מחזור 3 בליגת העל: מכבי ת"א מביסה 0-3 את מ. חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏20/9/13.

1. oranfu Member

קטן בטעויות לא אופייניות? אני מבין שאתה מקשיב לתקשורת ולא רואה אותנו משחקים...

2. danielone Member

בשנה שעברה הוא הציל אותכם. אם הוא היה מתחיל לאמן מתחילת העונה רוב הסיכויים שהייתם לוקחים אליפות. אבל זהו שוכחים כאילו כלום....

3. oranfu Member

בנאדו מאמן טוב מאוד, עם 2 בעיות קריטיות שהרגו לנו את העונה.
    א- קטן באנקר. אנחנו משחקים בעשרה שחקנים כל משחק, בשביל זה אנחנו סחוטים לגמרי כבר במחזור השלישי.
    ב- לא הביא חלוץ. מה שאפיין הכי טוב את ההבדל זה מצד אחד החמצה של אנדלובט, וישר מהצד השני גול של פריצה שסגר את הסיפור.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

הדבר החיובי היחיד שאני לוקח מהערב הוא 0 שערי זכות, בתקווה (על סף ייאוש) שהביזיון הזה יוביל לשינוי.
    אין שום הצדקה לקרדיט שנבדלובו ואבוחרא מקבלים. גוזלן עם רגליים קשורות עדיף על שניהם.

5. Igi Member

אני מתעצבן רק מלראות את הפנים של אנלדובו שהגיע לפוטבול הלא נכון, הוא שייך לפוטבול האמריקאי.
    בעיית ההתקפה, מרכז השדה והחוסר ניסיון של המאמן היום באו בעוכרנו בשיא. סוזה עם מערך של 3 קשרים מפרק את מכבי חיפה שעולה עם בוקולי וקטן הגרוע ומסכלת את כל ניסיונות ההתקפה הנוראית של חיפה עוד לפני הרחבה. אני פשוט מרחם על עזרא שהוא צריך לשחק עם אפסים כאלה מקדימה. הוא פחות או יותר התקווה היחידה שלי מול השער. ברגע שגולסה חותם - ישר להרכב במקום קטן ובכלל, איפה ידין?

6. oranfu Member

2 מתוך שלושת השערים היו כשהיינו עם עשרה שחקנים על המגרש (9 למעשה בגלל קטן). כולם מתלהבים ממכבי, אני ראיתי קבוצה בינונית שפשוט שיחקה נגד קבוצה עייפה שלא יכולה לעשות לה כלום כי אין מי שיבקיע. לא ראיתי שום עליונות שלהם.

7. alexshw Member

מאמן ישראלי טיפוסי הוא מקובע, דפוק, אינטרסנט, חסר מוח ופחדן.
    בנאדו הוא מאמן ישראלי טיפוסי.

הוא ביצע כאלה טעויות שעליהם צריך לאבד את התפקיד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/13
  8. danielone Member

נכון שתמיד המאמן אשם, אבל אי אפשר להפיל הכל עליו.

9. oranfu Member

הוא אשם על ההתעקשות המחורבנת על קטן ואי הבאת חלוץ. אלה טעוית שכל מי שעיניו בראשו, גם אם לא מבין כדורגל, לא צריך לעשות.
    מעבר לזה אני חושב שאנחנו קבוצה טובה (עד כמה שזה נשמע מגוחך). לא ראיתי שמכבי ת"א טובים יותר, רק שהם לא מתעקשים לשחק בעשרה שחקנים משחק אחרי משחק, והחלוצים שלהם מסוגלים להבקיע.

10. alexshw Member

במקרה הזה כן אפשר. לא יכול להיות שלמן פתיחת העונה כל האוהדים פה אומרים שיש בעיה במרכז הקישור ןאין חלוצים. שאסור לבנות על קטן ושום דבר לא קורה.

אם כל אוהד מהרחוב יודע יותר טוב ממאמן ויוצא צודק, אין מקום למאמן כזה פה.

11. Raulito Madridista

אני חושב שבבנאדו הוא קצת יותר מאוד מאמן בליגת העל. דווקא ה'ישראלי טיפוסי' הוא יותר הרצון שלך לראות מאמן אחר כבר אחרי שלושה מחזורים. הרי ברור שהסגל, למרות הבעיות המוכרות - אמור לתת הרבה יותר. ונניח אתה מקבל החלטות במקום יעקב שחר - למה איזה מאמן יש שיכול לשפר את חיפה ב-3 דרגות?

לגבי מי שדיבר על קטן - החסרונות שלו ידועים. ראיית המשחק יש לו וגם קבלת החלטות. תשלב אותו עם חן עזרא ויוצא לך השחקן הכי טוב בליגת העל בשלוש העונות האחרונות. היום היו לקטן 2-3 מצבים למסור נכון בהתקפות מתפרצות והוא טעה בבחירה. אגב, גם ראיוס היה די מאכזב. בפתיחת העונה הוא היה שחקן שכבש ערים והיה פעיל. חובת ההוכחה עדיין עליו נגד קבוצות יותר רציניות.

לחיפה יש הרבה מאוד עבודה. ויהיה לה לא פשוט בכלל בדוחא. אחר-כך יש לה גם את באר-שבע על הראש. בתור התחלה הייתי מזיז את משומר לטובת גבאי, למרות שאי-אפשר את כל הבעיות של מכבי חיפה להפיל על משומר - זה מוגזם. גם אנדלובו צריך לשבת בחוץ, לטובת ילד מהנוער אפילו(גוזלן או משהו כזה). אגב, כל מי שרואה בגולסה כמושיע - תתעוררו מהחלום. קטן לא אשם שהוא לא פרץ, ובמקרה 'הטוב' מבחינתכם - הם ישחקו יחד. לא אחד על חשבון השני.

תראו את החילוף של סוזה עם פריצה. זיהה שדאבור היה חלוד - ולא היסס. הוא לא חיכה שחיפה תתקרב לשיוויון או משהו. לא כמו הישראלי המצוי.

12. tapuzo Member

למה קטן צריך להתאמץ? יש לו חוזה מובטח ואחרי הפרישה ג'וב מובטח. במצב כזה גם אני הייתי מכדרר קצת עוד שנתיים ומנסה לסיים בלי פציעות מהותיות. אין ספק שחיפה עולה ב-10 שחקנים.
    זה היה נחמד ל4-5 משחקים, עכשיו נגמר להם האויר, העסק לא זורם, חדר ההלבשה בבאסה, בנאדו בפאניקה עמאשה תקוע כמו עצם בגרונם, שחר מבין שזו עונה אבודה ולאצטדיון החדש גם לא יכנסו השנה.

אצל עטר זאת הייתה שביתה איטלקית מכוונת. פה זה סתם חוסר יכולת וכושר.

13. alexshw Member

תסביר לי במה בנאדו הוכיח שהוא לא מאמן ישראלי טיפוסי?
    כולם יודעים שהוא חבר קרוב של קטן, בערך כבר 15 שנים ועל השיקול הזה הוא מחרב את הקבוצה ומפסיד משחקים.

פרט לכך אין לו מושג איך לשתף צעירים, אין לו מושג ברוטציה, הוא שוב נופל עם הריצה בשתי מסגרות.

מכבי חיפה צריכה להחליף גם 10 מאמנים, עד שימצא אחד שיעיף את קטן לכל הרוחות.
    זה האבי נימני בירוק.
    כיום מכבי חיפה היא מכבי ת"א של לוני.

14. tapuzo Member

לגבי יכולת האימון של בנאדו: הוא קיבל לאמן את הקבוצה הכי גדולה בליגת העל בלי יום נסיון באימון.
    בואו נגיד את האמת בקבוצה בכירה בליגת "על" באמת, עם כדורגל מקצועני ותחרותי באמת, ולא בכאילו, לא היו בחיים נותנים לבנאדו לאמן.
    והוא לא עושה עבודה רעה, בשביל רמת הליגה שלנו, הוא יכול לאמן יופי. פה זה עובד.

15. איגור .פ. Member

בנאדו הגיע להצלחה עונה שעברה רק בשלב שהיה ברור שמכבי ת"א תזכה באליפות ולמעשה הערב יש אלופה בארץ והעונה הסתיימה מכבי ת"א אלופה בפעם השניה ברציפות.

הפועל ב"ש תסיים שניה אני חושב.