מחזור 29 בליגת העל: מכבי והפועל מפסידות

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Apr 27, 2007.

1. TariboWest Member

לא צבועים ולא בטיח, הקהל לא אחיד בדעות שלו. חלק עודדו אותו וחלק שרקו בוז, בדיוק כמו במשחק מול הכח.
    גול, בישול או שלושער - רוני לוי יצא מעפן.
    מזל טוב לרוני לוי, במחזור 29 הוא קלט שעדיף קטן באגף וארבייטמן באמצע, ולא להפך. קליטה מהירה יש לבחור...

2. Igi Member

תאמין לי שאני יודע בדיוק מה הבעיה אצלו.. התכוונתי, מה אתם אומרים בקשר למסודי ולעתידו בקבוצה.. רוני יסלח לו וירוויח בחזרה את מסודי(עם כל מה שבדרך), או שבכל זאת יזרקו אותו לקריית שלום/לקופסא בסוף העונה?

Last edited: Apr 29, 2007
  3. owen1 Member

רוני לוי ניסה כל מיני דרכים.. הפעם שארבייטמן בא מאחורי קולאוטי הוא היה יותר מועיל..
    אני מקווה שלהבא רוני לוי יתסמך על זה שקטן עם הפיזיות והמהירות המתפרצת ישים אותו לשחק באגף ולא באמצע.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

4. Nevermore Member

אחח מסודי כזה מלך. אני פשוט אוהב את השחקן הזה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. Gustavo Boccoli Member

איזה חגיגה... ארבייטמן פשוט ענק, לא עשה יותר מדי, הגיע ל5 מצבים וכמו חלוץ גדול עשה מזה רביעייה. עכשיו כשמסתכלים על זה, בלי אופ''א באמת שאפשר היה לשמור על האליפות. אמנם זאת הפועל פ''ת שאין לה על מה לשחק ומשחקים שם שחקנים בני 19, אבל כזאת יכולת הייתה מנצחת כל קבוצה לדעתי.

6. MHFC Member

אני אומר שעדיין מסודי צריך לעוף מפה על טיל. אני לא מבין מי הוא שיבוא וינשק את הסמל ?? מי? ועוד 4 פעמים הוא נישק את הסמל שעל החולצה אם אני לא טועה. אומנם משחק טוב של מסודי אבל אני חושב שהוא צריך לעוף בטיל הביתה וכמה שיותר מהר.

בקשר למשחק עצמו, משחק אדיר שלנו, כל השחקנים הצטיינו אצלנו, ארבייטמן עם משחק כזה נהדר שאני לא זוכר משחק כזה אצלו בתקופה שלו בקבוצה, מה שמתפיע הוא שהוא ניצל את כל הזמדנויות שהוא הגיע אליהם, שזה די מפתיע אצל ארבייטמן. קולאוטי אומנם לא כבש אבל בישל שתי שערים, אחד עם החזה ואחד עם הרגל. מגרשווילי נתן את אחד המשחקים הטובים ביותר שלו העונה ואני לא מופתע מהיכולת הטובה שלו, כי בכלל הוא משתפר מאוד תקופה ארוכה. ההגנה הייתה במיטבה היום, למרות השער הדי מיותר שספגנו. בשורה התחתונה משחק טוב מאוד שלנו.

הראל,
    אתה טועה ובגדול הקהל בכלל לא עודד אותו היום הוא אפילו שרק לו בוז בהתחלה, ומי שמעודד אותו בדרך כלל אלו הקופים,וגם מהם לא שמעתי עידוד אליו.

Last edited by a moderator: Apr 29, 2007
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כל עוד קטן ישחק מסודי לא יבוא לידי ביטוי. שים לב שגם הערב שמסודי בישל וכבש הוא נכנס לאחר שקטן יצא מן המשחק, השניים לא יכולים לשחק ביחד, ואין טעם להושיב שחקן זר על הספסל.

8. Number 8 Member

קאלה

שפונגין
    יחיאל
    מרטינוביץ
    שטרית

מושיקו
    רוסו
    שבחון
    ביטון
    נמני

מרדיקוביץ

מרטינוביץ שהיה בספק למשחק, פותח.

9. Don Joan Roman Member

אמת.
    עכשיו בקשר לשלומי: הוכיח שכשאר נותנים לו שלחק במרכז הרחבה הוא חלוץ מפחיד, ניצול מצבים מקסימלי, רביעיה נהדרת(לא כמו הרביעית חאווה של ברדה) והרבה עבודה טובה על המגרש.
    אז נכון הפועל פ"ת שיחקה עם הגנה צעירה מאוד ובלי עידן סרור אבל להבקיע שישיה זה אף פעם לא קל, כל הכבוד למכבי חיפה, חבל מאוד עבור הפועל פ"ת, בהחלט מועדון סימפטי שמוצא את עצמו בליגה השנייה ומה שמכאיב זה שהוא ירוד ליגה בבושת פנים לאחר שהושפל 6:1.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדאגלאס דה סילבה כן הייתה תקופה קצרה של היעדרויות, אני זוכר את זה משום שבין היתר, הוא הפסיד גם את המשחק מול מכבי נתניה בסיבוב השני. בדבר אחד אתה צודק, שכחתי את לירן זרקו.

11. שגיא Guest

היום חיפה נתנה את משחק הכדורגל הכי טוב שלה העונה, וגם זה היה בהילוך שני או שלישי רק. נכון, היריבה היא לא ממש יריבה, בטח אחרי שבאמצע השבוע היא ספגה עונש הפחתת נקודות בפועל וכל מה שהיה צריך זה רק את החותמת לירידה. אז חיפה לקחה הרבה מאוד דיו והחתימה (והכתימה) את הירידה של הפועל פתח תקווה.

חבל לי על הקבוצה הזאת, שתמיד היה לי חיבה אליה. עכשיו יצטרכו לבנות בפתח תקווה קבוצה חדשה, עם שחקנים צעירים שאולי בלאומית יצליחו להסתדר יותר טוב. אם הפועל פתח תקווה לא תעלה מיד בעונה הבאה היא עוד עלולה להדרדר כמו הרבה קבוצות לפניה.

לגבי חיפה, סופסוף ניצול הזדמנויות מקסימלי, ומשחק שהפך לקל. ארבייטמן היה מצויין, ועל ארבעת שעריו לא צריך להוסיף מילה. קולאוטי, למרות שלא כבש, עשה המון ונתן שני בישולים פנטסטיים שהראו יכולת אישית מצויינת. יניב קטן עם ראיית משחק גדולה נתן בישול ענק למשומר וגם חיים מגלשווילי הצליח לדייק במסירה האחרונה, תחת עניהם של הסקואטים של ויטסה ארנהיים ההולנדית.

עכשיו רק צריך לקוות שהתוצאה של הרצליה תישמר ואכן אפשר לחשוב על המקום השלישי.

12. לא מצאתי כינוי Member

מחצית מצויינת בבלומפילד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx המשחק התחיל באופן גרוע להחריד, אבל איזה שיפור ענק ב20 דקות האחרונות. הגול של אסולין ללא ספק אחד היפים העונה, וההצלה של קאלה מהבעיטה של בטורינה מתווספת אף היא לאחת מההצלות הגדולות של העונה.

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר ל"טרידנטה" של חיפה היום (אני צוחק מלהגיד את זה), באמת כמו שטאריבו אמר, סוף סוף רוני לוי תיפקד את יניב קטן באגף שמאל, המקום ממנו הוא תרם בעונה שעברה המון לפני שעזב לווסטהאם, ולמרות ששלומי ארבייטמן שיחק בחלק מהמשחק הזה קיצוני ימני, כשראינו אותו נכנס לאמצע מאחורי קולאוטי ראינו שערים יפים ושיתוף פעולה מופלא עם רוברטו שבישל לו מדהים לטעמי.

בקשר למסודי - גם אני לא יודע למה נתנו לו צ'אנס להראות את הפרצוף שלו. לכל מי שאומר 'צבועים', אני משיב שחלק מהקהל שרק לו בוז גם אחרי השער וגם אחרי הבישול, וכמו שאמרו פה, עוד מאז הכח ר"ג ששם הכל התחיל, יש פילוג בקהל, כשיציע א' למי שמתמצא, יש התנגדות למסודי וביציע ג' לא. מסודי הוא הצבוע האמיתי, ואחרי שהשתיק את יציע א' בזמנו נגד הכח ר"ג היום הוא רץ, נישק את הסמל (כמעט הקאתי מזה, אבל באופן כללי אני רוצה לומר שזה מגעיל ששחקן שעובר כל עונה קבוצה מנשק סמל, אז קל וחומר הוא) וקד קידת סליחה לקהל. ואולי זו באמת בקשת התנצלות, מי יודע.

לגבי המשחק בכלליות- לא צריך להיות קשים עם עצמנו יתר על המידה מצד אחד ולא להכנס לאופוריה מצד שני, שיחקנו היום נגד חבורת קונוסים ועוד ספגנו שער.

והערה: מוזר שבתקופה יחסית טובה של חיפה עם מחירים זולים שההנהלה מספקת, במקום לבוא עם הילדים לפיקניק/קונצרט של שבת אחרי הצהריים במחיר זול, היו רק 6000 אוהדים, מרביתם מנויים. נסתרות הן דרכי הקהל הירוק.

14. Raulito Madridista

אני שבור. בהלם טוטאלי. חוסר מזל. בניגוד לבדר"כ באנו לשחק כדורגל טוב היום. לפני השער השני של הרצליה יכלנו להבקיע חמישה שערים, אבל כרגיל, שום כדור לא נכנס. שביט אלימלך בתצוגה מעוררת רחמים. עוד לפני ההתפרקות, הוא היה אשם בהפסד. הוא נתן להרצליה גול במתנה, ראדי בעט מדוייק אבל דרדלה, איך שביט לא הודף כדור כזה? תגובה איטית והבעיטה הייתה ממקום סביר, לא קרוב מדיי. השער השני של הרצליה, הבעיטה חופשית המצחיקה של מוסטרלץ' גם נכנס, אני לא מבין איך, הכדור היה קצת ימינה מהאמצע ושביט הדף אותו פנימה. לא ייאמן. הרצליה אחרי השער נרדמה, הפועל תקפה ותקפה והשיגה בצדק את השיוויון, בישול מעולה של טועמה שהיה הכי טוב בהפועל היום, לפחות הוא נלחם. ברדה החמיץ מצב נהדר אחרי הגבהה של טועמה לאחר מכן, הינגיס לקח לו נגיחה, כדור רוחב עבר את כל השחקנים שלנו, היו עוד חצאי מצבים, ושום דבר לא נכנס. ממש ביזיון שכולם עולים לקרן ובהתקפת הנגד של הרצליה, פאהס נותר לבד מול שלושה של מכבי הרצליה, שבמשחק לא גדול, בכלל לא, במשחק בינוני מאוד, השחילה לנו רביעייה. אין לנו הגנה וצריך להעיף את כולם הביתה ולבנות מחדש את הקבוצה. ברוך דגו, סלים טועמה וגילי וורמוט - איזה אדיר הוא באחד על אחד, כמובן שאף אחד לא ניצל את הכדורים שלו, מתי לוין יבין שהוא חייב לפתוח בהרכב?, רק השלושה שציינתי ראויים לאיזכור, השאר- נאדה, מביישים את הסמל, באמת. חוסר המזל לא עוזב אותנו מתחילת העונה, אבל זה לא רק זה, סף שבירה נמוך, הגנה מצחיקה, מחמיצים ומחמיצים ומחמיצים. שהעונה המעצבנת הזו תיגמר כבר. תודה לך טועמה, לפחות אתה נלחמת.
    כל הכבוד למכבי הרצליה שניצחה למרות שלא הייתה טובה יותר. הרצליה ידעה להבקיע ארבעה שערים משלושה וחצי מצבים, ובהחלט כל הכבוד. אני מקווה לראות אותה בשנה הבאה במקום גבוה יותר. יש לה כישרון רב בקבוצה, ובהגנה, את פטי, שחקן מדהים בפני עצמו. קמאנאן שחקן עם קלאסה, ולמרות שהיה גרוע היום, הצליח לגמור עם גול.
    ביזיון של הפועל בקיצור, מתבייש באדומים. חמישה משחקים ללא ניצחון.
    אני הולך למשחק הגביע נגד סכנין וחסר להם אם זה לא ייראה אחרת ברבע הגמר.
    * ברדה כבש השנה תשעה שערים. הוא יכל להבקיע פי ארבעה עם כל המצבים שהקישור הנהדר שלנו סידר לו.

http://images.one.co.il/images/d/gg747698.Xxx
    הקהל הטוב בארץ. לפחות הקהל.

15. Igi Member

מדהים, רק דיברו בזמן האחרון על היכולת של שביט ועל כך שהוא לא ישאר בעונה הבאה, והנה הפועל חוטפת 4 מהרצליה.

לגבי החבורה של שיימן ופרדי, הם פשוט מדהימים. פירקו את חיפה, היו צריכים לפרק את בית"ר, פירקו את הפועל.. אין לי ספק בכלל שהם ישארו בליגה ואני לא זוכר מתי לאחרונה קבוצה נשארה באופן כה מוצדק ומשכנע.

איזה יום ענק..
    מנצ'סטר ניצחו, צ'לסי לא.
    חיפה פירקו, מכבי ת"א והפועל הפסידו.. עדיין יש תקווה בליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx