מחזור 3 בליגת העל :: חוזרים מהפגרה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, Sep 13, 2018.

1. Telkiyski Member

לא רואה איזשהי זחיחות או התלהבות יתרה.

דוחא זה הפסד קלאסי.

תוהה מה יותר קלאסי מחר, ההפסד או זה שמוטי חביב ישדר יחד עם ג'ימי טורק.

2. Telkiyski Member

תכלס אבי לוזון צודק ב100%.
    מה זה החרא הזה שבית"ר ככה פונים לשחקנים תחת חוזה?
    עוד שניה חוגג בא עם טיוטת חוזה למתחם האימונים של מכבי פת ושואל "יש מצב רגע אתם נותנים לי את בניון לרבע שעה?"

ביזיון. העיקר המנהלת עם הפוזה שולחים מכתבים על איזה נורא זה שהרוש לא רצה להחליף צבע חולצה.

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/41797697_2172951192917019_1059947746254913536_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=f0d343a84af4b67c4e9ac67a1a26aa96&oe=5C2A6E14

oFiRzZz likes this.
  3. Drama2 הסמל מעל הכל

הם ידברו על כך בארוחה המשפחתית היום בערב.

כל הכדורגל כאן זה בדיחה מהלכת

4. גלץ Member

מה כל כך מפחיד בבני סכנין ובדוחא 0-:

Last edited: Sep 14, 2018
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מעניין עד מתי ימשיכו כאן ההתבכיינויות על פנייה לשחקן תחת חוזה. אני בכלל לא גאה שהקבוצה שלי עושה את זה, אבל כל הקבוצות בכל העולם עושות את זה. אני לא יודע אם באמת בניון היה זה שיזם את הפנייה לבית"ר או שבאמת בית"ר פנתה אליו, אבל אם אין ברירה וככה פועלים המועדונים החזקים, אז אין ברירה, מה גם שהמועדון של אותו אחד שמתבכיין על זה כבר שנים עשה את אותו הדבר במספר מקרים עם שחקני בית"ר (שאר הליגה לא ידוע לי).

@גלץ יש שני מקרים שדוחא הופך להיות ביתי ומאיים - נגד בית"ר ירושלים ומכבי ת"א. לסכנין ובית"ר יש את אותה סיטואציה בעייתית במשחקים ביניהן, אנשים שלא קשורים לקבוצות באים רק בגלל היריבה וזה בד"כ גורם נזק. אני שמח שמשה חוגג החליט לתבוע אישית כל אחד שיקרא קריאות גזעניות, רק ככה אנשים יפסיקו. את הערס הממוצע לא מעניין אם בית"ר תקבל רדיוסים או קנסות.

קשר ימני and גלץ like this.
  6. DRORIKO Member

ערב שבו גם מכבי וגם ב"ש משחקות וההודעה האחרונה היא מלפני 4 שעות. זה אומר הכל על ליגת ג'פניקה.

7. סיונרה Member

לא יודע איך הם הצליחו להפוך את המחזורים לדבר הכי משעמם שיכול להיות. אולי אלו השעות, אולי זה השיווק, אין לי מושג. אבל זה עצוב לראות מה נהיה מהכדורגל שלנו. בקצב הזה אולי שיבטלו את ההקצבות מהטוטו והגבלת הזרים וניפרד מהליגה הישראלית לשלום.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם פגרת הנבחרות ועם כל מה שקורה בהפועל ב"ש וביתר ירושלים בימים האחרונים, מי זוכר בכלל שהליגה התחילה? אני לגמרי בתחושה שרק התחלנו את חודש יולי.

Civil likes this.
  9. Raulito Madridista

בני בן זקן העתיק את מגוריו אמנם לדוחא אבל התחת מבית"ר עדיין נשאר, אין לי מושג איך הצלחנו להפסיד את זה, על המשחק הזה כתוב 0:0. אבל עדיין, הפסד נורא של הפועל, שני הפסדים בלו"ז כזה בפתיחת הליגה זה יותר מדי, ויותר מהכדורגל הגרוע שלנו, ואני מאוכזב מהחלק הקדמי - הפועל לא מתנהגת כמו קבוצה גדולה. היא לא מאיימת, היא לא נועזת, היא חסרת אמונה. וזה משהו מנטאלי אולי, כי חומר יש בהשוואה לליגה החלשה וקובי הגיב טוב מבחינתי, הכניס את עגייב במגמה התקפית יותר ומוליץ' עלה די מהר אחרי שספגנו. כמובן שיש בעייה באמצע אבל זה מעבר לזה, וקלאודימיר וראדי העיפו כדורים למעלה ולא עשו הרבה חוץ מהנייחים. חוץ מהבישול הגאוני של מהראן כמובן. גם מחר יהיה סוער במועדון, בקיצור.

10. DRORIKO Member

לא צריך ללכת סחור סחור, בוא נגיד את האמת-זה הכדורגל. אנשים רואים את הכשלונות של הישראליות באירופה, הם רואים את הבושות של הנבחרת ומבינים שהכדורגל הישראלי זה ג'ורה. אז מכבי דפקו עכשיו רביעיה לקונוסים וחושבים שהם ברצלונה, שכחו לרגע שהם עפו על ידי קבוצה קיקיונית מנורבגיה. עזוב הכל פה זה בלוף.

11. Love Is Red Member

אריק סאבו כל כך חלש שזה מדהים.

קשר ימני likes this.
  12. סמואל אטו Member

וכשהעפנו קבוצות משוויץ, איטליה ויוון אז היה?
    גם על מה בדיוק אתם מדברים?
    יש פחות קהל במגרשים?
    בטלוויזיה החוזה האחרון עלה אז צופים יש.

13. סיונרה Member

עזוב אותך רמה, תמיד הייתה פח. מי שמשווק את המוצר עושה עבודה מחרידה.

14. Mahranlala Member

איזה מזל יש לנו.
    לא מגיע לנו השער הזה.
    אבל האמת? גם לסכנין לא מגיע לנצח את המשחק הזה, אולי שלטו יותר אבל לא הגיעו גם לשום דבר חוץ מהגול.
    מהמעט שיצא לי לראות במשחקים אחרים ולשמוע על משחקים אחרים המצב לא יותר טוב במקומות אחרים.
    פתיחת עונה עלובה עד כה.
    העובדה שיש 14 קבוצות נותנת אפשרות לנו ולסכנין להראות ולהתנהל ככה, כי מה הסיכוי לרדת ליגה? הרי יש את רעננה, את אשדוד, את בני יהודה, את חדרה (למרות צבירת הנק'), אז אפשר לא להשקיע כסף ולשקוע בבינוניות.
    וכך גם שחקני קבוצות הצמרת שמתרגלים לשחק מול אותן קבוצות בינוניות והופכים לבינונים בעצמם.

15. DRORIKO Member

זה לא נכון, לפני 3-4 שנים היתה פה יופי של ליגה עם שחקנים שכיבדו את הענף. היו אין לך כלום. כבר שנה שעברה הליגה היתה בקרשים אבל לפחות היה לך פה וואקמה שם מליקסון. היום אפילו את זה כבר אין לך. במצב כזה כל דור מיכה הוא דה בריינה. למה לבזבז את הזמן על החובבנים האלה תגיד לי?

Mahranlala likes this.