מחזור 30:סטאטוס קוו אצל 2 הראשונות. ולנסיה מנצחת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏9/4/09.

1. xavi6 Member

אחי, אני צריך להעיר אותך מסרט כלשהו? איזה גיא אסולין ואיזה נעליים? וואי מאיפה להתחיל...

קודם כל, הוא ילד, גורדיולה לא מאמין בילדים. הסיבה היחידה שבויאן בבוגרים היא כי פפ העלה אותו ואי אפשר להוריד אותו חזרה. אם זה היה תלוי בפפ-הוא היה מגיע שנה הבאה לבוגרים. פדרו ובוסקטס כבר בני 20. הוא מאמין בשחקנים בוגרים, כי לדעתו כשהם בני 17-18 הם לא בשלים. אני אישית לא מסכים איתו, אבל היי-הוא המסטר. הוא לא יעלה את גיא, והוא צינן די מהר את ההתלהבות מגי ותיאגו אלקנטרה, שאמור לתפוס פיקוד בקישור של ברסה לשנים הבאות. למען האמת, יותר מתלהבים מאלקנטרה מאשר מגיא. ולא רק משתי אלה, יש עוד שחקנים כמו רובן רוצ'ינה, חלוץ חוד קלאסי, ז'פרן ששיחק במשחקי טרום עונה והרשים, בוטייה ופונטס (שיש שמועות שמנצ'סטר מעוניינת בו) משחקים בנבחרת הצעירה של ספרד כבר, גם אחיו של ג'יו עושה נפלאות בנוער וכבר לקח אליפות עם נוער א'. ואני נותן לך פה שמות על קצה המזלג. יש לנו עתיד וורוד, וגיא הוא חלק מאוד קטן מהעתיד הזה והוא יכול ליפול בידיוק כמו שכל אחד מהם יכול.
    ובכלל, הוא לא שיחק העונה לדעתי דקה בבוגרים-למה לעזאזל שהוא ישחק בליגת האלופות בחוץ ברבע גמר מול ביירן? קצת מחשבה, קצת.

2. Raulito Madridista

אני מתעלם מהמשחק הנוכחי של ברצלונה ופשוט עובר הלאה - בשבוע הבא בקולוסיאום נגד חטאפה, אמור להיות לה יותר קשה. גם אם גוארדיולה יעלה היום עם הרכב חסר מאוד, ברצלונה נותנת היום לרקראטיבו שלישייה בחצי הילוך. רקראטיבו בכושר איום ונורא ואין לה מה לחפש בקאמפ-נואו. אני חושב שזה הזמן התאים לשחק עם חלב ובוז'אן, בעיקר עם הראשון שפשוט צמא לדקות משחק. מסי יהיה השחקן מהשלישייה הקסומה שלא ייזכה למנוחה. בארסה הוכיחה במספר משחקים העונה שהיא מסוגלת להרבה(בהתחשב ברמת הליגה), גם לא בהרכב החזק ביותר שלה, למשל במשחק החוץ נגד אלמרייה, בו היא שלטה ללא עוררין למרות שהנרי ואטו לא פתחו בהרכב. המשחק ההוא נגמר בהפרש של שני שערים, אבל התוצאה המשקפת יותר הייתה חמישייה למשל.

דווקא לפי דעתי ויאריאל תנצח היום את מאלגה גם בהילוך שני, בעיקר בגלל היכולת של היריבה. מאלגה קיבלה אינסוף מחמאות בזמן האחרון ובצדק, אבל נגד ברצלונה היא קיבלה בראש(הרבה קבוצות הושפלו בקאמפ-נואו, אבל מאלגה שיחקה פשוט בצורה מעליבה) ונגד ריאל מדריד היא לא עשתה שום דבר למרות שריאל שיחקה בנמנום גדול. ויאריאל החזירה לעצמה חלק מהביטחון במשחק נגד ארסנל כי היא נראתה טוב, חזרתו של סנה סידרה את כל הקישור וגם היום הוא יהיה משמעותי. אני לא רואה שום עייפות אצל הצוללת. פירס שייעדר היום, יוכל למשל לפתוח בהרכב בגומלין נגד ארסנל, ואז איבאגאזה למשל יוכל לנוח. פלגריני יכול לגוון בהתקפה והוא צריך לעשות זאת - לפתוח עם ניהאט במקומו של יורנטה למשל כדי להעניק לו מנוחה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/09
  3. hai80 Member

מלאגה אפסים אבל בכל זאת יש בי תקווה שהיא תצליח להפתיע היום את ויאריאל ולגנוב נקודה או אפילו לנצח כי שמעתי שויאריאל עולים בלי 3 שחקני הרכב ששיחקו נגד ארסנל.

אתלטיקו מחר בריאזור חייבים לפרק!! את דפורטיבו זה משחק חשוב מאוד לשתי הקבוצות שנאבקות על כרטיס לליגת האלופות ואני מקווה שנצליח לגמור במקום ה4 ולחלוף על פני יאריאל שהיא קבוצה הרבה יותר חלשה מאיתנו וגם על פני ולנסיה שאין להם כסף אפילו לעשות וינר.

אתלטיקו מחר בע"ה בלי נדר רק מפרקים רק מנצחים

4. RubberSoul Member

http://estaticos.archivo.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/barcelona.Xxxברצלונה - רקראטיבוhttp://estaticos.archivo.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/recreativo.Xxx
    יום שבת,קאמפ נואו,שידור ישיר בספורט 5

אין אוהד בארסה שלא היה לו פסח שמח.
    אחרי התבוסה החלומית 4-0 על באיירן מינכן, מגיעה בארסה חזרה לליגה הספרדית, שמה היא עדיין צמודה לריאל.
    גם בשבוע שעבר נשמר הסטאטוס-קו בצמרת, כשבארסה ניצחה את ויאדוליד משער של אטו, כמשחק שהיווה הכנה לבאיירן.
    כמו בשבוע שעבר, גם הפעם צפוי פפ לערוך רוטציות רחבות, לקראת משחק הגומלין באליאנץ ארנה.
    מי שצפוי לנוח הערב יהיה ליאו מסי, שישמר למשחק הגומלין במינכן.
    מסי, שהראה שוב למה הוא ראוי לתואר שחקן השנה, שכח כבר את התבוסה בבוליביה בנבחרת, וכבר מוכן לקראת השלבים המכריעים העונה, כשאמר בבטחה:"אנחנו נזכה באליפות".
    משורות המארחים יעדרו אבידאל ומיליטו,שאוטוטו יחזרו(אלא שהשני ישמר לעונה הבאה),
    וויקטור סאנצ'ז ופדרו שיעזרו לבארסה אתלטיק במאבקי הפלייאוף.

הרכב משוער:
    ואלדס;
    אלבס,מארקס,פיקה,פויול;
    בוסקטס,קייטה,צ'אבי;
    אינייסטה,בויאן,הנרי;

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/5/122685.Xxx
    מסי ואטו משפילים את באיירן.

עונה לא קלה עוברת על רקראטיבו.
    הקבוצה ששרדה בעונה שעברה מירידה במחזור האחרון, שוב נקלעת לצרות בתחתית הליגה.
    הפעם, היא באה אחרי הפסד נוסף-1-0 ביתי מול סביליה.
    המאמן, לוקאס אלקרז, שיבח רבות את בארסה, אבל יודע מה הם צריכים לעשות במשחק:
    "אנחנו יודעים מה בארסה שווה, אבל בכל זאת ננסה להוציא תוצאה טובה בקאמפ נואו".
    לקראת המשחק, לא התאמנו חאבי פואגו, יאגו בונסון ואדריאן בגלל פציעות, וכנראה שלא ישחקו.

הרכב משוער:
    ריאסגו;
    קסאדו,למאס,מוריס,נף;
    מאידנה,סיסי,אייטור,ברבר,קאמונייס;
    מרטין;

http://img261.imageshack.us/img261/7103/85802666.Xxx
    רקראטיבו מסתבכת בעוד הפסד העונה.

במשחק הקודם העונה,ניצחה בארסה 2-0 משערים של מסי וסיידו קייטה.
    בעונה שעברה בקאמפ נואו ניצחה בארסה 3-0 משערים של מיליטו,בויאן ומסי.

את המשחק ישפוט איטורנדה גונזאלס.

5. xavi6 Member

להיזהר מסיסי, מאוד מאוד חשוב. השחקן הזה מבחינתי ה-שחקן של רקרה, מהיר, חד, בעיטות טובות. לא מבין מה הוא עושה ברקרה ואיך ולנסיה וויתרה עליו. כישרון ענק, צריך לשמור עליו חזק.

קסרס משחק, סילביניו משחק, בויאן משחק (יש!), בוסקטס וגודי. צ'אבי אטו וטורה נחים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/4/09
  6. RubberSoul Member

הרכב רשמי של בארסה:
    ואלדס;
    אלבס,מארקס,קאסרס,סילביניו;
    סרג'יו,אינייסטה,גודיונסן;
    מסי,בויאן,הנרי;

Visca el Barca,Visca Bojan!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/4/09
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרכב חמוד , אהבתי .
    רק מה שמדאיג אותי שגודיונסן יוצא כל הזמן קדימה ומתפקד כשחקן מתחת ךטרידנטה הקדמית וזה משאיר רק 2 במרכז וזה מדאיג , נקווה שהוא ילמד להיות גם אחורה ולא להתפתות לצאת יותר מדי.

8. קטלוני Member

הרכב קצת תמוה.מה פפ שומר כוחות לבאיירן?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם , כי לא צריך לזלזל בבאירן גם כשזה 4-0.

בכל מקרה שוב זה סוג המשחקים שמנצחים בשביל האליפות כמו בשבוע שעבר היכולת לא מי יודע מה אבל יודעים לנצל את המצבים לגול.
    חבל לי על החילוף של בוז'אן איש המשחק היום , היה צריך להשאר יותר על המגרש וגם הגיע לו להשאר יותר .
    לא מובן לי למה מסי ואטו הם הבועטים שלנו , שתי בועטים גרועים במיוחד . למה לא הנרי מקבל לבעוט את הפנדלים , אם זכור לי נכון הוא היה תמיד הבועט של ארסנל אבל לא זכור לי אף פנדל שהוא לקח בברצלונה . הוא התחייב על זה שלא יבעט יותר פנדלים או מה ?

עוד ניצחון ששומר את המרחק מריאל סביר ובתקווה למעידה שלהם מחר.

10. Mr.Eko Member

גבר,לא יודע אם אני ואתה רואים את אותם המשחקים אבל להוציא את הפנדל הזה עד עכשיו אני לא חושב שזכיתי לראות את מסי מחמיץ פנדל ועוד יותר,זכור לי הקור רוח הכל כך נהדר שלו בפנדל בתוספת הזמן נגד אספניול בתחילת העונה ככה שלהגיד עליו בועט גרוע במיוחד..? אני לא חושב... אטו אני מסכים,לא הייתי מפקיד ברגליו לבעוט את הפנדל המכריע בגמר ליגת האלופות... וגם אני לא מבין למה הנרי לא הבועט השני לפחות,הטכניקה שלו בבעיטות היא יוצאת מהכלל.

כל כך חבל לי על סשה,חשבתי שהוא עוד ישתלב העונה איכשהו אבל גם זה לא.. ניכר היה לראות על הפרצוף שלו שהוא פשוט עצוב ומתוסכל. בוז'אן עם משחק מצויין ואנדריסטו עושה מה שצריך,איך אפשר לא לאהוב את השחקן הזה? והנרי כפי שחשבתי בתחילת העונה חוזר ובגדול,מלך.

עכשיו מתחיל מבחינתי הרצף הבאמת קשה,כן כן,אתם לא טועים... כל מי שחושב לזלזל בחטאפה שיציץ במשחקים שלנו נגדם בשתי העונות האחרונות. גם המשחק היחיד שלנו נגדם העונה נגמר בתיקו... בקמפ...

11. REAL MADRID Member

הניצחון של ברצלונה לא מפתיע. ראיתי רק את הסוף של המחצית השנייה וממה שראיתי ברצלונה די זילזלה ושיחקה בהילוך שני (או אפילו שלישי). חבל לי שחלב, שחקן שאהבתי מארסנל לא זכה היום לעלות בהרכב הקבוצה. אני לא רואה אותו שורד את הקיץ בקבוצה.

בכל מקרה, משחק צמוד מתנהל כרגע במדריגל.
    http://www.atdhe.net/live-tv-6170.html

12. xavi6 Member

גם לי חבל על חלב. רואים את התסכול בעיניים שלו אחרי כל שניה שהוא לא מקבל כדור, כלום פשוט לא הולך לו וגם כשהולך לו-הוא מאוכזב שלא יצא מזה משהו יותר גדול. מקומו בקישור, לא בצד.

13. Raulito Madridista

http://realmadrid-futbol.com/L-realmadrid.Xxx ריאל מדריד - ויאדוליד http://realmadrid-futbol.com/L-valladolid.Xxx

יום ראשון, 18:00, הסנטיאגו ברנבאו, שידור ישיר בספורט5+

בפעמיים האחרונות בהם אירחה ריאל מדריד את ויאדוליד היא כבשה שביעייה, והקבוצה של חואנדה ראמוס ממש לא מתכוונת לעצור עכשיו, כשברצלונה הגדילה שוב את הפער בצמרת ל9 נקודות, ואיבוד נקודות של ריאל מדריד יכול אולי לסגור סופית את חלום האליפות. ראול, שכיכב באותם משחקים כאשר כבש צמד נגד ויאדוליד לפני שנה ושלושער לפני חמש שנים, אוהב מאוד לשחק נגד ויאדוליד, נגדה מצא את הרשת הכי הרבה פעמים פרט לאספניול. במידה והקפיטן, שלא כבש כבר חודש, יינשק מחר פעמיים את הטבעת, אז הוא יגיע ל16 שערים נגד ויאדוליד, בידיוק אותה כמות אותה כבש נגד אספניול. חואנדה ראמוס המשיך לשדר ביטחון ואמונה בקבוצה שלו במסיבת העיתונאים לקראת המשחק. בין השאר אמר המאמן - "ברצלונה לא קבוצה מושלמת וגם גוארדיולה יסכים איתי על כך. יש לה הרבה יתרונות ולכן היא מצליחה כל-כך, אבל גם מריאל מדריד עשתה שיפור גדול בזמן האחרון. אנחנו רוצים להמשיך לנצח ולעשות את כל מה שאנחנו יכולים, בתקווה שברצלונה תאבד נקודות". לשמחתו של חואנדה ראמוס, אריאן רובן, לאסנה דיארה ופאביו קנבארו, החלימו מפציעותיהם ויהיו כשירים למשחק הקרוב, בניגוד למרסלו שעדיין לא התאושש מהפציעה שספג במשחק של נבחרת ברזיל. בעוד בעניינו של רובן עדיין לא ברור אם ייפתח בהרכב, אז לאס וקנבארו חוזרים בוודאות להרכב הפותח על חשבונם של ואן דר וארט וכריסטוף מצלדר שזכו לצ'אנס דיי נדיר. במידה וחואנדה ראמוס יעדיף לפתוח עם רובן על הספסל, אז ווסלי סניידר ימשיך לפתוח בהרכב. אם כבר מדברים על רובן, אז במארקה אגב נכתב ביום שישי שפלורנטינו פרז מעוניין לעשות עליו קופה וההולנדי לא צפוי להמשיך בעונה הבאה. שינוי נוסף שיהיה בהרכב הקבוצה שיעבור מהפכה - גבריאל היינצה שחוזר מהשעייה יחליף את ראמוס שייעדר מאותה סיבה, ומיגל טורס צפוי לעבור ימינה, למרות שבתקשורת מדווחים שהמאמן שוקל גם את האפשרות של מיצ'ל סאלגדו, אם כי הסיכויים לכך פחותים יותר.

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/04/08/futbol/equipos/real_madrid/1239189914_0.Xxx
    לאס במרכז התמונה באימון יום רביעי. הקשר הצרפתי חוזר מפציעה.

ריאל מדריד - הרכב משוער: קסיאס; מיגל טורס, קנבארו, פפה, היינצה; לאסנה דיארה, גאגו, רובן(סניידר), היגואין; ראול והונטלאר

אז גם בויאדוליד זוכרים טוב מאוד את המשחק הלא נעים בסנטיאגו ברנבאו בשנה שעברה, כך ניתן להבין מדבריו של הקשר ויואר דוראדו(צפוי להמשיך לפתוח על הספסל) לקראת המשחק:"אנחנו רוצים להציג יכולת הרבה יותר טוב מאשר בשנה שעברה, ההפסד היה מאוד קשה עבורינו ויש לנו זכרונות לא נעימים והקבוצה רוצה לזכור את המשחק הנוכחי לטובה". מה שנאמר קצת לא מסתדר עם הנתון הבא – ויאדוליד היא אחת מקבוצות החוץ הגרועות ביותר בליגה הספרדית, ובמאזנה יש רק ארבעה נצחונות בחוץ. מצד שני, היא השיגה את הנצחונות האלו באל מדריגל, בויסנטה קאלדרון ובמאסטייה. ולמרות מאזן החוץ הלא מרשים שלה, ויאדוליד רחוקה מהתחתית ואפילו מסתכלת על גביע אופ"א, כי למרות שני ההפסדים האחרונים לברצלונה וסביליה, הקבוצה הממוקמת תשיעית בפיגור של חמש נקודות בלבד מהשישית בטבלה. הקבוצה של מנדיליבאר תבוא לברנבאו רגועה במטרה להפתיע וכמובן שהמשחק הלא רע שלה נגד ברצלונה במחזור שעבר נתן לה ביטחון, ולפי דבריו של המאמן מנדיליבאר, הקבוצה יודעת מה צריך לעשות וגם מתכננת ליריבה הפתעה, ואפילו אמרו בויאדוליד בגלוי את המילה ניצחון. ויאדוליד לא תגיע למשחק במצב אופטימלי מבחינתה, שכן הבלם גארסיה קאלבו ימשיך להיעדר וגם ג'ונתן ססמה שנפצע בקאמפ-נואו לא כשיר והוא מחוץ לסגל, אך יכל להיות יותר גרוע. לא מעט שחקנים היו בספק גדול למשחק אך בכל-זאת ישחקו. בשלב מסויים היה נראה שגם הקשר המוכשר פדרו לאון, הקשר אלברו רוביו והמגן מרקוס ייאלצו לנוח בגלל פציעות, אבל השניים התאמנו באופן מלא באימון המסכם והם ייפתחו בהרכב. סימן השאלה היחיד נותר סביב הבלם לואיס פרייטו, שאומנם נמצא ברשימת המוזמנים, אך יערוך מבחן כשירות ממש לפני המשחק ורק אז יתברר אם הוא כשיר. הבלם חאבייר בארחה כבר בכוננות. לואיס פרייטו במקומו של ג'ונתן סממה יישחק אסוקדרו שהחליף אותו גם בקאמפ-נואו. ויאדוליד תמשיך עם אותו מערך קבוע מבחינתה – 4-5-1 כאשר לקאנוביו, שכבש את שער הניצחון נגד ריאל מדריד בסיבוב הקודם, יש אחריות גדולה בניהול המשחק.

http://estaticos01.marca.com/imagenes/2009/04/06/futbol/equipos/valladolid/1239015784_0.Xxx
    ג'ונתן סממה חוגג ניצחון במאסטייה. מחר ויאדוליד תיאלץ להסתדר בלעדיו

ויאדוליד - הרכב משוער: אסנחו; פדרו לופז, לואיס פרייטו(חאבייר בארחה), באה, מרקוס; בורחה, אלבארו רוביו, אגירה, אסקודרו, קאנוביו; גויטום

14. REAL MADRID Member

אוי ויאריאל. הצוללת הצהובה מפסידה 2-0 במדריגל ועלולה לאבד את המקום הרביעי אם ולנסיה תנצח את גיחון. מלבד, ההפסד החדשות הרעות לויאריאל הן שבדקה ה-80 מרקוס סנה נפצע ברגלו והחליט על דעת עצמו לרדת המגרש, פלגריני כבר ביצע לפני כן את שלושת החילופים ולכן נשארה ויאריאל בעשרה שחקנים. מאז שסנה יצא הקישור וההגנה של הצוללת הצהובה חדלו מלהתקיים ולאחר 6 דקות כבש אליסיו את השני לזכות מאלגה וגמר את המשחק.

ויאריאל צריכה לקוות שולנסיה לא תנצח מחר את גיחון.

15. hai80 Member

שגיחון ינצחו את ולנסיה
    שאתלטיקו יפרקו את דפורטיבו
    וזה יהיה מושלם