מדהים שדווקא אחרי שהביסו את יריבתם הישירה על התואר, הפועל ת"א פשוט לא פוגעים. נקווה שננצל זאת. בכל אופן הביתיות מובטחת, אבל עניין האליפות פתוח. שאף אחד במכבי חיפה לא יחשוב בטעות אחרת. צעירי החזיר קצת את החוב.
יש בני יהודה עד שקשטן הגיע, ויש בני יהודה של קשטן. פעם זה היה כדורגל לא טוב, בסיבוב השני זה כבר כדורגל לא רע בכלל, מהיר, ומה שיותר מרשים זה שגם ניצחון על מכבי תל אביב, גם ניצחון על הפועל תל אביב. ממתי בני יהודה יודעת לנצח קבוצות גדולות? מגיעות הרבה מחמאות לקשטן ושחקניו, על עמידה נכונה על המגרש, על האמונה. שאפו.
רק מוכיח שקשטן היה ונשאר מאמן מצויין שפשוט המוניטין שלו נהרס בנבחרת האומללה שלנו. בקיצור, מאמן מצויין, אבל באמת אך ורק לקבוצה.
אולי ב10-20 % לדעתי, הסיכוי היחידי שצעירי באמת באמת יחזיר לנו וכך "נמחק" לו את החוב הוא שער נגד הפועל ת"א במחזור ה31 (בהנחה שבני יהודה יסימו חמישית).
הניצחון שלנו לא מפתיע אותי כי בטדי לנצח קבוצה כמו עכו זה לא בעיה עבורנו אבל גם לא מרגש במיוחד כי ברור שבשבוע הבא אנחנו נחרבן את הכל ונפסיד בק"ש ונאבד את המקום בפליאוף האמצעי המצ'עמם שתפור עלינו, לאף אחד אין כוח בבית"ר להשתתף בקרבות תחתית, עדיף שנתחיל להכין את העונה הבאה כבר מעכשיו. מילה טובה היום לקובי מויאל שהיה מצוין - החזיק את האמצע, לקח כל כדור גובה וחילץ הרבה כדורים וכמובן שער(בכורה) ובישול אחרי מהלכים יפים שלו, עונה טובה יותר של קובי מאשר העונה הקודמת הפושרת, גם עידן טל, אלי דסה ואיינבינדר נתנו משחק טוב, בן-לולו ניסה היום אבל יש לו קבלת החלטות של שחקן ליגה ג', ובסה"כ אם לא דודו גורש אז המשחק הזה יכל ללכת לכיוון של 3 ו-4 אפס, גם יבואה תרם לזה עם החמצות גדולות, בן-שושן פח אשפה היום ובכלל לאורך כל הסיבוב השני, אם יש אפשרות לעשות עליו קופה בקיץ עם איזה פראיירית כמו מכבי אז למה לא, שחקן שדורך במקום ויש כאלו שיגידו גם הולך אחורה כבר שנתיים זה מסוג השחקנים שאני לא אוהב שיש בקבוצה, משחקן של 2 מיליון ש"ח לעונה ועל תקן שחקן בכיר אתה מצפה ליותר. אני מניח שב"ש יפסידו למכבי ככה שהם לא פקטור, מי שנשארו זה אשדוד והפועל פ"ת וצריך לקוות שהם יפשלו בשביל לסיים את העונה הזאת מהר ככל האפשר.
אם זה היה הפוך, והפועל הייתה במצב של חיפה, הייתי מסכים איתך. הבעייה היא שהפועל מפסידה משחקים, שחיפה פשוט לא הייתה מפסידה אותם. חיפה לא תגיע לעולם לפיגור של 3:0 באשדוד, חיפה לא תפסיד לעולם בבית 2:0 לאשדוד, חיפה לעולם לא תגיע למצב שהמאמן לא יודע איפה הוא יהיה בעונה הבאה, חיפה לעולם לא תתן לשני אנשים להסתכסך ביניהם ובכך להשפיע על מצב הקבוצה, חיפה לעולם לא תבזבז את הכסף שהרוויחה מליגת האלופות, חיפה לעולם לא תתן לשחקנים לחשוב על אירופה עוד לפני שהעונה הסתיימה, אלא לסיים את העונה בכבוד. ואת זה אומר אוהד הפועל. לגבי המשחקים בדרום : ההתאחדות צודקת במאה וחמישים אחוז. היום אשדוד ובאר שבע מותקפות ב- 150 רקטות, מחר זו תהיה ראשון לציון, ומחרתיים זו כבר תהיה תל אביב. לא צריך לקיים גם משחקים, ולא צריך לסכן את חיי השחקנים. נקודה.
נו אז אנחנו מסכימים. אז במה בדיוק ההתאחדות צדקה בזה שהיא התעקשה לקיים את המשחקים היום ולהעניש את הקהל? מה היה מסובך בלדחות אותם?