לקרית שמונה אין הגנה וכמו שכבר ציפיתי ראינו עכשיו עוד שער. ריבלדו, אם ק"ש באמת היתה הולכת קדימה היא סופגת כבר מזמן חמישייה...
לא מסכים, כשהיא הולכת אחורה היא מזמינה התקפות ולק"ש יא את הכלים לתקוףב קריית אליעזר, עם קצת יותר העזה ואמונה יכול הליות שהם היו משיגים יותר. והנה אלישע לוי מחמם את קולמה מה שלדעתי יסגור את הפריצות במשחק הזה.
גם ההגנה של חיפה זוועה, עם כל הכבוד לבנאדו ולניסיון שלו, זה כבר באמת לא זה(ולא מהיום). אני לא רואה את חיפה מאבדת האליפות העונה.
משחק שבלשון המעטה, לא מוסיף שנות חיים לאוהד המצוי. רפאלוב מגדל ביצים בשבועות האחרונים והוא האחרי על 3 נקודות. חמד פשוט בזון מטורף. לא יאמן. המהרן לאלה שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx במחצית שנייה ראינו גם כדורגל טוב ממכבי חיפה. זה היה צריך להסתיים בתוצאה יותר גבוהה. אז בסיכום עוד ניצחון של אופי. חשוב מאוד שרפאלוב לוקח אחריות. רק שימשיך ככה. ההגנה שלנו שוב מתקשה להסתדר עם חלוץ מהיר מאוד, כאשר החלוץ השני גם לא איטי. חומר למחשבה לקראת משחק העונה ב - 30.4. אסור לנו היה לספוג את השערים הקלים האלה. נדמה כי ק"ש לא התאמצה ממש להבקיע אותם.
למה אני רוצה את עמאשה? כי בהנחה שהקבוצה שלנו תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות (או בליגה האירופאית) אני רוצה לראות סגל יותר עמוק מאשר לפני שנתיים. בכל עונה אתה צריך חיזוק אחד או שניים כדי לרענן את הקבוצה והיות שקטן אולי פורש אני רוצה שרפאלוב יתחיל לשחק באמצע ועמאשה בצד. למשחק של היום. ההגנה היתה היום מתחת לכל ביקורת, אבל לשמחתי ראינו במחצית השנייה את מכבי חיפה הטובה והישנה. מבחינה התקפית אולי החצי הטוב ביותר העונה. טוב לראות שהקבוצה הצליחה לצאת מההלם אחרי השער השני של ק"ש. בשבילי זה סימן שאנחנו כרגע בעלייה ודווקא הפועל ת"א בירידה. על ענייני הקיזוז אני בכלל לא רוצה לדבר. אם שוב נפסיד את האליפות בגלל לוזון כדאי לקבוצה לפנות לבלאטר כדי שיפסיק את השטויות האלו. אנחנו מובילים עכשיו בחסד ובצדק על פני האדומים ואין סיבה בעולם שהפער יקוזז כדי שוב לתת להפועל ת"א אפשרות לגנוב לנו את התואר. כמו שאמרתי, כרגע נראה שאנחנו בעלייה והאדומים בירידה, אבל כשאני נזכר בעונה שעברה מפלס הכעס והתסכול שלי מיד עולה במידה רבה... כעיקרון אם נסיים את הליגה בהפרש 7 נק' הפער יהיה 4 או 3? תארו לכם מה קורה אם הפער אחרי הקיזוז יהיה 3 ואחרי המפגש השלישי בינינו האדומים יעלו למקום הראשון...שלא יספרו לי סיפורים על זה שהפועל ת"א פחות טובה או שטויות כאלה. את מה שראינו לפני עונה עדיין זכרון טרי בשבילי ואני לא בן אדם שסולח בקלות... בוא נקווה שהאליפות חוזרת לכרמל הירוקה כדי שבעונה הבאה נחזור לליגה נורמלית עם ניקוד רגיל.
המחצית השנייה - אחת הטובות של חיפה העונה רפאלוב שחקן ענק, אם הוא רק יידע לשמור על יציבות הוא יכול להגיע רחוק
משחק מורט עצבים שהסתיים בצורה טובה מבחינתנו. המחצית השניה היתה הטובה ביותר של הקבוצה העונה, להוציא את הדקות הראשונות, מטווח על השער של חיימוב שאילולא הוא, התוצאה היתה כפולה. הזכירו כאן את רפאלוב, שבהחלט נתן הצגה, אז ברשותכם אני אזכיר את סיידו יא יא, שעשה עבודה נהדרת במרכז השדה, לדעתי הוא עולה על קולמה בכל פרמטר. הגנאי רק בן 21 ופוטנציאל גדול לעתיד, אני מחזיק ממנו.
זאת לא בעיה לעלות על קולמה הוא לא שחקן ברמה למכבי חיפה, לפי דעתי הוא גם לא שחקן טוב. הוא מאוד מוגבל, קשר אחורי שיודע רק להרוס ( גם התקפות של היריבה וגם של הקבוצה שלו ) וכן סיידו הזה נראה טוב
לדעתי חמד יקבל בקיץ הצעות מחו"ל, כולי תקווה שאם הקבוצה תשחק בליגת האלופות (או לפחות מוקדמות) זה ישכנע אותו להשאר עונה נוספת. אין לי מושג האם חמד בחור עם מנטליות טובה, אבל אם הוא יעדיף למשל חוזה בגלזגו אז הוא תאב בצע כי חוץ מכסף אין לליגה הסקוטית מה להציע. בכל מקרה כרגע אני צריך להתנצל בפניו שלא האמנתי בו...בחיים לא האמנתי שהבחור הזה יהפוך לקילר ברחבה. גם היום הוא הראה קור רוח יפה והוא התגבר ברב הפעמים על יריביו בכדורים גבוהים. אתה אומר לאלה? אני אומר דריקס החדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לדעתי גם אתה לא תתנגד לצירוף עמאשה לקבוצה שלנו. אני מאמין שיהיו שחקנים שיעזבו את הקבוצה ואז נוכל להשתמש יפה בבחור המוכשר הזה. ברור לי גם שמכבי ת"א כבר תפנה אליו הערב, אבל אם מכבי חיפה באמת רצינית, אם הירוקים באמת קבוצת ילדותיו, ואם באמת נזכה באליפות אז גם הכסף של גולדהאר לא צריך להספיק. אני חוזר ואומר, חוץ מעמאשה אין כרגע לדעתי שום שחקן עם פוטנציאל שמשחק בקבוצה אחרת בליגה שלנו.
סיידו יא יא מזכיר מאד את אייונג איינו. האחרון שמשחק עכשיו באייאקס פשוט יכול להיות האח שלו. דבר שאני כן רוצה להגיד על הקשר הצעיר זה שהוא היה חייב לקבל אדום. ללכת עם שני רגליים קדימה נחשב בעיניי לעבירה מכוערת ביותר. נג'ובו עשה את זה במחצית הראשונה וגם הוא היה צריך לעוף. אני כל כך שונא לראות את העבירות האלו.
בזה אני מסכים, שני השחקנים היו צריכים לקבל אדום, בעיקר נג'ובו שביצע שתי עברות ששוות לפחות צהוב במחצית הראשונה, אך משיח עשה עימו חסד.
שי, זה בקושי צהוב. זה לא כזה דרמטי כמו שאתה מתאר. יופי של אחידות של השופט. צהוב נמהר לבנאדו, אבל מילא הוצאת על זה צהוב, אבל אחר כך היה צריך להוציא 3 צהובים לשחקני ק"ש על עבירות דומות. טוב, אבל זה עניין שולי.
אלכס, בליגה ההולנדית אתה מקבל על עבירה כזאת אדום אפילו אם אתה לא פוגע ביריב. אין שום הצדקה ללכת עם שני רגליים באותו הזמן לכדור. מה שאתה וגל אומרים נכון, לי אין שום מושג איך בנאדו ופיליאבסקי קיבלו צהוב ונג'ובו יצא מהמשחק הזה אפילו בלי צהוב. כעיקרון אין לי בעיה עם הצהובים של בלמי קבוצתי, אבל ברגע שמשיח נותן לשחקן ק"ש להשתולל אני בהחלט מרגיש כאילו השופט חיפש את שחקני מכבי חיפה. ברור שהשופט לא הכריע את המשחק, אבל משיח היה היום חלש ביותר.
משיח הוא השופט הכי גרוע בליגה ביחד עם תבריזי. כנראה יש להם קשרים חזקים באיגוד. יאיא הגיע לכדור וחילץ אותו. אפשר בלחץ לתת צהוב על משחק מסוכן. אבל הוא הלך בפירוש לכדור ולא לרסק את הרגל.