מחזור 3 בליגת העל: מכבי ת"א מביסה 0-3 את מ. חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏20/9/13.

1. שער 7 Member

בעונת 2007/2008, כאשר הפסדנו באשדוד 2:1 5 מחזורים לסיום מהגול המוזר של מקרייב, הייתי משוכנע ב- 90% שאנחנו יורדים ליגה. שבוע לאחר מכן הגיע "משחק המנגלים" המפורסם מול בית"ר בבלומפילד ששינה לחלוטין את התחושה. ועדיין, הבטחנו את ההישארות רק מחזור אחד לפני הסיום.
    בעונת 2004/2005 זה היה אפילו גרוע יותר. הייתה לנו אז קבוצה שהייתה מתחת לקו האדום לאורך כמעט סיבוב שלם, פרשת לנדאו-אבוקסיס, ההפסדים המביכים בבית, עונה שבה החלפנו 2 מאמנים (גם אשתקד), ליכלוכים בין שחקנים וגולים מוזרים שחטפנו, ורק המשחק מול באר שבע בבלומפילד 2 או 3 מחזורים לפני הסיום השאיר אותנו בליגה (במשחק שבו עוד היינו בפיגור כבר בדקה ה- 4). ותודה לשייע.

2. sagi4814 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הזה נחרט לי בזיכרון, לא המשחק הראשון שהייתי בו אבל הראשון שאני ממש זוכר. אור כהן אין לך מושג על מה אתה מדבר, הפועל תל אביב גם בעשור האחרון חוותה שנים מגעילות, לשבת משמרות מחאה מול בעלים שמתכנן להחריב את הקבוצה זה לא קשה? עונת טביב הרגישה כמו 5 עונות והנזקים ממה שהבן אדם הזה עשה נותרו עד היום. כמה העונה הזאת הייתה מגעילה יכולת לראות באירועי הדרבי בסוף העונה, הקהל שיחרר את מה שהוא שמר שנה בבטן. כשהיינו ב2007(באופן סמלי העונה להגיע למשחקים בקביעות) מקום אחרון עד סוף ינואר לא עברנו עונה קשה? וגם אז הגיעו לכל משחק חוץ הגיעו 2000 אוהדים.

הנה, ככה נראה הקהל של הפועל כשהקבוצה שלו עוברת עונה קשה, מפוצץ את בלומפילד:

נערך לאחרונה ב: ‏25/9/13
  4. קשר שמאלי Member

מוזר מאוד שפרננדז משחק בהפועל חיפה ולא במכבי חיפה/הפועל ת''א
    שחקן גדול

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איזו תקופה זו הייתה לקהלים..
    אבוקות, קונפטי... היום בקושי דגלים מכניסים.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספר את זה לבובה שזרק אותו בשביל שלושת המוסקטרים-חדד, קריאף וכמובן אייס קרים.

כבר כמה שנים הוא אחד הטובים בארץ אבל הוא פשוט לא מבקיע ומבשל אז אף עיתונאי לא שם לב לזה, כולם ניזונים מתקצירים ונתונים ואף אחד לא רואה באמת משחקים מלאים.

7. alexshw Member

פרננדס כבר כמה שנים מעבר לשיאו. ב - 2008 יכל לשחק בכל קבוצה בארץ, בשנים האחרונות הוא מאוד בינוני.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשאני מסתכל על ההרכב שלכם אני לא רואה סיבה שדאריו לא יהיה באנקר אצלכם, שחקן גדול.

ואוהדי הפועל, שני דברים:
    1. מצחיק איך כולכם קופצים כדי להוכיח כמה אתם מסכנים.
    2. עדיין, אתם לא באמת סבלתם, כמו שאמרתי אתם לא יודעים מה זה בדקה האחרונה של העונה להתעדכן בשלוש מגרשים שונים כדי לדעת שנשארת בליגה, אתם לא יודעים מה זה לסיים עונה עם שבע ניצחונות בלבד.

והפסד בדרבי? זה סבל עונתי בשבילכם? ועונת טביב הייתה סבל רק באשמתכם יא מפונקים, אני רואה היום איזה "גאוני" זה היה להעיף אותו לטובת רמון.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינוני? תסביר למה?
    או שאתה מחשיב את החצי שנה עם אורי שהיא לא מדד לכלום.
    כבר שנתיים הוא מצוין והחזיק את הקישור של בית"ר, העונה הוא עזב והמרכז מגרש שלנו נראה כמו הטיילת באילת.

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה סובל מבעיה בזיכרון לטווח קצר? השתלשלות האירועים היא שאתה בוכה שאתם מסכנים וניסית לגבות את עצמך בטיעונים לא משכנעים שאנחנו לא יודעים מה זה לסיים עונה עם 7 ניצחונות(אז אנחנו יודעים מה זה לסיים אותה עם 9) ואנחנו לא יודעים מה זה להישאר במחזור האחרון בליגה(אז אנחנו יודעים מה זה להישאר במחזור הלפני אחרון פעמיים), ואוהדי הפועל עונים לך.

למשפט הליצני על טביב ורמון עדיף שאני לא אתייחס. יש לי אנלוגיה על שארית הפליטה אבל עדיף שאני לא אפתח אותה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אני דווקא אוהב את רמון! מוביל את הפועל לחורבן הגדול ביותר שלה זה 20 שנה, חורבן עשוי אפילו לפרק אותה עם קצת מזל. גם סוחט מסנטה כסף עד שהפראייר יבין עוד שנה שנתיים שהוא זרק 50-100 מיליון מהכיס ואין לו את הגב הכלכלי בדמות חברה שמרוויחה ביום אחד את התקציב השנתי (כן החברה של גולדהר מרוויחה ביום את התקציב של מכבי, ביום) ויחליט שדי, גם לקח הלוואה של 8 מיליון מהבנק (ומוסיף כמה מאות אלפי שקלים על הריבית בואו לא נשכח) ועדיין יסיים את העונה בגירעון וגם עוד עונה אחת שהוא לא מגיע לבתים/לא מגיע לאירופה כלל ואפשר להגיד שזה כבר לא גירעון אלא קריסה כלכלית. כי הבור הכלכלי יטפח לאיזור ה-20 מיליון ומזה ככל שלא יצליחו בליגה הבור יטפח ויטפח עד אשר יקרה אחד מהשניים: יבוא אוליגרך אמיתי ויכסה את החובות והפועל תצא דרך חדשה מ-0 אבל עם פער עצום מחיפה ומכבי בכל הקשור להתנהלות ומקצועיות או שהיא תלך לפירוק. להפועל יש קהל נאמן, אבל גם קהל אידיוט שזרק את טביב בשביל רמון, אחד שכבר הרס את הפועל בעבר. כבר עדיף מוני הראל. תגיד על טביב מה שאתה רוצה, הוא עדיין הביא את הפועל לאן שאף אחד אחר לא הביא אותה. גם אם זה היה בסוג של רמאות על חשבון הפועל כפר סבא ועם גניבות שלו מהקופה, זה עדיין קרה במשמרת שלו. לא אומר שהוא נקי לא אומר שהוא לא גנב לא יצר חובות ולא מושחת, פשוט אומר שאם אני משווה את טביב ורמון אין פה בכלל סימן שאלה ואם שני הגורמים הן טביב והן הקהל היו מתנהגים אחרת, עד היום טביב היה הבעלים של הפועל והיא היתה NECK TO NECK עם מכבי

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי דאבל, צ'מפיונס ליג ודומיננטיות ארצית זה לא כיף. לקבל רביעיות בדרבי, להפסיד פעמיים לבית"ר, להיות מודחים באירופה במוקדמות אחרי שנים של העפלה קבועה לשלבים מאוחרים בליגה האירופאית ולהחתים זרים מביכים זה כיף! היידה רמון, טביב זבל.

ובטח יגידו לי "הוא גנב מהמועדון, בלה בלה בלה"...אפשר לחשוב שהמצב שלכם עכשיו, כשרמון לא גונב מהמועדון אלא פשוט מוריד את ההכנסות שלו דרסטית, יותר טוב. את הפדיחות שלכם עשיתם, תקבלו את זה ותהיו בשקט.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע טביב לא מושלם, ממש לא, אבל הוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו. אין לי ספק שהרבה ממה שקרה בהפועל בכל השנה ההיא הגיע כתגובה שלו למהלך של הקהל, וזה לא משנה אם הוא בצדק או לא.

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אין בעלים מושלם, אולי גולדהאר ונצטרך לתת לו עוד 3 שנים כדי להדביק לו את התואר הזה.

הקהל של הפועל ריסק את הקבוצה שלו, לא אף אחד אחר. עד שהקהל של הפועל החליט להיכנס בטביב הם היו הקבוצה הכי חזקה בארץ שהרתיעה כל קבוצה שבאה מולה והביאה את השחקנים הכי טובים שרצו להגיע אליהם יותר מלכל קבוצה אחרת, זה שיא שהם לא היו בו מזה שנים רבות.

וכן טביב לא טלית שכולה תכלת, אבל זה ברור שעושים ממנו מפלצת יותר גדולה ממה שהוא באמת. איך הם אמרו לי בתחילת הקיץ? "תגידו תודה אם תראו שקל ממנו". אז וואלה אני לא אגיד תודה כי ראיתי הרבה יותר משקל וגם ממיליון שקל, טביב בבית"ר בנה סגל טוב ומתנהל עד עכשיו טוב מאוד, לא סתם כלל האוהדים מרוצים.