לאף אחד לא היה ספק כאשר פראה נכנס וואלרה נכנס. משחק מושלם של ההגנה והקישור של אתלטיקו 43 דקות, מאז שפראה נכנס הנזק ישר הגיע. לא ראיתי את המחצית השנייה, התפללתי שריאל לא ינצחו, אבל אין מה לעשות.
למה אתה תמיד מאשים דברים מהצד במקום להאשים את חלק מהשחקנים של אתלטיקו שכבר במשך כמה שנים מחרבנים לכם משחקים חשובים יותר וחשובים פחות על בסיס קבוע. אנטוניו לופז ופראה זה שחקנים לראסינג סאנטנדר, שם מותר לעשות טעויות של גן ילדים. ואגב, סימאו בדעיכה ואני ממש ממליץ להנהלה של אתלטיקו למכור אותו בקיץ. זה מזכיר לי את משבר גיל ה30\31 של לואיס גרסיה מליברפול בזמנו. נגמרה לו הבטריה כבר מתחילת העונה
אחחח איזה אושר... אי אפשר להסביר במילים. עוד דרבי שנצבע בלבן ואנחנו שוב חוזרים לראשות הטבלה. לא היה קל ולא היה קל גם אחרי ה 1-3. אתלטיקו לא היו רחוקים מלהשוות. שמח שלבסוף ניצחנו וחזרנו להוביל את הטבלה, זה מה שחשוב. כמה שקוף זה היה כשראמוס ניגש לבעוט את הבעיטה החופשית איפושהו בדקה ה 80 וחזר עליה כמה פעמים בשביל לא להסתכן לקלאסיקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx. הקלישאה אמנם מוכרת אבל צריך לדעת לנצח גם משחקים כאלה. רונאלדו במשחק חלש יחסית, גראנרו ממשיך בכושר הלא טוב שלו ואני מקווה שזה ישתנה במחזורים הבאים. מה שצריך כרגע זה לעבור את סנטאנדר בשלום ולהגיע מוכנים למשחק הגדול בברנבאו שבוע לאחר מכן. Hala Madrid! http://i40.tinypic.com/2rhu5xg.Xxx
http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2010/03/1269809391.Xxx אדוני ראש העיר. או.קיי, ניצחנו עוד דרבי(בצדק) אחרי מחצית שנייה פנטסטית, אתלטיקו כבר עשר שנים ללא ניצחון וחזרנו למקום הטיבעי שלנו - המקום הראשון, אבל אני עדיין נשארתי פעור פה מהשער השני שלנו בדקה ה-55. כל שחקן בכדורגל העולמי היה מוסר פס חזרה לשוער שלו, אבל יש אחד - צ'אבי אלונסו, שגם במצב כזה רוצה לתת כדור ארוך שיסדר מצב כיבוש. מסירה ענקית שלו עם 60 מטר, אולי הטובה ביותר שראיתי בעשר השנים בהן אני צופה בכדורגל, פשוט אין לי מילים. אלונסו פשוט ניצח לנו היום את המשחק לבדו. גאגו - נאדה, גראנרו - נאדה, ואן דר וארט - פרווה, רונאלדו לא הבריק(פרט למהלך אחד עוצר נשימה על הקו בסופו ראול כמעט כבש בגליץ')... אבל אלונסו היה שם, יחיד ומיוחד. הנה הגיע דיבידנד ראשון ואמיתי על ההשקעה במנייה שלו. ובל נשכח את השער שכבש. אלונסו גם הצליח במשימה של ספיגת הכרטיס הצהוב. על הפנדל לא אומר דבר - מוזר, תמוה, לא מתאים. אבל אלונסו גאון, נסכם את זה ככה: Gran pase de Xabi Alonso a Arbeloa, que la baja con el pecho, rompe a Domínguez y bate a De Gea ארבלואה היה כל-כך שקט וקר-רוח ברחבה שזה פשוט מפליא אותי. אולי הוא צריך לנסות לכבוש וזהו. להרים כדור הוא כנראה לא יודע, אבל הוא גם לא נגר. הוא עשה שתי הטעיות בתוך הרחבה לפני הבעיטה - בהחלט מרשים. עכשיו כמה מילים בטון אחר לגמריי. מגעיל אותי לראות איך הקבוצה שיחקה אחרי השער השלישי - כל-כך אחורנית, כל-כך מזמין התקפות...במקום להכות בברזל כשהוא חם, השחקנים גרמו לדפיקות לב מיותרות בסיום. גם הקיפאון של פלגריני מרגיז. גוטי היה צריך להחליף את גרנארו שפשוט נמצא בתקופה רעה, הרבה לפניכן והוא היה נחוץ יותר מראול. ראול אלביול זורע פאניקה בהגנה. הוא החזיר לנו פחות או יותר עם הבישול לאלונסו בקרן, אבל באמת נמאס לראות כמה שחסר לו קור-רוח. שילמד קצת מסרחיו ראמוס שהיה טוב היום לפי-דעתי. הקלות בה אנחנו סופגים תעלה לנו באליפות בסופו של דבר. בארסה לא אתלטיקו והיא מסוגלת לנצח בברנבאו. ברור שהחילופים המאולצים הרגו את אתלטיקו - פראה היה גרוע מאוד ורייס היה חסר בחלק ההתקפי(חוראדו כלל לא היה מעורב, אבל לא רק באשמתו), אבל מה תגידו על השער של היגואין? - ההגנה סידרה לו פשוט מתנה לחג. ומי שמשחק באש, ועוד בברנבאו - ישלם על כך ביוקר.
לויס גרסיה דעך אחרי פציעה קשה. סימאו בריא ויש לו אופי. בטעויות שלנו יטפל המאמן. מי מטפל בטעויות של השופט? מודעות לצוללנות של רונאלדו, צהוב על התחזות למרסלו, חוק יתרון לקון והיית רואה את ההגנה של ריאל נכנסת ללחץ.
הפסדתי את המחצית השנייה, שהגעתי וראיתי 3-2 לריאל לא הופתעתי, ריאל הגיעו למצב אחד ב43 דקות, מאז שפראה נכנס ב2 דקות האחרונות של המחצית הם הגיעו לעוד 2 שערים בטוחים. אנטוניו לופז הוא מגן שמאלי בינוני להחריד, אבל לפחות הוא השתפר במקצת בתקופה האחרונה, אבל תמיד אתה תידע שעם יבוא הטעות, או פראה או לופז יהיו האשמיים. חבל לי על הטעות של טיאגו, שנתן מחצית ראשונה נהדרת, הגול הגיע ממסירה שלו לאגוארו, ומבחינת דפנסיטיבית הוא עושה עבודה מצויינת וריאל בקושי הגיעו למצבים, וגם לקח גול בטוח מהיגוואין בגלישה לכדור. ההפסד הזה לא קריטי, עם כי ניצחון ואתלטיקו יכלה להסתכל קדימה לעבר ליגת האלופות.
סימאו זה כבר לא זה. זה לא שהוא היה בעבר כוכב ענק, אבל כשהוא הגיע אליכם היה מדובר בשחקן ברמה גבוהה. אבל השנה הוא בירידה. אל תגיד שלא. הוא ממילא כברמבוגר מידי ולא מספיק טוב בשביל להיות בהרכב שלכם אם אתם מכוונים לצמרת בעונה הבאה. אני מוריד את הכובע בפני קיקה, אבל אין לו מה לעשות עם סגל כול כך קצר. וכן, אנטוניו לופז ופראה זה שחקנים לראסינג סאנטנדר עם כול הכבוד שהראשון סוג של סמל והשני שחקן זר אך וותיק בקבוצה.
גם בלי ציפיות ונגד קבוצה כל כך מדהימה האכזבה תמיד תישאר אותה אכזבה... מובילים,ובסוף שוב יורדים בלי כלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx נראה לי שזה לא עשור מקולל יותר בכיוון מילניום מקולל...מתי כבר נראה ניצחון בדרבי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
תגיד ריקלמה, את מי אתה אוהד בדיוק? אני מבולבל. במשחק של ריאל מול ליון התפללת לניצחון של ריאל, אחרי זה כתבת ואמוס סביליה לפני המשחק של מול צסקא. שבוע שעבר רשמת ואמוס ולנסיה לדרוס במשחק ליגה, היום התפללת שאתלטיקו תנצח, במשחק של בארסה באלופות עודדת את ברצלונה...