מחזור 29 בליגת העל: מ.חיפה מנצחת 0:2 את בני יהודה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏2/4/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק תוסיפו לזה חבר'ה שאם נשרק פנדל אז בני יהודה היתה צריכה להשאר גם עם 10 שחקנים. החוק היבש אומר אדום...ושחם, מה לעשות אנחנו כרגע מובילים את הטבלה אז מה היית רוצה שנשיר? "אנחנו נרד ליגה?" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

והנה עותמאן כוסח בברוטליות...בצורה הזאת חכמון היה צריך להשאיר את שתי הקבוצות עם 9 שחקנים...

2. שגיא Guest

אבל מה אתה רוצה? בחייאת, כשאתה מתלונן על אנשים פה בפורום מילא, אבל מה לך ולהם? אז הטון שלהם שונה, ציינת עובדה, סחטיין על האבחנה. אפשר לעבור הלאה.

המשחק הזה הופך להיות חזק מרגע לרגע ואני מקווה שלא נאבד פה שחקנים לפציעות. מקווה גם שאלישע ישמור את החילוף האחרון לדקות האחרונות ולא ימהר להכניס את בוקולי.

3. Don Joan Roman Member

אלי חכמון זה השופט הכי גרוע שיש בכדורגל הישראלי, לעולם לא אשכח את תצוגת העליבות שהייתה בוסרמיל, מאותו משחק היו צריכים לקחת לו את התעודה, לשרוף בפח ולשרוף גם כל רישום של המשחק הזה בספרי איגוד השופטים, פשוט ביזיון של שופט והיום בפעם האלף אנחנו רואים למה.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבר'ה, אנא תבקשו מלוזון למנות ב'משחק העונה' בעוד מספר שבועות שופט זר רציני. במחשבה שנייה רק לא השופט שאישר לצרפת את השער נגד אירלנד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אגב בני יהודה פשוט קבוצה חלשה להחריד. כמה הזדמנויות אמיתיות הן יצרו מאז הרחקת רפאלוב? אני זוכר רק את ההזדמנות שבאה מהטעות של דווידוביץ.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/10
  5. Apu Member

נוימן והחיפאי השני, כמות טימטום כזאת לא ראיתי הרבה זמן.
    אני מקווה בשביל השני שהוא עושה הרפייה ללשון שלו אחרי כל משחק.

6. קטלוני Member

אל תהיה בטוח בזה.יש שופטים שהוא נימצא איתם בתחרות על התואר הזה.

7. Apu Member

מכבי חיפה היא פשוט הקבוצה הכי אפורה בכדורגל הישראלי.
    כזה כדורגל מגעיל. כאלה שחקנים בינוניים... איכס.

8. REAL MADRID Member

הקבוצה הכי אפורה בכדורגל ישראלי ובכל זאת מקום ראשון ביתרון 8? או שזה אומר משהו על היתר הליגה (כולל הפועל ת"א), או שזה אומר משהו עליה או אפילו גם וגם.

9. Don Joan Roman Member

אין, בוחבוט לא מגיע לקרסוליים שלו בחוסר יכולת לשפוט, אבל גם הוא סתם אידיוט.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה במשחק לא כזה נורא, היא מנסה להניע את הכדור בצורה חיובית ולפעמים מצליחה לעשות את זה יפה, מה שיותר עצוב ועלוב במשחק הזה היא בני יהודה.... קבוצה עלובה, שלא מסוגלת לעמוד על הרגליים מול קבוצה שטובה ממנו, לא מצליחה לנצל 10 שחקנים של חיפה, לא מצליחה לנצל את זה שחיפה כבר וויתרה על לנסות ולתקוף... פשוט קבוצה עלובה.

11. Apu Member

מה הקשר בין זה שהיא משחקת מגעיל לזה שהיא מקום ראשון, ועוד על זה להסיק מסקנות על שאר הליגה.
    כיף לענות בלי קשר אה?

12. REAL MADRID Member

אני לא מצפה ממכבי חיפה לשטוף את המגרש בעשרה שחקנים. אני אומר לך את זה מהמקום הכי ניטרלי שיש, מכבי חיפה נמצאת במקום הראשון בזכות ולהגיד שהיא מציגה העונה כדורגל מגעיל זה פשוט עיוורון.

כיף לשחק אותה ציני ולתקוף במקום לענות לעניין אה?

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא גם רשם שחקנים בינוניים, מדהים מה הבינוניים האלו עושים לליגה השנה בעוד שאר השחקנים המצוינים לא מצליחים להתקרב אלייהם יותר מדי.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה שופט עלוב... אני לא הייתי נותן על הנפילה של גאדיר שם פנדל, יש שם מגע אבל גאדיר חיפש את הנפילה. היה ברור שהשופט הפנקסן האפס הזה יחפש להחזיר לנו במחצית השנייה. ואם אתה כבר שורק פנדל אז איך אין כרטיס?

שיפוט שערורייתי, צריך להשעות אותו לתקופה ארוכה...

רשמתי לפני המחצית השנייה שאלישע צריך להוציא את בירם, אבל הוא השאיר אותו ובירם נתן מחצית שנייה ענקית. שלט במרכז המגרש ביד רמה, לא איבד כדורים, השרה הרבה רוגע, זה בירם כיאל שאני מכיר. בכלל אלישע יצא גדול עם ניהול המשחק היום. הרמתי גבה על החילוף של גאדיר אבל קיבלנו את התמורה על החילוף הזה תוך דקות ספורות. מחצית שנייה הירואית שלנו מבחינתי, הבלמים היו ענקיים, נהניתי היום כמו שאני נהנה מחמישיות ושישיות שלנו, אני אוהב תצוגות אופי כאלה.

תצוגה גדולה של הקהל שלנו, 90 דקות שמעו רק אותם. במשחק חוץ, בחג עבור חלק לא מבוטל מהקהל. כבוד.

ואוהדי הפועל, אתם פאתטיים... טעויות שיפוט מתאזנות

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב ממה שהבנתי 'אוהדי' הפועל ת"א נכנסו ליציע של מכבי חיפה. מבחינתי שחר כבר היום סוגר את יציעי קרית אליעזר לאוהדי הפועל ת"א. לשמחתי בנס לא קרה שום דבר רציני, אבל החבר'ה באדום ידעו בדיוק מה הם עושים. מישהו חייב לתת את הדין על העניין הזה!

נ.ב - מצידי כולם יישבו ביחד, אבל אנחנו חיים במציאות אחרת...

למשחק.
    לירן באחת מהתגובות האחרונות שלו פשוט צודק. בני יהודה יכלה לתת לאוהדי הפועל ת"א סיבה למסיבה, אבל הקבוצה הזאת לא הראתה שום דבר. לקראת סוף המחצית היתה לי הרגשה שבמחצית השנייה נראה את מכבי חיפה עם הגב לקיר, אבל בסופו של דבר גם זה לא קרה.

חכמון עשה 3 טעויות גורליות:
    1) צהוב שני לרפאלוב על התחזות שלא היתה
    2) פנדל שלא היה לחיפה
    3) אדום שלא נשלף למבצע העבירה

אני חוזר ואומר, רק שופט בינלאומי זר למשחק העונה בקרית אליעזר!

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/10