מחזור 3 בליגת העל: בית"ר וה. חיפה עדיין מושלמות; ניצחון בכורה לב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏8/9/17.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו משה גם אני חושב שאם סירושטיין עוזב את אבידור רוב הסיכויים שהוא מחמיץ באחד על אחד מול קליימן, בכל מקרה בלי קשר לצלילה של אבידור ברגע השניים נכנסו לרחבה סירושטיין עשה הכל על מנת שיפת ישרוק לפנדל. לא ניסה להסתיר אפילו שהוא שם עליו את היד, פעולה טיפשית.
    בקיצור אם כחילה יצליח לא לשבור את האף שלו שוב בזמן הקרוב הוא יחזור להרכב במשחקים הקרובים.

אין צורך לדרוש אליפות מבית"ר כאשר יש בליגה 3 קבוצות עם תקציב שהוא לפחות כפול משלנו, אנחנו צריכים להמשיך לשחק התקפי ולצבור נקודות. רק אם נגיע לפלייאוף עם סיכוי ממשי יהיה על מה לדבר, עד אז צריך להינות מהסיטואציה הנוכחית.

optimus, oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מאבוקה מסתמן כשחקן די טיפש, אבל אזרום איתך. אלברמן ורוקאביצה לא שווים הרכב, למעשה אלברמן עזב את מכבי כי לא כיוונו אותו להרכב, ולב"ש יש את אוגו.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בוזגלו נכנס לכל קבוצה, גרשון כנראה גם. מאבוקה... מסכים עם אורימור, אלברמן לא נכנס לאף קבוצה, כנ"ל רוקאביצה. לבאר שבע יש את טוני ומליקסון. למכבי תל אביב יש את עטר, אצילי, מיכה- לא רואה במה רוקאביצה עדיף.

4. Butragueño מנהלים

טוב, לא ציינתי את השמות האלה כשחקנים שיפתחו ב-11 הראשונים בכל 36 המשחקים. כי חוץ מזהבי במכבי ת"א, טוני ואוגו בב"ש אני לא חושב שיש שחקנים כאלה. אני התייחסתי להרכב הקבוצה באופן ממוצע. אז אלברמן לא היה פותח בכל המשחקים, אבל היה נלקח בחשבון. ברור שאפשר להגיד שיש את בטוקיו, גולסה, ייני וכו' באמצע. אבל אני מדבר על קבוצה בה אלברמן היה נשאר בסגל.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

דובר על נכנס להרכב, לא נשאר בסגל.
    ובמכבי יש את קיארטנסון, ראיקוביץ', דסה ואולי גם דוידזאדה שהם באנקרים. גם טב"ח הולך ומסתמן ככזה, וזה עשוי להיות גם אחד מהזרים החדשים, כנראה חוסה רודריגז.

6. קשר שמאלי Member

האלופה נחלשה מאוד
    בית''ר עם חיזוק נכון בינואר יכולה להתמודד עם באר שבע על האליפות

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/17
    גלץ אוהב/ת את זה.
  7. Designer Member

לא התכוונתי להישמע וכחני, אבל אני באמת מאמין שאף אחד מהשמות שאמרת לא נכנסים להרכב:
    גרשון: פצוע ולך תדע באיזה כושר הוא יגיע, אבל אם ניקח מצב אופטימלי שלו אז בבאר שבע שנה שעברה בכושר של ויטור וצדק הוא לא רואה דשא ובמכבי טב"ח בטון ואני לא יודע איך באבין (אבל זה שטביב רצה אותו נותן לו נקודות זכות).
    רוקאביצה כפי שצויין למעלה לא שווה מקום ב11 באף אחת משני הקבוצות, כנ"ל מאבוקה וכנראה גם אלברמן.
    בעניין בוזגלו (שלא חתם עדיין בחיפה), עובדתית בכר העדיף את מליקסון עליו בהרכב ככשניהם היו כשירים ובמכבי אני חושב שגם הוא לא נכנס להרכב.
    אני רוצה שחיפה תהיה חזקה ושתרוץ בצמרת הגבוהה עם באר שבע ומכבי תל אביב, אבל הדיבורים האלה שנשמעים "חיפה, בעלת הסגל הטוב בארץ" זה פשוט עלבון לאינטלגציה (למרות שהם יכולים להיות שם עוד שנה, שנתיים עם רכש נכון).

JR-Riquelme אוהב/ת את זה.
  8. סיונרה Member

התכוונתי לאייבינדר. קלטינס בניגוד אליו בא לשחק פשוט אבל מתסכל אותי שהוא כבר שנתים וחצי שחקן הרכב ותופעת האיבודים שלו במרכז רק מחמירה.
    לגביי הנצחונות שהוא בהרכב. זה נתון נחמד, אבל תרשה לי להניח שהיינו מנצחים עם כל קשר אחורי שהיה נכנס להרכב במקומו.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בוזגלו חתם בחיפה. בכל מקרה גם אם זה לא רשמי עדין הוא שחקן מכבי חיפה. התארחתי בקראון פלאזה בחיפה ביום המשחק שלנו מול מכבי חיפה ובדיוק כשהייתי בלובי מאור בוזגלו ישב לשיחה עם גיא לוזון, בוזגלו היה כמובן עם חולצה ירוקה ושמעתי את השם של טוני, מליקסון וגם טאהה עולים בשיחה ככה שאני מניח שבוזגלו נתן לו טיפים עלינו, לאחר מכן אנשי חיפה עזבו את המלון, בוזגלו נפרד מכולם בחיבוקים ונסע אחריהם. מניח שהיה גם בחדר ההלבשה עם הקבוצה. הוא שחקן מכבי חיפה, גם אם עדין לא התבצעה חתימה (אולי בגלל שכרגע הוא עדין פצוע ויש כאן נושא ביטוחי).

10. גלץ Member

אני עדיין חושב שהסגל של חיפה לא נופל מזה של באר שבע ומכבי, בטח לא בצורה משמעותית.

נוואקמה, ראיקוביץ וקיארטנסון מעל כולם(אולי חוזה רודריגז גם יהיה, נראה), כל שאר השחקנים של מכבי חיפה באחד על אחד לא פחות טובים מאלה של בש ומכבי תל אביב.

נערך לאחרונה ב: ‏12/9/17
  11. JR-Riquelme Member

יש לחיפה קשר ברמה של אוגו? בלם ברמה של ויטור? שחקן התקפה ברמה של וואקמה? מאמן ברמה של בכר?

12. alexshw Member

אנשים משום מה החליטו שהזרים של חיפה הם הצלחה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

טל. אוהב/ת את זה.
  13. Drama2 הסמל מעל הכל

חוזה רודריגז יהיה בוניטו, מקרל, או בשפת העם - לקרדה.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ממש לא בטוח, רק עכשיו קראתי סטטיסטיקה שהוא לקח הכי הרבה מאבקים אתמול. הנוכחות ההגנתית שלו מאוד חשובה, הוא שחקן שנמצא בכל מקום על המגרש ומאפשר לשחקנים אחרים ״להוריד״ מהעבודה ההגנתית שהם היו עושים אם כל קשר אחר בבית"ר היה משחק לצד פריירה. הוא חייב לשפר את עניין המסירה, נכון, אבל אני מאמין שעם השריף זה יבוא ובניגוד לקריאף, שהיה נראה כמו שחקן כדורגל טוב תחת השריף, קלטינס חכם והוא יקח את זה איתו הלאה.

15. גלץ Member

JR-Riquelme מה עשיתם מאוגו? לא רואה מה שאתם רואים.
    סבבה אז אוסיף גם את ויטור(למרות שלדעתי מאבוקה הולך להיות לא פחות טוב) , אבל חוץ ממנו לא חוזר בי בכלום.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/17