מחזור 3 בליגת העל: הפועל ת"א מנצחת את בית"ר י"ם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏8/9/11.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרייזי בלו 5. עד מתי יהיו 500 אוהדים במשחקים שלכם? אני יודע יש את כל עניין המנויים ושאנשים מחכים לראות שהקבוצה תעבור למשקיעים + אוהדים. אבל רבאק, אתם על סף ירידה ועם קצב צבירת נקודות של קבוצות בליגה, במחזור 15 אתם כבר בליגה הלאומית ב-100 אחוז. הקבוצה שלכם צריכה את האוהדים האלה, ועם כל הכבוד, נכון זה איכסטאדיון רמת גן אבל עדיף במערבי 2500-3000 איש מאשר 500 שנבלעים עם אוהדי היריב.

2. ertyo Member

השחקן של אשדוד סתם עשה הצגה.
    אז הוא עשה לעברו תנועה של בעיטה? זה מה שגורם לו ליפול אחרי חצי שעה?
    אני שונא את ההצגות האלה.
    ואתה לא יכול לדבר על שופטים,כי השופטים כבר עזרו לכם כמה פעמים העונה.

3. Civil Anti Madridista

לדעתי השנה חלה תפנית מאוד מפתיעה, והיא סוג של חילוף בין מכבי ת"א למכבי חיפה בנוגע למודל

עד לפני שנה מכבי ת"א נחשבה למועדון עם סגל נוצץ, שמות מפוצצים שבכל עונה נבנה ומתפרק מחדש. בניגוד למכבי חיפה שהתבססה על שחקני בית, הוצאה לא מעט לחו"ל ושהביאה איתה גם שרשרת אליפויות

ואפשר לראות היום, מכבי ת"א מתבססת כמעט כולה על שחקני בית צעירים ומבטיחים, ואילו במכבי חיפה לא מפסיקים להחתים בשחקנים. אני דוגל בשיטה של מכבי ת"א, ובמיוחד בליגה שלנו הדרך הנכונה להצלחה היא ילדים ישראלים

מאוד נהנה לראות את מכבי ת"א עד עכשיו, וכאוהד מכבי חיפה אם זאת הקבוצה שאלישע לוי הכין לנו השנה. אז אני שולח למכבי ת"א את האליפות כבר מעכשיו

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר בכלל? "עזרו לנו" נבדל גבולי בגול וכדור גבולי, כך או כך מכבי היתה מנצחת את המשחק הזה, ובכלל, מכבי חיפה היא האחרונה שיכולה להתלונן על שיפוט אם כבר אתה מעלה את זה וזה לא הנושא פה:

בחזרה לנושא:

מול העיניים של השופט פלאח בועט בשחקן, זה לא משנה אם הוא פגע בו או לא. זה אדום. מי שחושב ששופט אירופאי היה מבליג על זה הוא טיפש, כל שופט שיש לו תג של אופ"א עם טיפה שכל נותן לו אדום על המקום.

נערך לאחרונה ב: ‏11/9/11
  5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

היו לפחות 1000 אוהדים.

עד שהקבוצה לא עוברת לבעלות האוהדים לא יבוא קהל.
    1000 זה מכובד מאוד בהתחשב בעובדה שהגרעין הקשה של האוהדים לא מגיע.

אנחנו לא על סף ירידה, ירדנו עוד לפני שהעונה התחילה.
    אין שום אוהד ביציע שיגיד לך שיש סיכוי להישאר.

אל תשכח שכל משחק ברמת גן הוא כמו משחק חוץ, ככה שאני לא מופתע מהכמות בכלל.
    באיצטדיון החדש יבוא עוד קהל.

גם התקשורת שמדווחת על מספרים דמיונים זאת בעיה.
    האתר היחידי ששלח צוות למשחק היה וואן ושם כתבו את המספר המדוייק

ערוץ הספורט לא יכול להגיד שהיו 500 אוהדים אם אפילו כתב הוא לא שלח ( את הראיונות בסוף המשחק עשה חייל בן 18 של גלגל"צ עבור ערוץ הספורט )
    וגם בסיקור שלהם רואים שהם לא באמת יודעים מה ומי היו במשחק.
    קצת מוזר שבערוץ הספורט מדברים על תיקו משעמם וואן אומרים משחק קצבי ומלא אירועים לא?

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בעיתון אמרו שפ"ת היתה טובה...סעמק שמתי עליכם בטוטו.

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

טובה מאוד אפילו, אבל משלמת על חוסר הנסיון של הצעירים.
    כבר בדקה 10 הפועל פ"ת הייתה צריכה להוביל 2-0 אחרי 2 החמצות בטוחות שנובעות רק מחוסר נסיון והתרגשות מול השער.
    בלי לדבר על ההחמצה של פישביין בדקה 44 שהשוער כבר מזמן מחוץ לרחבה וכל מה שהוא צריך זה לגלגל את הכדור פנימה.
    בקצב הזה הנקודות יגיעו, השאלה היא כמה זמן זה ייקח

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מפתיע אותי שהפסדנו, למרות שלפי מה שהבנתי היינו טובים יותר. התקופה הזו היא בדיוק התקופה התואמת של סוף הסיבוב הראשון מאשתקד. משחקים בכמה רמות מעל היריבה, אבל לא מסוגלים לשים את הכדור ברשת. אם השחקנים באמת חולמים על אירופה, הם צריכים להחליף את הדיסקט עכשיו ולא לחכות שוב עד לסוף הסיבוב.

כפי שאמרתי כבר על הפועל פתח תקווה - זו קבוצה עם כבוד. יכול להיות שהם ירדו בסופו של דבר, אבל זה יהיה רק אחרי שהם יתנו את הכל. זו יכולה להיות העונה שבה הקבוצה משנה את התדמית שלה בקרב אוהד הכדורגל הישראלי.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יותר חשוב מזה
    זאת תהיה העונה שהפועל פ"ת תשפר את התדמית שלה בקרב האוהדים שלה.
    זאת תהיה העונה שהפועל פ"ת תחזיר לעצמה את הכבוד ואת הזהות של המועדון.

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין, ברוכיאן התחפש לשחקן כדורגל לראשונה מאז עונת האליפות האחרונה של בית"ר...מעניין מי הד"ר שרשם לו את המרשם.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק בקרב אוהדיה, אלא בקרב אוהדי הכדורגל בישראל, ואני לא יודע אם זה פחות חשוב, אם לא יותר אפילו.

12. JackSparrow Member

אוהדי בית''ר עושים לאוהדי הפועל בית ספר לעידוד.

13. סטפן שאלוי Member

בית"ר פתחה מצויין, ושכבה על הפועל, אבל ההחמצות נוראיות.

מאידך, מה דקה ה 28 נגמר לשחקני המפתח בבית"ר האוויר, והנסיונות של הפועל נראים מסוכנים יותר. שני הבלמים של בית"ר חורר בן-חושף, ומגעיל פורטבלו שווים לתחת, וזה האחרון גם מחלק אסיסטים להתקפת הפועל.

הפועל נראתה ב 28 דקות הראשונות מפוחדת, ומבולבלת. ככה זה כשהרס"ר קשטן עסוק בנקמנות מטופשת.

14. Civil Anti Madridista

מחצית ראשונה פנטסטית מבחינת בית"ר, אומנם בלי מצבים רציניים אבל אם שליטה כמעט מוחלטת במגרש

הפועל ת"א לא דומה לכלום. אני לא מבין למה קשטן מתעקש לזרוק שחקנים כשאין לו אלטרנטיבות. ובכלל, שלא מדובר בשחקנים רעים. בן-דיין, קנדה וטועמה פחות טובים מאלו שהיו בהרכב?

מילה אחרונה, עד מתי דני נוימן. בלתי נסבל לשמוע אותו מפרשן, ובמיוחד במשחק של בית"ר

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר אולי שלטה והכל, אבל לבטח לא שכבה מהסיבה הפשוטה: היא לא בעטה לשער והיו לה המון הזדמנויות וכשהיא כן בעטה ממצבים טובים, ברוכיאן וסטיבן כהן שבעטו חלש ולשמיים.