אנחנו כבר במחזור שלישי.. הקבוצה שלי עוד לא מראה יכולת טובה הובילה 1-0 וכמו תמיד הצליחה לאבד את זה.. בכל מיקרה הליגה מתאפיינת בנתיים בחוסר יציבות של כל הקבוצות. אני לא חושב שיש קבוצה אחת שאני יכול להגיד שהיא פתחה את העונה כמו שהיא ציפתה. בשלב הזה של העונה כל קבוצה מאבדת נקודות עם כל אחת אחרת. וגרוע מזה ניראה לי זה ימשיך ככה ברוב שלבי העונה
היום הבכורה של פרדי. לדעתי הוא יוריד את ראדי לספסל ויתן לקישור שהוא בנה בעונה שעברה להמשיך. אבל ראדי בהחלט יכול להפתיע ולפתוח. בהתקפה יפתחו לדעתי גומס וטולדו. כאשר במצב של פיגור, אוהד קדוסי יוזעק פנימה. על המשחק הזה כתוב בענק-תיקו! מה גם שבליגה עדיין לא הצלחנו לנצח את ראשון בחוץ מאז שהיא ירדה(הפסד ופעמיים תיקו).
גם על המשחק היום ב-3 הוא זועק ומבקש שיהיה תיקו 0-0! בחום כזה ועוד ביום שבת, יובש ושיעמום זה מה שנראה היום.
גם באתר האוהדים של הפועל ב"ש הגיע אוהד חיפה וביקש מהאוהדים שיהיו במשחק לצלם את יציעי הפועל חיפה.. אני לא חושב שזה ייצא לפועל כי בעקבות החרם האוהדים לא מתכוונים להגיע. בכל מקרה נקווה שהקהל לא יצליח לגרום לניצחון של חיפה, כי מהנקמה מהשבוע שעבר והקבל הביתי של הפועל חיפה- זה ממה שאני חושש.
יאללה משחק דיי משעמם אבל התוצאה בינתיים טובה אני מקווה שלא ניהיה שאננים ונכניס אותם למשחק.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx