מחזור 3 בליגת העל: מכבי ת"א ובית"ר נפרדות בתיקו 2 ; ב"ש מביסה את סכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏8/9/16.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין צורך להפוך את בן חיים למה שהוא לא. לא בשיאו ולא בשפלו. הוא לא השחקן שיוביל את מכבי לעונה מנצחת והוא לבטח לא השחקן שיגמור לה את העונה. התקווה הגדולה ביותר שלו ושלנו היא השתלבות מוצלחת של סקריונה ושל וידאר כי כמות הכישרון שיש ברביעיה הקדמית הזו היא עצומה. שוטא, לעבודה.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  2. Love Is Red Member

למכבי יש יותר מ40-50 מיליון, לנו יש תקציב וגם זה התקציב הכי אופטימי של 60 מיליון שקל ולהם איזה 120-30 הפרש של 60-70 מיליון.
    גם הפרש כזה וגם שופטים נותנים להם פנדלים וכל פעם שאנחנו מקבלים פנדל מזכירים אצלהם בפורומים את "פנדל לבאר שבע".
    אם היינו מקבלים פנדלים בכל 3 המחזורים הראשונים כמו שהם קיבלו היינו עם 9 נקודות היום.
    לצורך העניין הם בלי הפנדלים הספק מפוקפקים היו היום עם 4 נקודות.
    עוד פעם השופטים נותנים להם נקודות.
    רק מול כפר סבא הפנדל לא שינה שום דבר והם גם קופחו אבל זה היה במשחק שהם היו מנצחים אותו בכל מקרה.

3. Love Is Red Member

אני חייב להגיד משהו לגביי טל בן חיים.
    אם היה לו קצת שכל הוא כבר לא היה מככב פה אלא בחו"ל.
    הבחור הרס למכבי תל אביב את האפשרות לנצח את בית"ר בזכות, 3 מצבים לפחות הוא הרס עם החוסר אינטלגנצייה שלו.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאשים אותו בכלל בכך שבעט בדקה ה-94. לא מצפה לשום דבר אחר משחקן שנמצא באחד על אחד.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאשים אותו בזה שהוא התלהב מהציפ על בופון וניסה לעשות את זה פעמיים במקום למסור או לבעוט כמו בנאדם.
    תאשים אותו שבמקום למסור לבן בסט מול שער ריק העדיף לבעוט מזוית קשה.
    אגואיסט ודביל.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בהחלט מאשים אותו בשני המצבים הראשונים. אין לי אף טענה על כך שהחליט לבעוט כשניצב לבדו (זווית קשה? איפה?) מול קליימן. בכל מקרה, זה טב"ח. מי שיקבור אותו היום יראה דביל בפעם הבאה שהוא יזרח בדיוק כפי שמי שיהפוך אותו לכוכב על יראה דביל בפעם הבאה ש... הוא יראה כפי שהוא נראה היום.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הבנתי איך הקישור נפל מהרגליים אבל מי שיצא היה ראלי. מה שאתה אומר לא סותר את מה שאני אומר, או יותר נכון לא קשור למה שאני אומר, וזה שהמערך והשיטה היו צריכים להישאר אותו דבר.

8. עידן444 Member

השופטים בארץ פח. משיח בפרט. אבל לא מצליח להבין איך כולם קופצים על משיח במקרה הפנדל ואף אחד(בעצם אולי כן ראיתי תגובה אחת) לא מדבר על כמה קליינמן אידיוט!
    הרי שוער שנוגע ברגליים של שחקן זה אוכל לשופטים... לא ממש מעניין אותם שהשחקן עוד שניה מחוץ למגרש.
    פשוט לא חכם!
    השאלה הבאמת מעניינת היא האם הוא היה שורק לפנדל במקרה הפוך...

כפי שאמרתי- לא קשור לאצטדיון...
    תפתור לי את בעיית הפקקים בכביש החוף\4 ואני בונה פסל עם דמותך בצידי הדרך כל קילומטר...
    נראה לך שאני נהנה כל כך לסוע לעבודה ברכבת ואוטובוסים?(מילא הרכבת אבל דן חברה פשוט תת רמה!).

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

@עידן444,

לא צריך לפתור את בעיית הפקקים בכביש החוף. תחנת רכבת אחת ליד האיצטדיון תפתור כמעט את כל הבעיות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Raulito Madridista

אני דווקא לא חושב שטב"ח היה אגואיסט במצב האחרון והרבה שחקנים היו בועטים משם(אם כי פרגון לבן-בסט שכל-כך צריך שער היה מוציא אותו גדול) - הוא פשוט בעט חלש ובזלזול והוציא את קליימן גדול וחבל מאוד עבורו. שתי הבעיטות קודם לכן היו די מביכות והוא נהג באנוכיות כלפי יתר השחקנים. עליהום גדול על טב"ח לאחר המשחק ואני חושב שזה מוצדק מצד אחד ומצד שני הרבה חיכו לו בפינה ובצדק, הוא פתח את העונה מצוין והוא עוד יתרום למכבי המון. השחקן הכי מסוכן שם בינתיים כי את החלוץ החדש אני לא יודע איך לאכול, עוד מוקדם לדבר.
    מכבי תשלם ביוקר על כך שלא חיזקה את ההגנה שלה כראוי - שחקן הגנה אחד בלבד זה לא מספיק. דור פרץ זה אלתור בהגנה, פעם כבלם ופעם כמגן ימני - וזה קרה יותר מידי השני, כנראה ששפונגין כבר גמר את הסוס.
    בחזרה לבית"ר - עידן ורד מציג כושר הבקעה טוב מאוד מפתיחת העונה ובית"ר נראית טוב, רק קצב צבירת הנקודות קצת בעייתי. רב"ש כן משחק התקפי ומשחרר את הרסן ומגיעות לו מחמאות לגבי אבוחצירא.

11. עידן444 Member

אתמול רגע לפני שהגעתי ברכבת לבית יהושוע אמרו בכריזה שמי שהגיע למשחק בנתניה צריך לרדת בתחנת נתניה ומשם יש שאטלים למשחק.
    מניח שזה גם מה שיקרה כשתפתח תחנת ספיר. מי שבוחר לא להגיע ברכבת כעת מניח שגם לא יעשה זאת כשתפתח תחנת ספיר- אבל אולי אני טועה...

12. ייא Member

כמה זה הליכה מספיר למגרש?

13. עידן444 Member

אני מעריך ש- 20 דקות בערך. אולי יעשו איזה שביל שבהליכה מהירה זה יקח רבע שעה.

14. Raulito Madridista

ברשותכם מעביר את תשומת הלב למשחק שינעל את המחזור: מכבי פ"ת נגד הפועל ת"א
    הנה זה מגיע, הפועל פוגשת קבוצות שהן פחות או יותר ברמתה והגיע הזמן להתחיל לנצח, אין תירוצים. מצד שני - מכבי פ"ת תגיע לסגור את המשחק ולעייף אותנו. הפועל תצטרך שכל, מהירות, סבלנות, מוטיבציה - כל מה שאין לה, בקיצור. אגב, מה שאין לה - הפועל היא הקבוצה היחידה שלא כבשה אף שער בליגה, ועל יתר הנתונים המביכים שלנו אני מעדיף שלא לחזור. לא צריך לתת הצגה, 1:0 קטן-גדול שיוריד הרבה לחץ זה מה שאני מבקש. ההגנה שלנו בצרות ונראה אלתור היום וזה לא מוסיף לשקט הנפשי. מקווה לראות את חן עזרא מקבל כדורים בעמדה קדמית. גוטמן אמור לספסל את גורסוב לפי מה שקראתי וזו החלטה נכונה בתקווה שניקוליץ' ידחוף קדימה ושובושיץ' ישחק לעומק. אם מנגה יפתח בהרכב זה יהיה מעניין אבל משחק האגפים יהיה רע. בומבה ואלה בסגל, במידה ונצטרך חילוף או שזה יהיה רק אלטמן? למכבי פ"ת יש בועטים טובים מרחוק כמו קאניוק ועוד וצריך למנוע זאת מהם.

15. amn Member

זה כבר עניין של גרידיות של מכבי.
    עבדתי הרבה עם ספקים של אוטובוסים. במקרה הכי גרוע, בהזמנה שהיא חד-פעמית, ולא לוקחת בחשבון הזמנה של יותר באוטובוס אחד וכמובן גם לא את זה של מכבי יש יותר מ-20 משחקי בית העונה, אין סיבה שאוטובוס ל-5 שעות יעלה יותר מ-800 ₪.
    5 אוטובוסים זה 4,000 ₪ למשחק (שוב, במקרה הכי גרוע).

נגיד שיש 1000 אנשים שמשתמשים בשאטלים - זה אומר שהעלות היא 4 שקלים לאדם. ושוב, זה בהזמנה רעה. אם יש פחות אנשים, תוריד גם את כמות האוטובוסים.
    איך מכבי ופאנזון לוקחים בהזמנה מוקדמת 13 שקלים וממי שלא הזמין מראש 25 אין לי תשובה. גועל נפש.

וכמובן שגם המיקום של התחנה החדשה הוא חלמאות.