מחזור 3 בליגת העל: מכבי ת"א מביסה 0-3 את מ. חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏20/9/13.

1. yedidel Member

יש לנו לנו עכשיו מבחנים מאוד רציניים: בני יהודה, מכבי חיפה וק"ש.
    דובב גבאי היום שם את החותמת הסופית על כך שהוא לא צריך להיות בהרכב (לדעתי גם עד עכשיו סוויסה ופלצ'וק עדיפים). מעניין באיזה כושר גלינור פלט מגיע וכמה זמן הוא יצטרך להיכנס לעניינים.

* נ.ב. כל משחק מול קבוצה של יובל נעים אני מתחרפן מזה. הקבוצה שלו מכסחת בלי חשבון ואף פעם הם לא מקבלים אדום. פשוט בדיחה שיובנוביץ' שכל דקה שנייה הוריד את ברדה לדשא לא קיבל צהוב שני.
    האדום בכלל שערורייתי, דוידזאדה היה מאחורי אילוז.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט טוב לכדורגל הישראלי שבאר שבע פתחה ככה את הליגה. עוד מוקדם בעונה, אבל עושה רושם שהקבוצה של אלישע לוי רוצה העונה לשחק בצמרת הגבוהה.

מילה לגבי סרז' נאסר. הייתי קצת מרגיע אתכם פה. תנו לבחור קצת מרווח לנשימה. אוטוטו הולכים לצפות ממנו שיוליך לבד את נבחרת ישראל...טוב מאד שרואים עכשיו גם שחקנים טובים בקבוצות אחרות (כמו דוידזאזה), אבל לפני מספר משחקים אף אחד דיבר על נאסר...

3. yedidel Member

קיץ שעבר היה איתו בלאגן עם הארכת החוזה והוא ישב ביציע בסוף, מה שהביא לעונה מאוד חלשה שלו.
    העונה רואים שהוא עבד בקיץ, ומה שטוב זה שהחתמנו אותו להרבה זמן.
    כמובן שהוא צריך לשמור על יציבות, אבל נראה שהוא למד את הלקחים בארבע שנים שהוא אצלנו.

4. zivmay Member

אין טעם לדבר כרגע על נאסר, הבחור לא ממש את הפוטנציאל שלו כבר 4 שנים. למה שזה יקרה עכשיו?
    3 גולים זה נחמד, אבל היכולת שלא לא הייתה בשיא. אם לשחקן הזה היה אופי של שחקן גדול הוא כבר ממזמן לא לא היה אצלנו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  5. Love Is Red Member

רואים שחסר לקבוצה עוד קשר אחורי או 50-50 חסר בצורה דיי דחופה, בטח יותר מחלוץ.
    משחק טוב של אראל עוד פעם, השחקן הזה עונה על כל הציפיות עד כה ושרק ימשיך כך.
    בוזגלו, נסאר דג'אני ודוידזאדה היו בינוניים בנוסף לאילוז החלש ולמרות הכל ניצחנו מה שמלמד על אופי ומותיר אותי אופטימי לקראת ההמשך.

6. yakar Member

קשר 50/50? במקום אראל או דגאני?
    דווקא טוב שלא הביאו קשר, ככה זינו יקבל יותר דקות.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

צא מהסרט מקום 1 לא אפשרי. גם אם תנצחו עוד 10 משחקים רצופים. רק בעונה ש-3 הגדולות בינוניות ומטה, זאת אומרת לא מאיימות על מקום 1 אתם יכולים לזכות. השנה בטוח לא. בשום עמדה על המגרש לבאר שבע אין שחקן יותר טוב משל מכבי או חיפה, וגם כקבוצה, הן מחוברות הרבה יותר, וגם אם ב"ש תתחבר, היא לא תהיה ברמה שלהן. מקום באירופה זה היעד הריאלי זה ב"ש, זה וגביע.

8. Love Is Red Member

הוא לא דיבר על אליפות רק שאלישע צריך לסיים מקום 1-4, אם הוא יסיים 4 זה יהיה טוב, אם הוא יסיים 3 זה יהיה נהדר אם הוא יסיים 2 זה יהיה מצוין, מקום ראשון יהיה חלום.
    אף אחד לא דיבר פה על אליפות ולדעתי מקום 1-6 אם היה לנו עוד קשר 50-50 זה לא הייתה מילה גסה, חסר לנו שחקן כזה ולכן אני חושב שמקום 3-6 בסגל הקיים זה יותר הגיוני....

9. yakar Member

עומר, אתה מאוד מגזים.
    אני לא חושב שבאר שבע תיקח אליפות, אבל לדבר כך כאילו לא קיים סיכוי כזה?

אין שחקנים יותר טובים מתל אביב, חיפה?
    מה עם ברדה? שחקן ששווה הרכב בשתי הקבוצות
    לפי המוניטין גם החלוץ החדש פלט, יכול להשתלב בהרכבים שם
    בוזגלו בכושר טוב גם שווה הרכב
    דוידזאדה, מכבי תל אביב הייתה מתה שהוא היה אצלה בהרכב.

10. קשר שמאלי Member

ספרתי לסולליך 19 איבודי כדור. שחקן שכונה

11. cityblues beter dead than red

היום חרגתי מהרגלי והעדפתי לראות את הקבוצה שאני אוהד בארץ מעל 30 שנה-הפועל באר שבע.
    בתור אוהד למוד אכזבות משני הקבוצות שאני אוהד דווקא הופתעתי מבאר שבע.
    אני לא זוכר את באר שבע ווינרית במיוחד במשחקי חוץ ועוד עם 10 שחקנים.

אני לא מכיר את ההולנדי שחתם,הבנתי שהוא שיחק בגנק עם ברדה ושהוא ממוצא סורינמי.היום הוא היה בעכו והתרשם מהקבוצה והקהל.
    והקהל,איזה קהל,עבר מהדרום לצפון לתמוך באלפיו והעלים לגמרי את הקהל המקומי.

יום שני בני יהודה בווסרמיל,שועל קרבות כמו קשטן-אלישע צריך לבוא מוכן.

12. zahipan Member

הפועל באר שבע מסוגלת לקחת אליפות אם קריית שמונה לקחה אליפות אז גם באר שבע מסוגלת, ברדה הוא השחקן הכי טוב בארץ! בוזגלו, אראל, נסאר, ודוידזאדה גם כן שחקנים טובים, המוקש זה עמדת המגן הימני ועמדת הבלם, אבל אם אתם שואלים אותי הפועל באר שבע צריכה לסיים במקום השלישי, מבחינתי מקום רביעי זה כישלון, ואם באר שבע תסיים מקום רביעי ומטה זה רק בגלל ההגנה הבינונית.

13. Don Joan Roman Member

גלידה? דאריו פרננדס
    כוסאמא של אלי כהן.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה בכלל לא מגזים.
    מקום רביעי לבאר שבע יהיה הצלחה, זו קבוצה שכמעט ירדה ליגה בשתי העונות האחרונות, וזה לא ממש משנה מי משחק שם היום.

ולא, ב"ש לא יכולה לקחת אליפות, כי עונה כמו זו שבה ק"ש לקחה אליפות היא נדירה. ק"ש לקחו אליפות עם 48 שערי זכות, מספר שמכבי של שנה שעברה חצתה בינואר. זו קבוצה שבשנה שעברה הייתה מסיימת בערך במקום הרביעי.

15. ראיין אדלי Member

איזה אווירה הייתה היום באצטדיון טוטו, כמה כיף לראות ככה את באר שבע!
    2000 אוהדים נסעו היום לצפון הארץ והוכיחו שהם הקהל הנאמן ביותר בליגה, הביזיון היה שהגעתי לא היו כרטיסי נוער ביציע של באר שבע, אני הייתי יותר חכם ופשוט הלכתי לשבת ביציע של עכו ושילמתי חצי מחיר ככה שבמקום שאני ואחי נשלם160 יצא לנו 80. הביזיון היה שלא היו כרטיסי נוער וסטודנט והמון ילדים שילמו מחיר מלא. חבל.

שבוע הבא משחק קשה מול בני יהודה, אני מאוד מקווה שהאצטדיון יהיה מלא כולו (כולל שערים 7-8) כי זה מה שידחוף את הקבוצה להתחנן רביעי ברציפות. זה אפשרי, יש לנו קבוצה פשוט מעולה השנה עם שחקנים שנלחמים ומציגים יכולת טובה, מקום שלישי זה בהחלט ריאלי. יאלה הפועל!