אלכס יש לי חדשות בשבילך, מכבי חיפה גם לא תיתו כדורגל גדוןל כי אין לה עם מי...הסגל מדולל הרבה יותר משנה שעברה, כשדבאלשווילי בחוץ בכלל אין התקפה, ואם קאנוטו או מימון נפצעים, אז בכלל זו טיילת...ולא אמרתי מילה על קטן/גולסה...מכבי חיפה לא היתה היום יותר טובה מהפועל ב"ש בשום חלק של המשחק, ולמעשה המזל היה איתה שהיא לא הפסידה, בדיוק כמו במחזור ראשון שהמזל היה איתה שמכבי נכנסה להלם מיצחקי אחרת זה נגמר בהפסד, ובדיוק כמו במחזור שני שמכבי פ"ת זה אוסף של כלום ושום דבר אפילו עוד יותר ממכבי חיפה, ולכן מכבי חיפה ניצחה...יש לחיפה מזל שרוב הקבוצות בליגה הן פח, אז היא בצמרת עם הסגל הדליל שלה...מכבי חיפה שיחררה את ארבייטמן, קינן, כיאל ולא הביאה אף אחד כגיבוי מתאים במקומם...אהה ושכחתי את טישיירה שהוא יותר טוב מקאנוטו ומימון ביחד. אני לא מבין את האנשים שאומרים שחיפה שלטה, במה היא שלטה בדיוק? החזיקה בכדור? נו אז מה גם ברצלונה מחזיקה בכדור, לא למדנו שנה שעברה שזה לא אומר שום דבר על המתרחש? 13-87 היתה ההחזקת כד'ור בקאמפ נואו בברצלונה אינטר ועדיין בארסה בקושי הגיעה למצב...גם אם הייתי נקלע רק לתקציר המשחק, לא הייתי יודע שחיפה היא זו שהגיעה עם מאזן מושלם, לב"ש היו כל כך הרבה הזדמנויות לכיבוש, היו כל כך הרבה כדורים שאמיר אדרי לקח שוואלה אם זה שוער אחר כנראה שזה נכנס, עם כל הכבוד לטעות שלו והוא טעה בגול כמובן, הוא הציל את חיפה מהפסד בטוח שלא להגיד אפילו תבוסה...רק רביבו לבד לקח 3-4 בעיטות חופשיות שהוא הוציא בהן גול בטוח, ואשקונסלוס הזה החמיץ עוד 2 שערים בטוחים ועוד נגיחה, וגם פרננדס היה קרוב לגול, והנה קיבלנו 7 הצלות בטוחות של אמיר אדרי לעומת בקושי הצלה שתיים אמיתיות של אוהד כהן, כשגם הגול של חיפה היה טעות בהגנת ב"ש עם בילבול עקב הנפילה של השחקן, סטייל הגול שבארסה שמה לאינטר בסאו סירו, ודבאלשווילי עמד משום מה, לבד כאילו הוא בחוף הים וגילגל את השער הכי קל בקריירה שלו.
עומר הדבר היחיד בהודעה שלך שיש בו אמת והיגיון זה כשדבלשווילי בחוץ לחיפה אין התקפה. גאדיר נראה יותר כקיצוני מאשר חלוץ משלים ובאמת היה על הפנים אתמול אפילו ב-30 דק' הראשונות שחיפה שלטה בלעדית על המשחק. ואלכס, מסיללה בכלל היה הקפטן אתמול.
אני מסכים עם דבריו של שליימה ביציע אתמול. איך לעזאזל אתה מוציא את החלוץ היחידי שלך גם ב-10 שחקנים? לא יאמן עד כמה שהאלישע הזה הוא עציץ. עזבו, עדיף לכם שתמשיכו להיראות ככה ושעטר יבוא בעונה הבאה.
אני לא שמעתי מישהו אומר מילה על זה שגאדיר הוא לא חלוץ ב-2 המחזורים הראשונים.. אלישע הוציא את דאבאשווילי אבל השאיר את גאדיר, השחקן שהבקיע עד למשחק אתמול את כל השערים של חיפה העונה ושיחק כחלוץ.. ככה שלהגיד "איך אתה מוציא את החלוץ היחידי שלך" זה גניבת דעת... לא שזה מפריע לשלמה שרף, הרי הוא עושה מזה קריירה ביציע העיתונות כבר שנים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx רק מה, שחר עדיין חושב שאלישע מאמן יוצא מן הכלל. מה עוד שאלישע הוא סוג של בובה שלו ויעשה הכל על מנת לרצות את שחר. צריך לקרות הרבה כדי שאלישע יפוטר...
אתם מגזימים בטירוף, נכון שהחילוף של דביאשווילי היה קצת תמוהה, אבל גאדיר כבר הוכיח שהוא שחקן שיודע לכבוש ולאלישע לא הייתה ברירה, ב10 שחקנים נגד באר שבע שלוחצת הוא היה צריך לעשות חילוף הגנתי. באר שבע לא פריארית והיא לא הקבוצה של העוננה שעברה.
זה כמו האנשים שאומרים שאינטר הייתה צריכה לפתוח את המשחק ולשחק כדורגל נגד בארסה בקאמפ נאו בגומלין... הוציא חלוץ לטובת קשר אחרי שהוא נשאר ב-10 שחקנים והשאיר את החלוץ המהיר שלו במחשבה שהוא יעקוץ בהתקפות מתפרצות כשב"ש תחשוב רק התקפה ותעשה הכל לכבוש.. מה לא בסדר בזה?
יכולה עוד לתת. היא עדיפה בהרבה על מרבית הקבוצות. אל תשכח שהלו"ז שלנו בהתחלה לא פשוט. בקיצור לא היה מה לצפות בכדורגל מי יודע מה ממכבי חיפה, בנסיבות שהיו. כל מקום מתחת ל - 2 בסיום העונה, יהיה כישלון. אין העונה אירופה כבר, אז יש פחות עומס. גם זה ישפיע לטובה, לדעתי. אתמול גולסה הרס הכל. בנסיבות הקיימות, זה ממש משפיע לרעה.
מישה התייחס רק למשחק בב"ש, אני מתייחס לאיך שבקבוצה נראת מאז תחילת העונה אשתקד ואיך שהיא נראתה למעשה מאז תחילת עידן אלישע שפרט לפרקים הוכיח שאו שהבנת הכדורגל שלו לא מתאימה לקבוצה שאפתנית כמו מכבי חיפה, או שהוא יותר מדי מקובע ומפחד לשנות דברים ואז הוא בכלל לא מתאים לכדורגל של שנות ה 2000. זה כבר אבל נלעס כמו מסטיק ולכן אני מציע שנעבור לנושא הבא.
מה שלא מתאים זה מדיניות של חסכנות יתר של שחר. בשביל איכות כמו פעם, צריך גם תקציבים כמו פעם(בהתחשב כמובן בשינויים בערך של הכסף). למדיניות הנוכחית, כרגע אלישע מאוד מתאים דווקא.
החילוף של אלישע היה מוצדק מאוד, לא מבין איך אפשר לבוא אליו בטענות בעניין הזה. אני מאוד אוהב את הגרוזיני וחושב שהוא אחד החלוצים האיכותיים בליגה, אבל שאתה ב10 שחקנים והיריבה הולכת לשבת עליך, להשאיר אותו זו שטות. הוא איטי, אי אפשר ללכת איתו להתקפות מתפרצות, בדיוק ההפך מגאדיר שעושה המון תנועה ומהיר מאוד עם הכדור ובלי. להעביר על זה ביקורת באמת שזה כבר מטומטם.
חבל, היה חסר רק קצת בשביל שנקבל קצת פיצוי על כל השנים של ההשפלות. מאוד אהבתי את המשחק של ברננדו, בניגוד לציפיות יש לו טכניקה מצוינת והוא יודע להחזיק כדור מצוין עם הגב. עם להגנה של מכבי חיפה היה כל כך קשה איתו אני מאמין שנקבל ממנו הרבה העונה נגד קבוצות אחרות.
זה שחיפה טובה יותר מרוב הקבוצות האחרות בליגה עדיין לא מעלה אותה לרמת "נותנת הצגות". זו ליגת העל הישראלית, לא לשכוח, הקבוצות האחרות פשוט אפורות יותר מחיפה. האם אנו עדים לתירוצים כבר במחזור השלישי? בעונה שעברה חיפה שיחקה מול העולות החדשות בכל המחזורים הראשונים והגיעה למקום השני. יש עוד הרבה זמן, ההתחלה כנראה לא משמעותית כמו שרבים חושבים. ומקום שני יהיה כישלון? גם זה נתון לויכוח וראוי להיבחן, אבל לא כרגע.
מתחת למקום שני זה יהיה כישלון, וזה לא תירוצים, זה מציאות. מכבי חיפה לא בהייתה מצב עד כה העונה לתת הצגות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx אוהדי כדורגל בארץ אוהבים להתרגש ולהתחיל להמציא 1001 דברים למה הקבוצה לא טובה ולא מתפקדת ולהשליך מכמה משחקים חסרי חשיבות להמשך העונה(כמו שעשה עומר) כאילו שיש משמעות בכלל לתוצאת תיקו פה ושם כרגע בליגה שלנו... הפועל ת"א מתחילת העונה לא נראית משהו ולא רק בליגה, מישהו משליך מזה שהיא לא מספיק חזקה? לא, כי אנחנו יודעים טוב מאד שהקבוצות עוד צריכות זמן כדי להתחבר ובסופו של דבר הרי צריך לקחת בחשבון גם את האליפות שהפועל קיבלה מלוזון בעונה שעברה, דבר שיכול לקרות לכל קבוצה גם העונה.