נתחיל מהחושך: 1. עוד משחק ללא ניצחון, הפעם בבית. 2. רן בן שמעון. נכון שלדנב הגיע רק השבוע, אבל חביבי, הבן אדם הזה משנה משחק מקצה לקצה. 3. עידן בלסטרה, הקטן ההוא של ב"ש עשה לו בצפר כל המשחק. אור: 1. כמובן שקודם כל-ויטאלי לדנב. עטר יושב בבית ואוכל את הכובע. שחקן ברמה אחת מעל כל הליגה הלאומית. לפני שנתיים טוטואנה העלה אותנו לבדו לליגת העל, העונה זה יכול להיות רק לדנב. 2. רמי עמאר-כרגיל. עושה עבודה מצוינת במרכז המגרש. 3. ליסאסי-פתח את העונה בצורה חלשה, לדעתי היה טוב בזמן ששיחק היום. 4. יוסי ג'אנח-בחור מוכשר, חבל שההחמצה המזוויעה שלו עלתה לנו ביוקר. 5. לדנב-ליסאסי-אבידור, אחת ההתקפות הטובות של הליגה.
אנחנו פשוט קבוצה גרועה אין בעל בית במשחק רק מדקה 70 התחלנו שלקח טוב שלדנב עשה תנועה ועשה משו לפחות ואז אחריו דודו אברהם וסיבוני התעוררו שחקנים: קובי שאלו: היה בסדר גמור לא הייתה לו הרבה עבודה חוץ מהגול שספג שלדעתי היה צריך לקחת לא הייתה לו עבודה עידן בלסטרה: בינוני מאוד כמה תנועות חסרות אחריות תומר ברוקס: כנ"ל למה שאמרתי עם עידן בלטרה נתן שקורי: משחק הרבה יותר טוב בעמדת הבלם מאשר מגן ימיני עדיין מעיף סתם ומסירה חלשה מאוד אבל תאקלים טובים ושיחק בסדר גמור ניר סוחר: שוב כמו שקורי מעיף סתם כדורים משחק מאוד מאוד מאוד! איטי! אבל בכל זאת זה מה שיש רמי עמאר: מחצית ראשונה לא הורגש בכלל, מדקה 70 בערך במחצית השנייה הוא התחיל להתעורר כמו כל הקבוצה... הקשר האחורי לא הכי טוב שלנו אלה הכי פחות גרוע שלנו יותר נכון... שי סיבוני: אין אפס זה לא אותו סיבוני של שנה שעברה הוא חלש מאוד איטי לא משחק חכם, לא עבר שחקן אחד ולא נתן מסירה אחת טובה... שוב כמו כולם התוערר קצת לקראת הדקה ה75 מאיר בן מרגי: היום פשוט שיחק נפלא לא עשה טעויות עשה בדיוק מה שהוא צריך לעשות לקח את הקבוצה בידיים, שיחק כמו קפטן אמיתי! מירו לעולם!!! דודו אברהם: השחקן היחיד שניסה לעשות משו עד שלדנב נכנס אבל גם הוא, נעלם לדקות רבות במהלך המשחק, צריך להיות בעל הבית בקבוצה אבל לא עושה את זה כמו שצריך ולא הורגש במחצית הראשונה... מחצית שנייה התעורר וכניסתו של לדנב נתנה לא יותר אפשרויות מסירה בתהקפה. מילה טובה על הקור רוח מול השוער בפנדל יוסי ג'אנח: פשוט לא כמו ששיחק בקרית שמונה! לא ניצל את המהירות שלו לא שיקח על האגף שם הוא הכי טוב, ומשהו אמר לי שהוא מחמצין (לא האמנתי) היום אני מבין.. יוסי ג'אנח שחקן ספסל לא יותר!! (אני לא קוטל אותו עוד יותר מכיוון שהוא דוד של חבר שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בויקה ליסאסי: מחצית ראשונה שיחק כמו כל העונה שלו חלש לא הורגש אבל מחצית שנייה כבר עשה את מה שמוטל עליו כחלוץ בא לקבל כדורים מהקשרים החזיר להם ורץ לרחבה, שיחק יפה מאוד מחצית שנייה והוא מתחיל להראות שיש לו משהו ברגליים ויטאלי לדנב: שחקן פשוט נפלא!!! יש לו דריבל מצוין מהיר בצורה לא יאמנת יש לו בעיטה טובה וחלות כמו חלוץ יודע מה לעשות מול השוער (מה שלא ברור לי למה הוא לא פתח) אני מאוד מרוצה ממנו! יובל אבידור: לא היה מספיק זמן לראות ממנו משו למרות שכשהוא נכנס הוא הביא יותר מהירות ויותר מחץ בהתקפה. הוא ולדנב חייבים לפתוח במקום ג'אנח ועוד קשר אחורי... רן בן שמעון: לא ברור לי מה קורה איתו החילופים התמוהים שלו מול קרית שמונה הבהילו אותי אבל חשבתי שזה חד פעמי אבל שוב בן שמעון מעמיד הרכב לא טוב, הגנתי מאוד, שודרש גול ומה שגרם למשחק להיות מאוד איטי ותקוע בן שמעון נתן את ההזדמנות לג'אנח שלא הוכיח את עצמו, בן שמעון עשה טעות שלא שם את לדנב! לדנב פשוט השחקן היחיד שעוד עשה משו בהפועל היום נקודת אור טובה ויחידה היום אצל בן שמעון: הוא שם את שקורי כבלם שכך שקורי שיחק יותר טוב ומי שראה מה בן שמעון אמר בסוף המשחק פשוט מעיד שהוא לא מוכן להודות בטעות שלו, ושהוא לא נותן את הקרדיט המגיע ללדנב! בקיצור: עם אנחנו נשחק ביכולת של ה20 דקותה אחרונות ולדנב יפתח.. יש לנו למה לקוות שבת שלום ויאללה הפועלללללללללללללללללללל
2 קבוצות סבירות ביותר כמו כל הקבוצות בליגה הזאת. איזה שחקן מעצבן יחיאל צגאי קיבנימאט. הוא יודע כדורגל מעולה, אבל ההחמצות שלו בשילוב ההכשלה שלו שהביאה לפנדל מביאה יותר עצבים מאשר מחיאות כפיים. זה שחקן שבמקום לשבת בצעירותו על הספסלים של הפועל ב"ש ומ.ס אשדוד היה צריך לקרוע נעליים בליגות הנמוכות.
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!! הרצליה הבקיעה גול בתוספת הזמן וניצחה את המשחק!!!! איך זה קורה??????????? אוי אוי ראשון מתי תפסיקו אם הטעויות האלה?????
:aaa021: :aaa021: :aaa021: קדוסיייייי :aaa021: :aaa021: הלללללווויייההה!!!!!!!איזה ניצחון חשוב.יאללה הרצליה!שבוע הבא עכו בבית!.
ניצחון למכבי הרצליה בדקה ה-94 (וואי איזה תחת של אלופים), והרצליה מתחילה לפתוח פער על ב"ש ועל שאר הליגה בדרך לעלייה(כפי שציפיתי)
חחחחחחחחח ב"ש אין לך מושג!!הרגת אותי!!פותחת פער?!?!חחחחחחחחחחחחחחחחח נקודה מכל הליגה חחחחחחחחחחחחחחחחח ואל תגיד כמו שציפית כי פעמיים יצאתי טמבל,גם מול רעננה וגם לגבי הקריה.אז עדיף שתשב בשקט.
פחחח שכחתי שאני גם שם עליך משהו חח!.אתה לא אוהב את מה שאני אומר אל תגיב. אתה לא רואה אותי קאעאלק חחח.מה הפוזה שלך גם כן. קדוסי קדוסי קדוסי אוי אוי אוי אוי!!
אז שמעת נכון באמת שיחקנו טוב מאוד. רק במחצית היה צריך להיגמר 5-0. מחצית שנייה היינו בינוניים. מירו בן שמעון הוא מאמן מגעיל שמשחק על תיקו בבית-גועל נפש. ההרכב שעלה הוא בדיוק זה שרשמתי ראדי וקדוסי בחוץ, אבו לאבן וגומס בפנים. לפי מה שהבנתי מהראן ראדי חולה אז נמסור לו מפה החלמה מהירה. ונסיים ב.. איזה תחת יש לפרדי, פרדי פרדי, פרדי פרדי!!!!!!!!!