להם גב וכביכול נמצא נגדם ולא איתם. גם בנושא זה צפויות התפתחויות בסוף העונה.
    אז זאת בית"ר של עונת 2007, אין יותר מדי מה לדבר על כדורגל, העיניינים מסביב הרבה יותר גועשים ומעניינים. מבחינת כדורגל, יוסי מזרחי יחסר את מיכאל זנדברג המושעה ואת מקומו יתפוס אבירם ברוכיאן. בחוד עמית בן שושן יחליף את שוונקי ויפתח לצידו של ברק יצחקי המצויין.
    שחקני בית"ר הבטיחו לאוהדי הקבוצה לבוא ולחגוג איתם את האליפות בגן סאקר ולא משנה מה יהיה- מחר זה הלילה של בית"ר.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/722/434.Xxx
    טועמה, כנראה יפתח על הספסל

בהפועל ת"א הראש כמובן יותר בגמר הגביע שיתקיים השבוע ברמת גן אבל בוולפסון רוצים לעמוד בכבוד מול האלופה הטרייה ואולי להוציא 3 נקודות על מנת לסיים לפחות במקום השלישי בליגה, דבר שלא נראה בטוח בכלל עקב הניצחונות האחרונים של מכבי נתניה. מבחינת אירופה אין להפועל ת"א מה לדאוג כי זכייה בגביע תסדר להם הופעה בטוחה בגביע אופ"א אבל כמובן בשביל זה בהפועל צריכים להיזהר מהפתעות נגד אשקלון.
    אז בהפועל לא רוצים כמובן לראות את בית"ר חוגגת מולם וניר לוין עושה הכל כדי שהשחקנים יקחו את המשחק בשיא הרצינות. גילי ורמוט חולה ולא ישחק וגם טועמה הפגוע בגבו בספק לפתוח במשחק, אם לא יפתח טועמה צפוי לתפוס את מקומו וולינגטון אוליביירה. אבוקסיס כרגיל עדיין לא יכול לפתוח וככל הנראה יפתח על הספסל.

הרכבים משוערים:
    בית"ר ירושלים: איציק קורנפיין, דוד אמסלם, שמעון גרשון, אריק בנאדו (תומר בן יוסף), יואב זיו, גל אלברמן, דרק בואטנג, מילובן מירוסביץ', אבירם ברוכיאן, עמית בן שושן וברק יצחקי.
    הפועל תל אביב: ניל אברבנל, עמר מנצור, חביאר פאס, רמי דואני, יגאל אנטבי, וואליד באדיר, טל חן, ברוך דגו, לוסיאנו דה ברונו, וולינגטון אוליביירה (סלים טועמה), אליניב ברדה.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נתניה הורידה קוף רציני מאוד מהגב שלה. נצחון משכנע מאוד על מכבי הרצליה, שהיה אמור להיות גדול בהרבה יותר. המון מצבים של אחד על אחד נמנעו מאיתנו בגלל שריקות לנבדלים שלא היו. אסור למכבי הרצליה לחשוב שמלכודת הנבדל שלה עבדה, כי היא כשלה פעם אחר פעם. זה הקוון שהציל אותה.
    איגור מוסטרליץ' יצא בכרטיס אדום מוצדק, שעה מאוחר מדי. הוא היה צריך לצאת על הפגיעה שלו בלא כדור באבי סטרול (למה זה לא הופיע בתקציר בערוץ 10?), אבל אני שמח שבסופו של דבר הצדק נעשה. גם הכרטיסים אדומים לתמיר כהן ולסקוט היגיניס היו מוצדקים בהחלט. אבל שוב, איכשהו מכל העניין הזה שכחו שתמיר כהן קיבל כדור כשהוא לא היה בנבדל והוא מסר לאמיר טגה כשהוא לא היה בנבדל ונמנע כאן שער נוסף למכבי נתניה.
    אוקוצ'ה נתן משחק טוב. חלוץ גדול הוא לא, הוא לא יוצר לעצמו את המצבים, אבל הוא יודע לעשות את העבודה כשהוא ברחבה והוא מקבל כדורים. איתי שכטר נתן הופעה סבירה. הוא ממשיך לרכוש נסיון והבנה במשחק, אבל זה עוד רחוק מהמוצר הסופי.
    מה שגרם לי קצת לחשוש, זה שלואיס מארין התחיל להפגין אנושיות ועשה חצי טעות (החצי השני הוא של לירן שטראובר) שהביא לשער השוויון של יאניק קמאנן.

בכללי, אני יוצא מעודד מאוד מהמשחק הזה. הקבוצה שלי שיחקה טוב והייתה ראויה לתוצאה גבוהה יותר. וכל זה ביום פושר מאוד של ההגנה ועם תרומה התקפית דלה מאוד של דדי בן דיין.
    לפחות עד סיום המחזור הנוכחי, אנחנו ממשיכים להיות במקום השלישי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Number 8 Member

עדיין לא, ניצחון מחר של בית"ר על הפועל יבטיח לנו ב95 אחוז את המקום באירופה. אם הפועל תפסיד מחר, הפער בינה לבין מכבי יעמוד על שש נקודות כאשר נשארו עוד שני מחזורים לסיום העונה וההפרש שערים של מכבי יותר טוב ב-11 שערים. עדיין חייבים לסיים במקום השני.

ד"א, שימו לב שבחמשת המשחקים האחרונים, מכבי כבשה 11 שערים. שיפור גדול בכמות השערים בסיבוב השלישי לעומת הסיבוב הראשון והשני.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/07
  6. הרצליה Member

ההפסד הזה כל כך לא מעניין אותי שאני שומע שקאמנן בורח מפה, טמטום רציני של אנשים טיפשים ומוגבלים.

למרות שאוקצ'ה התגרה בנו בצורה מכוערת ושאנסומבו בעט כדור במכוון ליציע של אוהדי הרצליה זאת לא סיבה להתנהג ככה.

אה ועוד משהו, פפי קימוטו מרגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx.

7. BJ_LF Member

תגיד למה הרצליה החליפו צבע חולצה?

8. HBK Member

מוסטרליץ נאם לאוקוצה? מישהו ראה כזה דבר?
    ומה קרה שם בסיום הוא רצה להכות תשופט?

9. מור!!! Member

הוא רצה ללכת לאנסומבו כי אנסומבו עשה לו אצבע משולשת,סתם שטויות ראו בטלויזיה שאנסומבו בעט ת'כדור עם השריקה לסיום ורץ ליציע שלנו (אוהדי נתניה) אז שלא ידבר שטויות

10. הרצליה Member

לא יודע על אצבע משולשת אני יודע שהוא בעט כדור במכוון ליציע של הרצליה.
    רבאק ניצחת, לך תחגוג עם הקהל שלך מה אתה מחפש להתחיל מהומות ודווקא ממנו לא ציפתי להתנהג ככה, אני מאוד מעריך אותו כשחקן ועד אתמול גם כבנאדם.

כנ"ל לגבי אוקוצ'ה, הבקעת שני שערים נתת יופי של משחק בשביל מה אתה מתגרה סתם??, אנשים פשוט טיפשים.

כמובן שאני לא מצדיק את הנהמות המכוערות הללו שרק בגללם אנחנו הולכים לאבד את השחקן הכי טוב שאי פעם דרך במועדון הזה, והאמת מגיע לנו.

11. Dimitar Berbatov Member

יופי של משחק של מכבי אתמול נגד הכח. ציפיתי שיהיה משחק צמוד אחרי שהכח הראו יכולת טובה מאוד במשחקים האחרונים ולקחו נקודות מבית"ר והפועל. הכח היו חלשים מאוד, הם שיחקו יותר מידי דרך המרכז הצפוף ולא דרך הצדדים וכשהם כבר הגיעו למצב מסוכן לא היה להם את המזל. חלק גדול בהפסד של הכח יש לאודה שעשה הרבה שטויות במשחק. בשער של שפונגין הוא עמד גרוע מאוד, אם הוא היה עומד נכון אז הכדור לא היה נכנס למרות הסיבוב היפה של שפונגין ולמזלו גם שער חוקי של מכבי באשמתו נגזל ממנה אחרי שהשופט לא שם לב.
    במכבי משחק גדול של יוסי שבחון שמראה בסיבוב הזה כמה כדורגל יש לו. שער ובישול שלו, משחק מצוין, עקבים, איומים על השער, מסירות נהדרות זה השחקן של השנה שעברה מהפועל פ"ת, למזלי כאוהד בית"ר שבחון התחיל להכנס לכושר בסוף העונה. מכבי הבטיחה את מקומה בגביע אופ"א בשנה הבאה גם אם תפסיד לבית"ר ובדרבי (מה שאני לא רואה שיקרה), מכבי יכולה להתחיל להתכונן לשנה הבאה בשקט.

חבל שעל משחק כל-כך טוב מעיבה האלימות. מה בסך-הכל רצינו, שהמחזור הזה לא יהיו מקרים מכוערים של גזענות, אלימות? חבל מאוד שקאמנן יעזוב את הארץ בקיץ, חלוץ נהדר, בנאדם גדול וחבל שבגלל כמה ילדים שנוהמים הוא לא יהיה שנה הבאה בארץ.
    למשחק עצמו, משחק נהדר, נצחון מוצדק של נתניה שמקרב אותה בצעדי ענק לגביע אופ"א. כמו שהפועל נראת כרגע אני לא רואה אותה מנצחת אותנו (לא שאני משתחצן) וצריך לזכור שגם מקום 4 מוביל לגביע אופ"א במידה והפועל תזכה בגביע. מה שהפתיע אותי המשחק שלמרות שההגנה של נתניה באמת תפסה יום חלש ההתקפה הנהדרת של הרצליה (אולי ההתקפה הטובה בליגה) לא הענישה אותה ביותר משער אחד. משחק לא רע בכלל נתן אוקוצ'ה, אבל למרות הצמד אני לא מחזיק ממנו חלוץ גדול ולדעתי כדאי לנתניה לחפש חלוץ חדש לשנה הבאה.
    הרצליה היתה סבירה, ציפיתי ליותר. אבל למזלה גם הכח הפסידה והפער עדיין 4 נקודות והסיכויים שהיא תרד ליגה קלושים. אני לא רואה את הרצליה לא מנצחת את אשדוד שגמרה את העונה. אה ואגב, איזה מסירה מדהימה של דייהו דייויס לקאמנן, איזה שחקן ענק!

12. BeitaReaLiverpool Member

אודה שוער נורא חלש, זה לאר פעם ראשונה ולא אחרונה שהם סופגים שערים בגללו.
    בסה"כ היה מחזור טוב.
    ד"א, לדעתי ההתקפה הכי טובה בליגה ביום טוב היא של אשדוד, שריקי ועזרן פשוט גדולים בדר"כ ביחד.

13. הרצליה Member

הבקענו פעמיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

היינו אתמול איומים פשוט, גם השער הראשון וגם הפנדל היו בניגוד גמור למהלך המשחק.
    אחרי השער השני לחצנו כצפוי וכמעט השוונו ל3-3(אחח אם בן-בסט היה שם את זה) אבל סך הכל הניצחון של נתניה מוצדק ללא ספק, והוא גם לא ממש מזיז לי כי נשארנו אתמול בליגה, אני לא רואה את הכח מנצחת בקופסא בשום מצב.

אגב שי מימון פשוט אפס מאופס בלי יא-יא.

14. Raulito Madridista

המשחק היום נגד בית"ר לא מעניין יותר מדיי, גם העובדה שהפועל ת"א נראית גמורה ואני לא רואה אותנו מגיעים השנה לגביע אופ"א בלי הגביע וגם כי בית"ר ירושלים כבר לקחה אליפות. כמובן שהעובדה שהמשחק הוא רדיוס וייערך ללא קהל מורידה מאוד מהאווירה של המשחק ומהרצון לראותו בטלוויזיה שגם ככה היה נמוך אצלי מלכתחילה. הפועל ת"א הפסידה בטדי במחזור השני בצורה שלומיאלית ולוזרית, במקום לנצח 4-0המשחק הזה נגמר בסופו של דבר בהפסד כואב שאני לא אשכח הרבה זמן. בליגה העונה אנחנו משחקים כדורגל לא מספיק טוב ונכשלים תמיד במאני טיים - לא ניצחנו לא את בית"ר לא את מכבי ולא את מכבי חיפה בקריית אליעזר, הפסדים להכח והרצליה שמכבי מביסה אותן בקלות, מאז התבוסה לחיפה הכל נראה רע והגרוע מכל הוא שהשחקנים לא רוצים לנצח. ניצחון היום יכול לשפר את המצב-רוח מבחינת הפועל ולתת מוראל לקראת גמר הגביע המשחק החשוב באמת. כמה שאפשר להרוס לבית"ר אני מקווה להרוס לה. ללא סלים טועמה והמצבים הנייחים אין לנו מה להציע וזה מאוד עצוב. לוסיאנו דה ברונו ייפתח היום בהרכב ויהיה השחקן הכי חשוב בהפועל והיחיד שאני מצפה ממנו למשהו. אם לווין יעלה במערך של שלושה קשרים אחוריים כאשר בית"ר נטולת בואטנג(כמה מזל שגם זנדברג לא משחק), לפחות נשלוט בכדור. להפסיד היום יהיה מאכזב גם כי אני לא זוכר עונה שהפסדנו לבית"ר ירושלים פעמיים. ומעונת 00\1999 בית"ר ניצחו את הפועל פעמיים בלבד.
    גילי וורמוט השחקן הכי טכני שלנו, לא משחק. אני חושב שהצבת חן בקישור האחורי היא לא מוצלחת ואבוטבול עדיף עליו. אני מאוד מקווה שבגמר הגביע לפחות אלימלך ייעמוד בשער וייזכה להיות חלק מהזכייה ולהניף את הגביע אולי האחרון שלו בקריירה.
    מאחל לאדומים בהצלחה ואני פסימי היום.

15. Gaudi Member

גם אני מרגיש ככה.
    העונה גמורה, הקבוצה גמורה וההנהלה הוציאה לי את כל החשק.

4.

פצוע.

ובינתיים, חרושת שמועות אומרות שאוהדי בית"ר בכל זאת החליטו לבוא לוינטר,
    ודיווחים משם מספרים שיש כח שיטור גדול.
    בהצלחה לשני הצדדים.