מחזור 30 בפלייאוף העליון: באר-שבע ומכבי ממשיכות לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏13/4/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    זו לא הצגה ולא ניצחון, יכולים לשבור לשחקן של מכבי את שתי הרגליים ותמצא סיבה למה זה לא פאול. גם אם יאשרו ליריבה של מכבי שלושה שערים בנבדל ולא יתנו לה חמישה פנדלים במשחק תטען שהשיפוט לטובתה.
    אין שום סיבה להמשיך את הדיון ככה.
     
    amn אוהב/ת את זה.
  2. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    זה אתה החלטת.
    אתה שופט על סמך ספקולציות (כשישברו לשחקן מכבי את הרגליים וכשיאשרו נגדכם גולים מנבדל - תבדוק מה דעתי).
    בינתיים אני מסתכל על עובדות. העובדות הן שאתמול אישרו לכם גול שני במקום לפסול אותו ולתת אדום לבן חיים.

    זה שאתה משווה שערורייה כמו אתמול איזה פציעה של ייני... זה כבר עיוותים שלך אם אתה באמת מוצא לנכון להשוות בין שער לא חוקי ב100% לבין זה שייני נפצע לכמה דקות. כאילו.. מה הקשר בכלל?

    יאללה שים עכשיו איזה גיף או איזו תמונה ותרגיש טוב עם עצמך.
    אנחנו יכולים לסיים פה. זה לא באמת יילך לאנשהו.
     
  3. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,648
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    לא ברור לי למה אתה מתייחס.
    אנשים טענו בתחילת הדיון שמגיע לטל בן חיים צהוב שני על ״ההצגה״ שלו למרות שגם עומרי אפק וגם אלי אוחנה טענו שלדעתם מגיע כאן פנדל (דעה שלי שבחיים לא פנדל), אנשים כאן התעלמו מפנדל ברור על קיארטסון ושוב פעם נופלים על טל בן חיים על נגיעת היד (היה יד לדעתי אבל על ההצגה של מליקסון אף אחד לא התייחס בחומרה כזאת).
    רק אידיוט לא ישים לב לשנאה האדירה שיש כלפיי טל בן חיים, כמה קל ליפול על הערס הזה.
     
    amn אוהב/ת את זה.
  4. Drama2 הסמל מעל הכל

    הצטרף ב:
    ‏7/2/16
    הודעות:
    5,497
    לייקים שהתקבלו:
    2,357
    מין:
    זכר
    אנשים בפורום WILL BE LIKE,
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d6/22/d9/d622d995e8d28d8160948384bfd08ce9.Xxx
     
    סמואל אטו ו-amn אוהבים את זה.
  5. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,648
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    @Drama2
    מה עם המחמאות לדור אלו ? הבנאדם בלוף הגנתי, כבר איבדתי את הספירה של הגולים שקיבלתם עליו. מגן צריך להגן קודם כל ולא משנה כמה בישולים יש לו, אתמול הוא גם איבד 2 כדורים ליד הרחבה שלכם, אחת כשטל בן חיים חטף לו והשני קיארטנסון חטף לו בקלות רבה.
    חגי גולדברג בעידן רן בן שמעון היה נהדר ונאור פסר לדעתי מגן הגנתי טוב.
     
  6. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    זה ממש לא קשור לטל בן חיים.
    הייתי מגיב אותו דבר גם אם זה היה מיכה, יצחקי או האיסלנדי (וגם השופט אגב).

    כשחושבים על זה, אישרו להם כבר גול עם היד במשחק עונה. אז מה זה כבר סתם משחק בפליאוף בשביל שופט, בטח כמו משיח, לאשר גול כזה.
     
  7. Drama2 הסמל מעל הכל

    הצטרף ב:
    ‏7/2/16
    הודעות:
    5,497
    לייקים שהתקבלו:
    2,357
    מין:
    זכר
    @yakov_y לא יודע אם הייתי אומר בלוף, אבל הוא מגן בקבוצה כמו מכבי פ"ת וקבוצה כזו סופגת גולים ומן הסתם שגם על המגן/בלם הטובים, ישימו עליהם גולים. גם על קוויאר שמו גולים, וחטפו לו כדורים, והיו לו איבודים, זה בלם ששיחק בפריימרליג (ושיחק בזכות ולא בחסד). לא אומר עליו משהו רע יותר מידי, אם הוא היה משחק במכבי ת"א או הפועל ב"ש אז הייתה לו בעיה, כי בקבוצות כאלו, אין מקום לטעויות. בקבוצות כמו מכבי פ"ת, יש יותר.
    אל תשכח שברגע שאתה משחק בקבוצה טובה יותר אז יהיה לך שוער ברזל מאחורייך ולא דני עמוס, יהיה לך בלם וקישור אחורי מהרמות הגבוהות ולא מגן בתור בלם.
    לכן תהיה בטוח שאם ניקח לדוג' את מוטי ברשצקי ונשים אותו בב"ש אז הוא יראה כקוסם, אם נשים את מיכאל אוחנה בהפועל ת"א הוא יראה כאלטמן. (ולא מדבר על כך שמוטי עולה 1 חלקי 30 מהעלות של מיכאל).
    תשחק ליד שחקנים טובים ? תשחק במערכת בריאה ? תשתפר.

    דר"א נאור פותח מגן שמאלי והוא לא מתאים לימין (אף על פי ששולט בשתי הרגליים).
    חגי תחת רב"ש שיחק בכל העמדות, בתור מגן ימני פחות יצא לו לשחק. רב"ש קידם את דור אלו (ודנינו, ומלמד, יאמר לזכותו)

    בלי קשר מקווה שחגי יאריך חוזה אצלנו, כולבוינק לא רע בכלל.
     
    amn אוהב/ת את זה.
  8. Melikson24 Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/16
    הודעות:
    5,317
    לייקים שהתקבלו:
    2,713
    מין:
    זכר
    שמע, אם אלי אוחנה ועומרי אפק אמרו.... וואלה. יכול להיות שיש כאן משהו.
    אמר אף אחד אף פעם.

    נו באמת. אין פנדל, התחזות ברורה ששווה צהוב.
    להשוות את זה לפנדל על מליקסון זה מגוחך ולא שווה תגובה.
     
  9. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,728
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    לפי מה שאני שמעתי מהבאר שבעים פה זה ברק בכר שלחץ על אלו.
     
  10. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,648
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    אם כבר מדברים על נאור פסר, הבנאדם כל הקריירה משחק באגף שמאל ולא משחק עם רגל שמאל, ראית פעם הגבה שלו ברגל שמאל ?
    תקן אותי אם אני טועה אבל גולדברג פתח עונה שעברה או בעונה הראשונה של בן שמעון כמגן ימיני פותח והיה נהדר עד לפציעה ואז היה את הסיפור עם החוזה.
    בכל מקרה, גולדברג ופסר לאגף ימין בעונה הבאה זה נהדר.

    כמובן שאין פנדל, חסימה נקייה לדעתי כמו שאמרתי אבל צהוב ? התחזות ? לא יכול להיות שבן חיים נפל בגלל המאבק ?
    בשבילי האמירות האלה כמו הצהוב השני לטל בן חיים מייצגות את השנאה כלפיו.
     
  11. Melikson24 Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/16
    הודעות:
    5,317
    לייקים שהתקבלו:
    2,713
    מין:
    זכר
    נכון מאוד.
    במערך 4-3-3 כאשר מליקסון מושך לאמצע והמגן הימני תוקף בלי הפסקה - הוא יתאים הרבה יותר מביטון. גם בכר שותף להרגשה הזאת.

    להגיד שהוא בלוף הגנתי כשהם משחקים במערך של 3 בלמים זה לא נכון. העמידה הממוצעת שלו היא ממש לא של מגן טיפוסי ובהתאם נוצרים החורים.

    וכמובן שלא מדובר במוצר המוגמר, אף אחד לא מצפה ממנו להיות כזה.
    בכר יצטרך לעבוד איתו לא מעט. גם בן ביטון לפני שבכר הגיע לא היה העיפרון הכי מחודד בקלמר.

    ראיתי לא פעם ולא פעמיים שופטים שולפים צהוב שני על התחזויות פחות גרועות.
    ואני מתייחס לכל המשחק. בן חיים אתמול עשה שכונה יותר מהרגיל, אפילו בשבילו. אז כן. כשאחרי כל הפרובוקציות שלו הוא מתחזה בצורה בוטה כ"כ הוא צריך לקבל צהוב שני.

    באופן כללי, הגיע הזמן שהשופטים יגדלו ביצים ויתחילו להעיף בצהוב שני שחקנים שצורחים ומקללים אותם באופן משפיל, כמו עטר ובן חיים.
     
  12. yakov_y YNWA

    הצטרף ב:
    ‏13/10/09
    הודעות:
    9,648
    לייקים שהתקבלו:
    2,486
    Melikson24
    אני אומר את הדברים האלה על דור אלו עוד מהסיבוב הראשון, מהמפגש נגד מכבי חיפה במושבה בה מכבי פ״ת ספגה שער שיווין בתוספת הזמן כשדור אלו היה אשם בשער אחד מהשתיים שקיבלה פ״ת אם אני זוכר נכון.
    כמו שאמרתי איבדתי את הספירה על השערים שהוא קיבל באשמתו.

    אם כבר מדברים על בן ביטון, היה מצוין גם לפני ברק בכר ואין ספק שהשתדרג תחתיו וזאת הסיבה שאני מעדיף אותו על פני אלי דסה, על בן ביטון אפשר לסמוך במשחק ההגנתי בניגוד לאלי דסה.
     
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    אני לא זוכר בדיוק מול מי, אנסה לפשפש קצת בתקצירים (בלי עין רעה, יש הרבה כאלה שלכם העונה), אבל זכור לי פנדל שמליקסון סחט העונה בצורה מאוד דומה לזו של בן חיים אתמול.
    יש לי תחושה שרבים יטענו שזה היה פנדל מוצדק.
     
  14. Drama2 הסמל מעל הכל

    הצטרף ב:
    ‏7/2/16
    הודעות:
    5,497
    לייקים שהתקבלו:
    2,357
    מין:
    זכר
    לא ראיתי הגבהה של מגן בליגת העל למעט אלי דסה :D
    ואם להיות רציני, הוא שולט ב-2 הרגליים בצורה מאוד טובה,
    הוא יודע להרים בשמאל. (ברמה של מגן של ליגת העל כן? זה לא עכשיו איסמעיל ריאן)
    פתח בעונה הראשונה של בן שמעון כמגן ימני, והיינו נראים קטסטרופה, אבל עזר לייצב את החלק ההגנתי של הקבוצה כאשר עברו לשחק 3 בלמים.
    לקראת ינואר לאט לאט דור אלו התחיל לקבל דק' משמעותיות וגם השקעה אישית ופרטנית מרב"ש עד שתפס את מקומו של חגי כמגן ימני. חשוב לציין כי בתקופה הזו, רב"ש החליט 'לסמן' את איבן ארצג ושלח אותו ליציע למס' חודשים. כתוצאה מכך דדי בן דיין שיחק כבלם השמאלי במערך, עד שהוא גם נפצע, ואז חגי תפס את מקומו (ובעצם כך דור אלו קיבל את עמדת המגן הימני הפותח) כבלם הימני במערך.
    ככל שהמעמד של אלו נסק כך המעמד של חגי דעך, בתוספת העובדה שהתחילו מעט פרסומים ("התעניינות ממכבי חיפה") הובילו לכך שהחליטו להשקיע בדור אלו (מה שהשתלם בריבוע בוע בסוף)
    Your Argument is Invalid
    תחת רב"ש, למעט שישה משחקים (כולל גביעים), פתחנו עם 3 בלמים.
     
  15. Melikson24 Member

    הצטרף ב:
    ‏31/3/16
    הודעות:
    5,317
    לייקים שהתקבלו:
    2,713
    מין:
    זכר
    ביטון, בדומה לאלו, היה שחקן לא יציב. לצד פעולות טובות עשה המון שטויות.
    בעונתו האחרונה של אלישע קיבל 3 אדומים ועשה בסביבות ה-4 פנדלים. זה מטורף.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.