מחזור 29 בליגת העל: מ.חיפה מנצחת 0:2 את בני יהודה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏2/4/10.

1. wings Member

מה ז"א לשקר? זו דעתי. לדעתי היה אפשר לפרש את זה אחרת, וזה נכון להרבה מאוד פנדלים, או עבירות באופן כללי. מכיוון שזה גבולי, לא באתי בטענות לשופט. פשוט ציינתי שבאותו אופן שהשופט החליט שגפני הפיל את קטן, השופט החליט שמשומר הפיל את שחקן הפועל ר"ג.

2. wings Member

אתה יודע למה התכוונתי. התכוונתי יריבים במובן שהם הולכים אחד נגד השני בהחלטות שקושורות לכדורגל. שחר באופן פומבי יצא נגד כל השינויים של לוזון, התפטר מההתאחדות, ולא לקח חלק בהצבעות. אם אני לא טועה, הנציג של מכבי חיפה בהתאחדות גם לא שיתף פעולה. אומרים שיד רוחצת יד, אז כנראה זה לא המקרה כאן.
    יש לי שאלה. אתה אוהד הפועל ת"א? שנה שעברה משחק אליפות בקרית אליעזר. תבדוק ביוטיוב את התקציר של המחצית הראשונה ותחזור אלי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  3. Telkiyski Member

חחחח, זה כל כך פאטתי כבר
    אתה בכלל משווה בין שני הפנדלים?
    קטן "המלך" שלכם עשה שם את ההצגה של השנה עם הצלילה הזו שלו, ואתה משווה את זה לפנדל שנשרק לר"ג נגדכם? איזה בזיון אלוהים.
    צריך לסגור פה כבר את הכדורגל

4. wings Member

נו, בדקת כבר את התקציר?

5. Telkiyski Member

גם לי יש המלצה בשבילך
    כנס ביוטיוב למשחק הראשון בין שתי הקבוצות בשנה שעברה שהסתיים ב2-2 וספר לי אם השער של שלומי כלומבייטמן היה חוקי.

*בלי קשר, הויכוח פה על כך שיש הפליה לטובת מכבי חיפה מבחינת שיפוט בליגה הזו, שנה שעברה היינו צריכים להפסיד במאי בקרית אליעזר ועל זה אין לי תלונות. העניין הוא השיפוט וההפליה שיש לטובת חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/4/10
  6. wings Member

אני לא צריך לבדוק את התקציר, אני זוכר טוב מאוד את המשחק ואין ספק שהיה נבדל של שלומי בגול. אף פעם לא אמרתי שאין טעויות לטובת מכבי חיפה, פשוט אני טוען שזה הדדי. שאין הבדל בין מכבי חיפה להפועל ת"א, זה הכל בעיני המתבונן.
    ומה זה קשור שהגיע לנו לנצח במשחק העונה? משהו הבטיח לנו שננצח? העובדה היא שפנדל ברור שנעשה על רפאלוב לא נשרק, ועוד פנדל מפוקפק לא נשרק (לדעתי בצדק, למרות שיש כאלה שיגידו שהיה שם פנדל), שני המיקרים במחצית הראשונה.
    בקיצור, זה ויכוח שלא מוביל לשום מקום.

7. Raulito Madridista

חיפה התמודדה אתמול יפה מאוד עם מצב לא פשוט ומגיע לה כל הכבוד על כך. שי מימון שיחק היטב בהגנה, אבל המבחן שלו יהיה בפלייאוף העליון, מול שכטר למשל, וגם במשחקים מול בית"ר או מכבי. לא משנה כמה השתיים האלו מקרטעות, תמיד יהיה להם יותר כוח הרתעה מאשר לכתומים של לוזון. בני-יהודה לא עשתה כלום למרות היתרון המספרי(גיא לוזון רותח בצדק על השחקנים שלו והוא לא מתחבא מאחורי המשחק הכושל של קבוצתו, לפי התגובות שלו בתקשורת - אבל אולי גם אתה אשם קצת, גיא?) גם לא עד לשער השני של חיפה. אפק איכזב כשלא תרם דבר למשחק של בני-יהודה כשנכנס כמחליף, ולזנדברג נגמר האוויר כצפוי. ומנגד,אלישע(מבין את התסכול שלו על ההחלטה הראשונה של חכמון, וזו פעם ראשונה שאלישע בא בטענות על השיפוט באופן גלוי, אבל הוא עשה את זה בצורה נינוחה, עדינה ורגועה, אז זה בסדר גמור), מסתבר, פגע בול עם החילוף שלו, כי גאדיר הספיק בספרינט אחד טוב לארגן את הפנדל, אם כי חייבים לציין שזה גבולי מאוד ולדעתי חכמון החזיר לחיפה על האדום השטותי. אגב, גועל נפש איך שאנשים בחיפה מדברים על הפועל ת"א, כאילו הפועל שלחה את חכמון לשפוט והוא מנסה לתת לנו מתנות. כנראה שגם הירוקים בוכים לפעמים.

8. קרלס פויול5 Member

היה פנדל מול מכבי, בשביל מה חיפה שיחררה את התמונה שמראה שגפני שם רגל לקטן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

9. Number 8 Member

מספיק כבר להתעסק בעבר, חלאס, תתקדמו.

10. Telkiyski Member

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=76361&lang=HE

אני פשוט בהלם, עכשיו השופט מתנצל על שהרחיק את הנסיך הקדוש רפאלוב שלעולם לא מתחזה

איפה נשמע דבר כזה?!
    למה השופט שהרחיק את טובול מאשדוד על כלום בדקה 20 לא קיבל השעיה?
    למה השופט הגרמני לא קיבל בראש על הפנדל ששרק לטובתם בהצגה של קטן?!

למה לא באים בטענות לחכמון על הפנדל שלא היה ששרק טובת חיפה נגד בני יהודה אלא רק על ההרחקה של רפאלוב?!

איפה נשמע דבר כזה, זו הפעם הראשונה ששופט מרחיק שחקן שלא בצדק?!
    מעניין מה היה קורה אם חכמון היה מרחיק את אלנתן סלמי בצהוב שני מול מכבי נתניה על התחזות, האם גם אז הוא היה מקבל בראש ככה.

מה הפלא שאחר כך על כל צלילה של קטן כלומבייטמן או כל שחקן אחר שלהם הם מקבלים שריקה

שופט הרי יודע שאם יטעה נגד מכבי חיפה דינו יהיה השעיה במקרה הטוב.

וד"א, רפאלוב עשה הצגה, בכל מקום אחר, תקין, לא היו אומרים לחכמון שום דבר על ה"טעות" שלו, אבל זה לא העניין, כי גם אם חכמון אכן טעה, האם לא ברור שהעליהום שנעשה עליו הוא חסר פרופורציה?!
    שריקות הרבה יותר שערירייתיות נשרקו העונה לטובת חיפה ולא נעשה דבר לשופט שטעה.

אבל בסדר, זה ממש לא קשור לזה שיענקלה יושב ליד לוזון כל משחק.

כדורזבל ישראלי במיטבו.

11. wings Member

אתה צודק שהעליהום לא במקום, אבל אתה ממשיך לטעון דברים שאין להם כל בסיס. ראית את שחר יושב ליד לוזון ואת הכל אתה מקשר לזה. אתה מתעלם מכל מה שציינתי לפניך ששחר ולווזון כבר הרבה זמן הולכים אחד נגד השני (כי למה לערב עובדות שיכולות לפגוע בתיאוריות שלך?), אתה מתעלם מזה שרק לפני שבוע הרחיקו את טיישרה לשישה משחקים, כולל משחק העונה בפליאוף (בקלות יכלו להרחיק לשלשה ארבעה ואף אחד לא היה מתלונן שזה עונש קל מדי, חוץ ממך כמובן).
    זה לא פעם ראשונה שאיגוד השופטים יוצא נגד החלטות של שופטים שלו. אל תשכח שגם שם יש את כל הפוליטיקות הפנימיות. כדורזבל כמו שאתה מציין תמיד היה פה. זה לא חדש. רק חבל שאתה מכוון את החיצים למקום הלא נכון.
    והתגובה של אפי מוצדקת. אתה משתמש בשמות גנאי לשחקנים של חיפה ובונה כל מיני תיאוריות חסרות בסיס נגד שחר. אין שום סיבה להתייחס לזה ברצינות (למרות שזה מה שאני עושה עכשיו...).

12. Telkiyski Member

גם בלי שמות הגנאי שצויינו פה, אני חושב שהדברים שכתבתי הם עניינים וברור שאין שום הוכחות לכך אבל גם אין הוכחות לבנק פנאן
    אני בסך הכל אומר שכשמסתכלים על החלטות השיפוט שמתקבלות במשחקים של חיפה, רואים מה קורה לשופט שטעה והרחיק שחקן שלה ורואים ליד מי יושב יעקב שחר במשחקי הקבוצה, פשוט ה1+1 מתבקש.

13. Igi Member

סתם שתדע, זה לא נורמלי שאתה חושב שזה מתבקש. ה- 1+1 הזה מתבקש רק אם אתה אוהד הפועל מתוסכל עם רגשי נחיתות.

14. Telkiyski Member

אתה בעצם אומר שהעובדות קיימות ואכן משהו פה נראה מסריח, אבל בגלל שהמגזר היחיד שיכול איכשהו להדפק מזה זה אוהדי הפועל תל אביב, אז זה נקרא להיות "אוהד הפועל מתוסכל".
    אנחנו היחידים שבעצם אוכלים אותה עם השחיתות הזו אז אנחנו בעצם היחידים שרואיים "לעשות 1+1", הרי את כל השאר זה לא אמור לעניין שזה המצב.
    הכדורגל פה מחליא אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/10
  15. Igi Member

לא הבנת אותי נכון. מה שהתכוונתי זה שפשוט אתם היחידים שאכולים בכ"כ הרבה רגשי נחיתות. אם יש לקח חשוב שצריך ללמוד בחיים זה שאסור לחשוב שכולם תמיד נגדך ואצלך בחצר הכל דבש והבעיה נמצאת בכל מקום אחר אפשרי, כי זה כדור שלג שמתגלגל ומתגלגל ואף פעם לא יעצור.