מחזור 3 בליגת העל: נתניה וחיפה בראש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏19/9/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין פה ויכוח בנושא הזה... הניהול של בית"ר הוא ברמה של ליגה ב', זה משפיע כרגע, אבל בהמשך השחקנים שם יצאו לדרך שלהם מבחינת כדורגל, המצב בבית"ר יתייצב מבחינה מקצועית, לא ניהולית, בניהול זה תמיש ישאר שכונה כל עוד ארקדי שם.

2. Emil Member

אני לא חושב שזה רציני לא להזכיר את בית"ר כמועמדת הראשית לאליפות. ועל מאבקי תחתית אף אחד לא מדבר. הסגל שם עדיין הכי מוכשר ועמוק בליגה, ובפער ניכר. אין עוד קבוצה בארץ שיכולה להרשות לעצמה להשאיר על הספסל שחקנים ברמה שבית"ר מחזיקה שם, התקציב השני בליגה הוא פחות או יותר חצי מהתקציב שלה (ואין טעם לדבר על הפער לשלישי ולרביעי) ועדיין מדובר בסגל שזכה בדאבל בקלות בעונה האחרונה. מקצועית לא השתנה שם הרבה, ולמרות כל הבלאגן מסביב, זה עדיין תלוי בעיקר בהם.

3. מקסים לנגו Member

כל מקום באשר הוא, קבוצה או עסק או ארגון כלשהו מתבססים על שיטת פירמידה היורדת מטה. החל מהבעלים ועד אחרון המנקים או השומרים. כאשר הראש "חולה" זה משפיע על כל המעורבים בפירמידה. כל עוד גאידמק הוא הבעלים והניהול שלו "סוג ב'" (מצטט מאחת התגובות מעלה), בית"ר תהיה קבוצת "סוג ב'" - לא יותר מ"רוח מאיימת".

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין ספק שזה תלוי בבית"ר אך ממש לא רק בה,
    כרגע חיפה ומכבי ת"א נמצאות בצמרת ובפער של 4 נקודות, כמובן גם נתניה שממוקמת לבנתיים במקום הראשון.

אם הקבוצות הנ"ל יציגו יכולת טובה ויתנו תוצאות שישביעו את רצונם של אוהדיהן אז אין ספק שיהיה פייט,

אז במשפט סיכום - המאבק על האליפות, אם וכאשר, יהיה תלוי בבית"ר אך לא רק בה.

ולגבי המשחק הערב, בית"ר תהיה חייבת לקחת את מלוא הנקודות מול הכח, תיקו לא יהיה טוב לקבוצה.

מכבי ת"א תצטרך להבקיע מוקדם במשחק כי מכבי פתח תקווה זו לא קבוצה פראיירית,
    תחת הנחיותיו של עזורי על הקווים, עד כה הם מציגים יכולת לא רעה.

מקווה למחזור פורה בשערים :aaa031:

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכים איתך במיליון אחוז, הבעיה היא שפה סוג ב' זה הספיק לה ל-2 אליפויות קלילות. כי ההתנהלות השכונתית בבית"ר התחילה עוד מזמן ועובדה שזה לא הפריע להם לקחת אליפות...

6. מקסים לנגו Member

לירן, אתה יודע מה, בוא נחכה לראות מה "עטר וחבורתו" יעשו מול הכוח היום ואז נראה לאן הרוח נושבת (או מתחילה לנשוב). אם תשאל אותי, לא יפתיע אותי אם הכוח תקח נקודות במשחק הזה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

האמת היא שזה לא כל כך משנה... כי הטיעון שלך היה שבית"ר לא יכולה להצליח עם ניהול עגום שכזה, ואני אומר לך שעובדה שבית"ר טיילה בליגה שנתיים עם ניהול עגום, בגלל שהליגה שלנו חלשה. אנחנו עדיין לא יודעים מה מכבי ת"א ומכבי חיפה שוות לכן אני בנקודת הנחה שלא הרבה ישתנה, כמוך, אני מאוד מקווה שהבלון של בית"ר יתפוצץ.

8. מקסים לנגו Member

אם בית"ר תאבד נקודות, אוכל לטעון שאכן ההתנהלות של הבוס משפיעה ובית"ר בדרך לאבדון. במידה שתנצח, אדחה את הטענות למחזור הבא או עד שיוכח אחרת.

מה עם שירים ושערים - יש השבת?

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אז רגע.... שנתיים של אליפות, שנתיים של ניהול דומה, ניהול שכונתי, זה לא מספיק כדי שתבין שזה לא משפיע כל עוד הליגה היא חלשה...?

ניצחון היום מצד שני יגרום לך להגיע למסקנה שזה כן משפיע...?

הסקת מסקנות חובבנית משהו הייתי אומר.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/08
  10. מקסים לנגו Member

לא הבנת אותי.
    הניהול לא היה "גרוע" כבר מההתחלה, הייתה תקופה בה הקבוצה התנהלה טוב ולראיה הכמות הנמוכה של הפרשיות שהתרחשו מסביב למשחק עצמו. ההתדרדרות התחזקה מאוד מהקיץ האחרון, כאשר הכשלונות החלו להגיע ונקודת השבר הראשונה רק גדלה. לא דברתי על השנים של האליפות (היא לא הייתה זוכה בה אלמלא למשל מכבי חיפה הייתה ממשיכה ביכולת מהשנים הקודמות), אלה התייחסתי לתקופה מהקיץ האחרון ועד כה - יחד עם הפרשות החדשות כמו פיטורי שום וההתנפלות על גרשון.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/08
  11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שההתנהלות של ארקדי מהיום הראשון הייתה חובבנית, עם אוחנה, עם ארדילס, עם שקלאר, עם יוסי מזרחי, המינוי של אדם כמו ארזי.. בקיצור בלי סוף.

זה בטח לא התחיל בקיץ הזה. מההתחלה היה שם אי שקט, מההתחלה זאת הייתה שכונה.

12. מקסים לנגו Member

הייתי מסכם את הנושא בכך שאם בית"ר תמשיך באיבוד הנקודות השנה (היום ובהמשך), זה רק יחזק את העובדה שגאידמק לא מסוגל להרים קבוצה מהלחץ והשפל בה הם נמצאים מאז הקיץ מאחר שהיסוד אותו בנה הוא יסוד רעועה וכמו שאמרת - "שכונה".

13. Igi Member

ראיתי היום אחרי הרבה מאד זמן מחצית שלמה בליגת העל שהיא לא של מכבי חיפה. חבל מאד שבחרתי דווקא במשחק הזה של מכבי ת"א... האנמיות, השבלוניות, האפרוריות, חוסר הרצון לנצח.. וכל זה מקבוצה שלא מעט אנשים מחשיבים כפייבוריטית לזכות באליפות, מחזור אחרי מחזור ביכולת כל כך עלובה. אילולא הטיפשות של טל בן חיים( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) בהתקפת מכבי פ"ת, הם היו ממשיכים את פתיחת העונה הטובה שלהם עם ניצחון בבלומפילד שאפשר להגיד שהיה יכול להיות גם די מוצדק.

14. מקסים לנגו Member

חכה למשחק של בית"ר, ההצגה של היום עוד לפנייך... (בציניות)

15. ISRAl Member

אוי קאלה. אוי קאלה