לדעתי הוא יפרח עוד אצלכם וידבר רבות צאקנה לדעתיי גם יהיה פקטור בעלייה שלכם איתנו סוף סוף משדרים אותנוו
אתם עדיין כאן ? כל הכבוד... השנה אני אוהד את הקרייה,הרבה בגלל שתמיד אני הולך עם הקבוצות שאייל לחמן מאמן. רואים שקריית שמונה היא קבוצה עובדת כמו כל קבוצה שאייל מאמן. בהצלחה.
שמח לשמוע אחי!! אכן הקבוצה עובדת קשה וניתן לראות זאת על הפנים של השחקנים שמספרים לי איך לחמן "קורע" אותם באימונים.. אני ירחיב על כך יותר מאוחר.
בינתיים איזי ממשיך לתפוס גובה: את הסיפור המשמח של הערב סיפקה מניית איתוראן, שהחלה להיסחר לראשונה בוול סטריט. איתוראן, שעוסקת באיתור ובמיגון כלי רכב, השלימה שלשום גיוס של 62.4 מיליון דולר בהנפקה ראשונה של מניותיה בנאסד"ק, לפי שווי של כ-294 מיליון דולר, או 13 דולר למניה. נראה שהמשקיעים מצאו במחיר זה קרקע נוחה להשקעה ועטו על המניה, שטיפסה 3.6% במחזור גדול, למחיר 13.5 דולר. "וואלה עסקים"
למרות כל הסימפטיה לקריה קשה לשכוח את אותו ערב מביש בו הקבוצה לא ניצחה את רעננה ולא עלתה לליגת העל והוציאה את כל העצבים שלה על שחקניה הספורטאים של רעננה, אפילו המאמן לא זוכר כבר איך קראו לו ירק לעבר מאמן רעננה, יש דברים שלא שוכחים מהר כל כך.. הקבוצה צריכה להראות לא רק כדורגל טוב אלא גם יציאה מהשכונתיות שכה אפיינה אותה בשנים האחרונות..
מה שהיה זה היה באמת מביש,אבל אפשר להבין את התסכול שלנו בסיומו של אותו משחק... מה עוד שאני גם לא יודע על איזה שכונה אתה מדבר בדיוק! הלוואי שכל המועדונים בארץ היו מתנהלים כמו שהדברים מתנהלים בקריה תחת איזי שירצקי וחברי ההנהלה. אם כבר שכונה אז יכול להיות שהייתה קצת שכונה באימונים בלבד אבל זה היה בימי שמעון הדרי המאמן הבהמתי שירק על ערן קוליק-תתבייש לך-אפס!!