א- קטן עלוב ביותר. אין לו כלום, די לגניבת הדעת הזאת. התקשורת מאתרגת אותו, אף אחד לא קורא לחמור בשמו. אנחנו בעשרה שחקנים כל משחק. אני כמעט בטוח שאין אפילו אוהד חיפה אחד שחושב שיש לו מקום בהרכב. יש לנו עוד שחקנים חלשים כמובן, אבל הוא פשוט הופך אותנו לקבוצה בפיגור שחקן כל הזמן. ב- ראיוס סחוט, בוקולי סחוט. רואים שאין להם כח לרוץ ולעשות משהו וזה לא מפתיע. אותו דבר קרה לגולסה ליד קטן. כולם צריכים לרוץ בשבילו, ולא נשאר להם כח לשום דבר אחר.
אני חושב שבאר שבע יודעת שאם יש עונה לעשות בה אליפות אז זאת, אז אני לא חושב שהיא תוותר כל כך מהר על הנסיון להוביל את הטבלה. אם לא יהיה פער ביניהן עד הסוף אז מכבי תל אביב נראית לי עדיפה לקחת תואר, אבל כבר ראינו עם קרית שמונה שהכל יכול להיות כי אף קבוצה פה לא ברמת כדורגל כל כך גבוהה מעל השאר שהיא עדיפה בהרבה, זה לא המצב. עוד שבוע מכבי תל אביב יכולה לפתע להפסיד שני משחקים להיכנס גם כן למשבר והכל ישתנה. כנ"ל באר שבע.
אבל זה הקטע, שה-'בינוניות' הזו גדולה על הליגה כנראה. ולעומת זאת אני עדיין חושב ש-'הקבוצה העייפה שלא היה לה מי שיבקיע' היום היא הקבוצה מס' 2 בארץ. הקבוצה 'העייפה הזו' כמו שאתה קורא לה הייתה הייתה בהפרש שערים 15-0 בתחילת העונה אחרי 5 משחקים באירופה. ז"א להבקיע הם כן יודעים, השאלה נגד מי.. מכבי חיפה קבוצה טובה. מכבי תל אביב פשוט קבוצה טובה יותר.
אתה באמת חושב שהקבוצות במוקדמות הליגה האירופית זה מדד למשהו. וגם מול אסטרה, שהיא עוד יחסית נחשבת קבוצה, ראית את הבעיות שלנו.
יש שיאמרו שהמאמן של הקבוצה אולי הטובה בהיסטוריה, גווארדיולה, הגיע עם אותן תנאי פתיחה. המשחק היום הוא סוג של צירוף מקרים שחור למספר דברים שבחיפה סירבו להביט בעיניים. בוקולי, טוב ככל שיהיה מחזיק מרכז שדה לבד, בגיל 36, זה אומר בערך הכל. כבר כמה שנים שבחיפה ישנים בכל מה שקשור לרכישות טובות והגיע הזמן שיבנו שם מערכת שתשדרג את התחום הכה מקרטע הזה כדי שלא תיאלץ בעל כרחם לתת דקות לשחקנים, שגם ככה לא יצא מהם כלום, למעט ענפי האתלטיקה והרוגבי למינהם. אגב הגול השני הוא טעות של קינן יותר משהוא טעות של מרכז שדה. המהלך הזה הבליט שוב את משחק ההגנה האיטי שלו. גם צ'וצ'אליץ' שיחק עם חוסר ביטחון וזה התבטא בדברים הפשוטים, הכדרור המהוסס והשימוש היותר מדי גדול במסירות לשוער, והמשיך בשני טעויות בהגנה שבמזל לא נגמרו בגול. ראיוס והגנה זה מכאן והלאה, הוא חסר פיזיות לחלוטין (למרות תיקולים פה ושם) ודי מזכיר לי את גילי ורמוט. לתת לו לשחק מאחור זה לעשות נזק כפול, הנעת הכדור שלו ברובה במקומות לא רלוונטים וגם המשמעות ההגנתית שלו עוזרת לחור במרכז השדה לגדול.
אתה לא יודע מה זה להיות אוהד של קבוצה של לוני. אין אפילו טיפת מקום להשוואה. ואלה שטוענים שמכבי בינונית - המון אנשים נשענים על הטענה הזו עוד משנה שעברה. הסטטיסטיקה (כללית ונקודתית) מראה אחרת. מכבי זו הקבוצה הראשונה שראיתי בישראל שעושה התקפות עם 7-8 מסירות בין 7-8 שחקנים וזה נראה לגמרי טבעי, בדרך קבע. אתם מתכחשים למציאות.
היא לא גדולה על הליגה. אבל אין יריבות. אין מי שיבקיע. ראיוס ועזרא הם המבקיעים בגדול. ראיוס כבר אין לו כח לרוץ כי הוא רץ כל משחק גם בשביל קטן. אז עזרא נשאר האיום היחיד על השער. חד משמעית אין לנו מי שיבקיע, זה ברור לכולם.
בנאדו מאמן ישראלי חלש ביותר. כבר במחצית ידעתי שנקבל את הגולים האלה. ועדיין הוא לא עשה את השינוי המתבקש. הרכב חברי ניהול משחק לא נכון והיום הכנה לא ראויה. בנוסף לבניית סגל עלוב שבכלל לא חוזק. מכבי חיפה בשנים האחורנות הוא מועדון רקוב ועלוב
ראיתי קבוצה שלא שולטת על המגרש נגד קבוצה סחוטה לגמרי, שלא מונעת מאיתנו להגיע למצבים, שהבקיעה 3 שערים כששניים מהם הם כאשר שחקן שלנו קיבל טיפול והיינו בחסרון מספרי על הדשא. ת"א חזקה יותר, עם סגל טוב בהרבה (שכולם יפסיקו לזיין את השכל שיש לנו סגל שווה כוחות כי אין לנו חלוצים בכלל) אבל לא קבוצה מרשימה.
תסביר לי מה הבדל למכבי חיפה הנוכחית? אותה קבלת החלטות של הבוס, טעויות דומות של הרכש, שחקן מנהל את הקבוצה והורס אותה מבפנים. טעויות מביכות של מאמנים. ושחר כמו לוני גם ג'נטלמן ומזיין את השכל בתקשורת עם דברים לא קשורים ותירוצים עלובים.
קודם כל בנוגע לאוהדי באר שבע פה: מישהו כתב למה שלא ניקח אליפות? ושההתקפה שלהם לא נופלת מזו של מכבי. מי אתם בכלל? מתי נאבקתם פעם אחרונה על האליפות עד הסוף? כשמפא?י היו בשביל טון! קודם תעדו כמה עונות בצמרת. הקישור שלכם לעומת שלנו מעליב, אתם מעזים להשוות את ההגנה? או השוערים? אל תצחיקו אותי. תסיימו מקום 2-3 תגידו התקדמנו ומשם הלאה. מול מי שיחקתם? קודם תעברו את המשחקים מול חיפה, קרית שמונה ומכבי, אחרי זה תדברו על להישאר במאבק, שלא תמצאו את עצמכם בעוד חודש אחרי המשחק מולנו במינוס 7-8 נקודות, קודם תוכיחו! משחק מושלם של מכבי הערב בקרית אליעזר, עומרי בן הרוש במשחק גדול, שיתק את האגף שלו, בישל והאמת? עולה הרבה, ויש מצב שהיום הוא הבטיח את המקום בהרכב. פריצה נפלא, 2 מ-2 ושלוש שערים העונה. טיבי וגרסיה איזה שקט, שני הבלמים הטובים בארץ ביי פאר מצ?וצ?אליץ וקינן. עזרא אגואיסט לא יגיע לכלום, קטן קלח זמנו, ןראיוס בגדר נעלם. ראדי ואלברמן נהדרים וזהבי לא ביום גדול היה מעורב בכל השערים וגם בישל. ויצחקי
כמו שמכבי תל אביב משחקת אני צופה שהיא גם עוד תאבד נקודות העונה. לא להתרגש, זה בסך הכל מחזור 3. יהיו עוד שינויים ותהפוכות בקבוצות. משהו מעניין: מכבי חיפה כבר כמה שנים מפתחת מומחיות לאכזב את האוהדים שלה דווקא במשחקים הקובעים והגדולים..
לא היו טובים יותר? אחי אתה לא ראית אז את המשחק. ההזדמנות היחידה שלכם הגיעה בדקה 80 בפיגור 3:0. כמו שמכבי נראית אם היא תלחץ על הדוושה, הסיפור גמור בסוף הסיבוב עם פער של 10 ומעלה.