מחזור 3 בליגת העל: מכבי ת"א ובית"ר נפרדות בתיקו 2 ; ב"ש מביסה את סכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/9/16.

1. oFiRzZz Member

גם בתוך האצטדיון הוא פח בשביל קבוצת הבית . אין תחושה של ביתיות בשיט .. יציע הכסף שמפריד
    בין היציעים בצד המערבי ושני המפלסים הורסים לגמרי את האווירה הביתית .
    איפה זה ואיפה הקופסא .. :wub:

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לחלוטין. מדובר באיצטדיון נוראי מבפנים ומבחוץ.

3. zahipan Member

1.5 ק"מ באמת לא נורא.
    אצטדיון טרנר למשל מרוחק 1.7 ק"מ ממסילת הברזל (יש תוכניות להקים שם תחנת רכבת) ולי לוקח 20 דקות לעשות את ההליכה הזאת. לא נורא.

4. gilad16 Member

היתרון בטרנר שאנחנו לא הולכים בלחות של נתניה :)

Drama2 אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחבורה הציבורית בישראל נוראית. ונניח ויעשו תחנת רכבת באיצטדיון בנתניה או באיזור (כמו שקיימת למשל בפתח תקווה), מה הסיכוי שיהיה אפשר להשתמש בה לאחר המשחק?
    יש לי חבר שבאופן קבוע צריך במשחקים שלנו בפתח תקווה לארגן לעצמו טרמפ חזרה למרכז בגלל שהוא יכול להשתמש ברכבת רק בהלוך. עושים תחנת רכבת מטר מהאיצטדיון והיא לא פועלת אחרי משחק כמו הפועל ת"א - הפועל ב"ש של איצטדיון מלא כשרובו אוהדים תושבי המרכז.

ולא רוצה לדבר על האיצטדיונים החדשים בנתניה ופתח תקווה מבחינת חוויה לאוהד, על מספר הקופות הקטן, על מספר הכניסות הקטן, על העובדה שאין יציעים מאחורי השער, כאילו מי שבנה את האיצטדיון אמר איך נבנה איצטדיון חדש במאות מיליוני שקלים ונהפוך אותו לסיוט מהלך לאוהדים בכל מובן ומובן (והייתי מכניס כאן גם את סמי עופר, שגם הוא מבחינת האקוסטיקה והחוויה לאוהד הוא פשוט איצטדיון איום ונורא).

איזה הבדל בין בלומפילד וטדי "הישנים"/"משופצים" לאיצטדיונים החדשים בפתח תקווה, נתניה וחיפה...

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/16
    hbs7 אוהב/ת את זה.
  6. עידן444 Member

לא משנה מה יעשו- לישראלים תמיד תהיה ביקורת והביקורות כאן מוגזמות ומוקצנות.
    אצטדיון כדורגל צריך לשרת קודם כל את בעלי הבית.
    מעניין אותי מה היה קורה אם לטרנר היו צריכים להגיע בשעות עומס מעל 10,000 איש מחוץ לב״ש ואיך זה בדיוק היה מתבצע...
    אצטדיון שממוקם במרכז הארץ פשוט לא יכול לקלוט בצורה חלקה אלפי אנשים שמגיעים מחוץ לעיר ועוד בשעות הערב. אין לזה פיתרון והסיבה שהאצטדיון הזה סופג כל כך הרבה ביקורות זה כי הוא מארח משחקים בכמות לא הגיונית, ברובם לא מעורבת קבוצה מקומית(כלומר- כל הקהל מגיע מחוץ לעיר!) ואין אף אצטדיון בארץ שלא היה סופג את אותן ביקורות בתנאים האלה. ליבי עם אוהדי מכבי ת״א- אין ספק שעבורם זו הרעה משמעותית בתנאים.

אני נהנה מאוד להגיע לאצטדיון הזה- בלי שום תלות בכמות הקהל שמגיעה- כמובן שאני מגיע למשחקים שהקהל המקומי שכבר מנוסה ויודע איפה לחנות ואיפה הבעיות- הוא הרוב, כפי שקורה ברוב המשחקים בארץ ובעולם- ובאצטדיון הזה בהמון משחקים זה ממש לא המצב.

על היציעים מאחורי השער דשנו מספיק. זו הדרך הנכונה לבנות כשבונים בשלבים וחובה לבנות בשלבים!

את הביקורות על יציע דו קומתי אני מכיר גם מהאוהדים שלנו(אופיר לא היחיד שחושב כך)- ממש לא חושב שזה נורא כל כך ומעניין אותי אם גם באירופה אוהדים מתלוננים על העניין הזה.
    בהייבורי הנהדר היציע המעודד והרועש ביותר היה היציע הדו קומתי ולא היציע החד קומתי מולו.
    הרבה מדרגות ליציע העליון? גם לדעתי. בסמי עופר פשוט עולים חצי מהמדרגות מחוץ לאצטדיון(וגם יש מדרגות נעות למען האמת) ומגיעים לאצטדיון מהמפלס האמצעי- שזה באמת קצת חכם יותר. באצטדיונים רבים אתה עולה יותר מדרגות בטריבונה. ממש לא כזה נורא.
    מבחינת חניות- כבר אמרתי- זה האצטדיון עם הכי הרבה חניה סביבו. כשתפתח תחנת הרכבת זו תהיה עוד אופצית הגעה.
    קופות? ממש לא חושב שיש בנתניה מעט קופות. יש מבנה נפרד לקופות ויש קופות בארבעת הפינות של האצטדיון. באצטדיון של פחות מ 14,000 מקומות זה מעל ומעבר.
    מעט כניסות? ביחס למה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוהדים של הפועל ב״ש יכולים להיות מרוצים מאוד. אמנם מכבי חסרו 2-3 שחקני הרכב אבל הם נראו רע מאוד וככה גם נראו בכל פעם שראיתי אותם העונה מול יריבות רציניות. ב״ש רמה מעל נכון להיום.

הגנה איטית, שחקנים עייפים שלא לוחצים וגם ההתקפה לא הכי מאיימת למרות שצריך לתת לסקאריונה ולחלוץ מאיסלנד עוד זמן להתאקלם.

לבית״ר הייתה הזדמנות מצוינת לקחת 3 נקודות חשובות, התוצאה מאכזבת.

קשר שמאלי ו-Civil אוהבים את זה.
  8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון להיום:
    1. אין יציעים מאחורי השערים (לא הבנתי מה הייתה הבעיה שכבר בנו את האיצטדיון לבנות יציעים מאחורי השער?), ואם אתה מבטל את אותם יציעים בקלות, אתה לא מבין כמה אותם יציעים חשובים לארגוני האוהדים, והם גם תורמים ליצירת הפרדה מאוהדי הקבוצה האורחת (בלי צורך לתחום אותם בגדר או רשת באיצטדיון חדש שכבר נבנה) וכמובן להרגשה של עידוד היקפי לאורך כל המגרש.

2. האיצטדיון הוא דו קומתי. לדעתי זה יוצר הפרדה שפוגעת בעידוד ומונעת ממך לסחוף אחריך את כל היציע בקלות גדולה יותר.

3. דרכי הגישה באיצטדיון הם קטסטרופה. בכל הפעמים האחרונות לקח לנו כמעט חצי שעה מהרגע שנכנסנו לאזור האיצטדיון והסופרים ועד לרגע שחנינו, כשביציאה מוציאים אותנו בכל פעם בדרך אפר של 15 דקות נסיעה בדרך חשוכה ומלאה אבנים (לא רוצה לחשוב מה קורה לאוהד שפתאום יש לו פאנצ'ר או תקלה ברכב באותו איזור) כאילו אנחנו בדרך מילוט.

4. האיצטדיון ממוקם באיזור מרכזי ועמוס.
    כשאין אמצעי תחבורה נורמליים לאזור, זה פשוט אסון לבאים עם רכב (לא שיש יותר מידי ברירות באיזור כזה).

5. זוכר בנתניה שאין מספיק קרוסולות ולכן תמיד יש עומס ותור והמתנה לא קטנה עד שנכנסים ליציע.

אז כן, יחסית לאיצטדיון חדש, החוויה לאוהד היא סופר בעייתית בנתניה.

דרך אגב, בנוגע להגעה לאיזור האיצטדיון, גם טרנר בעייתי. אבל לפחות לטרנר יש שאטלים מכל מקום בעיר באר שבע, מה שמצמצם משמעותית את כמות המכוניות והופך את החניה באיזור האיצטדיון למשהו שהוא עוד סביר.
    פלוס בטרנר לאוהדי החוץ יש חניה פרטית צמודה לאיצטדיון.
    כשכמובן אי אפשר בכלל להשוות את טרנר מבפנים לעומת נתניה מבפנים. איצטדיון עם 4 יציעים, קומה אחת, יושבים על הדשא, החוויה היא אחרת לגמרי.

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מעניין מתי הרוש יפסיק עם הזינוקי פוזה שלו ואשכרה יעצור כדורים קשים.

ייא אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

1. זה הרוש. 2. זה קניוק. כל העולם ידע שבעיטה החופשית של מכבי פ"ת תהפוך לשער. ודבר שלישי - כל העולם יודע שהפועל ת"א לא תחזור.
    האמת שאני די מיואש כי ההרכב של גוטמן היה נכון. בלי גורוסוב שלא נותן פס קדימה, סימיץ' הפתיע ושיחק, אלטמן קיבל צ'אנס במטרה שיהיה לנו משחק אגפים נורמלי אבל זה לא קורה. חן עזרא חייב לשחק בצד שמאל, זה יכול לשפר אותנו אבל לא בצורה דרסטית. אם לא נבצע מהפך זה פשוט אסון. נגמרו התירוצים - מכבי פ"ת קבוצה חלשה מאוד. אנחנו לא מייצרים שום מצבים. בהתחלה מנסים להתמסר ורואים שזה לא הולך לשום מקום אז כל אחד מנסה להציל את המולדת לבד וזה לא הולך. אלטמן היה חייב למסור קודם לשיימן שגם היה יכול לפרגן. הנחמה היחידה - אני בבית, לא ביזבזתי את הזמן במשחק.

11. DRORIKO Member

בדיוק כמו בתחילת העונה שעברה גם העונה המשולש בפסגה הוא פ"ת-מכבי-ב"ש. סביר שפ"ת לא תשאר שם עוד הרבה זמן, אבל אני מקווה בשבילה שבניגוד לעונה שעברה היא לא תקרוס ותסיים בפליאוף העליון.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הפועל נראית כקבוצה שלא תבקיע עוד 200 שנה ומצד שני בכל המשחקים עד כה העונה היו שווים 2-3 שערים ברשת של הרוש קל. זה אשכרה נראה יותר גרוע מהעונה שעברה בינתיים.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

היה כל-כך הרבה זמן כדי לחזור למשחק, מחצית שלמה, ועזבו את ה-2:0 שקבר את המשחק סופית - אף-אחד לא האמין כבר אחרי פיגור של גול אחד. איפה 'המנהיגים' של הקבוצה הזו כמו ידין שידחוף למעלה, כמו שוינפלד ששידרגו לו את החוזה בעין יפה, כמו נמניה ניקוליץ' שנראה כמו הצל של עצמו. איך יכול להיות ששיימן ו-ורטה הם אלה שנלחמים ורק הם, ושבן רייכרט שכפי שידוע לי הוא לא איזה פליימקר דגול או שחקן שכובש שערים - נכנס להציל את המולדת עוד לפני קלאודיו בומבה? או.קיי, דולי מנגה שחקן נחמד, ומה הלאה? בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום. מקום אחרון בליגה, בלי אף שער זכות. די, נמאסתם.

גאה בעצמי שלא הלכתי למשחק, אין ספק שבשבוע האחרון בגלל עוד דברים שעברו עליי - למדתי הרבה.

* לבית"רי שמעליי - כנראה שלא ראית את העונה שעברה. זה לא יותר גרוע. אבל זה לא מספיק טוב לנו שזה לא יותר גרוע.

14. oFiRzZz Member

הדבר שאני הכי מחכה לו עכשיו זה הראיון עם גוטמן סיום ..

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי באר שבע לעומת מכבי, האלופה ספגה שער אחד בשלושת המשחקים עד כה העונה וגם זה הגיע מפנדל (לא נכנס אם מוצדק או לא).
    מכבי כבר ספגה כבר 4 שערים. ולמרות זאת ההגנה לא חוזקה כראוי גם בחלון העברות הזה.

לגבי הפועל תל אביב, אני עדיין מעדיף את עזרא על פני מוגראבי, אבל בסיום העונה שעברה הוא אמר שאחת הסיבות שהוא עוזב כי במכבי חיפה קשה לו לבוא לידי ביטוי, אז הוא עבר להפועל תל אביב והקבוצה לא כובשת כבר 6 משחקים ברציפות... (כולל גביע הטוטו)