אלי חכמון בתצוגת שיפוט שהוא ודאי ירצה לשכוח. גם אם בחלק מהמקרים הוא קיבל החלטה נכונה, לא תמיד הוא ביצע את כל שהיה מוטל עליו, ולהפך. אפשר שבני יהודה לא תהיה בפלייאוף העליון? איכס אחד גדול על כל מי שלבש כתום. משחק ביתי, יתרון מספרי במשך שעה שלמה ופשוט... כלום בפיתה. ניר דוידוביץ' אפילו לא היה צריך לגעת בכדור להוציא את הפעמים שהחזירו לו כדור לרגל או שהוא היה צריך לעלות לכדורי גובה. אגב, תעודת עניות לקבוצה כמו בני יהודה שבמשחק ביתי שלה היה רוב ביציעים לאוהדי מכבי חיפה. לא יאמן איך תוך כמה חודשים ירד לי מהמועדון הזה, שכל כך כיבדתי לפני כן.
כיף לזיין בשכל אה? אולי הכדורגל אפור (והוא לא) אבל לא יותר מההודעות האפורות והלא רלוונטיות שלך, את המרמור שלך תוציא במקום אחר חביבי. עברנו משוכה לא קלה, או שבעצם קלה, בהתחשב במאזן שלה מול הגדולות, אך בהתאם להתפתחות העניינים על כר הדשא זה הפך ונהיה קשה, כל הכבוד לשחקנים שהראו אופי וידעו לצאת עם שלוש נקודות. אין הרבה מה להרחיב לגבי המשחק, את חכמון אנחנו לא מכירים מהיום ואותי אישית זה לא מפתיע, אוהדי הגועל שהסתננו ליציעים של חיפה, אין מילה יותר מתאימה לתאר אותם מאשר - בבונים. המשך שבוע נעים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
מסכים. הקבוצה הראתה היום אופי והיא בסופו של דבר אילצה עם מתפרצת מצויינת לגרום לכך ששופט נוראי יעזור לנו. אנחנו ממשיכים והלאה ובאמת כולי תקווה שיעקב שחר ימנע מאוהדי הפועל ת"א להגיע למשחק העונה. לא יכול להיות שהאקט של ה'אוהדים' האלה לא ייגמר בלי עונש. כולנו יודעים מה יכול היה לקרות ולדעתי החבר'ה שתכננו את זה רצו אולי להראות שהנה גם אוהדי מכבי חיפה לא יודעים להתנהג. הגרעין הקשה של בית"ר והפועל ת"א עושים ביניהם תחרות מחליאה מי יותר קיצונית ולשמחתי האוהדים הירוקים שהיו במקום לא נתנו לחבר'ה האלה את מה שהם רצו.
אני אף פעם לא אבין אנשים שכותבים דברים כאלה. באמת בסה"כ מדובר בשחקנים בינוניים, ולכן גם הכדורגל לא בשמים כמו ששמת לב. ובדיוק בגלל זה זה מעורר הערצה. אתה אוצה לקרוא לזה איכס? שיהיה. לגבי המשחק - איזה מזל שמכל השחקנים על המגרש זה שהורחק היה רפאלוב...
אפו, אני שונא אנשים מתנשאים ובמיוחד כשאין להם שום סיבה ניכרת. ב-2 התגובות האחרונות שלך הגעת לי כבר עד כאן, אבל לא משנה כי ראיתי שמחקו לך את ה'ביקורת' על הפורום בכל מקרה. פה לדוגמא: אתה קודם כל מביך את עצמך כשאתה אומר שמכבי חיפה קבוצה מגעילה ובינונית, אבל אתה עוד מוסיף חטא על פשע כשהבן אדם עונה על הזיון שכל שלך, בצדק, "ומה זה אומר על שאר הליגה?" ואתה עונה לו שהוא עונה בלי קשר... על זה נאמר - What, the fuck dude!? אם הקבוצה הטובה בליגה, זו שהובילה אותך במשך 30 מחזורים בפער ניכר, היא קבוצה בינונית ומגעילה, מה זה באמת אומר על שאר הליגה?! ועוד משהו, שחם, אמרת פה משהו שמאד עניין אותי(לא על הקטע של "אלופת המדינה" שאם אתה לא יודע עדיף לא לדבר שטויות, זה שיר שמכבי חיפה שרים עוד מסוף העונה שעברה, בגלל שהקבוצה היא אלופת המדינה הנוכחית ולא כי הם משתחצנים על זה שהם 'כבר אלופים'): "ההרחקה הזאת לא תגרום לכם לאבד נקודות כרגע, ככה שהיא לא משנה." למה כשלכם יש טעויות שיפוט ואתם לא מצליחים להתגבר עליהן עם ניצחון, זה נקרא ש"השופטים דופקים אותנו ובאים לקראת חיפה" וכשנגדנו יש טעויות שיפוט, אבל כשאנחנו כן מצליחים להתגבר עליהן עם ניצחון, זה לא נחשב שהשופטים "דופקים אותנו ובאים לקראתכם"? זה לא נשמע לך קצת לא הגיוני?
איגור תגיד לא נמאס לך להתווכח איתם? תגיד להם שהם צודקים ושאם הכל היה מתנהל כשורה בליגה אז הפועל הייתהז וכה ב20 שנים בעשרים אליפויות ולא באחת, תן להם להרגיש מקופחים בזמן שהם הכי נהנהים מטעויות שיפוט לאורך השנים, קבוצה של בכייינים.
בליגה נורמלית הקבוצה הבינונית שלנו( היא באמת בינונית ביחס לקבוצות החזקות שהיו לנו בעבר) היתה לוקחת אליפות כבר מזמן,למרות שהקבוצה שלנו מתמודדת עם הפועל הכי חזקה בכל הזמנים( ככה טוענים הרבה אוהדים אדומים). לדעתי זה אומר הכל על הפועל תא. אם הקבוצה הנוכחית השלהם היא הקבוצה הכי טובה של האדומים בכל הזמנים,או אפילו אחתת החזקות שהיו להם,אז זה אומר הרבה על המועדון שלהם.
זו הפועל הכי חזקה בכל הזמנים זה ברור, זה הגלאקטיקוס של הפועל מה שנקרא... אם לא הקיזוז העונה היתה נגמרת הרבה קודם לכן אבל מה לעשות שלוזון טיפש. הניצחון של חיפה היום הוא כולו אופי, לא היה משחק טוב של מכבי חיפה, השופט ניסה לחסל אותה עם רפאלוב וגם בני יהודה עד הגול של שלומי ארבייטמן היתה יותר טובה ומסוכנת אבל לא השכילה לחבר את הגרוש ללירה מה שנקרא, ובסופו של דבר חיפה הראתה הרבה אופי ולקחה את המשחק הזה. אלופה בצדק ושאף אחד לא יספר אחרת, בטח לא גוטמן הבכיין.
בתור מי שהיה במשחק, אני מנסה להבין מה עובר על שופט כמו חכמון שהוא באמת מוציא דקה 33 לרפאלוב צהוב שני. אגב, עוד לפני שהוא שלף את הכרטיס הוא אמר לרפאלוב: "אני מצטער על מה שאני הולך לעשות". מה הוא חשב, שהוא יקבל ציון טוב על צהוב שני על התחזות? מילא היינו מעבר לדקה ה 80 אבל בדקה כל כך מוקדמת להוציא צהוב שני על כלום? אגב, הוקדשו בישבילנו יציעים 4-5, בסוף נפתח גם יציעים 6-7 בגלל כמות צופים גבוהה מהצפוי. לא יודע אם שמעו את זה בשידור או לא, אבל השחקנים היום באמת שהיו צריכים להרגיש שהגיעו למשחק בית.
אתמול בפעם ה988 נראו אבי לוזון ויענקל'ה שחר יושבים זה לצד זה ביציע הכבוד. לדעתי אפשר לסגור פה את הכדורגל. איך ייתכן שיו"ר ההתאחדות יושב כל משחק ליד הבעלים של קבוצת צמרת?! מה נראה לכם שלוזון אמר לשחר בתגובה כשזה התעצבן על ההחלטה להרחיק את רפאלוב?? "מצטער יענקלה, אתה צודק אבל אני לא יכול להתערב" או משהו כמו "אל תדאג יענקל'ה, אני כבר אטפל בשופט הזה" משום מה התשובה השניה נראית לי הרבה יותר הגיונית כמובן שחכמון הושעה כבר למחזור הקרוב ויקבל בראש, הרי במשחקים של חיפה לשופט אסור לטעות מעניין למה השופט שהרחיק את שחקן אשדוד בדקה 30 על כלום לפני חודש לא קיבל בראש ולא קיבל השעיה גם, ניחוש פרוע אומר שההסבר הוא שפשוט הפסיקה הייתה לטובת חיפה של יענקלה. האדום ההוא לשחקן אשדוד (שברח לי השם שלו כרגע), הוא בטוח הרבה פחות אדום מהצהוב שרפאלוב קיבל אתמול. מרתיח לראות איך על טעות שיפוט אחת שנעשית לרעת חיפה כבר יש כזה טראראם. העובדות ברורות, חיפה מקבלת כבר 4-3 משחקים רצוף פנדלים מפוקפקים (אפילו הפנדל בעילוט נגד אחי נצרת לא היה פנדל בחיים והוא נשרק במצב של 0-0),קולמה הכסחן מסיים פעם ב3 משחקים עם כרטיס צהוב על אף שהוא הולך רק לרגליים. וזה כמובן בלי להתייחס לחברות של יענקלה ולוזון, פשוט בזיון.
בדקה כל כך מוקדמת אפילו יותר (20), השופט הוציא אדום ישיר על שום דבר לאדיר טובול מאשדוד, מזה לא ממש ראיתי שעשו כזה סיפור גדול, וגם לא מההרחקה המפוקפקת של מאיוקה וגם לא מה"פנדל" שנשרק לזכותו של קטן בדקה ה-83 באותו משחק. אז פעם אחת הייתה טעות שיפוט נגד חיפה, אסון גדול. השופט באותו משחק כמובן פיצה אתכם ונתן לכם פנדל מפוקפק, אבל זה כבר בשגרה, הרי עם חיפםה של יעקב שחר לא מתעסקים.
בלה בלה בלה. בגלל פנדל מפוקפק אנחנו מחוץ לגביע (שסלל את הדרך לזכיה כמעט ודאית של הפועל ת"א). אתה מתלונן על זה ששחר ולוזון יושבים ביחד, אבל כמובן מתעלם לחלוטין ששחר ולוזון כבר הרבה מאוד זמן יריבים.
הפנדל על מור גולן לא היה מפוקפק, מאתיים אחוז פנדל, תבוא בתלונות למשומר החמור שמוריד ברחבה שחקן בדקה 90, אני לא אוהב את הטענות שחיפה קיבלה אליפות מהשופטים אבל גם לשקר ולהגיד שלא היה פנדל על מור גולן זה הבדל עצום.
בגלל שהם כאלה "יריבים" הם יושבים בכל משחק של האימפריה מהכרמל זה לצד זה נכון?? זה מאוד הגיוני. אה בעצם שכחתי שיש חוק שמחייב אותם לשבת אחד ליד השני. והפנדל על מור גולן היה הרבה יותר פנדל בוודאות מכל מה שנשרק על הצגות התיאטרון של קטן , גאדיר ושלומי "אני יודע רק לעמוד 3 מטר מהשער לשים גול וחוצמזה אין לי שום דבר אבל העיקר שמתלהבים ממני" ארבייטמן.