מחזור 30 בפלייאוף העליון: באר-שבע ומכבי ממשיכות לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏13/4/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

משה, אתה מצליח להיות הכי מעייף בפורום המעייף ביותר באינטרנט.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא פשוט להיות אלוף

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד לבית"ר על הגישה, כך צריך לשחקק וכך הם גם היו יכולים לנצח אתמול. ניצחנו בזכות הספסל והשינוי שבוזגלו עושה.

Don Joan Roman ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  4. Don Joan Roman Member

כל עוד זה לא משחק אליפות/גביע אין לי בעיה לשחק פתוח ולהפסיד ואני מעדיף את זה פי כמה וכמה על פני תוצאת תיקו מעפנה, אני תמיד גאה בקבוצה שלי כאשר היא יוצאת למגרשים קשים בליגה ולא נכנעת לתכתיבים אלא משחקת כפי שהיא יודעת, עם מעט יותר ריכוז בבעיטה/מסירה האחרונה אז המשחק מתפתח שונה לגמרי.

משה מציג את זה כאילו המשחק היה דומה לזה שבין גרנאדה לברצלונה וזה סילוף קשה של המציאות.

Sent from my m3 note using Tapatalk

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  5. zivmay Member

רק שיגיעו באותה גישה למשחק מול מכבי בשבוע הבא, בשביל שיהיה להם סיכוי להוציא משהו.

yakar ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר משחקת בגישה הזו תמיד, וספציפית נגד מכבי תל אביב בדרך כלל מצליחה לקחת נקודות. הבעיה (מבחינתנו) בתקופה הזו שמכבי תל אביב רצה די בשיוט ולוקחת נקודות בקלות, אני חושב שגם בטדי היא תצליח לעשות את זה קל מבדרך כלל.

7. zivmay Member

אם ביתר יעלו עם הריכוז והלחץ שהם עלו נגדנו אתמול במחצית הראשונה, הם יצליחו להוציא לפחות נקודה.
    ההבדל הא שלמכבי יש אמנם שחקנים הרבה פחות פיזים במרכז המגרש, אבל יותר זריזים, כך שלפעמים המצ'אפ יהיה לטובת מכבי בחלק מן המאבקים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Sir Alex Ferguson

לפני שנתיים וחצי שקורצקי אימן אותנו היה לנו משחק נגד מכבי ת"א של פאקו בסמי עופר ויחסי הכוחות היו בערך כמו בין בית"ר לב"ש כיום.
    קורצקי הפחדן עלה במערך של 5 בהגנה ועוד 5 בקישור(ללא אף חלוץ) במערך שבו כל הקבוצה מאחורי הכדור בחצי שלנו. משחק נוראי שלנו עם בונקר מגעיל שבו בסופו של דבר סחטנו 1-1 אחרי שאצילי השווה בנגיחה בשניה האחרונה. אתה מוזמן לראות את התגובות שלי לפני המשחק ואחרי המשחק ולראות שהייתי באותה הדעה שזה מביש עבור בית"ר כמועדון לעלות ככה למשחק בליגה ולא משנה מי היא היריבה. סיבוב לאחר מכן שגיא לוי אימן הוא כבר עלה לשחק פתוח ולנצח וניצחנו אותם 0-1 עם משחק טוב שלנו. אני תמיד בדעה שעדיף לנסות לנצח מאשר להגעיל את הצופים עם משחק קשה לצפיה.

הדעה שלי לא השתנתה, מה גם שאני חושב שהמשחקים בין הקבוצות העונה הוכיחו שבית"ר יכולה לעמוד מול באר-שבע יפה.
    אתמול עד לשער היו לבית"ר 3 מצבים לגול(הייסטר, איינבינדר והאולי פנדל של עזרא) ועוד שני מצבים לא רעים של שכטר ועידן ורד. וכל זה במשחק לא גדול בכלל שלנו. באר-שבע הגיעה למצבים הטובים שלה עם הנגיחות של שהר אחרי איבודים שלנו ויציאה מהירה קדימה. כמו שכתבנו ההבדלים באיכויות עשו את ההבדל. ראדי מ16 מטר בעט מצוין שטח פנימה ואיינבינדר ממצב נוח יותר פגע לקורהוט בראש למרות שכל השער היה פתוח.
    אחרי השער הראשון שיצאנו קדימה מן הסתם שהיה לכם יותר קל להגיע למצבים אבל אנחנו(עדיין) לא עכו או כפר-סבא שמחפשות את ההפסד המכובד. היה עדיף להמר כדי להשיג את הנקודה. לא קרה ולא נורא.

yakov_y, לירן, oFiRzZz ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  9. עידן444 Member

אגב, מסקרן אותי לדעת מה חושבים כאן אוהדי ב"ש לגבי הפנדל על עזרא?

10. Love Is Red Member

גם היה אמור להיות פנדל על אוגו בקרן שהפילו אותו ברחבה.
    זה התקזז בסופו של דבר.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה? אם כבר פתחנו את זה - זה אותו אוגו שעשה עבירה של אדום ברור לא?

12. עידן444 Member

אז אתה אומר שהיה פנדל על עזרא? זה מה ששאלתי.
    האמת שראיתי מהמשחק הזה 10-15 דקות וכנראה ראיתי רק את הרגעים הטובים של בית"ר כולל הפנדל- ולכן קיבלתי רושם שהם יצאו פראיירים.
    (ראיתי פנדל על עזרא, ההצלה של שיר צדק, ועוד איזה מתפרצת או שתיים שהיא חירבנו)

Don Joan Roman ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  13. Love Is Red Member

איזו עבירה של אדום?
    המכה שהוא הביא בטעות לשכטר זה אדום?

14. Don Joan Roman Member

אתה מחפש אוביקטיביות אצל אנשים שלחלקם היא אבדה מאז שהם זכו באליפות.

Sent from my m3 note using Tapatalk

yakov_y, oFiRzZz ו-amn אוהבים את זה.
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נטו על סמך מה שראיתי באיצטדיון, כי לא ראיתי הילוך חוזר של המהלך, זה נראה שעזרא חיפש את הפנדל ולכן הפיל את עצמו. כמו השחקנים במצבים נייחים ששמים עליהם יד ועוד לפני שדוחפים אותם הם נופלים. אז זה לא התחזות, אבל זה הרגיש שעזרא הפיל את עצמו הרבה יותר משהופל ושעוד לפני המאבק הוא החליט לנסות לסחוט פנדל.

מצב נושא:
הנושא נעול.