מחזור 3 בליגת העל: מכבי חיפה במקום האחרון, ק"ש ומכבי ת"א נפרדו בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/9/15.

1. סמואל אטו Member

הדבר שאני הכי התרשמתי ממנו, וככה זה נראה על פי המעט זמן שהוא שיחק, זה המהירות והזריזות שלו ביחס לגובה שלו.
    שחקנים גבוהים נוטים להיות יותר כבדים וסטטיים במשחק שלהם וראדוניץ׳ הראה שהוא דווקא אחד שזז טוב ומתרוצץ לא מעט.

חוץ מזה, הוא נראה הרבה יותר חד ברחבה מבן-בסט שממשיך להיראות חסר מושג בחלק ההתקפי.

2. Drama Guest

אני כבר לא יכול לחכות למפגשים מול מכבי ת"א/ב"ש/ק"ש בליגה. היריבות העיקריות שלנו על האליפות.

3. קשר שמאלי Member

אשליות. אף קבוצה לא מאיימת על מכבי תל אביב

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/15
    Nigel de Jong ו-South Boy אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

לאחר צפייה גם בתקצירי המשחקים:

- מכבי פ"ת היא ללא ספק היום הקבוצה המאומנת ביותר בארץ, שוב שאפו ענק לרב"ש. המערך ההתחלתי שלה מאוד נסוג אבל כשמתקיפים יש הצטרפות, היא יודעת מה לעשות כשהכדור אצלה ברגליים ואתמול למשל הגולים היו גם גולים די יפים. בינתיים תענוג לראות אותה והיא שווה פלייאוף עליון הרבה יותר ממכבי חיפה, בית"ר ירושלים והפועל ת"א. אבל כמובן שאנחנו במחזור השלישי בלבד.
    - כמה מילים על באר-שבע - איזה כיף לברק בכר שהוא יכול להעלות 'הרכב מחליפים' ונאווקמה וברדה הם חלק ממנו. אתמול באר-שבע התגברה על קבוצה שדי מהווה מכשול מנטאלי עבורה והיכולת פחות חשובה. מצד שני אסור להתעלם ממה שברדה עשה. על בן-בסט ירדו וירדו כשעשה פרצוף עצוב כמו מרקו שבוכה במהלך החיפושים אחרי אמא, וברדה היה יכול וצריך להימנע מההשתוללות הזו, גם אם אחרי כמה דקות זה עבר לו. מה לעשות שברדה כיום לא מספיק טוב? ארבייטמן למשל בכלל לא מקבל דקות.
    - לא מבין למה מהראן לאלא לא משחק בהפועל חיפה, אין להם שום דבר טוב יותר להציע. קליימן כרגיל מחלק מתנות ליריבות ואצילי מנקודות האור היחידות בבית"ר שאגב לא מביאה אוהדים כבר.

5. עידן444 Member

במכבי ת"א זה עובד כי אם ברדה היה עושה שם מה שהוא עשה אתמול הוא לא רואה מגרש עד סוף העונה. כל עוד ב"ש מנצחת אפשר יהיה לספר שהכל טוב ובכר מסתדר עם הספסל העמוס שבואו נגיד את האמת- הספסל הזה בינתיים סידר לו 4 נקודות מ- 6.

6. Love Is Red Member

יש לכם סגל קצר אתם לא תצליחו להתמיד לאורך זמן...

7. Drama Guest

אשמח לדעת באיזו עמדה.

8. Civil Anti Madridista

רק עכשיו ראיתי את השער שקליימן חטף אתמול מסוויסה, איפה פשכצקי החבר שמריץ אותו לנבחרת כבר שלוש שנים?

9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

7 משחקים בשבת אחת - תענוג, אין מה להגיד, מצד שני לא סחבתי עד יציע העיתונות בשעה 00:30.
    חבל שלא מתחילים את שער השבת ב22:00 אבל לא נורא :)
    כל כך התבאסתי על איגבור, דווקא השחקן ששיפר בתחילת העונה את הסיומת והיכולת ההתקפית שלו.
    אני ממשיך עם הדעה שלי שוורמוט ממשיך להוריד חלודה ונכנס למשחקים פשוט נהדר, הוסיף המון אתמול.
    ממה שנראה שפונגין ימשיך כמגן שמאלי עד סוף העונה :)
    אגב, איפה אוהדי ב"ש אחרי פנדל בספק שקיבלו ולפי הרדיו הקוון עידכן את השופט שהיה פנדל.
    מצחיק לשמוע את רוני לוי אומר אחרי משחק מול סכנין שנקודת האור היא שלא ספגו, לוזר משו הייתי אומר.

והפיקנטרייה של היום -

4 ימים לפני משחקה של מנצ'סטר יונייטד בשנת 2002 מול מכבי חיפה היא הפסידה בליגה ללידס 2-0
    4 ימים לפני משחקה של בנפיקה בשנת 2010 מול הפועל ת"א היא הפסידה 2-1 לגיומארס בליגה
    4 ימים לפני משחקה של ביירן בשנת 2004 מול מכבי ת"א היא ניצחה 1-0 את בייפילד
    וכמובן צ'לסי ש-4 ימים לפני המפגש מול מכבי ת"א מפסידה 3-1 לאברטון.

10. Turgi Guest

@Jakur היה פנדל ברור לדעתי.

11. Drama Guest

התגובה של בן ביטון אחרי ההכשלה גבלה בספקטרום האוטיסטי

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Turgi היה מביך לראות איך הוא נפל ותפס את הרגל כאילו תלשו לו אותה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Turgi Guest

כן הגלגול היה מביך אבל בהחלט לא הפתיע אותי.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה לא היה פנדל, העבירה התחילה מחוץ לרחבה.

אבל מוזר שאף אחד לא מתייחס לכך שדור אלו מפתח תקווה קיבל אדום על התחזות בזמן שהוא יורד מהמגרש על אלונקה.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כמובן מסכים שאין שום סיבה לשפוט אותו עד עכשיו, אבל עדיין מצחיק אותי שאם במקום ראיקוביץ' עם תג מחיר של 3 מיליון יורו זה היה שחקן שעלה מהנוער או שוער אפריקאי שהגיע בחינם, היו תולים אותו מהעץ הכי גבוה במערכות של וואן וספורט 5.