במכבי חיפה זוכרים היטב מי הקבוצה היחידה שהם לא ניצחו בעונה שעברה (1-1 בבית, 0-0 בחוץ והפסד ביתי 2-1 אם זכרוני טוב). זה לא מצחיק כבר הקטע הזה, היום נשים לזה סוף אני מקווה. קייסי יצטרך לסגור טוב בהגנה כדי שלא נראה את הרכש החדש של בית"ר חוגג בישול/שער בכורה, ולמען האמת גם המצ'-אפ בנאדו:טוטואנה גורם לי קצת לחשוש, כך שאני מקווה שאולארה שומר עליו.
גל, כל ההגנה האיטית שלנו צריכה להדאיג אותנו כשמולנו מגיעים אצנים כטוטואנה, אסולין וזיו. נקווה שהניסיון ייחפה על זה, כי את טוטואנה מול חרזי כבר ראיתי בעבר, וזה לא היה מחזה יפה. קייסי, אולארה, בנאדו, חרזי-אף אחד לא מהיר ברמות של ההתקפה של ביתר. אם ביתר תעבור את המחצית הראשונה בשלום אז יש סיכוי טוב שהם לא יצאו מהמשחק הזה בהפסד. על הנייר מכבי חיפה יותר טובה מביתר בכל פרמטר קטן מבחינה מקצועית, אבל עדיין יש מולה את כל איצטדיון טדי. אני מקווה מאוד שאיכשהו רפאלוב יישתלב במשחק הזה ורוני לוי לא יכניס את לורפיסה הזה.
החלק האחורי של בית"ר הוא לא מן המשובחים בליגה ואפק הוא לא מגן ימני.. מכבי חיפה אמורה לנצל את זה די בקלות. טדי יהיה מלא הערב?
כל מה שמדברים על ההתקפה של בית"ר מול ההגנה של חיפה אפשר לדבר גם הפוך, קטן וקולאוטי על בן יוסף וארבייטמן. יש פה פוטנציאל למשחק רב שערים. שתי קבוצות עם הגנות לא מי יודע מה וההתקפות הכי טובות בליגה.
אם בית"ר עוברת את המחצית בתיקו אני חושב שאנחנו כנראה ננצח - לחיפה יש מנהג משונה של אי-הופעה למחצית השניה וצריך לנצל את זה. טכנית, הסיכויים שלנו לא הכי גבוהים בלשון המעטה, עדיין אין לנו מאמן (גיא עזורי לא יותר טוב מאוחנה והוא אפילו מתפאר בתקשורת בכך שהוא מתייעץ איתו לפני משחקים) ועדיין נשארו לנו לא מעט חורים בסגל. אנחנו צריכים לעשות את זה לא בשבילנו, אלא בשביל כל הליגה. מישהו חייב לתת הפסד ראשון לירוקים המגעילים האלה.
חיפה תעשה צחוק מההגנה של ביתר , אם אפשר לקרוא להם הגנה. השאלה מה טוטאנה יעשה , ביום גדול שלו ביתר יכולה לנצח , אבל לדעתי חיפה מנצחת 2-0 .
בני, למכבי חיפה יש מנהג אחד שהם שמים בסדר עדיפויות קודם: להבקיע בין שלושה לארבעה שערים במחצית הראשונה, ולהחמיץ עוד כמה מצבים. אחר כך ודאי שהם מרשים לעצמם לטייל במחצית השניה.
40 שקל בערך, אבל אני מאמין שזה כבר לא עוזר לך עכשיו... ההגנה של בית"ר לא מהחזקות בליגה בואו נגיד והיא גם אף פעם לא הייתה יציבה וסבלה מפציעות והרחקות. היום חליבה ומורחק ואני דוקא לא רואה את זה לרעה כי אפק יעלה מה שכנראה היה צפוי בכל מקרה, אלי ששון ישחק כבלם במקום חודידה (שאגב, בהופעת הבכורה שלו בבית"ר מול חיפה כבש את שער הנגיחה 1-1) אבל אני מאמין בששון. מה שאני מפחד ממנו זה הכושר של אפק דוקא, גם שחליבה מורחק אין לו מחליף אם אפק יצא בשלב מסויים, במקומו יכנס חודידה שישחק כבלם ואז ששון יעבור ימינה, מה שממש יחליש את ההגנה
אם בית"ר תנצח היא תיהיה במצב טוב : 6 נק' מ-3 משחקים כמו 6 קבוצות אחרות . אני מקווה ששחקני בית"ר ילחמו וירקו דם ,רק ככה אפשר אולי לנצח. אולי אני נאיבי אבל ההגנה של חיפה כבר הוכיחה השנה שאפשר להביך אותה.
יחי ההבדל הקטן -מאז פרישתו של טיק טק כל אחד מסוגל להביך את הגנת בית"ר . אני קונה תיקו 0 מגעיל ומסריח כמו שנה שעברה,שחיפה ישבו 90 דקות ברחבת בית"ר ויבעטו לשמיים.
אני לפעמים נגנב פה מאנשים , אתם מדברים כל כך על האהבה שלכם אל הקבוצה , ואף פעם אני לא רואה שאתם הולכים למשחקים , מה נסגר איתכם?
אולי אני יהיה נגד מכבי פתח תקווה . ואם לא אז נגד כפ"ס אולי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx