דווקא הקישור הוא החלק החזק של מכבי חיפה. לעומת העונה שעברה, שמכבי חיפה הגיע בשיא הכושר ויותר מחוברת, העונה זה עוד לא זה. ככה שהמשחק היום יהיה יותר קשה בשביל מכבי חיפה.
פותח, מניח שהוא לא בשיא הכושר אבל אין לנו תחליף. מקווה שהוא יפתור לנו את בעית הקשר האחורי הגרזן שחסר לנו מאז סתיו אלימלך בערך.
אז היום אנחנו עומדים מול "אלופת המדינה". אישית, אני שונא את הקבוצה הזאת ומצידי להוציא 0-0 גועל נפש - רק לא להפסיד לקופים. מהבחינה המקצועית אני לא מצפה לזה. לדעתי אנחנו לא הוכחנו את עצמו (מה זה לדעתי..לא הוכחנו את עצמו!) עד כה. לאנשים יש זיכרון קצר מאוד .. בקושי נציחון על מכבי פ"ת והפסד מביש לבני יהודה. עם רזומה כזה לא מגיעים למשחק נגד מכבי חיפה במחשבה שאפשר "לזיין ת'קופים". אז נכון, גם 2 הנצחונות שלהם היו רק 0-1 אבל יש לזכור שהם ניצחו את 2 המשחקים וגם את מכבי ת"א ואנחנו מצידנו הפסדנו לקבוצה השלישית מת"א /: אני חוזר ואומר שוב - אל תצפו למשהו ספקטקולרי מהפועל באר שבע, בטח לא ליד השער. אין לנו חלוץ אמיתי בגלל שאסולין פצוע. ואשקלונסולס, לדעתי הוא בלוף. מתוך 5 משחקים, שיחק בערך 2.5 .. מי יודע מה יהיה עם הבנאדם הזה? היום יש לו הזמדנות פז להוכיח לכולם שאולי יש בו משהו. ביציעים צפוי קרנבל. החבר'ה של ארגון הקאמלס עמלו כל כך הרבה שעות על התפאורה, שלטים חדשים וענקיים, דגלי פריסה. שמעתי גם שצפויות להיות מאפרות בכניסה/מחוץ לשערים כדי להכניס קצת יותר רעל לאוהדים. בדרך כלל שיש בבאר שבע דריכות כל כך גדולה למשחק - זה מסתיים רע. מה יהיה הערב? גם ההוא למעלה עדיין עסוק בלהחליט לדעתי .. אתם צפויים לראות משחק של הגנות עם שליטה ירוקה שתנסה להכניס כדורים לרשת. אנחנו ננסה לעקוץ במתפרצות ובכדורים מרחוק .. מה ייגמר? שואף לתיקו. יאללה הפועל
סתם שאלה ,מה יש לאוהד ב"ש לשנוא את חיפה? אני פשוט יודע שזו תופעה די נפוצה בעיר הגמלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מה שיש לשנוא שהם לקחו לנו שחקנים ברדה,בניון ועוד.הם הורידו אותנו ליגה ואני לא ישכח את המשפט של בנאדו:"טוב שהם ירדו ליגה למי יש כח לסוע עד לשם".תמיד במשחקי הירידה שיקנו נגדכם. וגם בגלל כמו סטיגמות עיר הגמלים,אנשים אנחנו בדיוק כמוכם ואנחנו לא שונים מתל אביב אולי רק מבחינת האזור
אתה לא לבד, הוא עושה את זה לכל מי שלא מסכים איתו. בלי ציניות - אחלה עיר ב"ש, מנסיון. הם לקחו את ברדה בגלל שב"ש מכרה להם את ברדה, אף אחד בחיפה לא הגיע באמצע הלילה לב"ש וחטף את ברדה. הם הורידו אתכם ליגה? הם החליטו לשחק נגדכם במשחקי ירידה? זה מקרי בהחלט. חוץ מזה אפשר להבין את בנאדו, ב"ש באמת רחוקה מחיפה...
אם התכוונת אליי אז מה אתה רוצה בדיוק? Ajax Amsterdam, זה היה בציניות אחלה עיר ב"ש, רק המרחק המרחק...ותודה על התשובה.
לא יודע מה לגבי אחרים. אני לא אוהב את המועדון הזה בכללי. שחצנים, קהל מגעיל .. זאת דעתי כמובן. יש הרבה חברים שאני מכיר אוהדי ב"ש שהסתובבו מאוד מבואסים לאחר הפסד האליפות שלכם. כל אחד והעדפתו האישית. עברתי עכשיו ליד האצטדיון. כבר מסתובבים, כבר מרעישים. אחח איזו התרגשות ... רק תנו לסיים את זה בכיף! אמן.
אני לא מאמין בלשנוא קבוצות שלא בסדר גודל שלנו, יש בי הרבה יותר רעל שאנחנו פוגשים קבוצות כמו בני יהודה, הפועל חיפה ונתניה למשל. ורעל מבחינת השנאה העזה להפסיד והרצון לנצח, כמובן שנגד מכבי חיפה יש את הרצון להפתיע ולנצח, אבל שאני מפסיד לבני יהודה זה הרבה הרבה יותר מתסכל ומרגיז. נעזוב את חיפה, אין מה להתעסק בזה, רק לצפות שביום מן הימים נזכה להיות מועדון בסדר גודל כזה. בעונה שעברה היינו הסמרטוטים של הקבוצות הגדולות, העונה זה נראה קצת שונה, ההגנה עד כה עושה רושם מצויין, כמובן שהיום המבחן האמיתי הראשון של הקבוצה. מבחינה התקפית אני חושב שקלינגר היה יכול להרכיב משהו טוב יותר, אני מרגיש שיש לנו התקפה די מוגבלת, אבל עדיין מוקדם ונראה איך החיבור יבוא לידי ביטוי, לאוו דווקא היום, בכלל. חיפה כמובן תבוא לנצח וללחוץ, ההגנה צריכה להיות יציבה ושקטה, אני מאמין שסוארז יכול להסתדר טוב עם דבאלשווילי אבל אין ספק שהגיאורגי זה חלוץ בעייתי, יש לו חוש לשער וצריך לשים לב אליו טוב טוב. אבל לא חסר מאיפה הצרה יכולה להגיע.. רפאלוב, גאדיר, גולסה... אלו שחקנים שיענישו אותך על כל שטות, אני מאוד מקווה שנצליח לעבור את המבחן הזה איכשהו בהצלחה.
"לקחו לנו את בניון". חחח אז אם לא אנחנו מישהו אחר היה לוקח. כנ"ל ברדה. מה רציתם, שבניון ישחק בארצית דאז? גם ברדה ממילא לא היה נשאר לאורך זמן בבירת הנגב.
שחכתי להדגיש שזה הוסיף על השנאה שלי אליכם שלקחתם את ברדה ובניון,קצרתם את הפרות שלנו. והיום נקווה שנסמן את זה שוסרמיל לא היה איצטדיון שעוברת בו האליפות אלה האיצטדיון שבו תנחת האליפות
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx מה ציפית ? שכשרונות גדולים (בטח בניון) ישארו בקבוצה שבליגה השנייה? ובקשר לאליפות, צא מהסרט, איפה אנחנו ואיפה המילה הזאת, אתה מנותק מהמציאות חביבי.
מה אתם רוצים מהבנאדם? זה הדעה שלו.. הוא לא אוהב את חיפה בגלל שיוסי בניון מוזכר למכבי חיפה בהקשר ראשון ולא לבאר שבע, לגיטימי לגמרי.. שאלתם אותו אז הוא ענה.
פרננדש עושה רושם של שחקן נחמד מאוד.. הוא ורביבו זה קישור מאוד יצירתי שיכול לספק לבאר שבע הרבה רגעים יפים.... הצירוף של ליאור ז'אן מאוד חיוני ודיי הכרחי לבאר שבע, שה-2 האלה יוכלו לעלות קדימה ולדאוג למהלכים ההתקפיים.
לאחר ההרחקה המטופשת של אייל גולסה, ששינתה לחלוטין את המומנטום של המשחק(על הקלות הבלתי-נסבלת בה הוא קיבל את הצהוב השני ובכלל על הוויכוחים עם השופט שהולידו את הצהוב הראשון - הייתי נוזף בו לו הייתי אלישע), לבאר-שבע הייתה הזדמנות אמיתית לנצח את מכבי חיפה אחרי המון זמן(מאז הסיבוב של אבו-לאבן ב-03\2002 נדמה לי שהקבוצה מהנגב לא הצליחה לעשות זאת) משום שיחד עם השיפור בבאר-שבע, חיפה הלכה מאוד אחורה ולא עברה את החצי. אבל אין צורך להיות חזירים - באר-שבע בהחלט נתנה פייט היום ולטעמי הייתה קבוצה טובה יותר, אין מה לתפוס את הראש יותר מידי. מצחיק אגב שדווקא בדקות הטובות של באר-שבע היא ספגה את הגול. ליאור ז'אן ראוי להיות המצטיין - עבודה טובה בחצי השני וגם שער חשוב, לא חושב שורד(אומנם הוריד חלודה ובישל שער יפה) או מישהו אחר היו עדיפים עליו. מליקסון מעט איכזב אותי היום משום שהיה רחוק מהשער. ובמקום הראשון נכון לסיום המחזור השלישי - הפועל חיפה.