מחזור 29 בליגת העל: באר-שבע מנצחת במושבה; הפועל יורדת שוב מתחת לקו האדום

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏7/4/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מעריך שזה מקרה קלאסי של דברים שרואים מכאן, לא רואים משם.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מיכה במקום בוזגלו? יש לי הונדה אקורד, אם אתה רוצה להביא לי פורש במקום אני אשמח.

gilad16, Don Joan Roman ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונאמר אמן.

4. hbs7 Member

בניון בעונה נפלאה ועולה על כל הציפיות. כמו גם גולסה.
    הרבה אולי לא זוכרים את זה, אבל הרבה בזכות בניון מכבי הגיעו לשלב הבתים של האירופית.
    אני לא רואה ישראלי אחר ברמתו שישב בספסל ויתן את הכל כשהוא עולה (בניון לגמרי מפתיע בקטע הזה). ראיית המשחק והפס שלו הם עדיין מהטובים בליגה.

yakar, amn ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  5. zivmay Member

זאת ההשוואה שמצאת בין שחקן בן 30 בעל בעיטה נדירה אבל לא יותר מזה, לבין שחקן הנמצא בשיא הקריירה, שאחראי כמעט לכל התקפה מסוכנת של מכבי ( לא זוכר כמה בישולים ומסירות מפתח יש לו, אבל אני זוכר שזה מספר גבוהה)?

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה זה לא יותר מזה? שחקן עם דריבל אדיר, יכולת בעיטה אדירה, יכולת מסירה מצוינת ובעצם כל מה שקשר התקפי צריך, כולל מספרים. אם זה שיא הקריירה של מיכה ביחס לדעיכה של בוזגלו (אני ממש לא מסכים אבל שיהיה), זה רק מראה את הפער העצום ביניהם.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  7. zivmay Member

כרגע אתה רואה את העונה הכי טובה בקריירה של בוזגלו ( אפשר להגיד שלא נפלתי מהכסא). אי אפשר להשוות את הדריבל ואת יכולת המסירה של מיכה, ליגה אחרת.
    הברכיים של בוזגלו יותר מדי גמורות בשביל להיות דריבליסט ברמה הגבוהה.

8. oranfu Member

הדבר החיובי היחיד שאני יכול למצוא במכבי חיפה בשנים האחרונות זה העובדה שבניון כבר לא אצלנו. בנזונה מזדיין.

גולסה מצוין, היה לי ברור שהוא יכול להיות אחד הטובים בליגה וזה פשע (עוד אחד מיני רבים) שהמועדון פשוט החליט לא להחזיר אותו.

מכבי חיפה מועדון גמור. מה שיותר גרוע מהכל זה שתבוסה היא צפויה לחלוטין במשחקים האלה כשלכולם ברור שזה ימשיך גם בעונה הבאה.

חוץ מבן-דוב (שקצת קשה לי למדוד את הביצועים שלו) ואולי דבידוביץ', כולם כולל כולם צריכים לעוף קיבינימאט מהמועדון. מהבעלים ועד אחרון אנשי המקצוע.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע שאתה לא אוהב את בוזגלו, אבל אל תקצין. כמו מיכה גם הוא מבשל מצוין אבל בניגוד למיכה הוא גם כובש לא מעט ובגלל זה הוא שחקן יעיל יותר ממיכה.
    נכון שלבוזגלו יש חסרונות, ההתנהלות שלו אישית ושל האבא, חוסר מחויבות טקטית והגנתית, גם יותר פציע ממיכה, אבל יש לו המון יתרונות.
    וחוץ מזה, אתה שוכח חסרונות של מיכה שאתה פחות מרגיש בגלל שהוא במכבי תל אביב. העובדה שרק בסביבות דצמבר ינואר הוא מתחיל לשחק כדורגל, העובדה שהסיומת שלו מהחלשות בליגה, כשגם מיכה הוא לא איזה עילוי הגנתי.
    אולי כשחקן רוטציה, יש יתרונות למיכה שיש לו פחות אגו והוא לא יעשה בעיות אם לא ישחק או יעלה כמחליף, אבל לאור העובדה שיש מחסור בישראלים איכותיים, בוזגלו יהיה שחקן הרכב, לא משנה אם במכבי תל אביב או אצלנו.
    בכל מקרה, מבחינת איכויות, בטח כשאנחנו עוסקים בשחקן התקפה, בוזגלו הוא ברמה אחת לפחות מעל מיכה.

10. סמואל אטו Member

לא מבין את פשר ההשוואה הזאת.
    מיכה משחק בתפקיד של מליקסון(וגם הוא לא כובש יותר מדי גולים) ולא בתפקיד של בוזגלו.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיכה שיחק כל הקריירה בדיוק היכן שמשחק בוזגלו.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

עזוב שאתה צודק, מה זאת אומרת לא אותו תפקיד? מליקסון אמנם לא מביא מספרים יוצאי דופן, אבל הוא קוסם עם הכדור ועושה דברים שמיכה עושה פעם בעשרה משחקים. הוא גם מביא ניסיון ויש לו גם חיבור מיוחד לקהל שם, זו הסיבה שלמרות המספרים מליקסון נחשב לשחקן חזק מאוד בב"ש, אבל מה שהוא, וגם מיכה, אמורים לתת זה לא שונה ממה שבוזגלו אמור. בוזגלו פשוט יותר טוב ממליקסון באספקטים מסוימים וממיכה בכללי.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אם כבר נכנסים לזה - את בוזגלו מעדיף על מיכה, אבל בחיים לא הייתי מחליף אותו במליקסון גם אם היו באותו גיל. אין הבדל משמעותי ביניהם (למיטב ידיעתי מיכה גם עדיף מבחינת סטטיסטיקות יבשות לאורך השנים) ולמליקסון יש הרבה יותר רעש וצלצולים.
    עושים ממנו הרבה יותר ממה שהוא.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור מיכה נראה לי מסוג השחקנים שמחוץ למכבי לא יתן אפילו 50% מהיכולת והמספרים שהוא נותן בצהוב-כחול. הוא שחקן שצריך את המעטפת והסביבה המוכרת. אם הוא נשאר על תקן שחקן רוטציה בכיר(כזה שמשחק לא מעט בהרכב) לו ולמכבי אין סיבה שיעזוב.

EsheD אוהב/ת את זה.
  15. Melikson24 Member

בדיוק.
    סוג של לוקאס ואסקז בצהוב-כחול.

מצב נושא:
הנושא נעול.