מחזור 3 בליגת העל: מכבי חיפה במקום האחרון, ק"ש ומכבי ת"א נפרדו בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/9/15.

1. zahipan Member

אני מבין שקבוצת הצמרת הפועל ב״ש לא ממש מעניינת את חברי הפורום שכלל לא התייחסו לניצחון שלה היום, אז אני רק אגיד כל הכבוד לקבוצה שלי על הניצחון הזה! לא ניצחנו את הקבוצה הנאחסית הזאת בליגה כבר משהו כמו 50 שנה.
    סוף סוף יש לנו עומק על הספסל ומאמן על הקווים שבעזרתם אנחנו מסוגלים לנצח משחקים מהסוג הזה. רק חבל שהחלק האחורי שלנו נראה רע ואנחנו סופגים שערים כאלה.

בכל מקרה, הקבוצה שתקבל את הצלחת בסוף העונה תהיה הקבוצה שתמעד הכי פחות מול הרעננות והכפר סבות למינהם.

2. hbs7 Member

מחצית ראשונה רעה מאוד, גם המשך לא משהו אבל החילופים עשו את העבודה.
    וואו איזה אנחת רווחה. החתול השחור שלנו גם היום התעקש לעשות לנו התקף לב כששוב חזר מהקבר ל-3-2.
    משחק שהיכולת פחות מעניינת. מאלה שרק תביא לי 3 נקודות ואני מרוצה.
    ב"ש של השנתיים האחרונות נפלה פה פעם אחר פעם. היום זה עוד צעד קטן בדרך לשינוי המיוחל שאנחנו חייבים לעשות כדי באמת להיאבק על התואר.

לא יודע מה השיקולים של בכר בהרכב, יכול להיות שרצה הרכב יותר פיזי ולא לסכן את הובאן.
    בכל מקרה, הספסל הביא היום את ה-3 נקודות והחברה ראו שהם צריכים להתאזר בסבלנות, תורו של כל אחד יגיע.
    וואקמה וברדה היו רחוקים מיכולת טובה. חייבים לעלות הילוך, יחד עם ארבייטמן שעוד לא ראה דקה, יש להם עוד הרבה מה לתרום בהמשך.

Nave אוהב/ת את זה.
  3. yedidel Member

בדם, יזע ודמעות. רק ככה זה עובד מול רעננה

4. South Boy Member

זה היה יכול להיות הרבה יותר קל עם קצת יותר ריכוז בהגנה וניצול מצבים של ברדה וטוני, שני האחרונים היו מאוד חלשים ולא נראה שהם שווים הרכב כרגע על פני שחקנים אחרים שמחכים להזדמנות שלהם.
    עוד תצוגה אדירה של הקהל, עוד שלוש נקודות, יאללה נקסט.

5. zahipan Member

ברדה הגזים היום עם התגובה שלו!

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה ניצחון חשוב!

כיף שהסגל העמוק מוכיח את עצמו.

הבנתי שהיה בלאגן עם ברדה, נשמע על זה בהמשך אני בטוח.

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

אוי קליימן...

הפועל - חיפה -ביתר מתחרות איזו קבוצה תביך יותר.

8. קשר שמאלי Member

שמעתי שקליימן קנה מצלמה חדשה

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ניצחון קריטי, חשוב וגדול. זו רק רעננה, אבל זה חתיכת מחסום מבחינתנו שכרגיל נשבר רק בדם יזע ודמעות. ראיתי את ברדה משתולל, לא רוצה לשפוט אותו כרגע, צריך לראות אולי יותר טוב ולשמוע מה יש לו לומר. ברדה לא רוצה להביא דם רע לחדר הלבשה אני בטוח, כדי שזה לא יקרה הוא חייב להירגע.

3 נקודות מאוד חשובות.

שבוע הבא הולכים לפרימיירה מול קבוצת תחתית שהולכת לחפש בעיקר להרוס, הכל תלוי בנו, על משחקים כאלה רשום שהיריבה הולכת להרוס את החגיגה, אבל הבדלי הרמות משמעותיים, הכל תלוי בנו, אסור לנו לתת ליריבה להיות משמעותית, חייבים לעלות באטרף, ואין לי ספק שכל השבוע הזה יהיה אטרף בעיר כמו שלא היה כמותו אפילו במשחקי עונה. הכל תלוי בנו, נקווה לא ליפול מול קבוצה נחותה משמעותית.

10. עידן444 Member

מעניין כמה זמן יקח לשלומי דורה להבין שעם שלושה שחקנים באמצע שאין להם כמעט בכלל יכולות התקפיות(מלוגסי עד כה אני רואה רק יכולות הגנתיות ופשוט אין לו מה לחפש בהרכב ליד פירס וסימילאניץ' אלא אם כבר רק במקום אחד מהם- ועדיף שלא) מה שמשאיר אותנו עם 3 שחקנים תוקפים שהתאום ביניהם נוראי, אין לנו סיכוי לאיים על השער של היריבה?
    למה בכל משחק לפספס מחצית שלמה על האנטי כדורגל הזה? גם פעמיים מתוך 3 המטרה הנשגבת(לא!!! איך השתמשתי בשורש הזה?????) לסיים את המחצית הראשונה ב- 0-0 לא הושגה... אז למה להתחיל את המשחק כאילו הגענו למשחק מול ברצלונה בקאמפ נואו?

yakov_y אוהב/ת את זה.
  11. קשר שמאלי Member

יציאה מביכה של הטאלנט

Hapoel_Tel_Aviv ו-Nave אוהבים את זה.
  12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מוקדם לשפוט את הילד, אבל גם לפני שבועיים ראיתי ורשמתי שזו הייתה הופעה מאוד מהוססת ולחוצה של הילד הסרבי, הופעה לא טובה. ועכשיו השער הזה. הפרוספקט הזה עם פתיחה רעה בכדורגל הישראלי. אבל בגיל הזה, טעויות כאלו אפשר לספוג, עוד לא ראינו לגמרי מה יש לו ומה הוא שווה, והוא עדיין צריך להשתפר ולהתקדם. מוקדם לשפוט, אבל יש לו עבודה לעשות.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ירושלים לא תרד!

14. אבי סנדור Member

ברעננה יכולים להיות מרוצים למרות ההפסד.
    העונה התחילה בעצם היום כשבדש, מיחליץ' ועידו לוי פתחו בהרככב והביא סוף לאילתורים שהיו עד כה (אין לי מושג איך הוצאנו 4 נק').
    מיחליץ הרשים אותי מאוד, בדש אני מאמין עוד יעשה את שלו ועידו לוי נתן מענה לחיסרון של לביא הפצוע.

מחצית ראשונה היינו שווים לב"ש ולפרקים יותר טובים אבל בר נתן (או במקרה הזה הקוון) ממשיך לשרוק נגדינו פנדלים מרגיזים...הוא אשכרה שרק יותר פנדלים ב 4 משחקים האחרונים שהוא שפט אותנו מאשר כמות כל הפנדלים שנישרקו לטובתינו בעונה שעברה.
    גם המחצית השנייה נפתחה טוב אבל הספסל הבלתי נגמר של ב"ש חיסל אותנו סופית-שהר, הובאן ובוזגלו מול כרם ארשיד, אור אילוז וממאדו (העובדה שאני צריך להזכיר את השמות הפרטיים אצל השניים הראשונים אומרת הכל) אבל בכל זאת רעננה עמדה יפה מאוד בשונה מהמפגשים הקודמים מול ב"ש ודווקא הפעם לא שיחק לנו המזל.

לסיכום אם השנה אנחנו נפסיד לגדולות ונשחק כמו היום מול קבוצות "פלייאוף תחתון" מצבינו יהיה מצויין.

לירן אוהב/ת את זה.
  15. oFiRzZz Member

תקציר המשחק נתניה- הפועל מומחש ע"י תמונה שצילמתי - (זה באמצע המשחק כמובן)
    https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t34.0-12/11997303_10207617417015489_2114241562_n.Xxx?oh=4455df463cf662b59e1d442c4323fbf8&oe=55F61833

או בקיצור שעמומון אחד גדול .
    המחסור בחלוץ צועק לשמיים אבל יותר מזה - אין לנו התקפה .
    טל איילה מאז שנכנס היה מספר 1 אצלנו, חייב להיות שחקן הרכב .
    אין הצדקה בחיים לעלות עם 3 שחקני קישור אחורי מובהקים , ואם להוריד
    אחד מהשלושה אז זה צריך להיות לוגסי .
    זה לא ששחקנו כזה גרוע , פשוט ש60 דקות בערך לא הייתה לנו התקפה בכלל .
    מישצ'נקו הבלם האוקראיני עד עכשיו בינגו , בלם מעולה .

Nave אוהב/ת את זה.