אתה כניראה בכלל לא מבין מה כתבתי! המעשה חמור מאין כמותו - אבל אני מתנגד להטלת אשמה על ציבור כולל לפני שנתפסו האשמים במעשה, והכוונה היא לא כתב אישום, אלא הרשעה בבית משפט! עיתונים , זה עדיין לא בית משפט - אצלי לפחות...
אתה צריך להבין שאתה מתעסק פה בקקי בזמן שאתה שוכח את הדבר העיקרי והמגעיל שקרה. אוטובוס של קבוצת כדורגל הושחט ע"י אוהדי כדורגל מתוסכלים, כשהם מסכנים חיי אדם. על מה אתה מדבר פה? על איך יכול להיות שהנהג ראה שזה אוהדי ביתר ושצריך ללכת למשטרה כי הוא נסע קצת מהר (מעניין למה...הא! כנראה בגלל שאוהדי ביתר חשים באינתיפאדה!). דרך אגב, שאומרים "אוהדי ביתר" זה דיי ברור שלא מתכוונים לכל אוהדי ביתר ירושלים מצפת ועד אילת.
תתפלא, אבל כן. נוצרת סטיגמה בגלל המערכת המסיתה שנקראת מכבי חיפה, ושאר הלקקנים מהתקשורת שמגבים אותה. אם היו אומרים באירופה " היהודים שקרנים ובוגדניים" איך היית מגיב אז?.
מכבי חיפה מערכת מסיתה?..נראה לי שאתה מתבלבל עם הנהלת קבוצתך האהובה שאיימה באלימות אם הדרבי לא יועבר לאיצטדיון ר"ג..
כן. מכבי חיפה מערכת מסיתה, תפקח את העיניים. גם מסע הצלב נגד אוהדיה בשבוע שעבר, ועכשיו תורם של הירושלמים לספוג את מרותו של שחר ובובותיו.
משחק באמת מרשים של מכבי חיפה. כדורגל טוב,הנעת כדור נכונה,מסודרת ונאה לעין. הגנה לא רעה בכלל של הירוקים,דירסאו פשוט חסם הכל בשדה. השינוי היחיד שהייתי עושה לקראת העונה הבאה הוא החלפה של בוקולי בשחקן טוב יותר בעמדתו כדי להשתדרג גם באירופה. הקהל שלכם מפונק(וזה לא חדש),איך אפשר לבקר את רוני לוי ולשרוק בוז לקבוצה,הלוואי עלינו כדורגל כזה. אתם צריכים ללמוד מהקהל של מכבי ת"א שלא מפסיק לתמוך בקבוצה גם לאחר הכשלונות בפתיחת העונה-תבוסה בדרבי,הדחה מאירופה-טראומה לא קטנה.(וכן,אני לא מתעלם מכמות הקופים הנכבדת שהגיעה אתמול לטדי). בקיצור,מכבי חיפה גדולים על הליגה. לא מאמין שאפשר יהיה לקחת מהם את האליפות.
יה חביבי, אם האוטובוס של מכבי ת"א היה נרגם בבלוקים לוני כבר היה דורש להקים וועדת חקירה בלתי תלויה בראשותו של שופט בית משפט עליון בדימוס על מנת שיחקרו את הניסיונות לפגוע בקבוצתו.. אתם מנסים להסיט את העיניין מהעיקר והוא אלימות מחרידה שיכולה הייתה להגמר באסון ואין לזה שום קשר שאני אוהד מכבי חיפה..
והנה הגיע אוהד מכבי ת"א כדי לרדת סתם על מכבי חיפה... המעשה חמור, לא צריך לעשות את זה לא לאוטובוס של שחקנים, ולא לאוטובוס של ילדים, לא צריך לעשות את זה בכלל...וגם לא צריך לטפול אשמה ככה סתם על פי מעשי עבר, יהיו חמורים ככל שיהיו. אנחנו לא שופטים - אנחנו אוהדי כדורגל.נקודה.
והקהל של מכבי לא מפונק? למה הקהל תומך אם לא אדון נמני? מאז גמר הגביע הקהל של מכבי ת"א שכל כך הערכתי פשוט הוציא ממני את כל הערכה שלי כלפיו. אז להגיד שיש מה ללמוד מאוהדי מכבי ת"א זה שטות ולא שאני חסיד גדול של מכבי חיפה.
אם אני צריך להזכיר לך אז: קללות למאמן, קללות להנהלה, קללות ושריקות בוז לשחקנים במהלך המשחק. מהיציע שלנו זה היה נראה כאילו התאחדתם איתנו. ורק בנאדם אחד זכה לתשבוחות בנאדם שבכלל לא היה על הדשא. רק הגיע הפנדל של דגו השחקן שאוהדי מכבי קיללו כל המשחק והם קפצו כמו משוגעים. אז כנראה שחלקם הגדול של אוהדי מכבי הם דו-פרצופיים.
שמע הקהל הזה סובל כמה שנים,לא שנה,לא שלוש שנים אלא תקופה ארוכה הרבה יותר. לאוהדים מגיע יותר ממועדון כמו מכבי ת"א,הקבוצה מהשנה שעברה היתה מהגרועות בהיסטוריה. לגבי נמני,חלק גדול מהקהל של מכבי בהחלט חזר בגללו,כולל הפנאטים,אבל בוא נגיד שהקהל מסוגל לתמוך גם בלעדיו וראינו את זה אפילו בעונות המחאה. אולי למעט הקהל של בית"ר,אף קהל לא היה תומך בקבוצתו אחרי כשלונות כה רבים,כבר בפתיחת העונה. לגבי מכבי חיפה,שוב,עם כדורגל כמו שהם מציגים אין סיבה לקהל לשרוק בוז ולא לתמוך בקבוצה. נראה לך שיכולת חלשה והפסדים היו מתקבלים אצל אוהדי חיפה? להזכיר לך את מקללי גרנט,שום,ורוני לוי?
רוב מקללי שום גרנט וכל השאר הם בד"כ אותם 30-40 אנשים שבאים אך ורק על מנת לקלל, תאמין לי מנסיון אני מדבר.. בקשר לרוני לוי הטענות הם אחרות, בעונתו הראשונה האליפות המסריחה שלו לא מצאה חן בעיני רוב האוהדים אבל היום למרות הטענות נגדו במספר מקרים הוא זוכה לאמון של רוב אוהדי הקבוצה.. עכשיו אני לא בא להוציא את אוהדי מכבי חיפה כטליתות שכולן תכלת ממש לא אבל רוב הדברים שהוא מתרעם עליהם הם עיניניים, לא היה מעצבן אותך שמחצית אחת הקבוצה שלך נותנת הצגה ובשנייה נעלמת מהמגרש?..
באיחור אולי אבל עדיף מאף פעם, אתה צודק שהייתה לו מחצית לא רעה באמת... אבל תאמין לי שאי אפשר להמשיך איתו לטווח ארוך, לבית"ר אין בלם אי אפשר לאלתר כל משחק משהו אחר... הוא בכלל לא התמודד עם חצי מהמהירות של קטן שהגיע אליו פעם אחרי פעם לרחבה מצד ימין